21775
  • HG
    ÉN Hamachit használtam

Bocs, elírtam.
  • HG
    Hi!

Nekem Nvidia 8600 GTS van, multiban nem játszottam még, de nem értem mi köze a videokártyának ahhoz, hogy Single vagy Multi.
    Mindenesetre ha a hűtésre gyanakszol, akkor először is ellenőrizd a hűtők tisztaságát. Ha poros, pormacskás, akkor takarítsd ki. Nagyon sokat számít. Ha zárt házzal használod a gépet, nézd meg, szellőzik-e az a ház rendesen. Ha nem, akkor kell egy plusz ventillátor a házba, ami cseréli a levegőt. Bár ezt a tunngle progit nem ismerem, és Hamachit használtam, esetleg ott lehet gond?
    HG
  • HG
    Szia!

Bocs, lehet én értem félre, de az a gondod, hogy a 10 Mp.- re levő ellenfél megelőzött, míg te boxban voltál? Sztem ez normális. Hacsak ők is ki nem jöttek közben, de ezt nem írod.
    A valóságban is, a kerékcsere Kb. 5 mp, de a boxutszával együtt közel 20 mp.- et vesztesz.
    Ha nem jól értettem, akkor bocs.
    HG
  • tommygear
  • dr Kotász
    ha az előre beállítottnál 1 körrel előbb vagy később jössz ki, nem lesz gáz
  • Leky
    Én ezért szoktam a boxtaktikát átmódosítani.
  • BPA102
    sziasztok! nem tudom van e valakinek itt a fórumon nvidiás vga de lenne egy olyan problémám hogy mikor szeretnénk egy barátommal lannozni tunngle programon keresztül neki egyszerüen kifagy a játék! 9400-as kártya van neki! single módban pedig tudja tólni! nekem ati van R4650 MD1G és én is kifagyok ha nem húzok a kártya órajelén és a venti sebességen! tudd valaki erre valami megoldást vagy miért is van ez?
  • belarus
    helo!
    Lenne egy problémám.Elinditom a játékot és elkezdem a karriert és pl belemék a szabadedzésbe,időmérőbe vagy a versenybe.Valamikor fogja magát és kilép a játékbol néha meg nem.Most a Toro Rossoval vagyok és Monakoban versenyeznék és idáig is nagy nehezen juttam el mert néha kilépett a játékbol és kezdhettem újbol a versenyt vagy szabadedzést vagy az idöméröt.Mi lehet a baja,hogy kilép??
  • tommygear
    jöhetne már vmi peccs mert nagyon idegesítő hogy a boxba állandóan kiengednek mindenkit elém és ezért bukom el a versenyt
  • flatszeru
    a failed to verify package hibára mi a megoldás?
  • IXEMGabeo
    jó az...

gondolom eredeti a game és online-on toltad...
  • dr Kotász
    Most nyomtam az első multi versenyemet, 10 ember, Melbourne, időmérő + 20%-os verseny. Esőverseny lett, szédületes hangulat, 5. rajtkockából 3. hely végül. Azt kell mondjam, annyira hangulatos volt a multi, hogy kábé az összes hibáját elnézem a játéknak...
  • SeanJRRussel
    mivel live os a game ezért sztem nem nagyon lehet mentést berakni,vmit kitaláltak anno a gta4 hez is de sztem jelenleg nincs rá megoldás.
  • release
    szasztok kb féltávnál jártam újrahúztam a gépet persze a mentést megmentettem vissza feltettem bemásolom de nem cool-:S nincs vmi progi mint az nfs-ekhez ilyen mentéshelyreállító??
  • Marci0115
    3 szezonosra mentem, easy beállitáson, és mindig a középsöt nyomom a választásoknál:D
  • spiczi91
    Ausztáliában én is folyamat jelleggel defektet kapok. Bug vagy feature, még nem tudtam eldönteni. :)
  • gallardo
    Te milyen szinten játszasz? Én most vagyok 20as szinten Lotussal és még a Hispániától sem kaptam ajánlatot, igaz elég felemásra sikerülnek az interjúim, egyszerűen sose a helyes válasz a jó.
  • JohnAngel
    Mind a kettő jó masina, de én inkább redbull párti vagyok. Igazából mind a kettővel dobogóra lehet kerülni. Azt válaszd, amelyik neked szimpatikus, hisz neked kell majd úgy is benne ülnöd.
  • szabii98
    Ha nyerni akarsz mindig, Red Bull, Ha nyerni akarsz és küzdeni is akarsz akk Ferrari, de ez a stilusodtól függ.
  • Marci0115
    na még mindig senki? redbull vagy ferrarihoz igazoljak?:D
  • JohnAngel
    Én meg pár vagy ötödször kezdem újra ezt az Ausztrál pályát. Hogy a fenébe lehet egy meccs alatt 2x defektem? Az első még a 8. kör körül volt, a másik meg a huszadikban. Szívat ez a játék engemet?
  • Marci0115
    ne lepödj meg nagyon, nekem sokszor volt már hogy 15 sec-et voltam a boxban 5 helyett mer a baszott nyalokás ember nem engedett ki, énmár nemnagyon huzom fel magam rajta :D
  • hubispace
    Hali, na én most akadtam ki a játékon, első vagyok mögöttem 10 secre webber, mögötte meg button, kimegyek a boxba és harmadiknak fejezem be a versenyt, elöttem Alonso és az első Webber, és semmit sem rontottam, és gyorsan ki is engedett a nyalókás ember.
    Úgyhogy nagyon jöhetne a patch
  • fekete0012
    hello nekem ojan gondom van hogy a mentésem eltünt, ofline profilom volt
  • SeanJRRussel
    Versenyközben melyik gombal választom ki h melyik gumit rakják majd fel a pitbe me megint szakad az eső és a buzik slicket adtak...
  • kf1rl
    Akit érdekel F1 2010 el bajnokság : [email protected] címen lehet érdeklődni :)
  • Diktator74
    Gameplayom F1-2010 Multiplayer
  • Diktator74
    Sziasztok! Tunngle-val is megy multiban!!Gameplayom: http://www.youtube.com/watch?v=MZ1x1OX9ANo
  • Marci0115
    16 és fél szinten, lassan leszerződtetne a ferrari és a redbull, melyik a jobb?:D
  • Krynn
    okés,köszi.
  • JohnAngel
    Igen.
  • szabii98
    "Talán jövőre már egy majdnem tökéletes F1-et kapunk"
    amíg a Codmasters fejleszti, ne reméld
  • Krynn
    Tehát akkor nem lehet külön kiválasztani a kormányt egy listából, hanem mintha a billentyűzetet állítanám át csak a klaviatúra gombja helyett a kormányt tekerjem, meg a pedálokat nyomkodjam a "turn,brake,accelerate" stb. irányok megadásánál?
  • JohnAngel
    Billentyűkiosztásnál állítsd be a kormányod!
  • gabesz012
    Jó, értem. :) A lényeg, hogy abban több kihívást érzek, nehezebb vezetni benne, ennek meg szép a grafikája, meg jó a hangulata. Talán jövőre már egy majdnem tökéletes F1-et kapunk. Így is jó, hogy ennyi év után végre van valami új nekünk pc-seknek is. :)
  • Laceee
    Megsúgom neked, hogy szimuláció terén mind a 2 egy nagy határ fos, és Birkuc ráadásul egy mocskos tolvaj, röviden ennyi :P
  • Norbi1990
    Michelisz Norbi mondta, hogy 90%ban Árkád és 10%ban Szimuláció.
    Neki lehet hinni mert már ment F1es géppel :)
  • Krynn
    Hello!

A kormánnyal történő irányításról érdeklődnék, mert nem megy.
    Saitek kormányom van (a pontos tipust nem vágom, mert nem vagyok otthon), de a támogatott fajták között nem látom, egy féle Saiteket sem. Ha jól emlékszem a listában csak Logitech és Microsoft termékek vannak, meg talán valami "T"-betüs gyártó még. Tehát akkor más tipusokkal nem is játszható a game, vagy csak én nem tudom beállítani.
    Mert listában 25k alatt nem nagyon láttam kormányt, annyit meg most tuti nem adok értek.
    thx előre is a választ!
    bye
  • gabesz012
    Hali!

Lehet kicsit off, de haverral azon vitatkozunk, hogy ez most sim e, vagy sem. Szerintem köze nincs hozzá, és a Brikuc féle F1 százszor inkább az. Egyébként nem rossz ez sem, de sok idegesítő hülyeség van benne.
  • zev
    Aha
    Bahrein - semmi FAST mód, sima standard
    47. kör második szakaszának a végétől akadozott a motor (még jó, hogy volt két kör hátrányom)