21775
  • Wanille
    Nehogy már flémeljetek itt ezen :D
    Nem verseny közben szoktam nézegetni, hanem csak előtte rápillantok, megvan a vonalvezetés, és megspóroltam pártíz gyakorlókört. Természetesen csak azokat a pályákat sasolom meg így, amin még soha nem mentem.
    Higgyétek el, történt velem olyan F1 ligában, hogy rutinból mentem a versenyen, amolyan félalfa állapotban, mert egyszer csak arra eszméltem, hogy versenyzek :D Tököm tudja mi ez vagy hogy, de abban a pillanatban hirtelen fingom sem volt melyik részén vagyok a pályának, milyen kanyar jön, és jó esetben a köv 1-2 kanyart tojásokon lépkedve vettem be mire újrabootolt az agyam, rossz esetben meg besokalltam és kicsúsztam.
    Én azt hittem egy darabig h a rendes pilótáknál is ezért van bent a rajz :)
  • Tikal #6168
    A szívemre teszem a kezem és megmondom hogy lövésem sincs melyik az a kanyar, ugyanis nem vagyok hivatásos pilóta, de ha most bekapcsolom a gépet, és megyek egy két kört a pályán, be fog ugrani az egész, a féktávok, kanyarodási pontok minden....ehhez nem kell nekem rajz és szerintem neked sem :)
  • paj01
    Valoban nem nagy ugy memorizalni egy palyat:) Es valszeg a pilotaknak sem azert van kiragasztva:D De tedd a szivedre a kezed es valaszold meg hogy most azonnal megtudod e mondani h az Albert Park 9 es kanyarja pontosan melyik:D:D Na mar most a pilotak ezt is tudjak... ha eldobjak a vasat a teamradioba azonnal megy h "sracok kuldjetek robogot az x kanyarba mert sodert fogtam" vagy hasonlo:D Azok a kis rajzok a cockpitben ilyesmire is jok lehetnek:) EGy pilota nem csak ugy ismeri a palyat hogy tudja a kanyarok sorrendjet meg a fektavokat. Ha a mernoke odaboki neki hogy a 13as kanyarban 10km/h al tobbel mehetsz akkor nem kezd el szamolgatni fejben jo esetben:D
    Lehet h a koreai palya meg schumachernek meg barichellonak is belesz ragasztva:D
  • Gabor_(HSF)
    GTX460.. 15-el több
  • Gabor_(HSF)
    az ,hogy narancssárga lesz az még nem gáz,kicsit túlmelegedett,vagy felszemcsésedett,a következő körben kicsit finomabban bánj vele,aztán ismét zöld lesz és kibír 8-10 kört
  • Gabor_(HSF)
    Ja.. a gyors setup-ból az utolsó,mint szinte minden pályára,ráadásul,minden pályára konfigolva van gyárilag,igy mindenhova jó a leggyorsabb beállitás
  • rbal
    Per pillanat én is azzal küzdök! Az optimal gumi 4. kör végére a két első már narancssárga, és tökmindegy milyen setupal megyek (a mérnök ajánlatából) vizes, vagy gyors szárazra valóval. Williemsel mennék a versenyen, de kipróbáltam a RB-t is az is dettó megeszi. Pedig elvileg vigyázok rá, mert már tetün csak 1.38-akat megyek (intere visszakapcsolva az AI, és így is uccsó vagyok). Valami nagyon nem kóser!
  • adam46
    Palinho96 tedd fel még egyszer normálisan a kérdésed.
  • Tikal #6161
    Silverstone-ra tud valaki egy jó setup-ot?
  • fekete0012
    hello valaki megtudná mondani ,hogy mi a neve annak a modnak amivel a tükrök a átkerülnek az eredeti hejükre ahol igazábol most vannak
  • JUVEfun
    Hát ha ezt látja verseny közben ,? ! ?
  • JUVEfun
  • JohnAngel
    Hé ember, nem azért van a fórum, hogy szekáljuk egymást!
    A térkép meg azért van, hogy el ne tévedjen az ember, ha véletlen túl messzire kerül az úttól.
  • Tikal #6147
    Elképzelem ahogy Sumi a maga 300 versenyével kikacsingat a rajzra mert elfelejtette merre kell kanyarodni Monzában a harmadik kanyar után....

El hiszem hogy fel lehet ragasztva, bár még nem láttam F1 autoban ilyet, de biztos nem azért van ott mert arról nézik a pályát... itt lentebb meg valakinek azért kell, mert még 20 kör után se bírja megjegyezni mi jön két kanyar után...
  • spiczi91
    Nem tudjuk hogy mire használják, de szinte minden pilótánál fel van/volt régen ragasztva.
  • Tikal #6145

Ugye nem gondoljátok komolyan hogy a pilóták onnan lesik épp milyen kanyar jön?
  • terencehIII
    azért ragasszák fel mert előírás és nem azért mert azon nézik hogy jajj milyen kanyar is jön ez nevetséges (meg nem is látnák sisakba hogy mi van kezük alatt az oldalfalon)
  • gera995
    sziasztok! szerintetek mit vegyek? ati 5570 vagy nvidia gts 250?
  • adam46
    Amúgy a pilóták is fel szokták ragasztani kormányra, vagy a kezüknél lévő oldalfalra.
  • Tikal #6141
    Egyébként ajánlom neked akkor a NASCAR sorozatot :D
  • Tikal #6140
    Te ilyen tízkörös versenyeket nyomsz? Mert nekem kb 10-15 kör után már a fejemben van a pálya... ne viccelj már hogy a kormányra fogod ragasztani a pályarajzot? :D
    Láttál te már pályarajzot Hamilton kormányán? Mert én még nem. A nürnburgring rajzát talán felragastanám a falra magammal szembe, de mondjuk a montreali pályán kb 5 kör után már nem vtévedsz el hidd el :D
  • JohnAngel
    Szívesen. Mondjuk, ezt is ki lehet nyomtatni, majd felragaszthatod a kormányodra.
  • Wanille
    Kénytelen leszek akkor ezt használni.
    Köszi ;)
  • Wanille
    Pont azért kellene, hogy ne kelljen lenyomnom 50 kört :)
    Mielőtt leharapnátok a fejemet, képzeljétek hogy a legtöbb körversenyes pilótáknál bizony ott a pályarajz, vagy a kormányon, vagy a műszerfalon :)
  • Tikal #6136
    én azt levettem... semmi értelme... mikor már practice-on lenyomtam legalább 50 kört nem igazán tudom elfelejteni épp milyen kanyar jön :) Mondjuk arra jo hogy nézd hol vannak a többiek, de igazábol csak az előttem lévő érdekel :D
  • tmisi
    Sőt ment közben bal oldalt lenn még van térkép is az aktuális útszakaszról, ahol mutat téged + a többieket is. Simán lehet rajta látni a közeledő kanyarokat.
  • Tikal #6134
    A pályát nem ugy tanulod meg hogy minél többet mész rajta? Elször kapcsold be a pályaíveket, tanulgasd a féktávokat.. aztán kapcsold ki és finomits a féktávokon, kanyarodási pontokon... rajtam nem segít ha látom felülnézetből a pályát, illetve nem értem mit értesz az alatt hogy teljes egészében látni a pályát...
  • JohnAngel
    Ezen könnyen lehet segíteni.
    http://www.formula1.com/races/in_detail/
  • thedriver
    A pályák rajzát millió helyen meg tudod nézni a neten, ha ezen múlik.
  • Wanille
    Akkor nem értesz.
    Hiába a gyakorlás, ha nem látom teljes egészében a pályát, képtelen vagyok memorizálni rendesen.
    Bennem van a hiba, tudom :)
  • SeanJRRussel
    ezért van a PRACTISE
  • Wanille
    Én a pályarajzokat hiányolom nagyon.
    Lehet hülyén hangzik, de ami nem megy emlékezetből(GP2), azokon a pályákon csak bóklászok.
    Ezt kihagyni azért...
  • Skynet
    Tess...
    (Beregel,letölt,ingyévan,a gold csak jobbminőségű)

Erre pazarolni a papírt és a festéket....:)
  • tommygear
    aki megvette pc-re nem scannelné be a dvd borítót ha szépen megkérem? :)
  • Tomy Lee
  • tommygear
    na ja, jó kártya az
  • JohnAngel
    Nagy átverés volt a dx10, az tény, de a kártya attól még jó vétel volt.
  • Tikal #6123
    Azt nem értem miért nem tudták ráírni a kocsira a nevem és miért de la rosa autójában kell ülnöm :D
  • tommygear
    hát ezt nevezik parasztvakításnak mint mondtam :D
  • JohnAngel
    Bocs, az elejéről lemaradt a fél mondat:
    ...amikor még a dx10 volt aktuális?