21775
  • zoliapu
    Szép szép, igaz nekem egyedűl az esős versenyek tetszenek, az elötted haladó vízfüggönyétől tényleg nem sokat látni.
  • IXEMGabeo
    ja és akkor benyögné EMBER A PÁLYÁN:D szétröhögném magam
  • Lunki88
    "És mintha vörös lángnyelvek csapnának ki a Ferrari hátsó részéből! Valójában az csak a hátsó lámpa lesz..." -by Palik
  • WhiteShark
    Meg "betapadt", elnyúlt, mint a rágógumi", "okán", versenyszemélygépjármű", meg ilyenek. Agyrém.
  • WhiteShark
    Meg a Shell mérnökeiről.
  • leho94
    kurva jó lenne úgy tolni hogy egész végig a gumiról ordítoznak:DD
  • darkstreet89
    Egyetértek:)
  • WhiteShark
    Ez még viccnek is rossz lenne. Ő a magyar média egyik kolosszális szégyene!
  • darkstreet89
    Ha palik beszélne benne tuti lehalkítanám nekem ne nyávogjon mint a fürdős k....va:D:D
  • IXEMGabeo
    mekkora ötlet mint a FIFÁ-nál a magyar kommentátorok...ááá ha mondjuk beletennék a Gyulát akkor meg se venném/(ill le se tölteném) a játékot, vagy max az angol kiadását:D:D:D

Palik hangját én el tudnám viselni a baromságaival együtt, csak avval az lenne a baj, hogy miközben vezetnél, koncentrálsz beszól egy hülyeséget akkorát felnevetsz, hogy elb*szod a kanyart xDDD kis nehezítésképp
  • GPx8
  • WhiteShark
    Akkor ingyen sem kéne senkinek, nemhogy pénzért!
  • Prince23
    Holnaptól USA-ban kapható PC-re!
    Szal aki ügyes az már 22-én játszhat vele :D:D::DD::D
  • drop
    akkor lene legjobb a játék ha magyarul beszélne a játék mondjuk palik Laci nyomná a sódert
  • TAMÁS_19!!
    fura ez a k.gyuri amugy, bármit ir neki az ember azt nem hiszi el.... de ha egy kiadó aztmondja neki hogy "igen fiam, kapsz egy tesztpéldányt akár két helyről is a megszabott napon" azt benyalja... aztán csinál egy hisztit, majd pár óra mulva ha mi sem történt volna:))) de tudom ez is engem minősít hogy ilyet merek írni:)))
    lol:)
  • Fantasy180
    jaja ott a pékséggel szembe van a vezér söröző mellet :D söröző be akartam menni csak mellémentem és oda tévedtem be :D (amúgy nem télleg csak a kirakatból láttam az F1 es posztert meg pár példányt kirakva a pult mögötti polcra és gondoltam bemegyek megkérdem mi a helyzet... és ot játszott egy ilyen kopasz muksó vele és csak xbox os verziókat adnak el... pc sek nincsenek nekik se ps 3 asak...
  • TAMÁS_19!!
    jó de ezt k, gyurinak mondhatod, ő mindent jobban tud...
    nagyon szánalmas
    biztos bebógyózva mondom, legközelebb majd azt irom hogy én szorongatom az igazi példényt ugy még talán fel is tudok vágni vele..:)
    hi-he-tet-len

fantasy te akkor kapizsgálsz valamit:))) nem messze lakok a bolttól:)
  • Fantasy180
    ja tamás nem beszél hülyeségeket... én is láttam egy xboxos verziót az újpest központi Xbox os boltba és ténylegesen normális példányvolt :)mert tesztelték a skacok bent
  • TAMÁS_19!!
    te meg a forgalmazókkal való beszélgetéseiden még csiszolhatsz mert vagy letargikus magadba fordulás, vagy átverések sorozata... 576 meg társaik...
    nem bogyóztam be
  • padavanHUN
    Ma két forgalmazóval is beszéltem, egyikhez sem érkezett még be egy példány sem, járják a nagykereket és egymás elől viszik el az F1 2010 pédányokat - mármint foglalásban. Legkorábban holnap jutnak hozzá, de a kiadó által meghatározott forgalmazhatósági időpont szeptember 23. Tehát a haveroddal együtt álljatok le a bogyóval, mert szép kis flash volt ez, de azért néha józannak is kell lenni. :)

A lényeg: Ma még sehol nem kapható a játék.
  • rolika1111
    ne töröld ki azt a kommentemet hogy nem igazán érdekel mert akkor azt hiszik hogy miattad nem írok ide.:)
  • rolika1111
    de oké nem irogatok ide többet. :)
  • adam46
    Rolika, te ennyire kuplungos kisfiú vagy, hogy nem érted meg itt nincs warez?
  • akyyy
    nem is konzol vs pc.
  • TAMÁS_19!!
    nyilván beképzeltem...
  • rolika1111
    nem hinném
  • TAMÁS_19!!
    haverom kezébe ott az eredeti játék, boltokba hamarabb érkezett meg (xbox)
  • 1ceman
    mondjuk annál,hogy mostanában nem,hogy safetycar nem volt hanem egyáltalán játék sem annál mindenképpen jobb, meg ez legyen a legnagyobb hibája a game-nek.
    a boxteam automatikus lesz vagy kell majd valami bill kombót nyomni?
  • barcames

de annyira jó lesz, hogy nem fog hiányozni:)
    jövőre minden benne lesz dobogó, biztonsági autó :P
  • 1ceman
    már alig várom......
    csak egy picit csalódott vagyok,hogy ha jól néztem utána akkor nem lesz benne safetycar.....
    jók az infóim?
  • barcames
    hát szép és jó és a mezőny 3 leggyengébb kocsija ott van ahol lennie kell:D
    4 nap óóóó
  • adam46
    Ez a F1 2010 topic nem pedig a melyik hardware a jobb. Ha egyeseknek nem tűnt volna fel.
  • gera995
    ugyan ilyet akarok am énis venni csak lehet h 250es lesz belőle majd látom h hogy lesz pénzem :)
  • gera995
    a használt kártya kivan csukva! és sztem vagy egy nvidia gt 240 v gt 250 lesz am meg firerock az nvidia gtx 480 nem hinném h szar ;)
  • IXEMGabeo
    NVIDIA GT240-es DDR5-ös 1024 MB-os-ommal elégedett vagyok, remélem ezen el fog futni az F1
  • gera995
    ennyin nem lesz :D de talán 1 nvidia-t kifor :)
  • lolSL
    használtan 4850 18k vagy 4870 kb 22k, mindkettővel jobban jársz.
  • IXEMGabeo
    NVIDIA...nekem GT 240-es van minden fut rajta...
  • gera995
    Sziasztok! Nemsoká új VGA-t szeretnék venni..:) Néztem ATI 5550 1GB és egy NVDIA GT 250-est(1GB) szerintetek melyik érné meg jobban? :)
  • IXEMGabeo
    jéé a gaspedal szót értettem:D jézusom ez a német nyelv nagyon durva:D logikával ki tudtam következtetni, hogy az aus az a ki, vagy off:D