21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
1JoKeR4 #4581 Köszii...:)De Te is tudnál valamit javasolni? -
Flashback = Tegyük fel épp a 45. körbe szántod az aszfaltot. Ekkor egy hódocska eléd lép te elrántod a kormányt, bele a falba, Puf kerék felfüggesztés letört vége a versenyednek. Ekkora jön a Flashback visszatekered oda, ahol a hódocska miatt elrántottad a kormányt, és megnyomsz egy bizonyos gombot (Pc-n F12 Xboxon azt hiszem az X), ekkor visszaszámol 3-tól és onnan folytatod a versenyt. Vagy Megpróbálod kikerülni a hódot, vagy... -
Hát változtasd meg vazze:) Írd a végére, hogy köszi, vagy mit tudom én. Ne legyünk már hülyééék:) Fárasztasz itt:)) -
1JoKeR4 #4578 Hááát...:$Nem kell,csak mond el mit csináljak:D -
Most komolyan el kellene magyaráznom, mitől nem lesz duplikált egy üzenet? :)
Vajon egy kockát milyen alakú lyukba kell tenni?:) -
1JoKeR4 #4576 hát azt,hogy minden funkció teljesen legyen.maximum grafikával.felbontás lényegtelen(igazábül nem is értem:$:D) -
IXEMGabeo #4575 nem értem mire jó pontosan ez a flashback? vki elmondaná? tudom h lerágott csont, csak én csináltam, de nem jöttem rá mire jó:) magamba azt gondoltam, hogy az egyik mappában ezek képekké válnak:D:D:D:D -
Igen, inkább ide mert, ha itt elkezdjük, abból jó nem sül ki. Valaki beírja hogy nVidia kártyát vegyél akkor jön rá a "Az nVidiát szaar ne vegyél Érteeeeem?" -
max mit jelent nalad? eleg limitalt az FPS, 40-ig nem kell atomeromu, afolott igen:) es milyen felbontasban akarod jatszani? -
IXEMGabeo #4572 bug, illetve kibasztak veled direkt a szerelők xDDD -
1JoKeR4 #4571 duplikált üzenet nem küldhető.azt írja -
A megfelelő topikban tedd fel a kérdésedet. Írd be oda pontosan mid van most, és hogy mennyit szánsz a fejlesztésre. -
Visszatekerheted az időt, ha elrontottál valamit. F1-el replay, odatekered, ahol jó neked, majd F12-vel onnan folytathatod. -
1JoKeR4 #4568 csak az alábbiakat -
Az ügynököd is annak hív, amit megadtál. -
Miről fejlesztenél? Ha mindent cserélnél (alaplap, proci, memória, vga, esetleg táp) akkor kevés lesz a pénz. -
" az sosem fog rájönni az instant replay + F12 kombó"
Mire is jó ez? -
IXEMGabeo #4564 utsó mondattal egyetértek... -
1JoKeR4 #4563 Sziasztok!
Egy óriási sportmániás vagyok...Nézni és játszani is szintúgy imádom!:)Eddig azonban az elég alacsony anyagi háttér miatt a pc játékok alacsonyabb kategóriáit tudtam élvezni...Ám amikor megláttam az első videót az F1 2010 Codemasters-ről,elhatároztam,hogy én ezzel játszani fogok,méghozzá saját gépemen.Végigdolgoztam a nyarat azért,hogy legyen keretem megvenni a szükséges dolgokat: Új Memória(RAM),Videókártya,Processzor.Abban kérem a segítségeteket,hogy mondjátok meg légyszíves milyen minőségű és tudású alkatrészeket kell/tudok venni ahhoz,hogy ezzel a remekművel maximum szinten játszak?A pénzkeret: 90-100e forint!Előre köszönöm!:)Balázs -
Radian #4562 Szóval akkor csak a riporter hív úgy :S Kár, jó lett volna a csapatrádión olyat hallani, hogy "Ok Adrian,now push,push like hell" :D -
Gondoltam, megpiszkalom egy kicsit a kamera file-t, hogy cockpit-ben normalisa(bba)n mozogjon az ember feje, de olyan bazi lassu a ki-belepkedes, hogy ehez mar nekem se idom, se turelmem;) -
Én a 3. versenyemre már kaptam motor fejlesztést, és a kocsit is tekergethetem összevissza. Asszem lvl 6 voltam. -
Adler #4559 a riporter ugy szólitott
kocsi fejlesztés úgy müködik, hogy feljön egy teljesitendő feladat, pl.
legyen a köridőd 1:59 alatt, ha ez megvan, onnatól él a fejlesztés, ha nincs piros x. -
Az események végén van lehetőség hosszabban nézni, viszont ami gáz, hogy egy 10 körös versenyt sem lehet visszanézni. Nálam legalábbis 4-5 kör fért bele, aztán kezdte elölről. -
Egyszer edzésből való kilépéskor feljött egy ablak, hogy continou, replay, restart session. Azóta egyszer se. Akkor kb. egy fél percet néztem vissza. -
Van flash, ha beállítod:) Expertből Custom, oszt ott van a lista legalján.
Kézikönyvet sok ember forgatja ám itt:) Tényleg, SG bajnokság tervben van már?:) -
Radian #4555 Valaki aki már elég jól halad a karrierben, titeket szólított már a versenymérnökötök azon a néven amit megadtatok, hogy hogyan hívjanak. Még az első verseny szabadedzéseinél tartok csak de még nem hallottam, hogy így hívott volna. Tök feelinges lenne a dolog de ha nincs is benne akkor kár volt :S Mondtak olyat is fejlesztők, hogy lehet tapasztalati pontokat gyűjteni, és kocsit fejleszteni. Erről van valami infótok? A fejlesztések tényleg érnek valamit? -
balu0221 #4554 mikor lehet majd másik csapathoz átmenni mert ez a lotus elég szar:S -
Blake6 #4553 Alexease!Örülök hogy te ilyen okos KOCKA vagy,de nem vagyunk egyformák...De más meg tud toleránsan,önzetlenül segíteni.De kitanulom a "szakmát",hogy használjam a számítógépet. -
experten nincs flash, amúgy a kézikönyv írja:))) -
A visszajátszás szerintem a flashback miatt rövid.
Amúgy érdekes, hogy sehol nem ír a flashback mikéntjéről, még a controls-ban sincs benne:) Aki nem játszott a GRID/Dirt2-vel, az sosem fog rájönni az instant replay + F12 kombóra. Pedig sok ősz hajszáltól megkímélheti a játékost mikor expert fokozaton elbambul a 30. körben:)
Éppen ma volt, hogy 41. (42-ből) körig második helyen autóztam 1-1mp-es előny-hátránnyal, mikor benéztem egy féktávot... elfelejtettem flashback-elni, ronggyá tört az orrom és 6. helyen értem be. Grrrr.
Expert+legerősebb AI+semmi segítség+full szimuláció beállításokkal nem is rossz ez a játék:) Na jó sarok ívek be vannak kapcsolva, mert utoljára GP3-ban láttam a pályákat:) -
Én nem tudok az élen harcolni mert a legmaxibb a gép, monacoban lettem 8., de a dobogó közelében sem vagyok, viszont defektet én még nem kaptam, pedig lement a fél szezon. -
Adler #4549 "Rajtkor hátulról esélyed sincs látni a lámpákat. Ez elég zavaró. "
na igen, főleg, ha a karrierista - mint én - a 24. helyről rajtól általában, 1x volt kivétel,18, onnan már látszott.
de
nincs kiugrás, max gáz, s akkor indul az autónk, amikor kell, a la gp2.
(mondjuk a motor hőfokjelzője már piros volt) -
GazCamp3r #4548 Ezt a büdös cigány játékot -.-
Nem elég, h 7 verseny után a save file, corrupt lesz, és kezdhetem előlrlő, a legelső futamon első helyen vagyok végig a szutyok Lotus-szal, és az utolsó előtti kör utolsó kanyrjában bal hátsó defekt, ami miatt ki kell mennem cserélni... ok kimegyek lecserélem... a box üres, mégis 11 mp-ig visszafognak... ok ezt is elfogadom, akkor leszek majd 5-6. helyen... szépen megyek, visszaelőzgettem pár noobot, erre a pálya közepénél bal első defekt... MEGINT BAZMEG DEFEKT, ÉRTITEK??? :D
végig szopom a pálya végét, majd 16.-nak beérkezek... miért geci a game??? -
Blake6 #4547 Bacsa09!Kösz a segítség,rajta leszek a hangproblémás dolgon! -
Főleg ha be van kapcsolva a nevek kiírás, akkor el is takarja. Egy virtuális lámpa elkélt volna, ahogy virtual tükör is, mert én sok mindent nem látok a valódiban. -
Sok minden lehetett volna, de nagyin sok minden bele is került. Majd jövőre ezek is pótolva lesznek. Azt kell élvezni ami adott és ez sem piskóta:) -
Igen Xboxon játszom vele.
© Timbu:
-A visszajátszás engem is zavar, kb 5 mp-et lehet visszatekerni.
-Én már kezem érezni ezt a visszafogást kicsúszáskor. Kontrolleren behúzod kb 3/4-ig a féket, gázt teljesen benyomod, jobb/balra kormányozod, majd fék felenged, és pörög.
Amit még elfelejtettem, hogy:
-Rajtkor hátulról esélyed sincs látni a lámpákat. Ez elég zavaró. -
ez lenyegretoro volt:) -
Köszönöm a segítséget!!!