21775
  • Jacek
    :) oka megvan en is szeretnek egy rendes F1-es jatekot:) de ha megnezzuk a nyavajgasomon kivul, en itt segitek ha tudok, mert en is keresek megoldast a problemakra:)
  • matthias92
    sziasztok! hogy tudom beállítani, hogy kormánnyal is játszhassak?
  • JUVEfun
    Engem nem zavar semmi , itt nem rólam volt szó. Sőt veled sincs semmi bajom. El szoktam látogatni a ti topicotokba , látom , hogy van amiben profi vagy . Ami a problémám EZ ITT . : az F1 2010 egy most megjelent játék ! Szeretnénk , ha itt sokan megosztanák a tapasztalataikat (lehet -) és segítenének egymásnak !...stb. Téged olvasva az embernek attól is el megy a kedve , hogy kipróbálja..
  • Jacek
    nalam is van pozitiv:) az AI verseny kozben:) jobb mint az rF ami 300 rongyol beled:D
  • Jacek
    nem tamogatott:( turkalni kell

Marmegint fikazok:) 9 db kormanyt tamogat:) hattt:P
  • GPx8
    Már leírtam a tapasztalataimat (és van pozitív is! ), de az nem fér a fejembe, hogy hivatalos F1 licencnél miért nincsenek olyan kameraállások a visszajátszásban mint a valóságban (TV kamerák). Azt igazán nem lett volna nehéz megcsinálni, minek kellet ez az árkádos replay???
  • kisbesi
    logitech formula vibration
    azt nem tudom hogy támogatja-e, de amúgy működik csak beállítani nem tudom
  • Jacek
    akkor turkalas a filekben mast nem tudok

itt van rola szo
  • Jacek
    karrier modban csak a nehezsegi foktol fugg, GrandPrix modban be tudod rakni realisticre a torest, nem tudom 300 a falnak?:)
  • peter0
    Melyik az az opció, hogy törjön az autó rendesen?? Engem ez érdekelne nagyon is...kérem valaki segítsen. Illetve hogyan lehet feladni a versenyt?????? Vagy ha utolsó helyen kőrözök is végig kell mennem??? Kérlek segítsetek már...
  • Jacek
    milyen kormany? tamogatja a jatek?
  • kisbesi
    Sziasztok
    Mért nem tudom beállítani ,hogy milyen érzékeny legyen a kormányom?
    Nem tudok arra a menüpontra menni ahol ezt be lehet állítani.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Jacek
    nyugivan nyugivan:) most az zavar hogy te nem tudsz korbe menni meg rendesen se vagy hogy nincs fizika?
  • Jacek
    Hehe, megneztem es? nem karomkodok, nem szidok senki, ontopic vagyok, mi kell meg?

Mert erdekes modon aki szarhazizott, tolvajozott azt nem figyelmeztettek:)
  • barcames
    f12011
  • JUVEfun
    Már mondtam: NE ÁLLÍTGASSÁL !, csak menjél már vissza a legend topikodba
  • JUVEfun
    Had ajánljam figyelmedbe a 4067 hsz.-t
  • Torzonborz
    igen , a readme-ben ott a lista és ez nincs benne :(
  • Jacek
    van valahol egy lista a tamogatott kormanyokrol, ez is rohej..
  • Jacek
    :D:D:D:D:D "steering dead zone, steering linearity,throttle saturation stb. stb" ezektol lesz a jo a jatek? szegenysegi biznyitvany az allitotok ki magatokrol rendesen:)
  • Jacek
    Szoveg ertelmezesed nullaval egyenlo:) munkahelyen nincs kormanyom!!!! erted!!!!!!!!!! itthon 3-om:) kormannyal meg rosszabb!!

Most allitgassak vagy ne??? ha GrandPrix/Legend/minden segitseg off es ezt csinalja, akkor hol a fizika?
  • Torzonborz
    azt nem tudja vki hogy lehetne az advanced wheel options-t életre lehelni ? régi logitech wingman formula gp kormányom van ( nem ffb-s ) és nem ismeri fel. csak customban tudtam beállítani de az nem az igazi .
    pl a gáz nagyon nem jó kb 30%ig okés után viszont felugrik 100%ra mintha padlóig nyomnám holott nem.
    mondjuk így van kihívás a játékban :D
  • JUVEfun
    Ne állítgassál semmit ! ( esetleg autó szimulátorhoz vegyél kormány , pedált stb.) utána nézd meg ezeket az állítási lehetőségeket : steering dead zone, steering linearity,throttle saturation stb. stb... Amúgy meg kár gúnyosnak lenned csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.(bocsánat , ha megbántottam a nagy AUTÓVERSENYZŐT)
  • temes69
    nekem is x360as gamepadom(logitech chillstream) van. de akkor nem nyertünk hangszórót:)mindegy...
  • Jacek
    leirod mit allitgassak? legnehezebb fokozat, minden segitseg kikapcsolva? na kerek tippet:)

De lehet hogyha gamepadot dugok ra elojon egy Kaisersoze mod es ott kell probalkozni hogy a fizikanak vala halvany jelet meglassuk:D
  • IXEMGabeo
    nekem is ez a gondom néha, a megoldás annyi h baromi lágyan kell kezelni és ugyebár a kanyar után, ha rögtön rányomsz a gázra azonnal forogsz szval óvatosan...:D

(mellesleg baromi pályafüggő h hol szaggat nekem xD istenem még ez sem segített)
  • Jacek
    uppsssz sorry ott nehezebb? vagy a Legend eleg neked?
  • Jacek
    mint irtam melo helyen azzal probaltam:) es szimulaltam mekkora fizika duborog alatta:)
  • Jacek
    na:) te utotted itt amelled hogy barmikor mesz igy:) ja ha meg kene mutatni mar nincs nagy melleny:)
  • a.carkey
    Találkozott valaki olyannal (ill. mitől lehet), hogy Monaco, full ultrán, heavy raines verseny és nem szaggat, de ha full versenyhétvégét nyom az ember, a 2. practice után elkezd szaggatni?

A replay lenne a hunyó? ki lehet valahol kapcsolni?
  • bazza
    Igen!
  • MerlinW
    Ez nem hard fokozat. Próbáld azon.
  • nagy hős
    segítségeket hogy lehet kikapcsolni úgy, hogy azért ne experten kelljen nyomni?
  • tmisi
    Legfrissebb Catalyst van fenn?
  • bazza
    Miért szaggat ultra lowon is??? Pls segítsetek, auto beállítások highra rakja az összes paramétert... Ezen a konfigon mennie kéne:
    8400 3Ghz, Ati 4850, 4 giga ram
  • Ulvar
    Nekem jó ha mondja hogy túl használom a motort váltsak hamarabb, volt hogy kifogyott a benzin (azaz 100al gurultam).
  • M@TriX
    jaj-ja, 3. futamnál tartok csak, volt már defektem is, mázlimra kiállás előtt nem sokkal...

de szerintem lehet érezni, hogy fogy a gumi, vagy hiányzik valamelyik légterelőből, érezhetően hamarabb kellett fékeznem kanyaroknál, különben gyeplátogatás volt...

2 futam alatt 8 pontot gyűjtöttem a Lotus-szal, volt is öröm :)

jah meg majd elfelejtettem, hangulatos, hogy dumálnak rádión, bár egy idő után kiszámítható, de mindenképpen jó ha csak csendben köröznénk...
  • qwert100
    és offlineban hogy kell menteni, mert nálam nem engedi a mentést disable van..
  • Totti5
    Igen.
  • arty
    Letört első szárnnyal a kanyarsebességem kisebb volt, ez rémlik tegnapról.