21775
  • Skynet
    Nem csak nekem tünt fel olvass csak vissza...:D
    Persze nem Heavy Rain eseténél, azt valahogy sikerült belőniük hogy HR esetében használhatatlan legyen a slick...Kisebb esőben viszont...
    Ennyi...
  • Rodman6
    Nyugodj már meg Misike. Ha gagyi akkor gagyi. Nincs mit tenni.
  • Ulvar
    Sőt letört első szárnnyal is simán lehet menni. Ha nem gyorsabban és viccen kívűl.
  • Ulvar
    Malajzián tegnap mentem soft gumin és esett az eső és 12. helyen voltam Q1ben Q2ben teljesen szárazon 16. úgy hogy 4 mpt kaptam Buttontól és Lizzui nem jött ki a pályára...
  • Totti5
    "sőt esős időben száraz slickel jobb időt lehet menni...:D"

Hát persze...
  • twi452
    a gamepad-edet gondolom nem ismerte fel és csak custom beállítással működik épp ezért ezek a haladó kormány beállítások ki vannak szürkítve tehát nem nyert :)
    az xbox360 controller-t szépen felismeri ki is osztott magának minden gombot frankón de ennél sem lehet bemászni a haladó beállításokba :)
  • bunny
    9600GT, core2, win7 64bit alatt jól megy, ez jó hír az erőforrás kérdésre.
  • temes69
    ok, köszi, de hol tudom akkor állítani? meg én gamepaddal nyomom nem kormánnyal....
  • Redokee
    mint már írtam... magyarországot adtam meg windows live game lószar regisztrációkor, és nem enged a játékban bejelentkezni, ezért a save az disabled, ezért hiába kezdek karriert kilépés után törlődik... hiába változtattam meg a live id ben az országomat.
  • Ulvar
    pause-t beállítod a controllsba egy gombra és előjön a menü, ott már elfogsz jutni oda ahova szeretnél.
  • Skynet
    Ezzel csak az a baj hogy ebben a játékban kb semmit nem ér a változtatás,sőt esős időben száraz slickel jobb időt lehet menni...:D
  • peter0
    Sziasztok! Na ma játzottam a játékkal pár órát kérdezek pár dologot!

kérdésem: ha tök utolsó vagyok, fel akarom adni a versenyt azt hogy tudom megtenni?????? Én már betettem üresbe, ott álltm 2 kört de semmi...csak azt ne mondjátok, hogy nem lehet feladni a versenyt...ha igen, valaki mondja meg hogyan!!köszönöm!

2. kérdésem: az autómnak csak az első szárnya törik le mindig, a kerekek hogyan törnek????? Mit kell beállítani ahhoz, hogy az egész autó törjön???????????

várom válaszotokat!
  • Ulvar
    egy szart a setupban. Kormány érzékenységet lelehet venni illetve fel, vannak csúszkák ahol ezt belehet lőni hogy ne forduljon akkorát (nem nem a setup résznél van hogy kormányzár vagy valami, én is ott kerestem).

Ha száraz az idő mindig a legszárazabb beállítás kell + 1 szárny elől hátul egy picit levenni a váltó áttétet és a fék erő ne hard hanem médium legyen és 49-51%ban.
  • HunnernesKonge
    Köszi! Úgy tűnik így már használható a cockpit nézet (végre) :D
  • Skynet
    WIn7 32 bit alatt nincs ilyen nálam.
  • GazCamp3r
    Van vkinek problémája fagyással? Win 7 x64. kb minden második visszatöltéskor (futam után, időmérő, v sima gyakorlás után) Loading, autosave, loading, és megáll a második loadingnál... alt-f4, és indíthatom újra. Annyira nem zavar, csak akkor, amikor autosave előtt csinálja, és bukok egy megszenvedett időmérőt :-/
  • spiczi91
    Lehengerlő információt adtál meg a problémádtól. Ebből aztán sokmindent le lehet szűrni.
  • temes69
    sziasztok!

nekem is tetszik a játék. mindem tiszteletem azoké akik azért fikázzák mert könnyű, de én az istennek sem bírtam bejutni még a q2be:) gamepaddal játszom, és az a bajom hogy túl érzékeny a kanyarokban(túlkormányzott). sztem valamit a setupban kéne állítgatni, hogy kissé alulkormányzottab legyen a kocsi. valaki segítség?
  • Redokee
    kösz, hogy egymással veszekedtek HÜLYESÉGRŐL, ahelyett, hogy segítenétek :( na mindegy.
  • spiczi91
    na kit ütöttem ki? :D
  • spiczi91
    Amúgy: megvan az első 100%os futamom. Bahreinben behoztam a Hispaniat a 7. helyre, 60 mp-t kaptam Webbertől 49 kör alatt.
  • Skynet
    Ha nem tünt volna fel nem akarok rfactor-t csinálni egy szóval nem említettem eddig sem az rfactort én csak elvártam volna hogy legalább a GRID színvonalát hozza ami valóban az arcade és a szimuláció között van ha minden segítséget offol az ember de nem. Ez egy vér árkád játék, az autó viselkedésének köze nincs a valósághoz.
    Ennyit erről idióta....Ahogy írtam pár napja legalább egy szaros hátsókerekes ladával forognál már meg életedben egyszer, hogy egy nyomorék hátsókerekes autó fizikájával tisztában legyél de nem inkább mondod a magadét, süt róla hogy zéró tapasztalattal...
    Azon pedig hogy a RÉGI wrc részekhez képest a DIRL úttörő....Szakadok....:D
    Van lehetőség rallyautó bérlésre és profi pilóta mellett pár kör megétetelére magyarországon,ajénlom szíves figyelmedbe,azután majd nem fogsz ilyen baromságokat leírni...:)
  • Totti5
    Kit érdekel kit mit mondott? aki nem tökkeltütt isten barma az tuda hogy olyan lesz mint a Dirt 2, csak F1be, olyan lett? maximálisan. Akinek az tetszett ez is fog, akinek nem annak ez sem.
  • Radian
    JUVEfun-nak van igaza. Miért nem csináltok egy saját témát, ahol fikázhatjátok a játékot? Mostanában olvasgatom a topicot és mást se látok csak, hogy ilyen tré,fos,árkád,stb... Nem tetszik? ne játssz vele! és ne próbál meggyőzni mindenkit, hogy mennyire szar. Egyébként sem "F1 2010 The Simulator" a játék neve.
  • spiczi91
    Mert nem árKád gyuri és a többi f1 2010es gyerek kezdte hajtogatni, hogy mekkora hc szim lesz, á dehogy.
  • Totti5
    Ha nem tünt volna ti akartok ebből mindenáron rfactro ellenfelet csinálni, amikor ez NEM AZ. Ez nem HC szim. Felfogtátok?

Na vissza a sarokba idióta.
  • spiczi91
    3 250el a falnakrohanás után is tart még a kerék, a 4.-5. alkalommal már talán letörik.
  • JUVEfun
    Még valami ! Te billel játszva állapítottad meg , hogy milyen a fizikája ???
  • peter0
    Sziasztok! Na ma játzottam a játékkal pár órát és mondok és kérdezek pár dologot!

1 mondás: nem olvastam mostanában a kommenteket, de annó hallottam, hogy legalább lehetne benne a több szakaszos időmérőedzés!! Namost, én hosszú hétvégét játszottam és bizony ott voltak szakaszok!!! Bár én csak az elsőben vettem részt, de az 20 perces volt, de nem tudtam a 15 közé jutni sajnos!!! TEHÁT VANNAK AZ IDŐMÉRŐN SZAKASZOK!!! (de ez lehet, hogy csak akkor igaz, ha hosszú hétvégén mész)

kérdésem: ha tök utolsó vagyok, fel akarom adni a versenyt azt hogy tudom megtenni?????? Én már betettem üresbe, ott álltm 2 kört de semmi...csak azt ne mondjátok, hogy nem lehet feladni a versenyt...ha igen, valaki mondja meg hogyan!!köszönöm!

2. kérdésem: az autómnak csak az első szárnya törik le mindig, a kerekek hogyan törnek????? Mit kell beállítani ahhoz, hogy az egész autó törjön???????????

várom válaszotokat!
  • JUVEfun
    Valamit nem jól csinálsz ! Igenis van fizikája..Nekem össze-vissza csúszkál a füvön , ha nagyobb gázt adok kipördülök ésatöbbi ,nem sorolom itt fel neked , ÁLLITGASSÁL ! (próbáld úgy használni , hogy nem hasonlítgatod mással rF,CL..)
  • Skynet
    Nem megyek sírni,magadat minősítet ha szerinted ez a játék hozza a szintjüket, vagy bármiféle komolyabb kihívást jelent.
  • [HUN]FaTaL
    Mármint a játék fizikája, elfelejtettem kitenni az idézőjelet :D
  • [HUN]FaTaL
    Ki nem szarja le mit nem engednek a szabályok? A fizika engedi itt a probléma.
  • Totti5
    Hiába tudsz és erőlködsz, úgy nem lehet benne versenyezni, mert nem engedi a játék, a szabályok... felfogtad e?
  • Totti5
    Ok, tessék 2 videó a ligából ahol versenyeztem éveken át mind F1 Challengével ( 2 évet ) és mind rfactorral 3 évet. ( megyek még, de már csak héba hóba szinten )

F1CL Online League Bahrain GP ((( www.f1cl.hu ))) - videó első részében harcolok sok körön át test test ellen, minden segítség off.

Ez meg F1C videóm, egy pole pozíciós kör ( az egyetlen polém 5 év alatt )

Mehetsz a sarokba sírni.

• Jacek
    ebben fizika? ott a video!! vegig megyek igy essoben is keresztul kasul a palyan.. de ugye eloszor megvarjuk a te videodat amit nagy hangon beigertel:)
  • Redokee
    valaki segítsen :S megvettem és nem tudok belépni a játékomba, és nem enged országot sem válaszatni :S:S:S
  • Skynet
    Semmivel sem butább mint elmúlt 10 éves társai? Nyomjál már pár kört az f1 2002-vel vagy a GP3-al minden segítség offolva, mielőtt még több hülyeséget írsz le...:D
  • Skynet
    Arty ahogy láthattad a videón énis kipördítettem nem mondtam hogy nem lehet. Mindenesetre 250-el padlógázon a fűre felrántva a komrányt majd lerátnva vissza az aszfaltra és ezt ismételgetve padlógáz mellett gondolod egy f1-es autó ment volna tovább egyenesen?:)
    Arcade szenny ez kár szépíteni.

Mindenesetre azon amit lejebb totti írt miszerint a DIRT úttörő a régi WRC-khez képest már rendesen hangosan felröhögtem..:D

Tottinak annyi realitása van abban hogy megmondja mi szimulátor mint régen az egyik fixtv-s gyereknek aki NFS Underground tesztelés közben kijelentette hogy a játék nagyon közelít a valós szimulációhoz...:D
  • JUVEfun