21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Mikor jön a patch van már pontos dátum? -
IXEMGabeo #6648 akkor neged nem bugos a pálya...azon a pályán akármit állítottam a versenyen alapból lehagytak az egyenesbe...és időmérős köröket futottak, én örültem, ha 1 secen belül maradtam az edzéskörömnél...és gamepaddal nehezen lehet nem hibázni abban a gyors kanyar kombinációban, billel tolod biztos be van kapcsolva neked a Traction úgy azért jóval könnyebb... -
Gabor_(HSF) #6647 1.22-es körök kellenek,a pole-hoz 1.21,ezt böven tudja a lotus..sőt a celegyenes előtti sikánt jobban lehet venni vele,mint a RBR vagy a Ferkával,a két utóbbival csak csípni lehet a rázót,külömben keresztbe vág -
Gabor_(HSF) #6646 pedig nem..próbáld ki
amennyit a tc segít, azt elbukom a tempós kanyarokban,mint pl.spa,silverstone,suzuka ahol elel veszem a gázt,meg gáz-fék egyszerre kanyar stb. -
Gabor_(HSF) #6645 me gyenge vagy:)
Én akkor megyek ki a boxba,miután az utolsó ellenfelem is kiment már.
ilyenkor nyomok ha sikerül egy leggyorsabb kört és kimegyek, ennek elégnek kellene lennie..
de hát ugye 10mp tovább vagyok bent és ezen a pályán ahol végig a seggembe vannak,nem elég -
Billel szerintem gyorsabban lehet menni:D ugyanis ott mindenkeppen vannak segitsegek -
Nekem megfelelo az onbizalmam:) gyors vagyok barmivel:D -
Én sem értem hogy csinálja, főleg billel, de ezekszerint mi vagyunk a lassú kapitányok:)))) mindjuk ez engem nem zavar, legalább van kihívás:D -
tehat legend ellenfel ellen? 30 sec elony Barcaban? hmm az erdekes mert ott koronkent kaptam 1 masodpercet:) -
Gabor_(HSF) #6640 experten is..
az első 4 et megcsináltam úgy is.
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc előnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz..
Ez az amivel igazán bajom van,hogy 6mp helyett 15-20-at töltök bent mindig..
Az elején még csak ritkán fordult elő -
hardon:) -
Gabor_(HSF) #6638 Tök mind1..a Lotussal is lehet pole is és win is,legalább is Monacoig tuti..
1.5-2 mp el lassabb az élautóktól.de ez még igy is elég arra,hogy nyerni lehessen vele,bár kétségtelen,hogy izzadós.. -
JohnAngel #6637 Bocs, nem ide akartam.
-
JohnAngel #6636 Fordítókat és lektorokat még mindig keresek a játék fordításához!
Akit érdekel, az zaklasson. -
tevedes:) a valo eletben o a legerosebb a jatekban a leggyengebb.
Virgin/HRT/Lotus a sorrend a jatekban!! -
Aaron1212 #6634 Még valami hol lehet letölteni a patchet?
A googlen nem találom. -
Aaron1212 #6633 amikor megnyomom a num 4-et akkor behozza nekem hogy motor szárny meg még valami 3. cuccot.AZ mire jó?
A patch egyébként mit javít ki?Előre is köszi. -
Immigrants #6632 Köszi megnézem!
Bergkamp10: Sz6tem menj át a Lotushoz Ha belegondolsz ő az újoncok között a legerősebb majdnem benn van a Q2-ben is! Sztem az ha kicsi is de előrelépés! De te tudod! -
Bergkamp10 #6631 épp most nyomtam le egy futamot 16. lettem ami Virgin másodpilótával a mostani erősségi szinten jó eredmény, de a korább könnyebb nehézségi fokon elért jó eredményeim miatt a csapat elvárásai is emelkedtek 12. helyet várnak el a fejlődéshez, az hard segítség nélkül nem nagyon fog nekem menni.. közeledik a vége fele a szezonnak és csak a virgin ajánlott új szerződést( első pilóta) legalább a Toro Rosso nyomna valamit Hrt Lotusba felesleges átmenni akkor inkább maradok még egy évet Virgin 1 ként és már nem lesznek a szezon eleji irreális eredmények hardon. -
JohnAngel #6630 Látod jobb oldalt azt a csúszkát? Na azt használd. -
Immigrants #6629 Hy! Az ellenfelek tudását hogy tudom növelni, mert már kicsit unalmas hogy Lotussal célegyenesben Mclaren-re ráverek 10 m-et...
+ a törést hol tudom beállítani? A grand pix menü alatt törik az autó de a carrier modban nem.
Előre is köszi a segítséget! -
Bergkamp10 #6628 Jah és még annyit akartam kérdezni, hogy szerződést az utolsó futam előttig ajánlanak, vagy a szezon vége után az új előtt is érkezhetnek?
-
Bergkamp10 #6627 Sziasztok!
Én lehet jól megszívattam magam. Első idényem a Virginnel kezdtem másodpilótaként 5 éves karriert. Kezdetben segítségekkel könnyebb fokozoton, majd ahogy fejlődtem versenyről versenyre nehezítettem. Most hardon nyomom segítség nélkül Monzánál járok végre helyre került az erőszint, a csóró Virginnel 19-20 hely elérése jön össze általában. A gond az hogy mielőtt kinőttem egy nehézségi szintet elég jó eredmény értem el adott versenyen így a vb listán 15 vagyok így a kiválasztható riválisomat nem sok esélyem van megverni jelen beállítások mellett. nem akarok visszavenni. A Virgin már felajánlotta az első pilóta ülést következő évre de mennék egy szinttel feljebb, kapok így másik szerződést? a rivális csapata már kb le se szar miután kétszer jobb helyen végzett nálam az emberük.. köszi a választ! -
Gabor_(HSF) #6626 Hát nemtom.. mekkora szintig jutottál?
Én a Torro Rossoval kezdtem hardon,de már Monza után az összes csapat ajánlott szerződést..
Aztán a köv. évben már a Hungaroringen wb lettem és úgyszintén mindenhonnan kaptam ajánlatot.
Lenyomtam a 3 évet ,újra kezdtem ezúttal Lotussal,(5 éves)most járok Monaconál,de ezzel is csak pole és win idáig.. -
bunny #6625 Én amikor átraktam a gépem a régi 4/3-mas 17-esemre, nem fért rá. Persze lehet a beállításoknál kellett volna trükközni képarány, mittomén. Őszintén szólva elkönyveltem, hogy nem fér ki és kész, szintén "T-cam".
Ahogy nézem mindenki a fenti kamera állásból nyomja, próbáltam párszor sisaknézettel, de alig látni a hepehupásabb pályákat, annyit meg sosem mentem egy-egy pályán, hogy tényleg fejből nyomjam. -
nálam volt simán 1280*960-ban is (T-camból belefér a képbe), de mikor visszavettem low-ra, akkor szürke négyzet lett helyette -
-
greeco81 #6622 Sziasztok!
Sikerült egy brutál jó kört mennem a Brazil pályán!
-
bunny #6621 És wide kijelzőn. -
Bocsánat, nem tudtam... Ezek szerint nálad a tükrök feketék? -
twi452 #6619 ezek a kiscsapatok milyen kis kétszínűek.. a spanyol nagydíjon a versenyen simán futnak olyan köridőket amivel vígan bent lettek volna a Q2 elejében... persze az időmérőn sehol nem voltak csak a versenyre javultak fel kb 3-4 mp-et :D sűrű anyázás és alt-F4 lett belőle, hogy még velük sem sikerül lépést tartani :D majd talán holnap :) -
köszi
-
magasabb grafikán van csak sajnos -
Tehát : sehogy... -
Az oldalra nézés gombokkal. -
Bocsánat , ha volt már : tükröket , hogy tudom beállítani ? (hogy legyen?) -
Timbu #6613 És lesz második patch? :D -
Ez jó hír remélem nem lett nagyobb, mint 70 mega, mert akkor én is le tudom tölteni LIVE-ról xboxra ^^ -
Kész a patch, hamarosan tölthető! -
elkészült a patch.
The patch is now in submission with Microsoft and Sony for all 3 platforms, and once this process has been successfully completed the patch will be released, ready for you to download.