21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
:) oka megvan en is szeretnek egy rendes F1-es jatekot:) de ha megnezzuk a nyavajgasomon kivul, en itt segitek ha tudok, mert en is keresek megoldast a problemakra:) -
sziasztok! hogy tudom beállítani, hogy kormánnyal is játszhassak? -
Engem nem zavar semmi , itt nem rólam volt szó. Sőt veled sincs semmi bajom. El szoktam látogatni a ti topicotokba , látom , hogy van amiben profi vagy . Ami a problémám EZ ITT . : az F1 2010 egy most megjelent játék ! Szeretnénk , ha itt sokan megosztanák a tapasztalataikat (lehet -) és segítenének egymásnak !...stb. Téged olvasva az embernek attól is el megy a kedve , hogy kipróbálja.. -
nalam is van pozitiv:) az AI verseny kozben:) jobb mint az rF ami 300 rongyol beled:D -
nem tamogatott:( turkalni kell
Marmegint fikazok:) 9 db kormanyt tamogat:) hattt:P -
GPx8 #4212 Már leírtam a tapasztalataimat (és van pozitív is!
), de az nem fér a fejembe, hogy hivatalos F1 licencnél miért nincsenek olyan kameraállások a visszajátszásban mint a valóságban (TV kamerák). Azt igazán nem lett volna nehéz megcsinálni, minek kellet ez az árkádos replay???
-
kisbesi #4211 logitech formula vibration
azt nem tudom hogy támogatja-e, de amúgy működik csak beállítani nem tudom -
akkor turkalas a filekben mast nem tudok
itt van rola szo -
karrier modban csak a nehezsegi foktol fugg, GrandPrix modban be tudod rakni realisticre a torest, nem tudom 300 a falnak?:) -
peter0 #4208 Melyik az az opció, hogy törjön az autó rendesen?? Engem ez érdekelne nagyon is...kérem valaki segítsen. Illetve hogyan lehet feladni a versenyt?????? Vagy ha utolsó helyen kőrözök is végig kell mennem??? Kérlek segítsetek már... -
milyen kormany? tamogatja a jatek? -
kisbesi #4206 Sziasztok
Mért nem tudom beállítani ,hogy milyen érzékeny legyen a kormányom?
Nem tudok arra a menüpontra menni ahol ezt be lehet állítani.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
nyugivan nyugivan:) most az zavar hogy te nem tudsz korbe menni meg rendesen se vagy hogy nincs fizika? -
Hehe, megneztem es? nem karomkodok, nem szidok senki, ontopic vagyok, mi kell meg?
Mert erdekes modon aki szarhazizott, tolvajozott azt nem figyelmeztettek:) -
barcames #4203 f12011 -
Már mondtam: NE ÁLLÍTGASSÁL !, csak menjél már vissza a legend topikodba -
Had ajánljam figyelmedbe a 4067 hsz.-t -
igen , a readme-ben ott a lista és ez nincs benne :( -
van valahol egy lista a tamogatott kormanyokrol, ez is rohej.. -
:D:D:D:D:D "steering dead zone, steering linearity,throttle saturation stb. stb" ezektol lesz a jo a jatek? szegenysegi biznyitvany az allitotok ki magatokrol rendesen:) -
Szoveg ertelmezesed nullaval egyenlo:) munkahelyen nincs kormanyom!!!! erted!!!!!!!!!! itthon 3-om:) kormannyal meg rosszabb!!
Most allitgassak vagy ne??? ha GrandPrix/Legend/minden segitseg off es ezt csinalja, akkor hol a fizika? -
azt nem tudja vki hogy lehetne az advanced wheel options-t életre lehelni ? régi logitech wingman formula gp kormányom van ( nem ffb-s ) és nem ismeri fel. csak customban tudtam beállítani de az nem az igazi .
pl a gáz nagyon nem jó kb 30%ig okés után viszont felugrik 100%ra mintha padlóig nyomnám holott nem.
mondjuk így van kihívás a játékban :D -
Ne állítgassál semmit ! ( esetleg autó szimulátorhoz vegyél kormány , pedált stb.) utána nézd meg ezeket az állítási lehetőségeket : steering dead zone, steering linearity,throttle saturation stb. stb... Amúgy meg kár gúnyosnak lenned csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.(bocsánat , ha megbántottam a nagy AUTÓVERSENYZŐT) -
temes69 #4194 nekem is x360as gamepadom(logitech chillstream) van. de akkor nem nyertünk hangszórót:)mindegy... -
leirod mit allitgassak? legnehezebb fokozat, minden segitseg kikapcsolva? na kerek tippet:)
De lehet hogyha gamepadot dugok ra elojon egy Kaisersoze mod es ott kell probalkozni hogy a fizikanak vala halvany jelet meglassuk:D -
IXEMGabeo #4192 nekem is ez a gondom néha, a megoldás annyi h baromi lágyan kell kezelni és ugyebár a kanyar után, ha rögtön rányomsz a gázra azonnal forogsz szval óvatosan...:D
(mellesleg baromi pályafüggő h hol szaggat nekem xD istenem még ez sem segített) -
uppsssz sorry ott nehezebb? vagy a Legend eleg neked? -
mint irtam melo helyen azzal probaltam:) es szimulaltam mekkora fizika duborog alatta:) -
na:) te utotted itt amelled hogy barmikor mesz igy:) ja ha meg kene mutatni mar nincs nagy melleny:) -
Találkozott valaki olyannal (ill. mitől lehet), hogy Monaco, full ultrán, heavy raines verseny és nem szaggat, de ha full versenyhétvégét nyom az ember, a 2. practice után elkezd szaggatni?
A replay lenne a hunyó? ki lehet valahol kapcsolni? -
Igen! -
Ez nem hard fokozat. Próbáld azon. -
nagy hős #4185 segítségeket hogy lehet kikapcsolni úgy, hogy azért ne experten kelljen nyomni? -
tmisi #4184 Legfrissebb Catalyst van fenn? -
Miért szaggat ultra lowon is??? Pls segítsetek, auto beállítások highra rakja az összes paramétert... Ezen a konfigon mennie kéne:
8400 3Ghz, Ati 4850, 4 giga ram -
Nekem jó ha mondja hogy túl használom a motort váltsak hamarabb, volt hogy kifogyott a benzin (azaz 100al gurultam). -
jaj-ja, 3. futamnál tartok csak, volt már defektem is, mázlimra kiállás előtt nem sokkal...
de szerintem lehet érezni, hogy fogy a gumi, vagy hiányzik valamelyik légterelőből, érezhetően hamarabb kellett fékeznem kanyaroknál, különben gyeplátogatás volt...
2 futam alatt 8 pontot gyűjtöttem a Lotus-szal, volt is öröm :)
jah meg majd elfelejtettem, hangulatos, hogy dumálnak rádión, bár egy idő után kiszámítható, de mindenképpen jó ha csak csendben köröznénk... -
qwert100 #4178 és offlineban hogy kell menteni, mert nálam nem engedi a mentést disable van.. -
Igen. -
Letört első szárnnyal a kanyarsebességem kisebb volt, ez rémlik tegnapról.