21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
tapolcaib #4621 Hol kell bekapcsolni a törést és a gumikopást??? -
ok nélkül senki se kap... ;) max belementél egy régebbi szárny vagy valami maradványba, amit nem látsz, vagy egyszerűen elfogyott a gumi... vagy rámenél a kavicságyra és valami kiszúrta... itt semmi sem ok nélküli... :D -
A full törést kell átraknod csak láthatóra. Nálam így nem kapnak ok nélkül (okkal se) defektet. -
Nekem 8800 gt-m volt, de a szar hűtése hazavágta. Most egy Ati 5750 1Gb van benne, ezzel egész szépen megy. Csak Monaconál van néhol kevesebb fps, bár ez inkább a proci hibája.
4597: catch up? Mi? Előbb nyomtam a HRT-vel egy 21 kört Kanadában. A kemény keveréken is csak egy ideig tudták tartani velem a tempót a Red Bullok. Kemény keveréken simán sikerült elérni 14 kör alatt, hogy csere után is legyen 1200m előnyöm. Közben kétszer sikerült volna leköröznöm a csapattársam, de az utolsó előtti körben hibáztam.
4608: Most biztos sok embernek újat fogok mondani, de alapbeállításnál a num. nyilakkal be tudod állítani a következő kerekeket, szárnyak állásszögét és a motor teljesítményét. -
potyi21 #4617 hi.Frissitettem az ati catalictomat is,de sajnos igy sem indul el.Csak egy kicsit kerse es kesz...Mitol lehet? Win7/64 -
Ti holtartotok... én most vagyok törökbe... ép az előbb lette a Lotussal 12. a Monacoi nagydíjon Alonso nyert ;) Fojton tört a kocsim időmérőn... dfe bejutottam a Q3-ba, de ott kaptam 5-helyes rajtbüntit (pedig a 8. helyről véghattam volna neki, ha nincs az a szar) és így a 13-ról rajtolva 12. lettem Legenden... -
megvolt életem első vizespályán történő szabadedzése, malajziában. A száraz időmérőn ötödik lettem, a futam már kacifántos volt. Taktikáztam, ugyanis a keménygumival kezdtem a futamot. El is mentem vele 8-9 kört, Hamilton jól meglógott előlem. A pályára vissza Vettelke mögé érkeztem, és kishijján meg is fogtam, de megpördültem. Elém jöttek 3-4-en. Nem nagy, minimális távolságra. A következő körben meg egymásnak mentek, és hogy ne rongyoljak beléjük, le a sínről, át a mezőn, át az erdőn... még vissza se értem a pályára, és kiírja, hogy 20 másodperces időbüntetés! Hát lőttek a fajin taktikának, pedig Vettelt is megfoghattam volna :/
Amit sajnálok: eddig egy retirementet sem láttam -
Amiket leír az értékelésben nagyrészt igaza van, de a nagy átverést (ez DiRT körpályán, statiszta autókkal) nem számolja bele. Szerintem ha valaki tudatában van a tényeknek jó indulattal sem adhatna neki 6/10-nél többet. -
engine #4613 Én elég kezdő vagyok, eszem is a gumikat rendesen.
Folyton defektet kapok. Mondjuk az számomra fura, hogy legutóbb kikapcsoltam a gumi szimulációt és mégis eldurrant a bal első.
Akkor ezt mi szabályozza? Volt a rajtnál egy kis koccanásom a kanyarban, de a 30-ik körben kaptam a defektet. Ötlet valakinek? -
Igen be. -
Buszosman #4611 a GUMIKPOÁST BE KELL KAPCSOLNI???Mert most mentem le a 49 körös Bahreini futamot és a lágy ment 20 kört látszott h kopik de nem jelezte a kemény ment 29 kört látszott hogy ez is kopik de nem jelzett talán be kell kapcsolni hogy kopjon..
Előre is köszz -
sakal6 #4610 thx -
asszem T -
sakal6 #4608 hogy lehet beállítani hogy futamon hogyha defekt van akkor a másik fajta gumit tegyék fel ne pedig ugyan olyat mint eddig, hogy egyszerre letudjam a kötelezővel? -
sakal6 #4607 érdekes a játék saját optimalizálása a géptől függően, nekem beállította highra mindet és mellé tett 8x élsimitást ahelyet hogy inkább felvette volna ultrahighra és 2x élsimitás.
gáz hogy 8x élsimitás és 1680x1050-nél is látszódik hogy recés -
sakal6 #4606 szerintem ép eléggé lett szimulátor a játék ahogy kell, ha egy kicsit jobban rálépsz a gázra vagy rosz sebességi fokozatba van vagy rosszúl mész rá a rázókőre úgy megpördül a kocsi hogy alig lehet megfogni.
bug hogy én gyorskörön vagyok időmérőn és a célegyenesnél járva amikor kijön egy kocsi a boxból meg akar előzni nemszámit neki hogy nekemjön a lényeg hogy elmenyen meletem -
Hát ez a gyerek se játszott vele versenyt normálisan...90/100 na ne ... -
attila46 #4604 Mi az elvárás ,videókari ram ügyben??
Érdemes cserélnem Gigabite HD 5670 512 DDR5 ről 5770 UD 1GB DDR5 re???
köszi
-
túl vagyok a szezon első két futamán a Virginnel. Bahreinben hetedik helyről győzedelmeskedtem (1 körrel tovább kinnmaradtam, mint ahogy beakartak hozni, tanultam az esetetekből :D), Melbourne-ben második lettem kilencedik helyről.
1.32.1 billentyűzettel jó? (ausztráliában) -
Gabor_(HSF) #4602 Na kezd érdekes lenni a game..
Az első 4 verseny,mintha az ellefelek más kategoriában lennének.
Az 5. már kicsit más,ez a Spanyol nagydij,a pole viszonylag könnyedén,de a verseny esős és ez már feladta egy kicsit a leckét.bár volt már egy esős verseny a 3.,de ott nem tanusítottak komoly ellenállást..
Viszont elérkeztem Monte Carlo-ba,itt már a pole is nagyon nehéz volt,de a verseny! akár milyen időt megyek végig a seggembe vannak és lögdösnek jobbról-balról,mig a palánkra tesznek..
Talán folyamatos 1.18-as köröket kellene menni.de az nemtom hogyan fog összejönni.... -
IXEMGabeo #4601 megvan oldva amúgy...korábbi téma miatt nem...pont ezért, mert nem volt biztos, hogy akadásmentesen fog futni... -
aflamin #4600 hello,
ne ez mitöl lehet: legeleösször mikor bekonfigoltam a kormányt minden fasza volt, érzékelte a mm-es elmozdulásokat is. mostmeg ujrakonfigoltam a kormányt és lett egy 10centis holtjáték mindkét irányba. néztem windows-ba ott minden ok. kerestem játékba deadzone beálitást de sehol nem találtam.
ötlet valakinél? -
Mert nem vetted meg. Menj az off topikba. -
Pezsgőzésre ne számíts. Talán majd jövőre.
-
spiercell #4597 Most vittem át az első szezonomat a karrierben, amit a Toro Rossoval épphogy meg is nyertem mediumon. Na most nem kaptam semmilyen bejátszást vagy valami extrát. Most ez nálatok is így van, vagy csak akkor nyerhetek ha a konstruktőrt is megnyerem? Vagy most mi a cél a játékban, mert ennél még a gp2 is jobban jutalmazza a játékost:DD Amúgy rosszul vagyok a boxban az autók mozgásától, és a catch up mezőnytől. Amúgy szép és izgalmas és nincs más. písz -
vicktory #4596 Sziasztok,ehhez a játékhoz milyen vidi kártyát ajánlatok nekem 8800gt-m van és az fps-m 22-25 max verseny közben ha mindent low ra rakom akkor is és high beállításokkal is valami probléma lehet?Vagy gyenge a kártya hozzá.Ha tudnátok segíteni vagy vagy lenne valami ötletetek meg köszönném nagyon 

-
akkor eljott az ideje cserelni:) -
Rossi1 #4594 Köszi mükszik...
Mondjuk azt már nem értem miért kellett ezt ilyen bonyolultan megoldani, meg miért nem lehet a menüt is gamepad-dal irányítani. De ez csak kötözködés mert nem tartom logikusnak. -
potyi21 #4593 nem,az9.10.Kb tobb mint 1 eves driver van fent. -
amúgy amit nagyon sajnálok hogy olyan fakóak a színek a játékban.
Nem értem miért ilyenre csinálták.mintha színtelen lenne -
IXEMGabeo #4591 srácok Hamachi és a Lan miért nem működik a game-ben? -
Néhány órával azelőtt lett írva, minthogy kiderült az AI-ról hogy nem is létezik. Kicsit sokat gondol a játékról, bár az erősségek amiket kiemel azért ott vannak. -
HG Teszt 89/100 -
IXEMGabeo #4588 tudom köszi, csak mivel olyan mintha L lenne ezért AL-azom, ez egy rossz szokás más semmi...a lényeg azon van, hogy a gép:) -
Az AI nem "AL" :)
Artificial intelligence (AI) azaz Mesterséges intelligencia (MI) -
IXEMGabeo #4586 ja ízé
1-4. futamot segítség nélkül toltam, automata váltót hagytam meg, meg egyenlőre a box utcai dolgokat is, mert még nem tudom melyik gomb pl a limiter nekem nem custom a beállítás és sajnos az Xbox 360-as Joyyal azonosítja a gombokat magyarán nem is azok a számok pl a gázadás, meg a fék, amik megvannak nekem adva, és amikkel tolom:D Intermediate AL-lal, a többi minden full mármint gumikopás be, full törés
mentem egy futamot prof AL-al szembe és 3 kör alatt 12. helyről lettem 3. Montrealban Mercedes GP-vel:P:D -
IXEMGabeo #4585 húúú ez kemény...mekkora jó már, köszönöm az infót:D:D basszus, ha ezt alkalmaztam volna akkor Bahreinben simán pontszerző lehettem volna, Ausztráliában 4. helyről dobtam el egyszer és 6. lettem, most Kínában pedig rossz taktikát választottam intermediate gumit tettem fel, kis csöpp csöpp után aztán a végére narancs koptattam az utsó körben így is jöttek már kifele én meg nyertem 3 helyet, de többet nyerhettem volna vele:S:S:S 16. lettem így sajna...most jön Barcelona -
Oda kerülnek majd a fejlesztések. Amit te látsz perpill, azok az üres slotok:) Ha gonosz lennék én is mondhatnám, hogy le van írva minden a kézikönyvben:) -
Írtam a másik topikban. -
verseny előtt mikor benn ülsz a kocsiban, van az a research rész, alatta pár négyzet meg sor.
ott mi a szöszt kell csinálni?