21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
klinsmann #3547 nahát most már tuti hogy nem probálom és nem is veszem meg arcad ratyi -
Meg úgy minden még a rázókő is...A játékban vagy 10szer nagyobb a gravitáció olyan tapadás vanik:)
-
Tapad a fű meg a homok..van ilyen! :DDD -
nekem van 3 practice 3 q es 1 verseny. a hosszu hetveget kell valasztani. nekem most az a gondom hogy idomeron mentem 1.59 et Lotussal mig masodik legjobb ido 2:03 volt :D szal kicsit nehezebbre kell allitani az egeszet :D jah es a tores engem is erdekelne , jah es megvalami a gumi kopas az megy magatol vagy azt is be kell kapcsolni?
thx -
Minden segítség off...Full szimuláció mód. No comment...:D
-
release #3542 nekem tökéletesen fut 2 kérdésem lenne : 1. hol tudom beállítani h törjön az autó?
2.mért nincs q1 q2 q3?? mért csak 1 q van??
vki pls -
Rosszul látod ott a link a bannerban, amúgy meg nfo. -
XP? Már bocs, de muszály SP3-at felrakni.
Sp2-vel netezel, azt majd kiabálsz hogy virust kaptam, és szar a virusírtó.. -
VGA: 9800GTX
CPU: Q9550
1920x1080 felbontás, és ultra beállítás, 4x AA.
És simán megy, nem esik 30 alá, legujabb fraps.
Ez kinek nagy gépigény?
Össze-vissza beszél pár tizenéves.. -
Kaká22 #3538 Hali!
Service pack 2-vel nem indítja el a setup-t.Van vmi lehetőség,anélkül hogy telepíteném az SP3-t,hogy eltudjam indítani? -
Laci82 #3537 Sziasztok.
nekem időnként megakadozik a játék.
Másnál ilyen esetleg volt már? -
hol lehet beállítani ,hogy az én kocsim is törjön?Valahogy nem tudok eligazodni ebben a játékban..
-
Tegnap hajnalban kipróbáltam. Minden segítséget egyből kikapcsoltam , de mintha nem történt volna semmi :D eléggé küszködni kell hogy megforogjak. Grafika az tényleg sztár , de ezt is vártuk , a körítés is állat mellé ( box , pedok stb stb...) Kicsit zavaróak ezek a töltögetések , de ezt is láttuk már a dirt -nél tehát nem meglepő. Autók , pályák nagyon jók. Ai hát nem borultam hanyatt tőlük mindegyik ugyan ott szitál be verseny alatt , de védekezik támad , játszható. Fun-nak nem rossz kis game , meg kell becsülni , hogy legalább már van egy new atós játék , csak folytassák szépen tovább. -
Lehet, hogy nem mondok nagy újdonságot, de a Vsync korlátozza le az fps-t 30-ra. Azt kikapcsolva már nekem is megy 40-50 fps között fullon. -
hpnx9020 #3533 Multizzál megjelenés előtt. -
mostanában már a megjelenés után pár nappal jön a patch xD -
helloka!
lehet buta kérdés de azt hol tudom állitani hogy mennyire befolyásolja a törés az autó irányítását, mert mintha olvastam volna 1-2 nappal ezelőtt hogy lehet állítani hogy csak látvány vagy rendes törés legyen.
amugy szerintem nem rossz játék, először minden segítséget kikapcsoltam de ha keményen adtam gázt már pördült is, úgyhogy az abs-t belőttem meg egy pár kör erejéig az ideális ívet mutató nyilakat is mert 300nál nemvolt időm még a térképet is nézni hogy mennyire durva kanyar jön :D
eddig nagyon bejövős a játék én nem is vártam többet úgyhogy nem csalódtam. esetleg aki formula force EX kormánnyal tolja tudna mutatni képet egy jó kormánybeállításról? nekem most minden alapon van+ bekapcsoltam az ffb-t. -
twi452 #3530 az ellen is ugyanúgy átmegy rajta..:D
a nyalókásember miatt meg a hivatalos fórumokon is hisztiznek állítólag készül a patch :D -
ez durva gépigény? 2 éves vassal lazán elfut -
mé nincs benne? -
bgreg #3527 multit nehezen fogod megnézni öreg -
Nyomot már valaki vele multit? lassan megyek fel énis rá megnézni milyen a multi része :D -
hpnx9020 #3525 Megint nem ugyanarról beszélgetünk.
Ez itt nagy hiba. -
oregon1987 #3524 Nagy kár hogy ilyen durva gépigénye van! Ultralowon nem túl jó játszani! :( -
Szerintem azt a szabályt kifelejtették,amikor karrierben indítod a sersenyt a lakókocsiban,állítani tudod a nehézséget elemenként. Ott realisztikusra raktam a büntetés és egyéb nyalánkságokat de én sem kaptam semmit a fehér vonalért.
-
Egyébként lehet, hogy valamit állítani kellene és akkor nem lett volna az, hogy a boxból kifele jövet simán átvágtam a fehér vonalat és nem járt érte semmi. -
Egyébként meg honnan tudnánk mi a szimuláció?
??
Hát onnan, hogyha vkit érdekel a téma, jó pár lehetősége van, hogy elmerüljön benne, milyen is a szimuláció. Akár hallgatólagosan, akár saját élményként. A fizika az fizika marad mindenütt, csak az F1-ben, ugye nagyban játszanak ;) -
Ja, szerintem jópofa visszanézni, mit csinált az ember de itt
1. rohadt rövid időt játszik vissza
2. szarul néz ki az egész
3. így tényleg nem sok értelme van -
A modot nem kötelező leszedni,és modolják csak ez így ebben a formában semmimás csak egy Need For F1......
-
hpnx9020 #3518 Én sem.
Én a visszajátszás videóra gondoltam.
Egy safety car jobb lett volna. -
Hát mert az olyan koca versenyzők, mint én örülnek ha nem kell egy egy hiba után újrakezdeni a versenyt. Nem mindenki pro ám. -
hpnx9020 #3516 Minek visszajátszás?
De most komolyan? -
Ok, köszi volt egy halvány sejtésem ,hogy ott lehet de akkor most megerősítettél.
Egyébként nektek is elég sokat tölt? -
hpnx9020 #3514 Ezt honnan is tudhatjuk? -
szo szerint pocsekul van megoldva:( -
Replaynél kiírja a jobb alsó sarokba. F12 -
IXEMGabeo #3511 áruld már el Anthony Davidsonnak mi köze volt a játékkészítésében? terveket csinált? utasítgatott? nem én úgy tudom maximum a promóciót reklámozta, interjúkra válaszolt mikor kérdezték a játékről mit tehet az róla h "ilyen" lett? te szerinted? -
hpnx9020 #3510 Sőt írhatnánk be köridőket,hogy értelme is legyen.
-
Ami szerintem elég pocsék lett az a visszajátszás, távoli kamerából tök idétlenül fest az egész, mintha matchboxokat húzgálna valaki spárgán.
Na a flashbacket, hogy tudom akkor előcsalni? -
bgreg #3508 isten mentsen hogy moddolják, az rfactornak nevezett semmit moddolják és azt nem nevezném semminek