21775
  • Totti5
    Így van, zavar?
  • hpnx9020

Nem a pécétek nem jó rá.
    Mindenki szenved.
  • RYO21
    Kint van a PC-s realease, de miért nincs telenyomva a topik képekkel, hogy nálam így fut, nekem ilyen grafon 60fps van stb hülyeségekkel?
    Tán nem jó a release?
  • hpnx9020
    Persze.
    Csak te vagy itt warez mentes.
  • Totti5
    Köszönjük. Biztos van még amit letöltöttél, játsz azzal...
  • hpnx9020
    Majd meglátod......
    Te is rinyálni fogsz.
    A megoldások már a 2001 ben is jobbak voltak.
    A csillivilli grafika már kevés!
  • hpnx9020
    Tipikus ostoba magyar ember vagy.Ha valakinek nem az a véleménye mint neked az minden csak nem szűzmária.
    Igenis gagyi a játék és nagyobb volt a füstje mint a lángja.
    Egy grid f1 es autókkal.
    Te meg yomd meg a pit limitert mert különben "lollipop" lesz.
  • Skynet
    Szerintem az hogy majdnem a legnehezebb fokozaton (Professional ellenfelek) 2. helyre qkvalifikálok egy Force Indiával az minden csak nem megfelelő kihívás....A 8 helyért kellett volna küzdenem,ehelyett 0.112-vel maradtam le Button mögött....:)
    Majd felrakom a nehézséget LEGEND-re,de szerintem az sem jelent gondot pár óra játék után....
  • Firerock
    miért van az hogy amikor bemegyek a boxba,és jönnék ki akkor nem enged csak 1mp után mert aztmondja "Wait for the lollipop" és télleg,a nyalókás nem csinál semmit
  • Totti5
    Valami értelmesről is lehetne beszélni az állandó rinya mellett.

Milyen az időjárás? milyen amikor leesik az eső, vagy amikor felszárad? slickel milyen vizes aszfalton? stb stb...
  • Itsuki
    attól h 200 éve nem jött ki f1es játék nem kell hasraesni tőle:) sokmindent átlehetett volna venni a régebbi játékoktól. de én legföképp a forma 1 "osd"ket hiányolom. nekem ne azt irja ki hogy a 6körbe mennyivel futottak gyorsabb kört hanem hogy mennyivel vannak elöttem vagy mögöttem. nekem föleg ez hiányzik. nem tudom ki hányadik stb...
    és attól nem vagyok szánalmas hogy elmondom hogy nem 1 szenzációs játék ,1 átlagos játék,és azért nem 8 évig fejlesztették hanem 1.
  • lac coo

És tényleg, erre még soha nem is gondoltam :))))
  • IXEMGabeo

rendben töröljétek és soha többé ne merjetek evvel a lomhalmazzal játszani, szánalmas:D
  • Alexease
    Sokmindent lehet piszkalni, az a kerdes, megeri-e;) A tapadasok, az FFB, a CatchUp allithato. Ugyanugy droton huzzak az ellenfeleket (korulottunk nehanyat nem), azoknak mindegy milyen fizikajuk van;) Bar ezt meg nem neztem meg pontosan...
    Az FFB-t is lehet rendesen piszkalni, allitani.
    A tapadasokat is, de azzal altalaban az a gond, hogy linearisan csokkenti/noveli a tapadast, attol meg a "gumigorbek" (slipcurve) nem valtoznak. De a legnagyobb baja, hogy mivel CatchUp van, a karrier es az egyeb "elore scriptelt" versenyeknek lottek, mert az AI nagyreszet nem fogja erdekelni, hogy milyen uton megy, csak a jatekosnak lesz nehezebb:) De ez majd kiderul, talan fejlesztettek meg valamit (bar tele van Dirt kodokkal...).
    Ma nem, de talan holnap jobban megnezegetem.
  • Leslie87
    Háááát gyerekek erre nem volt érdemes várni 8 évet....
    A fejlesztésnek az árát inkább adták volna a rászorulóknak...
    De a legdurvább hogy amikor törik az autó még 8 éve is ugyan így volt.
    Számomra csalódás!
  • Danecay
    Remélem bele lehet piszkálni a játékba és lehet majd javítani egyes dolgokon a játékélmény javára, úgy mint: autók viselkedése, pályatapadás, force feedback, kamerapozíciók. stb.
  • Tormiee17
    én se játszottam régóta,de azér egyből legnehezebbre tettem,és így már van kihívás.
  • Skynet
    Nem rossz de a szimulátortól messze áll, persze bolond volt aki ettől a fejlesztőtől szimulációt várt....
    Egyébiránt baromi könnyű....
    Kb 5 éve F1-eztem utoljára,azóta GT, GTR és társaikkal játszogattam.
    Most pedig minden segítség letiltásával, a számomra vadidegen Bahrein-i pályán 20 percnyi gyakorlás után Sutil társaként a 2. helyről fogok rajtolni...Minden segítség kikapcs,minden realisztikusra rakva, ellenfél Professionalra rakva....Kicsit gáz,arra számítottam hogy még medium beállításnál is küzdeni fogok....
  • Danecay
    Nekem sincs, ezért kérdeztem :)
  • bgreg
    de tudod lazán,semmi baja nem lesz teljesen jól fog müködni minden
  • ProEvoFan
    Csak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
    Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
    Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
    Valakinek valami ötlet?Tapasztalata h ilyenkor mi van?
  • lokika28
    hali lehet valahogy verseny közben állítani a box beállításokat?:O mert irta hogy 52% hogy eső lesz... mondom akkor felteszem majd az intermediate-et erre nemjött eső azt tette fel és hát kicsit belassultam:S
  • Itsuki
    hát nem valami szenzációs játék lett ez... gp 4et meglehetne oldani h 24 versenyző legyen és 19 pálya... ez nekem 1 szimpla dirt 2 mod. jáccani persze jó de van hova fejlödni...
  • mcmoha
    En nem probaltam mert a jatek sincs meg meg.:(
  • brasco84
    velem 1 szer csinálta.. csak 20%osat megyek, de ezentúl az utolsó körben fogok kijönni kb :D figyelem majd hányan mennek be, rohadt idegesítő..
  • Tormiee17
    dehogynem,hogy rohadna meg :D
  • twi452
    Sziasztok
    Titeket nem szivat meg a nyalókás ember mindig? Nálam szépen végigvárja a mezőnyt és csak utána enged vissza..:D kb 10-15mp plusz :D persze kell a kihívás de...:D
  • Danecay
    Ezt tudtam és erre gondoltam én is :) Ennek ellenére próbálta valaki? Csak kíváncsi lennék, hogy van e látható különbség.
  • mcmoha
    DX11 tamogatast csak egy kesobb kiadasra kerulo patch fogja lehetove tenni.
    Addig lehet barkacsolni: a hardware config.xml-ben a “directx forcedx9″ false-re kell tenni es akkor van dx11, viszont bugos meg.
  • samsung123
    Amugy fizikát át lehet irni szerintem(csökkenteni a tapadást), ugy mint a gridebn vagy még dirt egybe...ALEXEASE csinálta régebben asszem..most megtudná piszkálni_?
  • Shep
    Nehogy azt hidd, kormánnyal játszottam havernál autós játékokat és irtó szar voltam.
  • Shep
    Régen az auto fék sokkal hamarabb fékezett gondolom ez itt is így van ezért aztán biztosan körbe lehet menni csak lassan :) Én saját szájízemre szabtam a nehézséget így aztán a számomra kellő kihívás is van, de mégsem tépem a hajamat.
  • IXEMGabeo
    megszentségteleníthetetlenségeskeidért

ha billen jó vagy experten akkor elvileg kormányon mégjobb vagy:D, aki billen is ott tud lenni az élmezőnybe na az a profi:D
  • kirol
    Tegnap írtam, hogy easy -n a legelső időmérőn nem bítam lemenni 2:11 alá.
    Aztán még kipróbáltam medium-on, ott már 5. körre 2:08-at mentem.
    Ez hogy lehet?

Ez mglepő, hisz easy-n csak a gázt kell nyomni meg vezetni = semmi élmény, mediumon meg már fékezni is kell és sokkal élvezetesebb. S ezek szerint eredményesebb is.
  • Shep
    Miért szerintem teljesen jó és a karrier mód meg külön élmény. Igaz én megszentségtelenítettem az egészet azzal, hogy billentyűzettel játszok :)
  • IXEMGabeo
    ja értem, mivel szimes vagy neked ezért csalódás:)
  • Danecay
    DX11-ben próbálta valaki? :)
  • Tormiee17
    Nekem igen tetszik,semmi segítséggel,Legend fokozaton elég jó,kicsit bosszantó hogy a box miatt vesztettem el a pontszerző helyemet :S mer a játéknak megkell várni amíg mindenki kimegy...
  • Fehercsoki
    Na milyen a játék?
  • SötétBarom
    Ez felbasz engem is, hogy szimulátorokhoz hasonlítják. Ha az lenne, a kutyának nem tetszene, kivéve a hardcore arcokat, akik kormánnyal meg pedállal tolják..

Szerintem kurva jó.

Ennek nagyon örülök, akkor ha este hazaérek bekonfigolom rendesen :)))