21775
  • Nohab
    Akkor japánt se fogod szeretni.
  • M@TriX
    billen a Silverstone-i pályán szívtam sokat mert ott az elején a gyors jobb-ball-jobb-ball kombón sokszor elvéreztem az elejétől nézve számomra az volt eddig a legnehezebb a pálya, a többit egy kis Practice után már simán vettem...
  • M@TriX
    te csak akkor mész tovább? szerintem meg ez nem életszerű... Én még a Lotus-szal vagyok, billen, és már akkor örülök ha az első 10-ben végzek mind időmérőn mind a futamon ;)

mondjuk az is igaz, hogy nincs sok időm setupolgatni és a Quick-ek közül szoktam válogatni.

Meg ugyan már Lotus-szal ne legyek már Pole-ban az elég unreális, még ezek az eredmények is kirívóak ;)
  • IXEMGabeo
    pole?:D első pályákon Q3 volt, itt a mostani pályákon már a Q2-nek is tudok örülni...

Kínában 5 helyes büntit kaptam nem volt kedvem újra kezdeni az edzést...11.+5 = 16 és onnan lettem 7. kár volt érte

pole pozíció esélytelen úgy, hogy gamepad + lagg...
  • ricsa008
    a tv-s kijelzőket megcsinálhatná valaki
  • Gabor_(HSF)
    Miért mész tovább,mig nem vagy pole-ba????
  • IXEMGabeo
    mondjuk az időmérőt elszúrtam mindkét pályán viszont a futamon a taktikával meg a sebességemmel sikerült 10 helyet előrejönnöm...

Barcelona a szar azon akármit csináltam, akármelyik váltó beállítást próbáltam ezek a mocskok edzés köröket mentek, alapból 4-5 seccel még akkor is ha sikerült tökéletes kör, az egyenesben hagytak ott...
  • Radian
    Na pl. malajziában nem voltak gondjaim. De itt shanghaiban azért akadnak. Bár most már úgy érzem sikerül fejlődni :D Szinte varázsütésre egyik pillanatról a másikra elkezdtem érezni a pálya ritmusát és már nem is olyan kínszenvedés :)
  • Gabor_(HSF)
    Ezek még pont azok a pályák,amiket paddal és billel is könnyedén lehet játszani
  • IXEMGabeo
    maded by Tilke...

nem rossz pályák csak gamepaddal egyes kanyarokat gáz elvétellel lehet csak és ott gyakran lecsúszok az ívről a jobb-bal kombinációban...
  • adam46
    Ja, meg Malayzia után jó sok hasonlóság van a két pályába.
  • Gabor_(HSF)
    Pedig Kina egyszerű..
    A célegyenes végi jobb-bal, kell jól megcsinálni és a 2. szektorban azt a 3 nyújtott padlógázas kanyart
  • Gabor_(HSF)
    Monaco rettenet! hard-ba viszonylag könnyedén nyertem,de expert-be,csak esőbe..
    most a 3.évadba száraz és csak 3.hely sikerült idáig..
    1.17-es köröket kellene menni folyamatosan,de sérülés nélkül borzasztó nehéz
  • adam46
    Próbálj meg kanyarok előtt hamarabb fékezni, mert gondolom többet vagy bukótérbe mint pályán.
  • palinho96
    [IMG][url=http://kephost.hu/share-75EC_4CBDF298.html][/IMG]
  • palinho96
    nekem működik... sőtt csináltam magamnak Saját bukót xD

Bukóm 2
  • Radian
    köszi,bíztam a jóindulatotokban.:D
  • SeanJRRussel
    Ennyire béna vagy.Nekem monaco nem fekszik...Vhogy nincs oylan beállítás ami feküdne nekem vagy csak a tempóbol kéne visszavenni...nem tom.
  • Jacek
    igen
  • Radian
    ÁÁ egyszerűen annyira nem találom magam a kínai pályán hogy az valami hihetetlen. 15-20 mp-el gyorsabbak nálam az intermediate gépek(legalábbis az idők szerint). Eddig semmi gondom nem volt azzal, hogy megtanultam a pályát és viszonylag jó időket tudtam menni. Erre most alig tudok 1.50 alá menni amikor valaki 1.31-re képes(videó netről). Most akkor nincs meg bennem az xfactor? Ennyire béna vagyok? :( adjatok tanácsot.
  • oneal1
    daftboys helmets mod ot próbálta vlaki?

felraktam de nem lett semmi eredménye:S
  • Casillas
    annyit kellene, csak még bugos, de a patch javítja majd - elvileg
  • palinho96
    nálam mennek ki rendesen xD
  • Pukkandur
    Üdv! Jelenleg mekkora versenytávot kell menni, hogy az ellenfelek is kimenjenek a boxba? 20%-nál soha nem mennek ki.....
  • Jacek
    szerintem meg onnan ahonnan te copyztad:D
  • padavanHUN
    Legközelebb ha simán csak bemásolsz egy hírt, tedd oda a forrás linkjét is, mert a végén még azt hisszük, hogy saját hiányában idegen tollakkal szeretnél ékeskedni.

Tehát a hír az f1game.hu-ról származik, onnan másoltad ide.
  • burkos01
    Már készül. http://www.nightvison.konzolozz.hu/viewpage.php?page_id=1
  • IXEMGabeo
    thx összekevertem...Core 2-es mindenképpen jobb, elvégre simán futna a gépemen a cucc, ha Core 2-esem lenne
  • OMEGA RED
    sziasztok!

Multinál a beállításokról tudna valaki készíteni egy magyarítást? (magyar leírást) Konkrétan arra gondolok, hogy Create Race és ami azon belül van. Megköszönném. Sajnos nem tudok angolul. És jó lenne ha érteném mit állítok milyen szabályok szerint. köszönöm előre is... Egyébként nem tudni valamit arról, hogy készítenek hozzá magyarítást?
  • burkos01
    nem a core 2es és a dual core 2es az mind 2magos csak más technika ha jól tudom. A quad a 4magos.
  • IXEMGabeo
    akkor a Core 2-es az négymagos? nem a Quad a négymagos?
  • dr Kotász
    Hmm... Dual Core az egymagos lenne?
  • IXEMGabeo
    ez egy jó hír és tetszetős dolgokat ígérnek remélem lesz benne javítás az egymagos processzorosoknak (Dual Core)
  • Amiga
    Köszi a fordítást! :-)

"7. Az AI első versenykörének ideje most már helyesen kerül kiszámolásra (eddig a rajtvonaltól mért, most már a lámpa kialvásától)"

Na tessék, így autózhat a mögöttetek jövő 3 másodperccel jobb időt az eső körben. A dolog megoldása sokkal egyszerűbb, mint gondoltuk.
  • JohnAngel
    Tűrhető?
    Ez piszok jó játék lesz a patch után, ha ezek valóban benne lesznek.
  • tmisi
    "3. Időmérő: azon autók, amelyek az időmérőn a pályán vannak és nem mért kört mennek, jobban lehúzódnak a játékos elől"
    Na végre, ki nem állhatom, hogy sok kacsázó hülyétől nem tudok rendes kört menni.
  • spiczi91
    Remélem megcsinálják ezeket, mert akkor egy egész tűrhető kis játék lenne.
  • twi452
    reméljük tényleg meg is valósulnak és nem csak duma :D majd ha kijön előveszem újra a játékot :D
  • burkos01
    Nem én fordítottam.
  • burkos01
    Helios, azaz Ian Webster, a Codemasters kommunikációs menedzsere pár perce tette közzé, mire számíthatunk a közelgő patch során. Íme:

Jelenleg még bőven tesztelési fázisban vannak a javítások, de mihelyst kész lesznek, még egy-két hetet igénybe vehet a jóváhagyási procedúra (PS3: Sony, Xbox: Microsoft, PC: Microsoft (GFWL) és Valve (Steam)).

1. Korrupt mentések: mint kiderült, az anti-cheat rendszer reagálta túl a dolgokat az R&D fejlesztések miatt a szabadedzésen, ez a hiba javítva lesz.
    2. Az AI nem jön ki a boxba száraz versenyen (20% vagy nagyobb versenytávnál): javítva
    3. A játékost sokáig tartják a boxban kerékcserekor: a nyalókásember AI-ja javítva, kevésbé lesz óvatos
    4. Defektek: a defekt esélye jelentősen csökkentve
    5. Lemerevedett szerelők a kerékcsere során: programhibák javítva, amik ezt okozták (csak álldogáltak a szerelőink, és nem csináltak semmit)
    6. A versenystratégia automatikus frissítése: a menet közbeni versenystratégia változásokat (a gyorsmenünk keresztül) most már hibátlanul követi a program (gondok voltak a kemény (prime) keverék választásával)
    7. Az AI első versenykörének ideje most már helyesen kerül kiszámolásra (eddig a rajtvonaltól mért, most már a lámpa kialvásától)

Ezeken felül a következő változások lesznek:

1. OSD: a részidők (gap times) most már az előtted lévőtől való távolságot/különbséget mutatja, nem az első helyezettől mértet
    2. Az AI kocsikra jobban fog hatni a sérülés, tehát ha egy AI vezette autó sérül, lassabban fog menni, ki fog jönni a boxba javításra, illetve ha kellően súlyos a sérülés, feladja a versenyt
    3. Időmérő: azon autók, amelyek az időmérőn a pályán vannak és nem mért kört mennek, jobban lehúzódnak a játékos elől
    4. Javított kormányvezérlés a következő modellekre: Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback, Thrustmaster Ferrari GT Experience, Thrustmaster RGT Force Feedback Pro Clutch, Fanatec Porsche 911 Turbo S & GT3 RS2
    5. Nedves pálya: mind vizuális, mind irányíthatósági módosítás a nedves pályákon - egyrészt a nedvességi szint növelve, másrészt a keréknyomok jobban látszanak
    6. Fejlesztett sérülésmodell: a kisebb ütközések is nyomot hagynak az autón
    7. Fejlesztett "érvénytelen kör" szabály: Time Trialban nem érvényteleníti a játék a következő körödet - minden más játékmódban marad a szabály: ha a harmadik szektorban szabálytalankodsz, a következő köröd ideje is érvénytelen
    8. AI viselkedés: javítva (sokszor nagyon furcsa végeredmények születtek a versenyeken)

Csak PC-re vonatkozó fejlesztések:

1. Visszajátszás: menthető és visszanézhető lesz
    2. DX11: az F1 2010 támogatni fogja a DirectX 11 megjelenítést
    3. Eyefinity: 3 vagy 6 monitoros rendszerek támogatása
    4. Optimalizációk: a többmagos processzortámogatáson sikerült javítani
    5. További hardvertámogatás: a Sandy Bridge processzorok is támogatva lesznek, valamint a program helyesen fogja felismerni az i7 processzorokat

Ez a lista még nem teljes, csupán a jelenlegi helyzetet tükrözi.