21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Szeretnéd :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!telepítjük xD -
Redokee #3111 ekkora szopást :D mi megvettük és még 2napig itt dekkolunk game nélkül, a warezosok meg má rég verik rá.. .:D -
barcames #3110 itt nem lehet ilyet mondani!:) -
linkt -
barcames #3108 akik ma kipróbálják majd írjanak véleményt! és képeket is köszönjük előre is:) -
van demo, mar toltheto:D -
barcames #3106 hát nem tudom kezdek félni...:S sok a negatív vélemény... azt tudom mondani lehet, hogy tudom miért nem volt demó:S -
Ja, van egy arc egy másik fórumon,
aki EZT írta erről a játékról.
-
barcames #3104 akkor nem -
Dx9.0 támogat a PC verzió, azt írják hamarosan jön PC-re a DX 11 Patch.
De mi van ha csak DX10 tud a kártyám? Akkor is szebb lesz a game? -
Király 
A közjó érdekében megnézhetnéd, hogy milyen experten. Változik szim irányba a fizika is, vagy csak az ellenfelek nehezednek? Check it out, please.
3)-hoz:
A fizikán én azt értem, hogy ha berakód kanyarba túl nagy sebességgel-kisodródsz, kanyarból kijövet rossz helyen adsz gázt-kifarolsz, féket adagolni tudod-nem blokkol, ha blokkolod a féket, akkor csúszik stb.-stb.-stb.
Ilyen szemszögből nézve mit mondasz? -
OMEGA RED #3101 ez az ádám dolgozzál csak! nagyon ne menny messze a topiktól mert lesz dolgod bőven... a köv napokban a sok idióta biztos itt tölti drága perceit. -
OMEGA RED #3100 még így sem vágom teljesen... sry de soha nem volt live-os játékom. Valaki bővebben tudna mesélni akkor mi ez a év végére érkező live-os dolog? vagy linket ahol már ki van ez vesézve elolvasnám szívesen. -
csak amerikai címmel kell regisztrálni egy accountot itt: http://www.xbox.com/en-US/ -
OMEGA RED #3098 "Fontos tudni: Formula One 2010. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon."
ezt légyszi fejtsed ki bővebben. Nem is lesz multi akkor Mo-n amíg a live-nem támogatja? vagy mivan? én erről az infokról lemaradtam... nem tiszta! -
Nekem rohadt fura a látószög mintha "nagyításon " lenne, tehát szűk látószög.... -
no warez! but hnap délután mi is nyomni fogjuk -
IXEMGabeo #3095 xDDDD ezt nem lehetett kihagyni -
most akkor én mondom, hogy hogy lehet ilyet kérdezni...? :D -
nem -
Amcsi 21. Európa 24. -
de most nem 22 az amerikai megjelenés? -
xbox nem pc:D -
steamen most unlockolták amerikában úgyhogy már nincs messze :} -
GPx8 #3088 Hátra kell nézegetni. -
ajj faszom,de játszanék már vele!!!! -
de nektek hogyhogy megvan??? -
nyusz #3085 csak engem zavar hogy ha már cockpitben nem látszik, legalább felülre nem csináltak egy visszapillantó tükröt? -
Hát ha beállítod a féksegítséget akkor nem kell fékezni, amúgy ajánlott fékezni mert nem minden kanyart lehet fék nélkül bevenni. :D:D -
most tettem le a joyt :D
ez állat gec, kegyetlen jó a karrier mód.
"Van értelme a fejlesztéseknek?
Valóban szép a graf Boxon?
Milyen a fizika?
Van HC/ Simulator mód?
Milyen a sebességfeeling cockpit view-ban?"
1. Én úgy érzem javult a kocsi valamennyit , pedig csak 2 fejlesztést kaptam még, a hosszú egyenesekben gyorsabban tudok menni vele.
2. Jó a grafika, semmi baj nincs vele.
3. Fizika is jó, repül a szárny meg minden ha valaki beleduranntasz.
4. Ezt nem tudom én csak easyn nyomom de igy se olyan könnyü. Gondolom ha expertre teszed akkor már nagyon odakell figyelni mit csinálsz, hogy állítod be az autót, mikor jössz ki a boxba, stb.
5.Cockpit viewbe szerintem szar menni, nehéz eltalálni hogy mikor fékezz, hogy vedd a kanyart,stb.
Én a felső kamerás nézetbe nyomom, tehát ebbe:
-
Örömmel látom hogy nem csak én nem nagyon tudok még vele menni. :D
válasz erre | #3074
Hungaroringen Alonsoval voltam. Azt meg is nyertem száraz időben.
Szingapúrban Ladával voltam(Renault)-Petrov. Legerősebb esőben. 1kört alig bírtam menni.
Mind2 leggyengébb fokozaton volt.
ABS és kipörgéstgátlóval.
Egy kis gyakorlás és még faszább lesz a játék.
-
Pitti #3081 kanyarok előtt kell fékezni? vagy lehet nyomni folyamatosan a gázgombot?
-
Ez a videó azért biztató egy kicsit. :) tényleg az eddigi legjobb/szebb. -
IXEMGabeo #3079 egyértelmű, hogy úgy lesz az igazi...azért gyakorolj csak:P nyugi elsőre én se leszek jobb, főleg az ismeretlen pályákon, na meg nekem meg kell szoknom még a kameranézeteket én eddig csakúgy toltam F1-es gamet, hogy billen autó hátulja nézet
dehát alkalmazkodni kell nem lesz probléma
-
jaja persze..csak most az elején még hagy legyen :D -
jaja...de most akarok majd vmi fasza kormányt venni :)de addig jó ez :D -
azt az ív segítséget ki lehet kapcsolni nem??!! -
IXEMGabeo #3075 gondolom gamepaddal tolod, ha igen akko nem lesz könnyű avval...majd megszokjuk -
IXEMGabeo #3074 Kivel voltál? milyen a környezet? milyen szinten kezdted? GP-t mentél gondolom:) -