21775
  • JohnAngel
    Arra gondolsz, amit a verseny alatt lehet ki és bekapcsolni (front aero wing)?
    Én úgy vettem észre, hogy az egy kicsit lassít, de jobban hűti a motort.
    Ha a rádióban panaszkodnak a motor hőmérsékletére, akkor érdemes bekapcsolni.
  • Firerock
    valaki írta hogy ezt a motorteljesítményt is lehet állítani verseny közben!
    ez most igaz vagy csak vicc volt?
    és ha igaz akkor
    hogyan?
    köszi:)
  • gigamen
    Egyenesben "aero -" kell állítani az első szárnyat?
  • WhiteShark
    Köszi!!!
  • Keroz1n
    b_osdPersistent
  • HJ
    Itt is van sok jó mod. Javított/aktualizált kocsi festések stb.
    http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/
  • WhiteShark
    b_osdPersistent.pssg, így a helyes.
  • WhiteShark
    Sziasztok!

Valaki nem tudná esetleg belinkelni az alábbi fájlt:

b_osdPersistnet.pssg?

Felraktam az RPM-modot, de nem tetszik, de a hülye fejemmel nem mentettem el az eredeti fájlt.
    Előre is köszi.
  • adam46
    Ugyan máskor is. :) :)
  • drob
    Köszi, hogy egy fél sort beírtál és lényegretörő volt a válaszod.
    Nyílván azért tettem fel a kérdést, mert nem találtam az infót.
    Nem a kezdtem itt fórumozni, ismerem a játékszabályokat....

Rájöttem mi a kérdésemre a válasz: alt+enter (ezt a 9 karaktert könnyebb lett volna leírnod, mint a komplett mondatod).
    Köszi a fáradságos munkád :)
  • adam46
    Olvass vissza legalább 20x leírták ezt a kérdést.
  • drob
    Sziasztok!
    Probléma: eddig jó volt, ment teljes képernyőn ment. ma leraktam tálcára valami billcsi kombival, azóta windowos keretben van a játék, hogy lehet megszüntetni?
  • Jocisan
    Eszméletlen jó kamera beállítás (Tcam), és grafikai javítások elérhetőek az OLDALON!
  • leho94
    az kemény:D 20%-on eddig max 7-8mp-el nyertem
  • JohnAngel
    Igen, ezt nem hagyhatod ki. Legalább egy offline profilt készíts, ha meg, véletlen eredeti lenne a játékod, akkor egy onlinet.
  • Gabor_(HSF)
    Lehet az a baj,hogy túl gyors vagy a kvalin és alkalmazkodnak!
    Az első 2 körben kell lerázni őket,vagy nem tudsz szabadulni tőlük.
    Azt is észrevettem,ha nem szakítod le az üldözőket,stratégiát is váltanak.
    Akkor van esélyed,ha az elején cserélnek kereket,de ehez megfelelő távolság kell,másképp veled együtt jön a boxba..
    És ne térj le a pályáról,mert ha elhagyod egy kicsit is,valahogy úgy érzékeli,hogy hiába volt 20 sec előny,rögtön utolér..
    Suzukába volt hogy Massa csesztetett végig,mig meguntam és kiraktam a pályáról..ilyen is kell néha

• Penge88
    Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy az elején mindenféleképpen be kell jelentkezni a Windows Live cuccosba, hogy elmentse a játékot? Mert én nem léptem be és letiltotta az autosave-t. Menteni meg sehol sem tudok. Megtaláltam a SAVE opciót, de inaktív a gomb. Segítségeteket előre is thx.
  • SeanJRRussel
    Én ausztráliában mentem 20% ot és a 7. helyig köröztem le.Teljes mértékben lehetséges.
  • Jacek
    :)) nem vagom en bele olvastam a file-ba:) hogy milyen szinten mennyire tavolodhatsz el a geptol, utanna hiperugras:) de probald mar ki mindent maxra huzva, ja es valamelyik ujjoncal, nem kotekszem csak kivancsi vagyok.
    szerintem itt is van valami anomalia:D

Mert pl Montrelalban voltam most, mentem 1:14 idomeron, legenden ez kb 3 sec a masodiknak:) versenyen Webber vegig olyan 100 meterre tolem:)es 15-os koroket mentem:D:D mikozben o az idomeron 18-at:P most akkor mi van?:D

Ezen rohogtem megyek egy 15 elejet es az az Alonso aki 18-at ment az idomeron teli tankal jon egy -0.6 tizedes elso szektort mogottem:D:D:D:D
  • Gabor_(HSF)
    Na igen! még egy érdekes dolog.
    A teli tank nincs rendesen leprogramozva,mindössze annyi,hogy a vége felé picit rövidülnek a féktávok,de gumikopásban az annyi,hogy nemigen lehet jobb időt menni..
    alig-alig volt rá példa,hogy az utolsó köreim egyike volt a leggyorsabb
  • Gabor_(HSF)
    igaz ez sem helyes,mert hardon prok az AI-k de az irónia így is az!
  • Gabor_(HSF)
    Ja a legend meg a hard,az betüben is több annál,hogy ne vegyem észre,igy, még akár 49 évesen is:)))
  • Gabor_(HSF)
    Igaz lehet a kipgátló az nagy gumibarát,nekem simán kibír 8-10 kört,persze van amikor már az első körben defekt van,akkor restart.
    Volt olyan,hogy az utcsó kör előtt cseréltem és a keményebb 1 kanyar után durrant el,ilyenkor szokott törni a billentyűzet
  • Gabor_(HSF)
    A defekt az random,össze-vissza adja be,természetesen a törés is bekapcsolva..
    Hát akkor én nem tudom te mivel játszol,mert ha pl ahogy láttam te az első versenyen már mentél 1.52xxx,(igaz azt gondolom trialba) de versenyen az 1.56 bőven(persze folyamatosan) elég,hogy legalább 30 mp adj a 2.helyezettnek
  • Gabor_(HSF)
    Ja egy kérdés!
    az első versenyen időmérőn,legendbe 1.56-ot mennek én 1.54-et,ami simán pole,ezek szerint te 1.51-et tudsz ott????
    Versenyen 1.56-okat megyek és kb a 8.körben,már utolérem a végét
  • Jacek
    Hmm erdekes:) en megyek uridoket folyamatosan megse szakadnak le:)

aztan kiderul hogy hard, gondolom gumi meg ilyenek kikapcsolva:) mert ha az bevan emg a serules ha agyig nyomod a verdanak tuti deffekt:) ja es nem 20% kell menni, tudom sok ido
  • Gabor_(HSF)
  • Gabor_(HSF)
    [/IMG]
  • Gabor_(HSF)
    Azt nem tudom te mi vagy,csak azt,hogy én mi!
    Pedig én nem tudok Monacoban 1.14-et menni mint ami írtak itt,csak 1.16-ot,de versenyen 1.18,de azt minden körön keresztül és igy van ez a többi pályán is..
    A katalán ,Monaco és Suzuka,ez az ami nagyon nehéz,ez a 3 pálya olykor egy egész éjszakán át tart mire megnyerem.
    Előző évadban,már a Hungaroringen WB lettem..
    Egy stratégia van,ill kettő.legyél pole-ba és az első 2 körön hagyd ott őket.utánna csak tartani kell és leszakadnak nagyon..
    Ja és a boxkiállást a legvégére kell hagyni..
    Az első évadot még csak Hard-on nyomtam,de Braziliában a torro-val,csak az elsső 7 nem kapott kört....
  • Totti5
    "A többin kört adok a végének,20%-os versenytáv-nál.."

Ez azért meredek. Nekem ez nem sikerült, pedig most kezdtem el új karriert, úgy hogy minden pályán a legjobbra megyek, mert most már ismerem naggyűból a játékot ( letoltam 1 évadot ).

Force India

1. verseny első hely elég magabiztos 5 mps előnnyel, de hogy kört adjak nekik??

2. második hely, esélyem sem volt Ausztráliában megfogni Webbert

3. on 1. hely, igaz belémjött Alonso és úgy állt keresztbe hpgy az egész mezőnyt feltartotta jól, így el tudtam lépni.

Most jönnek a kevésbé kedvelt pályák ahol nem leszek ilyen eredményes, bár megpróbálom és inkább lassan megyek és gyakok 1 órát hogy tökéletes köröket tegyek össze.

A cél a VB, experten, minden maxon ( offon ), kormánnyal.

Ez a billel lealázok mindenkit mindenhol elég furán hangzik, vagy csak én vagyok béna:)
  • Gabor_(HSF)
    Nem a szart nem!!
    3 pálya van ahol nem lehet elhagyni őket..
    A többin kört adok a végének,20%-os versenytáv-nál..

Más.. valaki linkelt egy fórumot a setup-al.HÁT!!! nem sok szart ér az sem..
    Talán a közelébe lehet a gyári beállításokhoz,de inkább lassabb 1 mp-el legalább..Én minden pályán a dry maxon megyek,igaz billel,de a 3.évadban járok,annak is a 2. harmadában és eddig mind pole-win és 90%-ban a versenyben futott leggyorsabb kör is..
    Az is igaz a kipörgésgátló be van kapcsolva,de billentyűzettel lehetetlen anélkül menni,az abs-t használom esőben és csúszos pályákon,a többinél hátrány..
    Ja ! a 3. évben a Merci-hez szegődtem 19.5 milláért Sumi mellé..
    Sztem jobb mint a RedBull ahol előző évadban voltam
  • Gabor_(HSF)
    Én a torro rossoval kezdtem és az összes csapat adott ajánlatot
  • Afe
    #6207 erre tud valaki megoldást?
  • SeanJRRussel
    Én is kaptam tőlük és a redbullnál vagyok most a 2, szezonban.
  • IXEMGabeo
    nehogy visszautasítsd:D

biztos azért van, mert jól mentél végig
  • oneal1
    nekem első évben most ajánlott redbull szerződést, pedig mindenki azt mondta hogy nem adhat.
    Vagy mégis?:D
    Ferraritól kapott valaki?
    21 es vagyok és 2 futam van hátra

7 szezonosat kezdtem
  • JohnAngel
    Engem szeret a Lotus (saját) és a többi istálló is.
    A lényeg, hogy az interjúkon nyugodtan szidhatod a kocsidat.
    A csapatodat meg ne bálványozd!
    Nekem ez beválik.
  • Nohab
    Nekem erre jön ki, hogy nem tetszik nekik. Egyszer kellett mondanom, hogy más csapatokkal akarok továbbmenni, ekkor sokat kaptam. Most elkezdem szapulni a csapatom, remélem a többieknek tetszeni fog.
  • LeventeV
    kosz a tippet
  • Marci0115
    mindig a középsö válaszra menj, nekem bejön mindig