21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
mi jo... jo kis f1es jatek lesz ez. -
GPx8 #3018 Hülyeség. Van egy csomó kamerával felvett gameplay videó... -
Sei nicht so pessimist. :)
A Codemasters nem kamuzós cég. -
hpnx9020 #3016 Azért készüljetek arra is,hogy a videókhoz semmi köze a játéknak. -
IXEMGabeo #3015 éppen elég volt, hogy 2x egymásután kilökték 2000-ben -
Van értelme a fejlesztéseknek?
Valóban szép a graf Boxon?
Milyen a fizika?
Van HC/ Simulator mód?
Milyen a sebességfeeling cockpit view-ban?
Nyomjad a gammát, vazze! xD
Várjuk a tapasztalataid. -
IXEMGabeo #3013 az állat, tehát még gondolkodni sem árt benne ez így más totális ok részemről
...és ez sztem teljesíthető, hogy most szabadedzésen veszel részt, akinek van türelme hozzá...hogy a fenébe ne érné meg
-
barcames #3012 azért a karrier módban jó lett volna h a 7 szezonos résznél még mondjuk egy saubert is lehet választan:S -
csoli31 #3011 "Megkapod a jövő évi autót, ha kilököd kétszer Alonsot és Hamiltont."
"Lökd ki Schumachert és akkor meg tízszerezzük a fizetésed, és életed végéig nálunk versenyezhetsz"
Amúgy már nagyon várom, hogy megjelenjen végre! -
Na nyomom a karrier módot.
Egy dolgot hiányoltam míg nem kezdtem el játszani hogy majd mindig ugyanazzal az autóval kell mennem az egész szezonon át, de nem :D
vannak benne fejlesztések amiket megkapsz pl. ha szabadedzésen mész 5 kört.
mindig kiirja miért cserébe kapod meg az adott alkatrészt. -
bocsi de nem akarlak megbántani!!!
De ez már kint van vakegér.... :@
-
GazCamp3r #3008 nagy bánatom, h a codemasters nem tud kinőni ebből a sárgás színből :-/ grid, dirt 1-2, minden játékuk így néz ki... Dirt 2-nél már vmi alakult, de itt meg megint visszaestek :S -

-
-
attila46 #3005 Akkor van
-
Én tegnap este rendeltem meg,ma reggel 9-kor hívott a srác hogy csütörtökön megkapom! -
attila46 #3003 A cd galaxisnál még nincs ,de a 576 már visszaigazolt...illetve ,felhivtak.
-
attila46 #3002 Na nekem a fútár csütörtökön hozza!!!!!!!!! -
grimm13 #3001 Pont erre gondoltam :D Schumi mellett faxa lehet versenyezni .... -
GazCamp3r #3000 aztán meg Vettellel :P -
IXEMGabeo #2999 avval a majomparádéval tuti nem leszek...pláne nem Alonsoval pont ezt a két mocskot rühellem az egész száguldó cirkuszban:D majd legfeljebb, ha nagyon vezetni fogok a bajnokságban kilököm őket egyszer az tuti...tudom olcsó játék, hülyéknek, de a játékban bármit megcsinálhatsz az a jó...
egyértelmű kiscsapatokkal illetve egyszer Schumival leszek... -
ha hamilton vagy és jókat mondasz a csapatról akkor neked lopják el a ferrari tervzajzokat nem alonsonak :D -
IXEMGabeo #2997 ésszerűbb magyarázat...nem én kapom meg az elsődleges fejlesztéseket gondolod ebben nyílvánul meg, hogy lényegesebb kevesebb beállításom lehet a játékban, mint mondjuk a csapattársamnak? -
barcames #2996 én az időmérőre lennék kíváncsi nagyon:D
de most a szabadedzéseken nem láthatom a többiek eredményét? (vagy ha vissza megyek a boxba és a monitoron?) -
hpnx9020 #2995 Na pont erről beszéltem.
Az 1920*840 az szerinted full HD?
Egyébként ha utánaolvasnál tudnád,hogy ki,meddig használta a full hd-t.
1080p van az pedig 1920x1080p és nem i meg alacsonyabb sor. -
Inkább arról lehet szó, ha szapulod a csapatot, akkor nagyon könnyen felbonthatják a szerződésedet, vagy inkább nem te leszel az első számú pilóta a csapaton belül. -
IXEMGabeo #2993 gondolom nagyképűségi mutató, meg ilyenek...az lenne nagy, ha befolyásoló tényező lenne a média a game-ban vagyis mondjuk szarul kezeled a médiát akkor sokkal alacsonyabb morálod lenne a kövi futamon ezáltal pl nem vennél jó rajtot, lecsúsznál az ívekről meg ilyenek...bár ez csak elmélkedés, de biztos baromság:D -
#2992 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a lényege a riportereknek való válaszolgatásban? Népszerűbb leszek, ha szimpatikus vagyok? -
tmisi #2991
-
Miért ne oszthatná meg a véleményét? Talán aki megveszi az más verziót kap vagy mi? -
-
OMEGA RED #2988 én azon se csodálkoznék ha matchbox -al játszanál. vagy valami fa kockát tologatnál a szőnyegen én brummognál hozzá :) -
hi 1920*840-be fúlHDÉ tolom. -
jah,már értem,kinntvan boxon -
miről beszélsz? -
Gratulálok annak aki már le warezolta, de ne itt ossza meg véleményét. -
OMEGA RED #2983 magyar nyelvezet nem lesz benne gondolom.... remélem gyorsan készítenek azért hozzá magyarítást a fordítok. mert nem azért rinyálom mert nem tudok de nem eleget... azért korrektebb lenne minden ha magyarul irná ki a szinkron már luxus lenne de szöveges azért elkélne szerintem. -
GazCamp3r #2982 csávó nagyon profin vezet, de a végén mindig elrontja :D -
biztos, ott más modellek lesznek:)))))) -
F1 2010 SPA Gameplay (PIP) with Fanatec Wheel (Directfeed) Xbox 360 PS3