21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
HG #5840 ÉN Hamachit használtam
Bocs, elírtam. -
HG #5839 Hi!
Nekem Nvidia 8600 GTS van, multiban nem játszottam még, de nem értem mi köze a videokártyának ahhoz, hogy Single vagy Multi.
Mindenesetre ha a hűtésre gyanakszol, akkor először is ellenőrizd a hűtők tisztaságát. Ha poros, pormacskás, akkor takarítsd ki. Nagyon sokat számít. Ha zárt házzal használod a gépet, nézd meg, szellőzik-e az a ház rendesen. Ha nem, akkor kell egy plusz ventillátor a házba, ami cseréli a levegőt. Bár ezt a tunngle progit nem ismerem, és Hamachit használtam, esetleg ott lehet gond?
HG -
HG #5838 Szia!
Bocs, lehet én értem félre, de az a gondod, hogy a 10 Mp.- re levő ellenfél megelőzött, míg te boxban voltál? Sztem ez normális. Hacsak ők is ki nem jöttek közben, de ezt nem írod.
A valóságban is, a kerékcsere Kb. 5 mp, de a boxutszával együtt közel 20 mp.- et vesztesz.
Ha nem jól értettem, akkor bocs.
HG -
-
ha az előre beállítottnál 1 körrel előbb vagy később jössz ki, nem lesz gáz -
Leky #5835 Én ezért szoktam a boxtaktikát átmódosítani. -
BPA102 #5834 sziasztok! nem tudom van e valakinek itt a fórumon nvidiás vga de lenne egy olyan problémám hogy mikor szeretnénk egy barátommal lannozni tunngle programon keresztül neki egyszerüen kifagy a játék! 9400-as kártya van neki! single módban pedig tudja tólni! nekem ati van R4650 MD1G és én is kifagyok ha nem húzok a kártya órajelén és a venti sebességen! tudd valaki erre valami megoldást vagy miért is van ez? -
helo!
Lenne egy problémám.Elinditom a játékot és elkezdem a karriert és pl belemék a szabadedzésbe,időmérőbe vagy a versenybe.Valamikor fogja magát és kilép a játékbol néha meg nem.Most a Toro Rossoval vagyok és Monakoban versenyeznék és idáig is nagy nehezen juttam el mert néha kilépett a játékbol és kezdhettem újbol a versenyt vagy szabadedzést vagy az idöméröt.Mi lehet a baja,hogy kilép?? -
jöhetne már vmi peccs mert nagyon idegesítő hogy a boxba állandóan kiengednek mindenkit elém és ezért bukom el a versenyt -
flatszeru #5831 a failed to verify package hibára mi a megoldás? -
IXEMGabeo #5830
jó az...
gondolom eredeti a game és online-on toltad... -
Most nyomtam az első multi versenyemet, 10 ember, Melbourne, időmérő + 20%-os verseny. Esőverseny lett, szédületes hangulat, 5. rajtkockából 3. hely végül. Azt kell mondjam, annyira hangulatos volt a multi, hogy kábé az összes hibáját elnézem a játéknak... -
mivel live os a game ezért sztem nem nagyon lehet mentést berakni,vmit kitaláltak anno a gta4 hez is de sztem jelenleg nincs rá megoldás. -
release #5827 szasztok kb féltávnál jártam újrahúztam a gépet persze a mentést megmentettem vissza feltettem bemásolom de nem cool-:S nincs vmi progi mint az nfs-ekhez ilyen mentéshelyreállító?? -
3 szezonosra mentem, easy beállitáson, és mindig a középsöt nyomom a választásoknál:D -
spiczi91 #5825 Ausztáliában én is folyamat jelleggel defektet kapok. Bug vagy feature, még nem tudtam eldönteni. :) -
Te milyen szinten játszasz? Én most vagyok 20as szinten Lotussal és még a Hispániától sem kaptam ajánlatot, igaz elég felemásra sikerülnek az interjúim, egyszerűen sose a helyes válasz a jó. -
JohnAngel #5823 Mind a kettő jó masina, de én inkább redbull párti vagyok. Igazából mind a kettővel dobogóra lehet kerülni. Azt válaszd, amelyik neked szimpatikus, hisz neked kell majd úgy is benne ülnöd.
-
Ha nyerni akarsz mindig, Red Bull, Ha nyerni akarsz és küzdeni is akarsz akk Ferrari, de ez a stilusodtól függ. -
na még mindig senki? redbull vagy ferrarihoz igazoljak?:D -
JohnAngel #5820 Én meg pár vagy ötödször kezdem újra ezt az Ausztrál pályát. Hogy a fenébe lehet egy meccs alatt 2x defektem? Az első még a 8. kör körül volt, a másik meg a huszadikban. Szívat ez a játék engemet? 

-
ne lepödj meg nagyon, nekem sokszor volt már hogy 15 sec-et voltam a boxban 5 helyett mer a baszott nyalokás ember nem engedett ki, énmár nemnagyon huzom fel magam rajta :D -
hubispace #5818 Hali, na én most akadtam ki a játékon, első vagyok mögöttem 10 secre webber, mögötte meg button, kimegyek a boxba és harmadiknak fejezem be a versenyt, elöttem Alonso és az első Webber, és semmit sem rontottam, és gyorsan ki is engedett a nyalókás ember.
Úgyhogy nagyon jöhetne a patch -
hello nekem ojan gondom van hogy a mentésem eltünt, ofline profilom volt -
Versenyközben melyik gombal választom ki h melyik gumit rakják majd fel a pitbe me megint szakad az eső és a buzik slicket adtak... -
Akit érdekel F1 2010 el bajnokság : [email protected] címen lehet érdeklődni :) -
Gameplayom F1-2010 Multiplayer -
Sziasztok! Tunngle-val is megy multiban!!Gameplayom: http://www.youtube.com/watch?v=MZ1x1OX9ANo -
16 és fél szinten, lassan leszerződtetne a ferrari és a redbull, melyik a jobb?:D -
Krynn #5811 okés,köszi. -
JohnAngel #5810 Igen. -
"Talán jövőre már egy majdnem tökéletes F1-et kapunk"
amíg a Codmasters fejleszti, ne reméld
-
Krynn #5808 Tehát akkor nem lehet külön kiválasztani a kormányt egy listából, hanem mintha a billentyűzetet állítanám át csak a klaviatúra gombja helyett a kormányt tekerjem, meg a pedálokat nyomkodjam a "turn,brake,accelerate" stb. irányok megadásánál? -
JohnAngel #5807 Billentyűkiosztásnál állítsd be a kormányod! -
gabesz012 #5806 Jó, értem. :) A lényeg, hogy abban több kihívást érzek, nehezebb vezetni benne, ennek meg szép a grafikája, meg jó a hangulata. Talán jövőre már egy majdnem tökéletes F1-et kapunk. Így is jó, hogy ennyi év után végre van valami új nekünk pc-seknek is. :) -
Laceee #5805 Megsúgom neked, hogy szimuláció terén mind a 2 egy nagy határ fos, és Birkuc ráadásul egy mocskos tolvaj, röviden ennyi :P -
Michelisz Norbi mondta, hogy 90%ban Árkád és 10%ban Szimuláció.
Neki lehet hinni mert már ment F1es géppel :) -
Krynn #5803 Hello!
A kormánnyal történő irányításról érdeklődnék, mert nem megy.
Saitek kormányom van (a pontos tipust nem vágom, mert nem vagyok otthon), de a támogatott fajták között nem látom, egy féle Saiteket sem. Ha jól emlékszem a listában csak Logitech és Microsoft termékek vannak, meg talán valami "T"-betüs gyártó még. Tehát akkor más tipusokkal nem is játszható a game, vagy csak én nem tudom beállítani.
Mert listában 25k alatt nem nagyon láttam kormányt, annyit meg most tuti nem adok értek.
thx előre is a választ!
bye -
gabesz012 #5802 Hali!
Lehet kicsit off, de haverral azon vitatkozunk, hogy ez most sim e, vagy sem. Szerintem köze nincs hozzá, és a Brikuc féle F1 százszor inkább az. Egyébként nem rossz ez sem, de sok idegesítő hülyeség van benne. -
zev #5801 Aha
Bahrein - semmi FAST mód, sima standard
47. kör második szakaszának a végétől akadozott a motor (még jó, hogy volt két kör hátrányom)