21775
  • Hunter of Deer
    én sem értem hogy mi akar lenni ez a "mindenhol tapad az auto" szöveg. olyan szepen meglehet forogni vele mint allat. neha egy kicsit kimegyek a razokore es pici gazra is van hogy kidobja a segget mint allat es mar meg is pordultem ...
    viszont azt meg mindig nem vagom hogy lehet beallitania realisztikus torest illetve az AI nehezseget.
  • barcames
    visszamondtam a rendelést én is hát ez nem az amire vártam sajnos majd talán a 2011:S
  • Micsu
    ha ezt Dt meglátná :D
  • MerlinW
    Az a legfontosabb:) Kérd vissza a pénzed:))
  • MerlinW
    Jaja, Grid-et én is bill-el játszottam. Dirt 2 volt jó nagyon kormánnyal:)
  • twi452
    én teljesen jól elvagyok vele kűzdök a virginnel a mezőny végefelé és teljesen rendben van számomra :D

az egyetlen gond az ezeréves noname kormányommal van amit leporoltam, hogy kipróbáljam és random időközönként úgy dönt, hogy eldobja az usb kapcsolatot :D akkor jön az igazi anyázás (az első a nyalókásember miatt volt) :)
  • pajti

Viszont nem csúnya xD
  • ASR Godfather
    A telepítő nektek is világoskék volt? Azért megcsinálhatták volna a telepítés részét rendesen is.
  • [HUN]FaTaL
    Sztem jó volt.
  • [HUN]FaTaL
    Mert új enginet fejleszteni drága és szép ez is.
  • bertino
    grid max kontrollerhez volt jo, kormánnyal borzalom volt.
  • Laci82
    Én nem tudom mit vártatok a Codemasterstől?
    Szimulációnak még mindig ott a GTR széria.
    Ez arra készült,hogy évek óta nem volt egy F1-es játék,sokan ki voltak éhezve rá és sokan is fognak játszani vele szerintem.
    Egy bajom van csak ez az időnkénti beakadozás egy 4-5 másodpercig folyamatosan.....de ez lehet,hogy a törés miatt van.
  • Radian
    Nem értem a sok fanyalgót,én pl. csúszkálok mint állat,rázóköre rárakom és már pördülök is ki. Kicsit idegesítő is, hogy egy folytában megforgok emiatt :S
  • IXEMGabeo
    sőt a Split Second is akadás nélkül very highon tényleg nem fogom fel mi van itt
  • IXEMGabeo
    nincs kizárva h Firerocknak lesz igaza ezúttal, tényleg átbaszhatják az ember a kártyával...csak mondjuk furcsa hogy Batman is és mondjuk a Singularity is gyönyörűen elfutott rajta
  • AlieN911
    Ez 8 Ft-t nem ér, nem hogy 8000-ret...
  • bertino
    az egyik legszebb, ja.
  • MerlinW
    Pedig a legszebb autós graf. motor a piacon...
  • twi452
    nálam egy régivágású 2.6-os athlon x2 egy 4770-nel szépen viszi 1680x1050-ben :)
  • IXEMGabeo
    Core 2-es a minimum, nekem van Dual Core 3.0 GHZ...úgy tűnik ez ide nem elég...NVIDIA kártyámmal semmi gond nem volt egyetlen game-nél se
  • SirAlo
    Csak nekem nagyon nem jon be ez a Codmasterses grafika:(( nemtom mier kell minden jatekuknak ezt a grafikat adni
  • bakkerman
    mi a fasz? 4 magos kel neki vagy mi a geci?
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos szerintem nem, ez a GRIDnél is sokkal szarabb. Az jó volt, ez pocsék.
  • MerlinW
    Ez olyan Codemasters-es lett. Ami egyáltalán nem rossz, csak nem szimulátor.
  • IXEMGabeo
    nem basztak át vele, haveromnak lényegesen gyengébb VGA kártyával is lazán fut neki

CPU nem jó, nem Core 2-es
  • IXEMGabeo
    thx...csak akkor meg semmire nem reagál hirtelen de majd próbálgatom...mindenesetre felemelő érzés szaggatva tolni:D még előbb kell fékezzek meg minden, de majd megoldom...
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDD Az SP3tól, najó :D
  • Kaká22
    attól mert már sikerült így járnom.Pontosabban szólva bizonyos fájlok lejátszhatatlanokká váltak
  • [HUN]FaTaL
    Mégis mitől lenne adatvesztés egy javítócsomagtól?
  • Firerock
    custom-ra kell menni,nem a gampepadot kell kiválasztani
  • [HUN]FaTaL
    Vagy mi, my f1.
  • [HUN]FaTaL
    Kimész az "épületből" options és ottvan.
  • Firerock
    vagy télleg átBsztak az Nvidiasok...
  • IXEMGabeo
    még egy kérdés: hogyan lehet beállítani a gamepad gombjait? semmire nem reagál semmi beállítási lehetőséget nem találtam...
  • Kaká22
    Mi a kockázata annak,ha frissítek SP2-ről 3-ra?Nem szeretnék semmilyen adatvesztést,vagy rendszerhibát,de a játékkal viszont szeretnék játszani.
    Esetleg van vkinek tapasztalata erről?
  • IXEMGabeo
    pff ez fasza beigazolódott a gyanúm sajna szaggat, még lowon is, de ennek egyetlen oka lehet, Dual Core-s a procim más nem lehet...
  • Skynet
    A videó amit linkeltem: Minden kikapcsolva....Nincs kipörgésgátló,nincs abs nincs semmi. Full szimuláció módban olyan a game amit a videón látsz.
    Őadlógázas rángatásra is szinte eldobhatatlan a gép még füvön és homokon is...Rázókövön padlógázra remegésen kívül semmi sem történik. 200-al falrarántva lepattantam mint a szar semmi baja nem lett az autónak full realisctic törés mellett.....
    Ennyi.
  • Muttley
    6 éves unokaöcsém tutira élvezni fogja.
    Karácsonyra meg is kapja az NFS HP mellé.
  • release
    tényleg törik így!!
    másképp kérdezem: ha bekapcsolom a kipörgésgátlót és az ideális ívet úy nem lehet megoldani h törjön???

jah és nekem világbajnokságban volt csak 1q:S
  • release
    © klinsmann
    te tudod mértnem szeded le a netről és kész hatalmas game