21775
  • IXEMGabeo
    jó csak nekem NVIDIA GT 240-es DDr5-ös 1024 MB-os kártyám van, aztán mintha jól értettem volna még a GT250-el is szaggatott valakinél:D na de nálam már volt driver frissítés is és eddig minden 2010-es game akadásnélkül futott szval remélem nem lesz gond

(Dirt 2-t én nem toltam)
  • tmisi
    Hát nemtom. Én még melóhelyen vok, de öcsém msn-en jelezte, kipróbálta és 1440x900-ban (ennyit tud a monitor) maxon simán gurul 2.5Ghzes Core2 proci és 3870 társaságában.
  • IXEMGabeo
    fasza az nagyon nem jó jel...
  • thedriver
    Alapból biztos nem, de ez nem jelenti azt, hogy nem működik vele.

Ezeket támogatja:

PC:

• Microsoft Xbox 360 Controller
    • Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
    • Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel with Force Feedback
    • Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel
    • Logitech Dual Action
    • Logitech MOMO Racing
    • Logitech MOMO Force
    • Logitech G25 Racing Wheel
    • Logitech G27 Racing Wheel
    • Logitech Rumble Pad 2
    • Logitech Cordless Rumble Pad 2
    • Logitech Driving Force GT
    • Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Edition
    • Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
  • IXEMGabeo
    olvastam HSZ-eket, érdekes, hogy még erre is lehet ám panaszkodni:S:(
  • OMEGA RED
    Valaki megtudná mondani, hogy genius speed wheel 5-öt támogatja e?
  • GPx8
    "olyan fék van az autón mintha vasmacskát dobna ki, és a kanyarsebessége is bámulatos :D"
    Még a Zsóti' mesélte, hogy amikor először vezetett éles F1-es autót, akkor meglepődött amikor féktávon meglátta a saját könnycseppét a bukója plexijének belsején. Szóval elég jól lassul egy F1-es autó...
  • Hamed
    Meg nem raktam fel, majd este kiprobalom:) Amugy egyenire lehet szabni teljesen, vagy ilyen fokozatok vannak amihez kotelezoen be vannak allitva a dolgok?

Pl. tudok olyat beallitani, hogy fullos tores es melle sikhulye AI? Vagy epp olyat, hogy hard AI, de ne legyen tores?
  • thedriver
    Biztosan lehet, alacsonyabb nehézségi szinten nem próbáltam, nehezebb fokozatokon meg alapból van törés.
  • HunnernesKonge
    MyF1 menüpont....
  • Hamed
    Na ezt ne, hogy nem lehet kulon allitani a torest meg az AI nehezseget.. Sztem tuti meg lehet csinalni, eleg nagy bakloves lenne.
  • Shep
    Hát ez így szar ha attól függ, mert akkor meg szarrá fog előzni mindenki én ugyanis csak ilyen hobbi versenyjátékos vagyok de azért megnézem hátha van esélyem nehezebb fokozaton is.
  • thedriver
    Kicsit tekerd feljebb a nehézséget. :D
  • Shep
    Az autó törését hol lehet állítani? Ugyanis hiába ütköztem nem tört le róla semmi.
  • SötétBarom
    Amúgy a fizikával annyi a bajom, hogy se vizuálisan, se hanggal nem nagyon jelzi felém a játék, hogy blokkolnak a kerekek fékezésnél.. Egyelőre még nem érzem annyira, viszont egy csomószor nem tudok olyan sebességgel bevenni egy kanyart, mint az előző körben, mert nem veszem észre, hogy állóra fékeztem a kerekeket..
  • SötétBarom
    Ezzel csak annyi a baj, hogy objective volt 20, vagy annál jobb helyen kvalifikálni magam...

• pointer4
    Ma reggel toltam 10 kört, vegyes érzelmeim vannak iránta, de végeredmény képen, ha a TDU-t végigtoltam, ezt se hagyom ki :D
    Igaz itt nem autókat kell gyűjtögetni, de egy szezont biztos végig gurulok.
    Jópofa ez a karrier dolog benne, a nyilatkozatok, stb...
    Irányítást hamar sikerült betörni használhatóra, 360°-ra téve a g25-el. Kormány deadzone nullára, meg az ffb értékét lejjebb véve, egész jó lett.
    A grafika nem üt annyira mint egy GT5-ben, de rfactornál azért sokkal szebb.
    Viszont a fizika, az nagyon a holdon játszódik, olyan fék van az autón mintha vasmacskát dobna ki, és a kanyarsebessége is bámulatos :D , megcsúszni vele szinte lehetetlen. Viszont a max sebesség kevésnek tűnik, vagy csak nincs jó sebességérzet. Lehet ezzel csalnak, hogy a köridők valósághoz közeliek legyenek (már ha azok).

50fps-t jól tartja.
  • Zsoltee20
    ennek mi köze most öszitén az fps-hez?A monitorok és az fps 2 különböző dolog
  • arty
    lcd-n nem látsz te semmiféle villogást 60hz-en :)
  • samsung123
    te biztos légy vagy!
  • samsung123
    Tény hogy, nagyobb a gépigénye mint az eddigi EGO játékoknak(dirt2), és nagyobb nem lehet mert fix hardverre dolgoznak..vagy a PC verzió szebb és emiatt vagy simán rosszabul van átirva.
    Elépzelek egy olyat is, hogy kiadják a dx11patchet, amitől jobban fog futni dx9 társánál, de nem azért mert át lett írva dx11re és emiatt gyorsul, csak a dx9 van belassítva...láttunk már hasonlót százával. Itt se elépzelhetetlen, legyen értelem dx11 karit venni..kamu dx11-ek miatt..
  • tmisi
    20Hz alatt sem hallod az ultra mély hangokat mégis érzed.
    60Hz-es monitoron is látod a villogást, 85-100-on már nem.
  • kgb12
    Hello!Azt szeretném kérdezni hogy a játékba van több személyes mód ezt úgy értem hogy lehet ketten is menni egymás ellen ?Előre is kösz a választ !
  • Zsoltee20
    Hali!

Látom itt is megy az okoskodás az fps-ről,hogy kinek mennyi és miért...csak egyet nem értettem soha,hogy miért jó a sok fps,mert felesleges,ugyanis az emberi szem 25 fps alatt látja csak akadásnak,felette pedig folyamatos képmozgásnak...inkább a játékról beszéljetek minthogy sok sületlenséget hordtok össze..

Sorry az offért de egt már nem birtam nézni tovább
  • samsung123
    Elvileg nem kell 30-nál több soha!!! játékok 70%-nál..DE egyre több olyan játék van ahol Úgy van megírva programkód hogy néha 60Fps is kevés jó példa erre a multis játékok pl: CS:S ott 100kell általában..sajna ez egyre nagyobb trend! 30fix fps sajan egyre kevesebb játékban elég, pedig ez lenne az elfogadott és jó! Az F1 2010 játékban nem szaggatás van 30-40fps-nél hanem lassulás a 60Fps-hez képest!!! Szerintem irtó hülyeség igy megírni egy játékot, de biztos megvan az oka(remélem). Szomurú ez mert egyre nagyobb gép kell. Amugy aki amellett érvel, hogy látni a 30 és 60FPS közötti különbséget az nem amiatt látja mert, olyan jó szeme van..hanem azért mert a játék lassul a programkód miatt!!! Killer21 remélem segitettem..én se szeretem a fix 60Fps embereket, mert az se tudják miért kell a 60.
  • bowari
    Amúgy csak 10percem volt rá,lehet hogy jó lesz ez amúgy,csak így hirtelen csalódtam picit.
    Minden maxra volt állítva alapból,meg a menüben is szépen ment 60fps,erre kimegyek a pályára és akkor az lehúzott picit,így nincs az a sebesség élmény egyenlőre.De majd kiforr ez úgyis.
  • Árnyvadász
    Nekem erős havazásban, talicskában tolva egy trabant motort, közvetlenül kanyar előtti fékezéskor 3 frame/sec, de még így is játszható, mert lassú a talicska.

Viccet félretéve, kíváncsi vagyok mit hoztak ki a srácok ebből a játékból.
  • thedriver
    Pl. Fraps nevű progival.
  • Shep
    Na belenéztem én is, a hangulat megvan, billel elég fárasztó az irányítás, a grafika szerintem jó, bár az elég gáz, hogy ha beléptél a pályára akkor ott már nem lehet a grafikát állítani. A menü szerintem jópofa, de rohadtul macerás a kezelése.
  • attila46
    Fps-t hol lehet ellenőrizni??
  • bowari
    Nekem 30 és 45FPS között ingadozik,minden fullon és igen,engem is zavar,még hogy ugyanaz mint az 50-60...azért nem egészen...sokkal rosszabbul megy mint a Dirt 2.pedig semmilyen effektet nem látok.
    [email protected],4GB ram,HD5850 win7 64bit
  • thedriver
    Sokkal folyamatosabb a mozgás, sajnos nagyon látszik a különbség a 60-hoz képest.
  • kill3r21
    nemtom de miért kéne 30nál több fps? eztse fogom megérteni sose :)
  • buko20
    Nekem 40 fölötti fps-ek vannak.Nem stabil 30 :D
  • kill3r21
    jah valaki aki nem találta a bálitásokat, outside/ aztán my f1 menü/ nálam alapböl 8xos a simitás :S

szerk: akinek nvidiája van meg 3d hemüje , probálja ki, nem kicsit komoly xD
  • thedriver
    Nálam is. Akkor egyesek hogyan beszélnek itt 30 feletti fps-ekről? :D
  • kill3r21
    nálan vsync on vagy off akkor is 30 fps :)
  • Monder
    Nekem telepítési gondot ir ki az mért lehetséges? Razor verzio
  • thedriver
    Nekem úgy rémlik, hogy a Gridben pl. akkor nem volt visszajátszás a futam után, ha a c: meghajtódon nem volt elég hely neki. :) Kikapcsolni nem tudom, hogy lehet-e.
  • thedriver
    Nekem akkor miért korlátozza le 30 fps-re? Lehet, hogy a Vsync miatt? Eddig az 60-ban maximalizálta más játékokban, de lehet, hogy én néztem el valamit.