21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
"legújabb vga driverem van, legújabb minden" -
Driverek frissitése?:) -
nemhiszem hogy a 7 hiánya lenne a baj -
Paya23 #5632 Sajna nincs Sevenem. Más megoldás? -
Win7?:L -
Paya23 #5630 Segítsen valaki, miért van az, hogy karrier módban, és néha Grand Prix módban is kivág a játék az asztalra csak úgy?
Redistből mindent fel raktam, legújabb vga driverem van, legújabb minden. De már szinte őrületbe kerget a dolog.
Konfig:
Windows XP SP3, Core 2 2,4Ghz, 2 Gb Ram, 8600 GT, Asus P5K alaplap.
-
spiczi91 #5629 Expert+legend... -
easy? :) -
spiczi91 #5627 Úgy döntöttem még egy esélyt adok a HRT-nek, totally worth it. :) -
spiczi91 #5626 -
-
én is :D ugyanolyan mint a többi játékban is .. -
kösz mindenkinek -
JohnAngel #5622 Köszi, már megtaláltam, csak én eddig a boxból akartam beállítani, de most már tudom, hogy ott csak egy részét lehet.
-
Én, fasza. -
meg is van :P
Ian Brown - F.E.A.R. (Unkle Remix) -
mikor elinditod a jatekot es bemesz a menube bejon egy szam ami igy kezdodik: "You got the feeling". mi a szam cime? -
stupido #5618 Ami viszont érdekes, hogy beállítottam napsutéses versenyt. Szabadedzés ragyogó napsütés. Kvalifikáció tiszta nyár. Vereseny szakadó eső... 

-
IXEMGabeo #5617 ha nekem a Merci szerződést fog ajánlani tuti ott maradok egy csomó évet:D, aztán maximum a Red Bull ajánlatát fogom elfogadni az utsó 2 szezonra... -
stupido #5616 Nekem sincs vele semmi baj, tök jól használható. -
JohnAngel #5615 Nincs vele semmi baj, csak mivel hivatalosan nem támogatja, így neked kell beállítanod, a gombkiosztást. A műterhelést meg kapcsold be, majd indítsd újra a játékot. -
Nah meghosszabítaná velem a szerződést a williams 8 misi/év (én náluk vagyok) de már a mercin kívül a red bull is érdeklődik utánam
-
valaki játszik itt logitech formula force ex kormánnyal közületek?
milyen vele? -
twi452 #5612 na megnéztem neked mert kedves vagyok :D
a vehicle reflections miatt van
azt ha lehúzod low-ra akkor kapcsolja ki a tükröt legalábbis ezt a kettőt próbáltam high-on van, low-on nincs :D -
zev #5611 nem
pont ez a baj
van egyszer az OSD rész, ahol a képernyőn látható dolgok vannak
illetve a graphics menüben legalul a grafika szintje (ultro low, low, medium ...stb, és aszem egy custom)
ott vannak felsorolások, de tükör nincs
-
JohnAngel #5610 Na jó, de én nem találtam azokat a beállításokat, amiket te felsoroltál.
De ha azt mondod, hogy ezeket is be lehet állítani, akkor keresgélek még.
Esetleg meg tudod mondani, hogy konkrétan hol találom ezeket? -
zev #5609 jaja, elvoltam nélküle, egyelőre elég volt a kis nyíl a 'támadásoknál'
szóval nem gáz, csak régi berögződés, hogy lesem a tükröket, és elsőre hiányzott -
twi452 #5608 a grafika beállításoknál valamit levettél és attól lett szürke talán a modell miatt már nem emlékszem melyik volt az de valamelyiktől "kapcsolja ki" a tükröt :D de amúgy sincs sok haszna..:D mire észreveszed benne a másikat akkor már általában késő :D -
zev #5607 ok
kipróbálom
az ilyenről még manualban sincs. menüben is minden szir-szar van az OSD-nél, meg a custom graphicsnál, de tükröt nem találtam
kösz
remélem bejön
-
1es gomb -
lehet, hogy az utánad bejövő versenyzők jobb kört mentek mint te
-
zev #5604 látom
van a tükör
csak szürke az egész, nincs képe -
ott van a kocsin a tükor, nézz jobbra meg balra... -
zev #5602 üdv emberek, segítsetek
nem tudom bekapcsolni a tükröt a kocsikban, menüben nem találtam, a felbontási részben sem, mit csinálok rosszul? hol keressem? tecsős videókon látszik, hogy él a tükör (vagy az konzolon megy? mert nekem pc-n nem akar)
üdv és kösz -
Mi a probléma? Beállítod az AI-t normálra, bekapcsolod a törést, a gumikopást meg a tankolást és kaptál egy normál fokozatot töréssel meg gumikopással. Ha nehezebb ai kell átrakod hardra vagy mi van utána. -
JohnAngel #5600 Azt már próbáltam ,de a custom az szinthez kötött, szóval, ha normál fokozatot váltod customra, akkor az még normál fokozat marad. Épp ez a gondom, érted? -
spiczi91 #5599 Én egyszer kvalin kaptam 5 rajthelyes büntetést, és hátrébbrakott 10el... :D -
ronaldo86 #5598 de ott csak megtudom nezni h melyik gomb mi..atallitani nemtudom.. -
Állítsd customra és állítgass be mindent.
#5596: My F1 -
ronaldo86 #5596 hi...az iranyitast h kell beallitani?