21775
  • Jacek
    skipelni tudod ott az mokus utan az event vagy milyen menuben
  • Prince23
    Nem vagyok nagy F1-es. nem szeretem nézni, ahogy más vezeti ezeket a csodajárgányokat. Szóval, az időmérőedzést le kell futni végig? Mert mentem 4 kört, megcsináltam kb. a célkitűzést is. Ok, beállok a boxba, megelégszem a végeredménnyel. De a futamra nem kapcsol át a game. ez most mi a wtf? A műszakias valamiért nem enged a nagydíjra.
  • Pierre75
    Annyi biztos, hogy kipróbálva mentem egy kört, kilépve láttam, hogy eltűnt 2 GB. Megkeresve a rejtett replay könyvtárban találtam rá. Mentem egy újabb kört, újabb 2GB. Ezek után tisztogattam. Csak egyszerűbb lenne kikapcsolni, ha nekem nem kell ez a rész.
  • Pierre75
    Megmaradni megmarad, mert foglalja a helyet, de hogy vissza tudod-e játszani, azt nem néztem.
    A kérdésem továbbra is: Hogyan lehet kikapcsolni az automata replay-t?
    Előre is köszönet az ötletekért.
  • SirAlo
    Hat az erdekes ahogy ez lementi a visszajatszast akkor, rFactorba pl. egy egesz futam replaya par mega , 7 mega kb vagy ez videora felveszi?:D
  • Pierre75
    Valószínű, hogy a vga drivered miatt akadhat, majd javítják. 4850-nel eddig nem akadt, sőt még driver-t sem kellett cserélnem, mint a DIRT2-nél. Szerintem is klasszisokkal szebb a DIRT2, ami azért furcsa, mert ua. a motor és eltelt 1 év.
  • padavanHUN
    És akkor ezek szerint meg is maradnak ezek a visszajátszások? Ez nekem egy nagyon jó hír lenne!
  • Totti5
    Segíts, nem tudom eldönteni hogy a rf F1 BMW az igazi vagy az LFS F1 BMW. Valamelyik kamu. Nesz neked...
  • Pierre75
    Hogyan lehet kikapcsolni az automata replay-t? A rendszer hdd-re pakolgat minden futam után 2GB szemetet.
  • bakkerman
  • buko20
    Nekem esőbe a minimum fps full grafikán 1920x1080-ba 36 volt egy 4890-es kártyával és egy phenom ll x4 procival.
  • [HUN]FaTaL
    8800 GTS G92 ->9800GTX -> GTS250, mind átnevezés, órajelen emeltek picit.
  • atila4
    :D
  • padavanHUN
    Oké, csak már tartanák ott. :D
  • atila4
    Hát akkor nem indulok ki abból, hogy a dirt 2 közel maxon ment :S
    Majd láóégyszi írd le , hogy hogyan fut neked :)
  • padavanHUN
    Mondom, nem én állítom ezt, PH-n írták egy cikkben. Én nem tudom, nekem nem ilyen karim van. De most már kicsit parázok. :D
  • bakkerman
    a GTS250 nem lehet egy 2.0-ás 8800,mivel az 1 gigás GT240 is egy feljavított 9800
  • bakkerman
    minden segitség ki,kormámy bedug,AI-t felhúz maxra,manual sebváltó be,és ott a szim...nem próbáltam még a játékot,de az biztos,hogy én így fogok kezdeni karriert...
  • padavanHUN
    Még tegnap este írt egy srác, GTS 250-es karival (ezt egy PH-cikkben csak úgy nevezték, hogy "GeForce 8800 GTS 512 MB v2.0") és hát akadt neki alacsony beállításokon. Mások meg azt írják, hogy jól optimalizált, szóval isten tudja.

Most már én is kivi vagyok, hogy nálam hogy fog szaladni teljes részletesség mellett - hol van már a futár??? :D, mert úgy látszik, totál random kinél hogy megy...
  • Redokee
    mi? :((
  • tmisi
    Érdekes, hogy csak nvidiásoktól olvastam, hogy akad nekik. Talán végre egy ATI optimalizált játék? :)
  • grebber
    Nem csúcs a gépem nem is firtatóm,de nem tudom mi ebben az az effect vagy akármi amitől ennyire gépigényes.
    Dirt 2 szerintem szebb és sokkal jobban ment!
  • GPx8
    Ott valami más gond lesz...
  • atila4
    Az enyémen kb hogy fog futni?
  • Redokee
    c2d e4300, 2gb ram, 8600GTS - > ultra low on akad mint a fene... ennyit a munkaidőben f1 ezésről :(((
  • Totti5
    A nehézség nem változik, csak az AI ( legalábbis a Dirt 2ben így volt és gondolom itt is így van ).
  • Totti5
    Lotusal valájában nem is lehet, max egy egy Toro Rosso közelébe férkőzni, de az a max, mert annyi van abban az autóban. Ez így reális.
  • padavanHUN
  • padavanHUN
    Bocsika, de sosem mondtam olyan hülyeséget, hogy az F1 2010 a legjobb/legnagyobb szimulátor. És nem is érdekel, akarok egy jót játszani, nem akarom magammal elhitetni azt a más berkekben elterjedt vegytiszta elmebajt, hogy fúdekirálypilótalennékazéletbenmertologatomapixeleket.

Nagyon klassz buli, jó kikapcsolódás, kész. Mint minden játék ugye, ennél többet csak azok keresnek játékokban, akik súlyos önértékelési zavarokban szenvednek a szerény kis életük problémái okán. Nekem minden esetre ez a cucc nagyon megfelel, van akinek nem, hát van ez így, van aki utálja a bablevest, van aki imádja, melyiknek van igaza?
  • Totti5
    Látom megkezdődött a természtes kiválasztódás. Nem lett sufniszim fizika? ó de meglepő... mint ha meg lett volna mondva hogy ez nem keresztbeütükázás lesz kitalált fizikával. GTR Evonál is milyen dráma volt hogy nem csúszik keresztbe kasul minden kanyarba a cucc... vicc komolyan amit egyesek leművelnek. Amúgy ajánlom majd a ranglisták döntögetését, ha olyan nagyon könnyű... lehet hogy a vérárkéd pista 2 mpt ver majd rátok 1 körön, sőt biztos.
  • SirAlo
    En mediumon vagy hogy probaltam es tudtam elso idot menni XD szerintem az ellenfelek erossege valtozik
  • GPx8
    Mondjuk már megrendeltem, mert az AI és a játékmenet miatt érdekes nekem (nem érek rá online ligázni, public serverek meg tele vannak hülyékkel. Pl.: Lfs.).
  • SirAlo
    Es nalam a valtas is mintha kesne, benyomok egy felvaltast aztan kb 1 masodpercre ra valt :S nekem annyira nem jott be ez a jatek, de legalabb van benne Lan:) Fav mekkora lenne ha tobb mindent lehetne vele nem csak hotlapsot :)
  • SötétBarom
    Én vagyok csak béna, hogy a lotussal két óra szenvedés után sem sikerült 21. helynél jobban kvalifikálni magam? 2.04-nél nem tudtam jobbat menni Bahreinben..
    (expert-assists off-joypad)

Ha visszaveszem a nehézséget, akkor a vezetési modell változik?
  • Fpocok
    1. Szólnak majd rádión, hogy abban a körben menj ki.
    2. Nem tudom, gondolom az optionsban, talán a videó résznél. Legalább is Grid ben ott kellett.
  • barcames
    képeket dobjatok be!!!!sokat:P
  • Alexease
    Termeszetesen erezni mindent, raz, rezeg, csorog, csattog, es nem ossze-vissza, hanem ugy ahogy kell.

Most hirtelen nem tudom mihez hasonlitsam, talan a GRID lenne a legjobb (ha ismered, hasznaltad), mert az is Codies, csak ez formulaval.
    Vagy esetleg, mint egy SimBin-es GTR:Evo MOD, ami nagyon furcsan tapad, "erdekesen" veszti- es nyeri vissza a tapadasat.

Egy tesztet boven meger. Aztan lehet, hogy a jatekmenet, a lehetosegek, a hangulat miatt annyira megtetszik, hogy a vegen megveszed:D
  • attiGT
    Na hali, este toltam egy picit, ma komolyabban nekilatok.
    Lenne par kerdesem:
    1. Ha a versenyen eljutok addig a pontig, hogy kerekcserere szorulok, akkor a radioban szolni fognak, hogy melyik korbe varnak ki?
    2. Nem állítottam át semmit, hol tudom beállítani, hogy a törések ne csak vizuálisak legyenek, hanem hatása is legyen azoknak?
  • GPx8
    Köszi!
    Az FFB egyébként milyen? Azért a rázóköveket és a megcsúszást lehet érezni...?
  • Alexease
    Ha az FVA autokezeles/korites = 80/20, akkor ez 20/80.

Ahoz kepest, mennyire nagyszabasu a program, mindenkinek kategoria, a full arkad, hatulrol tologatos, billentyus kategoriatol felfele, nem olyan rossz az autokezeles. Osszesegeben elvezetes. A szokasos finomsagok hianyoznak, az elozo altalanos beallitasok miatt, a gumi, a felfuggesztes es az FFB "rendes" mukodese, erzese, visszajelzese.

Egyszeruen: ha ehez is csak 1 palya es 1 auto lenne, es csak egyedul lehetne menni vele hotlapokat, akkor maximum 5-10 percig magnetizalna valamelyik tarcsat a meghajtomon, aztan bekesen tavozna az orok bitmezokre;)))