21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
buko20 #3387 nálam nem -
"Ha mindenkinek 30ra van lefixálva ( mint konzolon pl ), akkor senkinek nincs semmiféle előnye belőle és mindenkinek ugyan olyan."
FIXED. -
Most akkor lockolja 30 fps-nél magát a játék, vagy nem? Mert még mindig nem világos számomra. -
Akkor felreertettem:)
A folyamatosan valtozo, ugralo fps valoban szar, hasznalhatatlan. A fix ertek a tuti, minnel magasabb, annal jobb:) -
Nem tudom mit tud, ejjel csak nehany kor erejeig neztem ra, technikalilag nem vizslattam meg;) -
meg aproblema valami ami az enginben van ezzel a 30fps-el hiaba van tobb mert nekem tobb van jolval, megis darabol:) -
ez oke, de a vege akkor mindenkinek ugyan olyan szar:) -
Az elozobol kimaradt, annak, aki szereti a szamokat;)
Ilyen sebessegeknel ez azt jelenti, 30fps-nel, hogy ~3 meterenkent kapunk 1-1 kepkockat.:) -
Én csak annyit mondtam hogy fix 30 vagy 60 sokkal jobb mint egy 40-120 közt ingadozó érték, vagy hogy valakinek 200 van a másiknak csak 43. Ennyi az egész. Ha mindenkinek 30ra van lefixálva ( mint konzolon pl ), akkor senkinek nincs semmiféle előnye belőle és mindenkinek ugyan olyan jó. -
GPx8 #3378 Nem hiszem, hogy az engine 30fps-t tudna csak.
Gondolom, valami előre optimalzált beállítás, hogy a legtöbb hardveren normálisan fusson. Talán lesz erre majd valami patch(?) -
ProEvoFan #3377 jah, várok valami nyugtató választ:D -
Ok, mert nekem hasonló gépem van és ha mindent maxolok akkor bizony látok 20 fps-t is, viszont ami fura, hogy levettem mindent High-ra és szinte semmivel nem lett jobb, úgyhogy rá kellene jönni mi az ami ennyire eszi az fps-t, mert ugye nincs mindenkinek atom gépe. -
aham -
2perce olvastam egy másik fórumon a hsz-ed
-
-
ProEvoFan #3372 Én is kipróbáltam (demo hiányában muszáj volt azt választani) h lássam h megy a gépemen.
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is :((
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warez :W
Egyébként kötelező vétel!Hét végén meg is veszem.
Tetszik h rásegítésekkel sem annyira arcade mint pl a Dirt vagy a GRID.Rásegítéssel (kivéve fékezés) igen jó köröket mentem médium nehézséggel.Joy paddal nyomom, kormánnyal biztos jobb lenne:)) -
Ha hazaértem melóból megnézem a kedvedért, hajnal kettő fele mikor kipróbáltam nem erre figyeltem. Egyébként gyanús hogy 30fps-re van lockkolva mintha az a szám égett volna bele a monitorba fraps által
-
GPx8 #3370 Azért tolták az igazi quekerek 640x480-ban...
-
Akarmit mondanak, a 30 "keves"... Erezhetoen jobban kezelheto ha minnel tobb fps van. En mindent, ha tudom, akkor fix 75pfs-re veszek, v-sync-kel, meg ha kisebb felbontast kell valasszak (ami 1280x800), mindenfele AA es tarsai nelkul.
Itt bazigyors mozgasok vannak, masodpercenkent bo 80 meternyi informacio halad el az auto mellett;)
Tudom, tudom, mindjart jonnek az okosok a szokasos tevhitukkel, hogy ott a TV/mozi/film a 24/25fps-sel es az is folyamatos... -
Hát mikor játszottam vele örültem ha 30 volt :) -
kivetelesen nem kotekedtem, uzletileg ertheto a dontes.. erik a iRacing ujra elofizetes:) -
nono28 #3366 köszi
-
hmm latom nem jatszottal Q3-al , ott a ko stabil 125 fps kellett ha nem volt 1 meterrel kisebbeket tudtal ugrani:D -
Nem errol beszeltem hogy elony vagy nem, hanem egyszeruen nem tudsz olyan fektavot venni mert nincs info. es azert mondtam hogy kamu a interjuban amit mondot, mert azt nem mondhatta hogy a Xbox/PS3 miatt igy irjak meg az enginet es PC-re nem alakitjak at:) -
MF1 options ha jól emlékszem. -
nono28 #3362 Hali.Controllert hol lehet beállitani? -
Hát de izé 200 fps-nél magasabbra tudok ugrani :) -
"30-40 fps-el nem lehet olyat menni mint 60+ stabilal."
Ha fix 30 vagy 60 akkor mindenkinek ugyan annyi, senki sincs előnybe senkivel szemben és csak a tudás számít és nincs külső befolyásoló tényező. -
Hát ok simán fut, de nézd csak meg az fps számot :) -
Best controller EVER :D -
Ez duma!! ezert szar az iranyitas is:( mert tul keves az info ami felem jon... 30-40 fps-el nem lehet olyat menni mint 60+ stabilal.
Meg F1c alatt valami liga futamon szar gepem volt szarra gyurtam magam a palyara ilyen 25-40 kozott mozgott az fps 300+ kort raktam bele, lement a futam , tok mindegy:) kozben bekerult az uj kartya amivel 100+ volt az fps, 0.8-al utottem meg a masodik korben az elotte levo PB-met.... -
Két külön menüben van AI és a vetetési segédletek a töréssel, szóval nem függnek egymástól, ráadásul lehet teljesen customot is csinálni én nekem pl nem kell ABS se fékezési segédlet, viszont auto gearbox igen, így simán beállítgatom egyéni ízlés szerint és kész :)
Gépigényre kis kiegészítés: Alájrásomban jelzett gépen (tehát nvidia vga) 1280x1024ben 8xAA-val minden highon, 2 beálljtás ultrán(nem emlékszem pontosan, de emlékezetből vga zabálósabbak) és simán fut. -
Leírásban lévő spec. alatt 1280x1024-en minden High meg Ultra, és még a VSync is be van kapcsolva, meg a 8x anti és meg sem döccen. Jah, és XBOX360 kontroller kihagyhatatlan XD. -
Az fps-re reagálva, nem tudom, hogy mennyire néztétek meg a banner alatti linkeket, mert ott lehet találni egy cikket, ami az ign-ről lett lefordítva. Ebben szépen le van írva, mit gondol az fps-ről Stephen Hood: " Az F1 2010 képkocka frissítése 30 FPS-ben lesz maximálva és nem gondolom, hogy ennél többre szükség lehet. Ami az autóverseny játékok esetében sokkal fontosabb, az a kontrollerek válaszideje, illetve a stabil képkocka szám. A túlságosan szélsőséges ingadozások ártanak a játékélménynek. 24 kocsi fog futni a pályán, megannyi információt kell feldolgozni a starttól egészen a célig. A legtöbb autós játék legfeljebb nyolc opponenssel dolgozik." -
tmisi #3353 Az is fasza, mert hogy az én párezres Logitechemet nem támogatja (de gondolom működik vele, mint mindennel), az odáig oké.
Microsot Xbox 360 controller nem maradhatott ki.
-
tmisi #3352 Élsimítást/anizotropikus szűrést mi sem szoktuk felvenni olyan magasra. -
Ati 4850 fullHD felbontásban minden maxon 4x AA-val 20 fps környékén mozgatja. Ha 1600x1000-re csökkentem a felbontást, 2x AA-val, teljesen fasza. -
A TDU1-hez hasonlítod?
Minden segítség kikapcsolása után a fizikája olyan, mint a TDU1 OFF módban/ élethűbb annál/ Arcade-abb annál? -
OMEGA RED #3349 el nem akarom hinni, hogy amik a listában vannak 40 ezertől felfelé támogat csak...
senki nem játszik genius kormánnyal? valaki írjon már véleményt... -
attila46 #3348 Azt olvastam itt a neten ,hogy a tört nem ment???mi igaz ebből??