21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Úgy értettem, akinek már megvan ;) -
IXEMGabeo #3151 Muttley nyomnám én, ha lenne:D most lennék az Xboxosok helyében:D -
Vki nyomja már experten segítségek kikapcsolva,
s lássunk egy fizika leírást. -
hát miért ne lehetne hasonlitani, a srácnak egy beta jobban tetszett mint egy final játék, ez még nagyobb szégyen. :) -
No, hallod, Alex, hajrá-hajrá! :DDD -
"namármost ez azért érdekes, mert a TDU2-őt 10 perc autokázás után töröltem."
:DDDDD TDU2ből van egy pre-closed beta ez meg egy final játék, gratulálok az összehasonlításhoz :D -
IXEMGabeo #3146 Kirol, Alexease nem vagytok elkésve előbb utóbb úgyis pro-k lesztek benne... -
Sztem - hangsúlyozom sztem - azért, mert easy-n talán kevés a fizika, amit te magad sem hiszel el, s bizonyos szint után megszólalhat a realitás vészcsengőd: "ezt a kanyart ekkora sebességgel soha", az AI easy-n meg röhöghet: "pedig, dehogynem" és lenyom, mint a bélyeget. Még1x: csak tipp ;) -
IXEMGabeo #3144 erre mondom azt állítsd be sok körös futamot vagy gyakorolj a time trialon, utána a futamon előzgess, hátha összehozol valami szép eredményt...
biztos függ attól is kivel voltál eddig, mert meglepődnék, ha Red Bullal is szenvedsz... -
Meg nem, eloszor szetpiszkalom, szeretem tudni, mit inditok el;DD -
Mentél is vele pár karikát?
Mondjuk nálad első az, hogy belenézel ! :DDD -
Csak kicsit frusztráló, hogy a legelejétől nem tudsz továbblépni, mert ez az easy. -
Hát akkor azt hiszem drive assist opciók bekapcsolva aztán szórakozgatok majd úgy egy kicsit. F1gp2 óta nem igazán játszottam komolyabban F1-es játékkal :) -
IXEMGabeo #3139 íjj basszus, akkor ezt nem nekünk találták ki..aszem gyűjtök kormányra...
amúgy, ha megismered a pályát totálisan, megpróbálsz minél rövidebb féktávot venni akkor simán tudnál jobb időt futni;) -
Lehet piszkalni benne eleg sokmindent, hasonloan a korabbi programjaikhoz (meg tele van osszkerekes, rally auto nevekkel:PPP): osszes FFB, kormany es "terrain" file :) -
Hát hagy kezdődjön. -
IXEMGabeo #3136 videon láttam az Alain aki bemutatta a game-t még ő is szenvedett gamepadon, vagyis Xbox kontrolleren -
Boxon a kontrollerrel. -
nah haverommal beszélek éppen.
1 kérdésem lenne:
azt mondta haverom, hogy szarabb a játék mint a Test Drive U2.
namármost ez azért érdekes, mert a TDU2-őt 10 perc autokázás után töröltem.
valaki? vélemény? -
Billel nyomja valaki, vagy azzal esélytelen? -
2:08-as kört mentem, 17. helyre volt elég Toro rossoval.
Amúgy sztem a játék szép is jó is, de nagyon nagyon sárga...sajnos beigazolódott a dolog...elrontja egy picit a játékélményt.. -
Apa kezdődik ! :DDDDDD -
IXEMGabeo #3130 mivel tolod kormánnyal? -
Az érdekelne engem h hogy fut? Milyen felbontás milyen részletesség melett? -
Kipróbáltam, szép, jó meg minden, csak ez fura:
- easy-re raktam a játékot és már az elejét nem bírom teljesíteni. Az első 15-be kellene bekerülni az időmérőn, de egyzserűen nem bírok 22-nél feljebb jutni, bármennyire küzdök. 2:04-as első én meg 2:11-nél nem tudok jobbat menni.
Na innen elég gáz a helyzet.
Ti hogy vagytok ezzel? -
..itt kicsivel több ,nagy polygon számú autó rohangál egy időben, talán azért spórolnak.....?

-
Hát nem tudom, de a DiRT 2 ezerszer szebb az F1 2010-hez képest. Az is Codies játék, és már egy éves. Ja és természetesen konzolon szép, erre értem. PC más téma. -
Codie mind a 3 platforma ugyan azt a magas minőséget szállítja. ( PS3on kicsit gyengébb mint a Pc-360, Pcn ici picit szebb mint a 360 ). Semmi drasztikus és szembevágó különbség nincs. -
Miért verne oda? Max feljebb tolják a post process effekteket, újra modellezni, texturázni nem fognak semmit. Főleg mert alapon konzolra készült ... -
mert az nagyon más lesz:D nagy az isten állatkartje... -
Osztom a véleményt, majd a PC verza grafikailag alávág a konzoloséknak. Ez így édes kevés. -
neki ez jott le:D -
Ronda a környezet. WTF? -
Neoncsoves #3119 nem ezen van a lényeg
-
nagyon meleg kézfogással gratulálok ha ott veszel tv-t. -
meg egy kis off:) kotelezove tennem a demo kiadasat megjelenes elott minden jatekhoz! mert ez olyan hogy elmegyek autot venni de nem probalhatom ki, mert is? vagy elmegyek TV venni a mediaba de ki van kapcsolva minden TV es nem nezhetem meg milyen a kepe:D sorolhatnam.... -
Ezt most találtam a tube-on.
Ez alapján tényleg Arcade, de ez nem mérvadó.
Várjuk a véleményeket. :) -
IXEMGabeo #3115 bazmeg ne mások véleményére adj hanem előbb tapasztald meg a játékot le van szarva ki mit mond
(bocsi a káromkodásért) -
Ha megvetted, szerintem eleg jogod van kiprobalni.
En kiprobalom, ha jo megveszem ha szar nem veszem meg ennyi.. lehet warezpistizni de 100+ eredeti jatekkal szerintem folosleges:) de en nem veszek zsakbamacskat!!! -
IXEMGabeo #3113 hülye állatja...