21775
  • Shep
    Nekem meg még soha nem történt semmi a kocsival és a gép is jól bírja pedig nem ártana néhány motor elfüstölés vagy valami.
  • Norbi1990
    Én a gyakorláson kitudtam pörögni :D
    Ellenkormányzásnál meg elmegy egyenesen. Nem értem miért csinálja :D
  • Norbi1990
    Egyébként nagyon furcsa a váltás. Amikor megnyomom a váltást akkor utána fél mp-ig gondolkodik a játék, hogy most váltson-e vagy nem :D
    Csak nekem ilyen?
  • Laci82
    Huhuhuuu éeletem első GP-je ,Bahrain 4.hely egy Williams-el
    Szerintem arra a mire szánták,hogy az ember kikapcsoljon kicsit és versenyezhessen,tökéletesen megfelel a játék.
    Az én kezem leizzadt a gamepadon mire lenyomta a 10 kört
  • Scamel
    Srácok, Lotussal nekiálltam a 7 szezonos karriernek, már a 3. 100%os versenyt nyomtam le. :)
    Viszont! Minden egyes futamon kaptam legalább egy(!) defektet... Valami vagy nagyon el van cseszve, vagy én vagyok ennyire béna. Pedig nem szoktam kiforogni/palánkozni, a pályát is csak elvétve hagyom el, leginkább baleset elkerülés végett... Van valakinek ilyen tapasztalata már a gumikkal?
    Amúgy minden help offon van, stb. Próbáltam úgy is, hogy a gumifizikát kikapcsoltam, de akkor is előjön, még edzésen is.
  • Norbi1990
    Én rFel jáccok, de ott nem szeretem F1-et. Néha beugrok pár bajnokság versenyeire ha olyan kedvem van :D
  • Shep
    Én az időket nem jegyeztem meg, de annyit tudok hogy az elsőhöz képest mindig 4 mp-el vagyok lemaradva :) mondjuk reális is :)
  • Shep
    Na látod én meg billel nyomom és nálam az autós játékokal való játszadozás annyit jelent ,hogy évente az aktuális NFS-t végigviszem (Pro Street, Carbon kimaradt mert nem tetszettek) úgyhogy szerintem nem meglepő.
  • twi452
    na hát én sem vagyok..xD
    gamepad-del virginnel ellenfelek prof szinten és bahreinben a legjobb időm vele 2:01 volt eddig
    az élmezőny tapossa az 1:58-1:59et q3-ban úgyhogy én nem érzem, hogy túl könnyű lenne nekem én jól elszórakozok a középmezőnyben vagy kicsit hátrébb a srácokkal és próbálok senkit sem összezúzni :)
    mondjuk van 1-2 kigyorsítás ahol érdekesen tudnak menni a gépi ellenfelek ennek tükörképe pár féktáv amit meg olyan hosszúra vesznek, hogy szinte már rosszul érzem magam, hogy ilyen simán be lehet menni melléjük :)
  • Jacek
    csak meg kell szokni hogy 2 scriptelt kanyar kiveve nyelen lehet menni:)
  • MarcelloLippi
    Sziasztok. :)

Állati a játék, tolom kormánnyal ezerrel. Hungaroringen gyakorlok, egyenlőre alap setuppal 1:21.885. :) Valaki ment már ezen a pályán?:)
  • Norbi1990
    Kormánnyal.
    Minden OFF.

Spiczi: Én 2:00 végét mentem lágyon :)
  • Shep
    Nagyszerű, de szerintem te kicsit több autós játékkal játszottál mint én meg mivel játszod az sem mindegy azért?
  • Norbi1990
    Én Experten a Hispaniaval 10 körös versenyen(csak kipróbáltam hogy milyen a verseny) 10. lettem :D
  • spiczi91
    Hispaniaval mennyit döngetsz ott? :)
  • Shep
    Nem vagyok én F1 pilóta, hogy másfél órán keresztül körözgessek. Szórakozni akar a nép nem unalomba fulladni.
  • twi452
    de akkor van igazán ha első helyről mész ki és követ mindenki más is :D akkor szépen lehet várni a vonat végére :D

de azzal próbálják nyugtatni az embereket, hogy hosszú versenyt kell menni és úgy jobban eltolódnak a kiállások így nincs akkora esély, hogy valakit meg kell várni mögüled XD
    de bizakodjunk, hogy hamarosan lesz patch :D
  • simon7108
    ezt én is mondhatnám neked,hogy nyugodj már le mert ha le vagy szarva le vagy szarva...
  • Shep
    Karriert nyomok ott ki kell.

Merlin hát én nem vagyok olyan überjó játékos a Lotussal a 10 hely környékén ténfergek. Most voltam 10. helyen de hát a srácok a boxban elintézték, hogy ne örüljek sokáig ment is neki az ALT+F4 izomból.
  • MerlinW
    Hádde béndzsa és összetöri magát:))
  • Zoliwrc
    Én csipázom a pályacsúcs döntögetéseket
    Ezt most mentem Bahrein-ben, 1:53.911
    Minden segítség kikapcsolva, practie, manuális váltó, kormány

Bahrein
  • MerlinW
    Első helyről kell kimenni box-ba és nincs probléma:)
  • Alexease
    Haromkoros versenyeken nem kell pit-elni;DDD
  • Alexease
    Minden szamitogepes jatekkal, szimulatorral, programmal gyorsabban lehet menni, mint az igazival;) Meg ha tokeletes lenne, akkor is;) Csak az aranyok valtoznak.
  • Shep
    Hát ok, de a tesztelőknek nem tűnt fel ,hogy ez így ultra gáz?
  • MerlinW
    Pedig nem nehéz, ha ismered a pályákat. Ha nem ismered, akkor ott vannak a segédvonalak. Eddig 5-ből 4 versenyt nyertem, csak az elsőt szabtam el a büntetések miatt:)

Más: Mindenki szidhatja a játékot, valóban nem szimulátor, valóban kicsit sínjáték, de akárki akármit mond, kikapcsolódásnak tökéletes. Ez egy jó játék. Hangulatos, kellemes zene, jó hangok, szép látvány, dinamikus autózás.

Aki szimulátor F1-et szeretne, az várjon novemberig a Williams FW31-re.
  • lolSL
    1. patch megoldja majd
  • Shep
    Ekkora egy paraszt játékot én még nem láttam, anyjáért várja végig a sort az a tetves nyalóka ember a boxban?
  • neszoljalbe
    Döntögetett már valaki pályacsúcsokat ? Bahrein-ben tuti nem lehet , mert 2010 ben más pályavonalon (hosszabb, kanyargósabb) megy a verseny mint régebben . Különben simán döntögethetők a pályacsúcsok több másodperccel is , szóval kicsit gyorsabb a játék mint a valóság .
  • MerlinW
    Alt+Enter
  • twi452
    ja bocsi pont ezt nem akarod :D ..szövegértési gondok vannak nálam :D
    épp lenyomtam egy 20 körös versenyt 3 kerékcserével 2 defekttel..:D a keményebb keveréken még el sem kezdte jelezni, hogy kopik..:) azt hiszem a sok rázókő lehet a baja..másra nem tudok gondolni mert még nem volt olyan versenyem (15-20)kör amin nem lett volna a teljesen jó gumi defektes :)
  • Jacek
    alt+enter
  • Me Ga
    Nekem is 5.1-en szól(na). Más nem találkozott ezzel?
  • twi452
    tuskó megoldás de alt+F4 és akkor nem menti el :D aztán ha lenyugszol pár óra múlva akkor próbálhatod újra a versenyed :D
  • samsung123
    ablakos módból hogy, rakom vissza teljes képernyőre? HELP!!
  • bowari
    Hát én nem tudom,29 éves vagyok,jó pár autós játékot kitoltam életem során,de itt az elején alig tudok bekerülni az első 20-ba...szal nem vágom mi ez hogy ilyen könnyű meg olyan könnyű...ezt nem hiszem el,minden segítség kikapcsolva kivéve kipörgésgátló,már vissza kellett vennem expertről normálra.
  • GPx8
    Már megvan...
  • matthias92
    tud valaki segíteni? a MyF1-ben hogy tudom beállítani a kormányom? ahol a billentyűzetes irányítást választom ki, minden más szürke és nem választható. :(
  • MerlinW
    Képarányt állítsd be normálisan a video menüben:)
  • GPx8
    off
    Van ennek Magyar vonatkozású WEB-lapja vagy fóruma valahol?
    on.