21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
mindig probalok igazat mondani. de valahogy sehogy se tetszik nekik. rohadjanak meg... nem tudjak milyen jo pilotat veszitenek :P -
Pálya függő, volt ahol az istenért se sikerült Alonsot utol érnem, volt ahol kaptak másfél percet. -
IXEMGabeo #6247 az szívás, ezért kell mindig azt válaszolni, hogy minden jó:D nem szabad olyanra válaszolni, hogy küzködsz az autóval, vagy jobb csapatban is lehetnél, meghogy mindenkit lesöpörtök...a valós helyzetet állítsd mindig, meg mindig azt kell mondani, hogy a csapat fantasztikus munkát végzett -
de a sauber es a torro rosso erdeklodik irantam. megjelenik a nevuk mellett a kor, kb negyede tele volt. de most nullan van, es azt irja, hogy nem tetszik nekik ahogy a sajtonak kommentalok. -
Szinteket lépni kell 18-21 szintől jönnek a nagyok. -
az a kerdesem lenne, hogy mit nyilatkozzak a sajtonak, hogy a tobbi csapatnak tetszetdejen? mert mindig probalok jokat mondani, de a tobbi csapatnak nem tetszik, es nem akarok a lotusnal maradni. most monzaba vagyok szoval jo lenne jopontokat szerezni mert fogynak a versenyek, de csak a lotustol kaptam szerzodeshosszabbitasi ajanlatot. -
IXEMGabeo #6243 sztem is, ha jókor jössz ki és gyors is vagy simán nyersz evvel pozíciókat -
nemtom, nekem mindig sikerül vissza jönnöm eléjük , max az megy el mellettem aki még nem volt boxba, de az meg bejön.. -
mondjuk valami pistike fkozaton biztos el lehet toluk lepni, legenden tuti nem -
erdekes mert brutal catchup rendszer van benne:)))) idomeron emgverem oket Legenden 2 secel, verseny is osztanam oket de ugye ha eltavolodsz toluk bekapcsol a iperhajtomu:) es 3 masodpercel megy jobbat mint az idomeron:D:D az nem zavarja hogy teli a tank :d -
Az első box kiállás elött, expert nehézségen(csak a váltó automata)?
Akkor te nagy király lehetsz. -
nekem sikerült -
Légy oly szives és oszd meg velem, hogy egy Lotussal, legend AI ellen hogy verjem meg a mezönyt 30 mp-vel. -
A Box kiállás 20 % után kötelező!
Aki egy picit is tud angolul a játék megnyitásakaro illeteve a versenyek elindításakor el szabad olvasni a szürkew téglalapokban a szoveget!
Pit Stop 20%!!!! -
jó te lehet easy-n ezt csináltad, másnak nem muszáj :) -
ilyen megnyilvánulások után húzd már meg magad -
Annyit bírtok nyavajogni már tiszta fárasztó...Mész mint a hülye összeszedsz jó sok előnyt,bemész és ennyi,elsőnek jössz vissza.Ha meg tudod h bent tart akkor ne menjél be ha tele van a boxutca.Ilyen egyszerű.Ez egy nyomorék játék nem tom mért veri mindenki a nyálát rá h jaj de szar irányítani meg nem enged ki a nyalókás stb..nem kell vele játszani és kész. -
:(( Leülhetsz.
-
igen ennyi a válasz ha hülyeséget beszélsz és valaki kijavít
értelem
-
1. nem vagyok az öcséd
2. nálam sincs ha nem az alap taktikát alkalmazom és kijövök egy körrel hamarabb vagy később
;) -
xDDD
Legalábbis így gondolkoztak a fejlesztők hogy legalább legyen benne nehézség.
#tommyg menj mecsbokszozni babám -
És ez nálam mért nincs igy öcskös ;) ? -
buta szegény -
ne beszélj már hülyeséget legalább itt, nem a 30mp-el van a baj hanem hogy a nyalókás fickó az összes autót kiengedi eléd akikkel együtt jöttél be a boxba és ott állsz fél percig és visszamész az utolsó helyre -
Radian #6225 Pfff!! Ezt most komolyan mondtad? Szóval a F1-ben csak akkor állhatsz ki úgy, hogy ne veszíts pozíciót, hogy egy egész boxkiállásnyit kiautózol? :D
Vicces lenne ha ez tényleg így lenne... -
Nem,az a baj h lassú vagy.Úgy kell intézned a box kiállást h vissza is tudj jönni az első helyre...azaz 30mp különbséggel kell autóznod.Ez a kihívás benne. -
Ha nem javítják a box kiállás bugot, illetve azt hogy egyesek egyáltalán nem állnak ki, akkor ez a játék egy szégyen. Egyébként meg nem lenne rossz, de az ember úgy gondolja, hogy ezek alapvető dolgok egy jó formula 1-es játékban. -
Jöhetne már a peccccs... -
:D
;) -
Gépfejlesztés? :) -
Sziasztok!
"Egymagosoknak" még nincs valami megoldás?
Üdv:H -
1.25:330 -
1.13.429 -
1:24,4
De ennek csak online versenyben van értelme. Ott mentek már ellenem időmérőn 1:22,5-öt is :) Megkérdeztem a srácot, hogy a répába. Erre közölte, hogy bekapcsolta az ABS-t és a kipörgésgátlót. -
Akkor lehet h lágykeverékkel még javulhat mert kemény keveréken mentem ennyit. -
JohnAngel #6214 Jó beállítással, és jó kocsival el ehet érni az 1.25-öt, de 1.30 alatt már bőven jó a köridő.
-
bcc #6213 Ja 1.24.985 az 1.14-es időt esetleg egy repülővel. -
bcc #6212 vagy 1.24.985.Már nem emlékszem -
bcc #6211 1.14.985 -
Mentem egy 1:27.745 öt ausztráliában,nektek mennyi a rekordotok?