21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
van egy ilyen gomb hogy quick menü up,down,right,left
ott lehet beálíltani hogy milyet tegyenek fel -
release #3924 srácok vki bajnokság 2 futam elkezd esni az eső már szinte vihar van lehetetlen menni keméyny keverékkel kimegyek a boxba és keményet tesznek fel kémegyek újra megint verseny közbe hol lehet ezt állítani?? vagy ez most mi??:D -
nono28 #3923 Köszönöm a segitséget.Végre megoldás a gondomra.Mégegyszer köszönöm. -
Kaká22 #3922 Persze hogy nem tudom feltelepíteni a játékot.
Most nyergeltem át SP3-ra,amivel gond adódott.
A telepítés elején ezt írja ki:Error code: 0x80096010
Rákerestem,órákig át próbáltam mindent de semmi nem mükszik.
Esetleg vkinek lenne ötlete,hogy hogyan oldható meg a probléma -
-
nem hanem amikor csinalod ott lehuzod az ablakot az elejen es alul tudod kivalasztani, valami ilyesmi -
http://kep.ivpicture.hu/263243.N.jpg
itt le van írva... -
nono28 #3918 Offline live accountot ugy tudom megcsinálni ha kikapcsolom a netet? -
odavagod a razokra rendesen, es siman megy az 1:55:) -
Gabor_(HSF) #3916 Igen!
én már 1.57.538-nál tart(Vettel volt a második a kvalin,majd 4 mp hátránnyal,ez egy kicsit szimbolizálja a játék nehézségét),de 2 percen belül az igen jó idő..
Ezen a pályán 1.55 volt a pole idén és versenyben 1.58 körül mentek -
nono28 #3915 Azt hol és hogy tudok csinálni? -
offline live accountot megcsinaltad? ha nem nincs mentes -
Itsuki #3913 csináltál live profilt? -
Itsuki #3912 na ő leirta h mi a bajom. a játékkal. nem érzem hogy 1 forma 1es játék lenne,nincs meg a hangulata. jó csak szidom,de ha bemész dolgozni,és ha valami nem tetszik akkor is szidnak. nem lett korszakalkotó játék,de legalább kaptunk. ennek örüljünk. jáccani lehet vele,annyira nem katasztrófa... ha %ozni kellene kb 78-83% -
nono28 #3911 Én nem vettem észre.Mikor kilépek a játékból és egy idő után ujra beakarok lépni,akkor mindig új játékot kell kezdenem,mert nem tudom hol lehet vissza visszatölteni a mentett állást! -
én nem tudom mivan veletek nekem enged kifele boxból 4 másodperc alatt nem kapok büntetást ha belémjönnek..és nekem nem szaggat szépen megy és nagyon bejön ;) -
Háh, tudok ennél jobbat. Q2 73% eső. Kimegyek, HRT-vel csinálok egy leggyorsabb kört, megyek vissza a boxba (most is első voltam). Beérek és már az utolsók között vagyok. Akkor azonnal vissza a pályára, és láss csodát! Verőfényes napsütés és minden száraz...
A box tényleg nem gyenge. Kiállok, és két kocsit megkellet várnom, és elém Trulli áll be. Elenged, majd kiengedik mellém a Lotust. Az automatapilóta befékezett és elengedte. -
manuális váltó, kocsi üresben? :) -
hubispace #3907 Üdv.
Egy érdekes kérdés...
Miért van az hogy kormánnyal nem tudok elindulni, csak füstől a gumi és ha mégis elindulok akkor alig akar menni az autó??? valaki valami ötlet??? Nagyon megköszönném ha segitenétek -
tmisi #3906 Folyamatos mentés van. -
Szerintem is erdekes, nekem ATI 4830 , proci: E5200, 800 Mhz 4gb rammal 1680x150-be megy minden maxra allitva akadas nelkul, esobe meg nem probaltam -
nono28 #3904 Mentett állást hogy lehet visstatöleni? -
Itsuki #3903 na maláj nagydíjat lenyomtam. egyik kedvenc pályám. 5. lettem. nem rossz ez. 20%os táv szal kötelező boxba kiállni. 4.lett heikki kovalainen. lotussal. reális. csak sajnos ő nem ment ki boxba:D eléggé vicces... meg az h sumit beverik a virginek már 2.szorra szegány vettel meg utolsó lett:D valami nagy baj van itt... -
Ennyi embernek szaggat? Érdekes én mentem vagy 20 kört azt semmi. Azon kívül hogy felidegesített. -
halli nekem olyan bajom lenne hogy az elsö páján bahreinben megyek 3 kört és elkezd szaggatni és nem tudok vele mit kezdeni minden beálításnál ezt csinálja -
be kell szereznem egy kormányt :D bill-el nagyon szar tolni xD -
Jó programokat megveszem , de ez nem tartozik közé :) talán majd a folytatást , hátha fejlődnek kicsit fizika terén , nem is kicsit. -
Hát szerintem nem jó. Én a HRT-vel kemény keveréken és kb fél tankkal mentem 1.59.0-t versenyben természetesen max erősségen segítség nélkül , alap setup. Torro rossid meg jóval gyorsabb kocsi , de lesz az majd jobb is ;) -
Na mentem pár gyakorló kört. Medium szinten, az easy nagyon szar. 1 Rohadt kanyar van ami majdnem minden körben megszívat. Állandóan ott pördülök meg mert túl gyorsan gyorsítok ki... 
Amúgy egész jó lett a játék. Nekem teljesen fullon megy, ahogy a dirt2 is.Persze a felbontás 1280X1024 de hát a monitorom ennyit tud.
-

+
ide is! ;) -
ProEvoFan #3895 F1 2010
mindenki csak ír róla, de még senki nem vette meg :))
én már igen
-
HRT
Legend szint
minden kikapcsolva
Melbourne 14. helyen bejöttem. Akkor is bajnok leszek ha nem idén a jövő évben tuti:). -
Timbu #3893 http://www.sg.hu/cikkek/77154/nem_lesz_dobozos_f1_2010
Ennek van valóság alapja? -
attila46 #3892 AZ jó,de mért kellett ma egész nap azt hesszelni ,mikor jön és nem jött meg...é s még egy telefont sem kaptam,hogy nem hozzák.!!8-17 ig ,kedden ezért hivtak fel az 576 -tól.Tököm ki van !!! -
priluki #3891 komolyan mondom az agyamat eldobom.. küzdök a hátulján a mezönynek mégse legyek utolso.. 2 -en vannak mögöttem,erre belémjön az egyik és én kapok büntetést.. hát elmennek a ........
-
barcames #3890 van egy olyan érzésem h a codi hamarosan ki fog adni egy kurva nagy dlc-t -
Kaká22 #3889 Hali!Az vkinek előfordult,hogy a telepítés előtt egy hibaüzenetet jelezvén leáll.Error number: 0x80096010
Most próbálom követni a lépéseket,valószínű hitelesítési hiba,csak arra lennék kiváncsi hogy vki járt-e már így -
Toro Rosso-val 1.59.114 Bahreinbe. Az jónak számít?:) -
thx -
Nem igazán izzasztja meg a vga-t ,alig 60fokos,és 30-45
fps køzött ingadozik
5850-el.tuti a port miatt nem használja ki maximálisan.