21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
okés, nem fogom rángatni :D de ez kb az első 2-300 méter egyike volt :D
nah pill és rakom a belső kamerás esőset :D -
Csak kipróbáltam az esőt is.
Előtte mentem már a Hungaroringen. -
Rámentem a kerékvetőre és nagyon csúszik. -
barcames #3069 nem rossz de ha még mész kb 40 kört akkor jó lesz és ne rángassad a kart annyira:) -
IXEMGabeo #3068 Ha Szingapúrral kezdesz kapásból esőben ne csodálkozz:D -
jójójójójójójójó -
Húúúú nagyon komoly a játék(xbox on játszok) Nekem nagyon tetszik, most próbáltam ki szingapúrt esőben, nagyon szép és jó minden csak kicsit még gyakorolni kell mert alig lehet megállni a kanyarokban... Igaz az AI is csúszkál össze-vissza. :D -
IXEMGabeo #3065 végre valaki Schumival tolta , jó volt a csávó:) -
köszi -
Nem tettek több szezont a játékba. -
:DDD A GamesCom sem történt meg, és a sajtós kritikák is egytől-egyig lefizetett propaganda anyagok és a Codemasters döntötte le a WTC-t, nem? Te jó ég... :DDDD -
miért ne gondolkoznék?
Épp azért kérdeztem te....
Amúgy igen is ha több szezont tesznek egy játékba akkor azért csak felmerül ez az emberben nem?
Nehogy már ezt hülyeség legyen megkérdezni... -
Ez mar egy normalis bemutato az ISR-tol, bealliasok, verseny. Igaz, ez PS3 es volt valami kormanykompatibilitasi gond, de azert hasznalhato.
-
igaz:D -
Kormany?!:) Szerinted kormannyal ment?:)) HAtulrol tologatva, segitsegekkel, Xbox-on?:)) -
igen,igen
de elvileg év végétől elérhető lesz Mo.-n is -
Rudi50 #3056 "Fontos tudni: Formula One 2010. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon."
Ez azt jelenti, hogy megint trükközni kell itthon ha valaki multiba akar játszani?
-
kormány válaszideje milyen? -
IXEMGabeo #3054 jöhet 
-
de így legalább látok :D..mindjárt rakok fel egy esőset és belső kamerásat...szart se látsz :D -
IXEMGabeo #3052 logikus;), de én elvállalnám a meló ezt a részét:D kár, hogy nem konyítok az ilyen műszaki cuccokhoz és a tervezéshez, sajna művészlélek sem vagyok xDDD -
GPx8 #3051 De szar ez így hátulról...! -
IXEMGabeo #3050 nem gáz:) igazából itt az lenne a poén és a valósághű, ha váltakoznának a pilóták, vagyis öregednének a játékban és pl ugyebár Schumi 41 éves Barrichello 37 éves randomszerűen a 2013-as évben mindketten visszavonulnak és így akkor a helyükre igazolnának új pilóták...de csak névlegesen pl Andy Soucek vagy Romain Grosjean, Nick Heidfeld stb. stb...érdekes egy élmény lenne,
(FIFÁ-ban is jönnek az ifik végülis, itt se megvalósíthatatlan;) ) -
de gondolkozol te azért amiket kérdezel? Mekkora munka lenne az szted?? -
twi452 #3048 a hangulat kifogástalan lesz :) -
még gyakorolni kell :)
-
hát nemtudom, szerintem nem hülye kérdés.
Elég gyenge igy hogy ugyan azzal az autóval fogsz lenyomni nemtudom hány szezont. -
már volt ilyen lérdés... de hogy változik... még a jövőévi csapatok se 100%-osak nem hogy az autók rfestése... sőt a beállítások se... persze... még ilyen kérdés...
Fából Vaskarika... -
sztem nem -
engem az érdekelne, ha pl lenyomok 5 szezont, akkor változik majd évről évre az adott autó formára vagy festére, matricák ilyesmi?
köszi -
lehet h rosszul tudom de azthiszem h igyvan "csapatváltás az év végén lehetséges" javítsatok ha nem igy van :) -
Helloka! engem az erdekelne hogy ha elkezdek egy szezont a kis csapatok egyikevel (persze nem 3 kor / futamra gondolok hanem ugy hogy azert legyen boxkiallas is meg minden) akkor azzal a csapattal kell vegignyomnom az egesz evet es akkor kovetkezo evben szerzodhetek mashova? csak mert ha evkozben tobbszor is lehet mashova szerzodni akkor sztem nemsok ertelme van a fejleszteseknek mert mire kihasznalnam addigra otthagyom az istallot :)
u.i: bocsi ha mar errol volt szo de mar annyi hsz van hogy nincs kedvem visszakeresni :D
thx -
hpnx9020 #3040 Én is kipróbálom azon is bár megvenni nem veszem meg majd megvárom amíg olcsóbb lesz.
Szerinted szebb lesz? Ps3-on?
Nincs egyforma játékom,hogy össze tudtam volna eddig hasonlítani itthon ugyanazt. -
kössz a törléseket ... ;) -
barcames #3038 apjuk én ps3-on nyomom majd
-
barcames #3029 majd csinálok szép videót és elküldöm neked! -
hpnx9020 #3028 Konzolon nyoma sincs.Inkább olyan zavaróan steril.
Pécén nem tudom.
-
de egy picit a sárga kontraszt több ennyi... S: -
barcames #3024 neked meg ehhez a játékhoz! irigy mert neki nem fog menni... -
hpnx9020 #3021 Semmilyen sárga szín nincs.