21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
én sem értem hogy mi akar lenni ez a "mindenhol tapad az auto" szöveg. olyan szepen meglehet forogni vele mint allat. neha egy kicsit kimegyek a razokore es pici gazra is van hogy kidobja a segget mint allat es mar meg is pordultem ...
viszont azt meg mindig nem vagom hogy lehet beallitania realisztikus torest illetve az AI nehezseget. -
barcames #3586 visszamondtam a rendelést én is hát ez nem az amire vártam sajnos majd talán a 2011:S -
Micsu #3585 ha ezt Dt meglátná :D -
Az a legfontosabb:) Kérd vissza a pénzed:)) -
Jaja, Grid-et én is bill-el játszottam. Dirt 2 volt jó nagyon kormánnyal:) -
twi452 #3582 én teljesen jól elvagyok vele kűzdök a virginnel a mezőny végefelé és teljesen rendben van számomra :D
az egyetlen gond az ezeréves noname kormányommal van amit leporoltam, hogy kipróbáljam és random időközönként úgy dönt, hogy eldobja az usb kapcsolatot :D akkor jön az igazi anyázás (az első a nyalókásember miatt volt) :) -
Viszont nem csúnya
xD
-
ASR Godfather #3580 A telepítő nektek is világoskék volt? Azért megcsinálhatták volna a telepítés részét rendesen is. -
Sztem jó volt. -
Mert új enginet fejleszteni drága és szép ez is. -
grid max kontrollerhez volt jo, kormánnyal borzalom volt. -
Laci82 #3576 Én nem tudom mit vártatok a Codemasterstől?
Szimulációnak még mindig ott a GTR széria.
Ez arra készült,hogy évek óta nem volt egy F1-es játék,sokan ki voltak éhezve rá és sokan is fognak játszani vele szerintem.
Egy bajom van csak ez az időnkénti beakadozás egy 4-5 másodpercig folyamatosan.....de ez lehet,hogy a törés miatt van. -
Radian #3575 Nem értem a sok fanyalgót,én pl. csúszkálok mint állat,rázóköre rárakom és már pördülök is ki. Kicsit idegesítő is, hogy egy folytában megforgok emiatt :S -
IXEMGabeo #3574 sőt a Split Second is akadás nélkül very highon tényleg nem fogom fel mi van itt -
IXEMGabeo #3573 nincs kizárva h Firerocknak lesz igaza ezúttal, tényleg átbaszhatják az ember a kártyával...csak mondjuk furcsa hogy Batman is és mondjuk a Singularity is gyönyörűen elfutott rajta -
Ez 8 Ft-t nem ér, nem hogy 8000-ret... -
az egyik legszebb, ja. -
Pedig a legszebb autós graf. motor a piacon... -
twi452 #3569 nálam egy régivágású 2.6-os athlon x2 egy 4770-nel szépen viszi 1680x1050-ben :) -
IXEMGabeo #3568 Core 2-es a minimum, nekem van Dual Core 3.0 GHZ...úgy tűnik ez ide nem elég...NVIDIA kártyámmal semmi gond nem volt egyetlen game-nél se -
Csak nekem nagyon nem jon be ez a Codmasterses grafika:(( nemtom mier kell minden jatekuknak ezt a grafikat adni -
mi a fasz? 4 magos kel neki vagy mi a geci? -
Sajnos szerintem nem, ez a GRIDnél is sokkal szarabb. Az jó volt, ez pocsék. -
Ez olyan Codemasters-es lett. Ami egyáltalán nem rossz, csak nem szimulátor. -
IXEMGabeo #3563 nem basztak át vele, haveromnak lényegesen gyengébb VGA kártyával is lazán fut neki
CPU nem jó, nem Core 2-es -
IXEMGabeo #3562 thx...csak akkor meg semmire nem reagál hirtelen de majd próbálgatom...mindenesetre felemelő érzés szaggatva tolni:D még előbb kell fékezzek meg minden, de majd megoldom... -
:DDDDD Az SP3tól, najó :D
-
Kaká22 #3560 attól mert már sikerült így járnom.Pontosabban szólva bizonyos fájlok lejátszhatatlanokká váltak -
Mégis mitől lenne adatvesztés egy javítócsomagtól?
-
custom-ra kell menni,nem a gampepadot kell kiválasztani -
Vagy mi, my f1. -
Kimész az "épületből" options és ottvan. -
vagy télleg átBsztak az Nvidiasok... -
IXEMGabeo #3554 még egy kérdés: hogyan lehet beállítani a gamepad gombjait? semmire nem reagál semmi beállítási lehetőséget nem találtam... -
Kaká22 #3553 Mi a kockázata annak,ha frissítek SP2-ről 3-ra?Nem szeretnék semmilyen adatvesztést,vagy rendszerhibát,de a játékkal viszont szeretnék játszani.
Esetleg van vkinek tapasztalata erről? -
IXEMGabeo #3552 pff ez fasza beigazolódott a gyanúm sajna szaggat, még lowon is, de ennek egyetlen oka lehet, Dual Core-s a procim más nem lehet... -
A videó amit linkeltem: Minden kikapcsolva....Nincs kipörgésgátló,nincs abs nincs semmi. Full szimuláció módban olyan a game amit a videón látsz.
Őadlógázas rángatásra is szinte eldobhatatlan a gép még füvön és homokon is...Rázókövön padlógázra remegésen kívül semmi sem történik. 200-al falrarántva lepattantam mint a szar semmi baja nem lett az autónak full realisctic törés mellett.....
Ennyi. -
6 éves unokaöcsém tutira élvezni fogja.
Karácsonyra meg is kapja az NFS HP mellé.
-
release #3549 tényleg törik így!!
másképp kérdezem: ha bekapcsolom a kipörgésgátlót és az ideális ívet úy nem lehet megoldani h törjön???
jah és nekem világbajnokságban volt csak 1q:S -
release #3548 © klinsmann
te tudod mértnem szeded le a netről és kész hatalmas game