21775
  • IXEMGabeo
    Time Trialon jobbat is tudnék azt nem próbáltam
  • IXEMGabeo
    max Hülkenberggel mentem ott 1:21-es időt és az az egy pálya, ahol, ha jó setupom van kb 2 seccel voltam gyorsabb a többieknél még gamepaddal is...
  • JohnAngel
    Csak tudod, mi van azokkal, akik akkor vettek gépet, amikor még a dx10 Nagyon meg vagyok elégedve a kártyámmal (Geforce 260GTX), de felháborító, hogy a dx10-es hullám alig 1-2 évig tartott, aztán jött a 10.1, majd a 11. Azt hittem, hogy a dx10 is addig lesz aktuális, mind annak idején a 9, de nagyot tévedtem.
  • oneal1
    monzaban milyen időket mentetek eddig?
  • MerlinW
  • tommygear
    bőven elég a dx9 még egy darabig a 10 meg egy parasztvakítás
    11 lesz jó majd idővel...
  • bakkerman
    az nem jó,ha nincs DX10...a dx9 MÁR nem pálya a kártyámnak,a dx11 MÉG nem tutkó :D :S
  • tommygear
    a hivatalos infokat hol közlik a patchel kapcsolatban?
  • Niik44
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Megyek az időmérőn pár kört, visszamegyek a boxba, majd újra elindulok, és el kezd szaggatni(persze nem nagyon), próbáltam többször is, de mindig ugyanez történik. Valakinek van még ilyen problémája vagy csak nálam jelentkezett? Remélem csak egy bug amit javítanak.
  • Marci0115
    huha megfogtál:D azt hiszem 18/15, néha meg 15/12 ha jol emlékszem
  • mardal
    Köszi a választ.Amúgy időmérőn és futamon milyen eredményt várt el amikor a sauber csapatnál voltál?A lotussal általában 20/18 volt az elvárás.
  • Marci0115
    lotussal kb a 20. helyért küzdöttem, sauberrel meg a top 5ben voltam átlagban
  • mardal
    Sziasztok
    Aki ment már a sauberrel meg a lotussal az meg tudná nekem mondani mennyivel jobb autó a sauber?Jövő évre elfogadtam a szerződésüket.
  • V43 1105
    XXXXD
  • tommygear
    realisztikus törést állítsd át full-ra
  • pointer4
    Ez azért van mert jól vezetsz :D

Amúgy láttam tegnap valami nagy baglyos filmet :D
  • Firerock
    előbb linkelt oldalon van +25% damage mod
  • w77d
    gyerekek lehet valahol állítani azt hogy rendesen törjenek az autók?? kicsit kiábrándító, hogy kicsúszok 200 fölött a falba vágódok és csak elkezd lifegni az első szárny, semmi más nem történik...
  • macleody
    Legyen inkább öngyilkos szekta. Peti vagyok Gyöngyi leszek, depi vagyok öngyi leszek.
  • JohnAngel
    Relatív, hogy kinek mi a fontos.
    Regisztrálj az oldalon, és szedd le azt, amelyiket úgy érzed, hogy ki szeretnéd próbálni: http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/
  • Tomy Lee
    Az eddig kiadott modokból van v.mi csomag amiben benne van szinte minden?
    Vagy linkelne esetleg v.ki pár fontosabbat?ty
  • GPx8
    Gondolom kisegyházat fog alapítani F1 2010 néven, melynek szellemi és lelki vezetője lesz... :D
  • Jacek
    kommentek sem egyszeruek, beltenyeszet:)
  • Firerock
    KamuGyuri műmájer oldalán megjelent ismét egy érdekes cikk melyben ismét a szutyok oldalát isteníti és a világ egyetlen rajongói oldalának tekinti+ ismét egy óriási kamu dumát publikált,miszerint megállapodásra jutottak a Codies-el(mát ki tudja hanyadjára),ennek kb annyi a valóságalapja mint az állítólagos sajtópéldánya ami valami hiba folytán még mindig nem érkezett meg pedig a Codies fő programozója ígérte meg neki,azóta el is tűnt innen
    szánalom ez az ember!:D
  • Magnum PI
    Na leteszteltem a time trialt:

Monaco:
    HR: 1:14:507
    Redbull: 1:12:720

Szóval van különbség köztük és még a Redbullal lehetne hozni vagy 5 tizedet de sehogy sem akart összejönni pedig érződik hogy ott van :S
  • stupido
    Szevasztok!
    Eddig hibátlanul futott a game, de a valenciai pályánál folyamatosan kidob. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
  • Magnum PI
    Még annyit hogy a Lighting modhoz amennyire tudom 0.9es gammát ajánl a fejlesztő.
  • Magnum PI
    Igazad volt, bár most redbullal mentem és sikerült egy Monaco 1.13.603 és még van benne. Fel akarom venni videora de a fraps nagyon leterheli a gépet. Mivál tudnám felvenni?
  • Gabisan
    Hello!
    A jatek főkönyvtárába kell bemásolni és sokkal élethűbb lesz az egész,Színteltebb.De mellé még ajánlom ezt is: Lighting.exe és itt láthatóak a képek a változtatásokról:
    F1 2010
  • HG
    Sziasztok!

Enviromental.exe -ben levő .DLL -t, esetleg .BMP-t és .ini -t hova kell másolni? Ja? És mi változik tőle?

Köszi!
  • Tikal #6090
    és verseny alatt akarod ki be kapcsolgatni a féksegítséget vagy mit is akarsz??
  • JohnAngel
    Ezt a kérdést minden nap felteszi valaki. Ebből látszik, hogy sokan még az utolsó oldalt sem hajlandóak átfutni, mielőtt kérdeznének.
    Tessék figyelmesebbnek lenni!
  • tommygear
    ma már kérdezték 2x
    olvass vissza
  • Bence937
    sziasztok!
    valamiért ablakos módban indul el a játék. hogy lehet visszaállítani teljes képernyősre? mert sehol se találtam semmi full screen-t vagy valamit

köszi
  • Nohab
    Az idő visszapörgetést inkább hagyom a kicsúszásokra. Mivel billel nyomom és medium TC-vel, ezért elő szokott fordulni. A defektet meg véletlenszerűen is beadja. A kivezető kör alatt már kaptam, de egy másik szettel 10 kört is simán csináltam ugyanott. Van akinek az első kanyarban pukkant szét a friss gumi.
  • Jacek
    szerintem ez bug foltozas lesz, a DX11 patch lesz a kovetkezo
  • tommygear
    remélem javítja az idióta box bugot
  • LeventeV
    csak a dx fog valtozni, vagy masra is jo lesz ez a patch?
  • JohnAngel
    Nem tudom, miért félsz a defekttől, egy egyszerű idő visszapörgetésével kijátszható. A defekt meg nem a gumik kopása beállítástól függ?
  • Nohab
    Szingapurban már kiesett egyszer Buemi. Most Suzukában pedig elszabadult a pokol. A híd alatt rendszeresen találtam egy összetört gépet, amit csak a fenti szakasznál előztem meg. Szóval nagy eséllyel beesnek a hídba, mert a fenti ívet próbálták meg lent is követni. Az egyik Force india félig a palánk külső oldalán teperte álló helyzetben a gázt, Webber pedig az egyes szektor és a R130 közötti üres placcon volt a minimap szerint. Ő se fejezte be a futamot.
    Csak látszólagos törés van bekapcsolva nekem a defekt miatt, így tényleg ritkán van végzetes baleset, mivel az AI ezzel a beállítással nem tudja elveszteni a kerekét.