21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Gabor_(HSF) #6689 hmm
-
Gabor_(HSF) #6688 -
Gabor_(HSF) #6687 [IMG] [/IMG]
-
Gabor_(HSF) #6686
Bár én nem játszom se TT se GP,de mentem egy kört a katalánon,ennél időmérőn több mint 1 mp-el lehet jobbat menni,versenyen meg kb ilyeneket -
innen -
sziszifusz #6684 Vita helyett inkább gyertek multizni, sokkal jobb mint a gép ellen. :) -
Hy.honnan lehet jó modokat leszedni gamehoz? -
Gabor_(HSF) #6682 Ezt is leírtam már..
7-8-9 általában,körülménytől függ,van amikor 10. kör..
általában rögtön azután,hogy az utolsó ellenfél is kiment mögülem..
De függ a köridőktől is -
És te mikor mentél ki a boxba? -
Gabor_(HSF) #6680 Mert azt írtam le,hogy 4-t meg is csináltam...
mivel a katalánon is csak kis szerencse hiányzott a győzelemhez,akárcsak Monacoban,ezért állítom,hogy lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jöttem be (volna)számtalanszor másodiknak,harmadiknak pár másodpercen múlt.
Volt olyan is hogy defekt volt a 10. körben mikor utolértem az elsőt azt hiszem akkor épp Hami volt az..
És a 30 mp hogyan? hát ez is egyszerű ha figyeltél volna!!!!!!
kb 2-3-4 mp előnyöm lehetett,mikor kiment mögülem a 2. helyezett a boxba.
Ekkor igyekszem a leggyorsabb kört menni és mivel egy kiállás az kb 25mp,gondolom nem kell számológép,hogy összerakd a végeredményt..
És mivel már úgy gondolom,nem én vagyok a világ legjobb játékosa ezért ez megoldható,kellő kitartással,főleg,hogy a lotussal a 3.körtől már lehet 1.22-ket menni...............
Ez ennyi,de hisztizz tovább nyugodtan -
Gabor_(HSF) #6679 pedig de!!
-
IXEMGabeo #6678 ez engem is érdekelne...ráadásul nem értem miért akar minket összezavarni?! nem hinném, hogy szövegértés hiányával küszködünk...
bár mostmár hagyjuk a témát sztem és inkább, ha van rá időnk toljuk e remek game-t -
Nem tudom hogy miért lennék hülye. Én végig azt a lehet szócskát kérdőjeleztem meg. Végig csak a spanyol nagydíjról(5.) beszéltem, te hoztad fel állandóan az első 4et. Szóval ha az első hsz-ből nem lenne világos, szvsz nem lehet catalunyaban lotussal verenyt nyerni(tudom hogy te nem nyertél) szárazon legend ellen mert az AI bugos. Tetszik érteni? Végezetül áruld már el nekem hogy lotussal hogy sikerült 7-8 kör alatt 30 mp-t verned a 2.-ra? Több mint 3 mp körönként, egy 1:20-as pályán? -
Bergkamp10 #6676 Ha kaptam egy szerződésajánlatot addig nem jön másik amíg az elsőre nem reagáltam vagy egymástól függetlenül bármikor befuthatnak ajánlatok? Meddig van időm gondolkozni rajta? Utolsó futam előtt reagálnom kell, vagy ráér utána is? Köszönöm a válaszokat! -
Gabor_(HSF) #6675 Azon mit lehet félreérteni,hogy az első 4-t megcsináltam,a katalán (monaco is) hiába a pole a boxkiállás után verve voltam..
Én a #6640-ben ezt írtam le -
IXEMGabeo #6674 #6640:
Lehet ez volt félreérthető HSZ-ed én is csak a Katalán GP-re figyeltem, az 1-4. nagydíj tényleg hozható nem is vitattuk... -
Gabor_(HSF) #6673 Öcsém te totál hülye vagy az fix..
"Tök mind1..a Lotussal is lehet pole is és win is,legalább is Monacoig tuti..
1.5-2 mp el lassabb az élautóktól.de ez még igy is elég arra,hogy nyerni lehessen vele,bár kétségtelen,hogy izzadós.."
a lehet szó jelentése számodra felfoghatatlan..
erre már rá sem térek még egyszer...
sztem orvosnak gyorsan mutasd magad
-
Aha, tehát most már csak az első 4 hozható. Érdekes, pár hsz-el lejjebb nagyon magabiztosan állítottad, hogy catalunyában hozhato lotussal a pole és a win. És még te vagy felháborodva, hogy vki hazugnak nevezett... -
Gabor_(HSF) #6671 Hát nem vagy egy egyszerű eset,vagy én vagyok túl öreg hozzátok...
"experten is..
az első 4 et megcsináltam úgy is.
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc előnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz.."
Most lefordítom mint az oviba..az első 4
Mivel a katalán az 5.,így nem tartozik ide..
ad2,
x előnyöm volt és nem volt elég../azaz megelőztek,magyarul nem tudtam megnyerni..
ad3,1.21 kell a pole-hoz,nos ez Lotussal,Fast üzemmódban megoldható,talán ez érthető egyéb magyarázat nélkül is..
Továbbá azt állítom, ezek ellenére is lehetséges,egy szerencsés boxkiállással,amihez már nekem nem volt türelmem.
Nos Monacora is ez vonatkozik,lehetséges,esőben pedig biztos
Ha most sem világos,lerajzolom... -
Gabor_(HSF) #6670 Az első 4 hozható legenden bármivel..
5.6.(Katalán-Monaco) ahol vagy szerencse kel vagy eső..
A torroval még az elején volt olyan,hogy a 10.kör körül,az alagút után televágott hátulról valamelyik én nem sérültem,viszont a mezőny megállt,így egy gyors box után is elől tudtam maradni -
Értem én, hogy nem tudtad megcsinálni a boxkiállás miatt, ezt nem kell állandóan elmondani. Tudom, hogy nem tudtad megcsinálni, a gond csak az, hogy az mondod, hogy simán meg lehetne csinálni.
"a pole az lehet" ez sem tud érdekelni, én versenyről beszélek és te is mert boxkiállást emlegetsz, ami nincs időmérőn.
Most már tényleg nem értem, hogy milyen autóval mentél. Írtál vagy 4 fajta autót, pedig egy konkrét versenyről beszélünk... Engem nem érdekel, hogy milyen autókkal tudtad megcsinálni. Első hsz-ben is Lotust írtam, erre jössz azzal, hogy RBR-rel milyen köröket mész...
Szóval akkor, amikor Lotussal mentél, esős vagy száraz volt az időjárás?
Hány %-os futamot mentél? -
spiczi91 #6668 Amit tudok, hogy Bahrein a HRT-vel simán hozható, feltéve ha kiállnak előled pitelni. -
Gabor_(HSF) #6667 Igen,most a Lotusal kezdtem újat,mert az előző 3 vét végig játszottam. -
Gabor_(HSF) #6666 Hát azon,hogy hazugnak nevezett..
De még egyszer mondom nem csináltam meg és nem is írtam ilyet,az első 4 versenyre vonatkozott..
Azt írtam hogy a pole az lehet,azt meg is csináltam,még ha annyira nehéz is,vezettem is végig a versenyben,egészen a boxkiállásig.. -
IXEMGabeo #6665 tényleg nem írtad h esőben mentél egyébként nem értemi mire fel háborodtál fel:D megint nyers vagy -
Nos én azt mondtam, hogy Lotussal nem lehet ezt megcsinálni, mert Jacek-nek azt írtad, hogy Lotussal ez megvalósítható. Ebből én arra következettem, hogy te Lotussal tolod a játékot.
RBR-el még jó, hogy meg lehet verni a legend AI-t is, ez nem kérdés. -
Gabor_(HSF) #6663 De azt sem írtam,hogy megtudtam csinálni..
a kataklán az 5. verseny,én 4-et emlitettem,meg azt,hogy a boxkiállásig vezettem,7.-8.-9. körig mikor hogy jött ki a lépés..
1.21 is csak akkor mennek,ha nincsenek közvetlen a közeledbe..
RBR-el 1.22-23 as köröket mentem végig és bőven elég volt a győzelemhez.
És ezt megcsináltam 2szer a RBR, 1-1szer Ferka és Merci,persze legend AI-k..
Nekem aztán max8,hogy mit olvastál és hol -
Azt nem írtad, hogy esős versenyen mentél.
Többen is panaszkodtak arra, hogy azon a pályán olyan szinten bugos az AI, hogy az már fáj. Időmérős köröket futnak versenyen, ha jól emlékszem 21-es körökkel kezdtek. Nem tudom, hogy az, hogy valósítható meg egy megtankolt Lotussal. -
Gabor_(HSF) #6661 Ha már kötekszel,először olvasni tanulj meg!!!!!!!
"experten is..
az első 4 et megcsináltam úgy is.
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc előnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz..
Ez az amivel igazán bajom van,hogy 6mp helyett 15-20-at töltök bent mindig..
Az elején még csak ritkán fordult elő"
Egyébként meg csak a bugos boxkiállás miatt nem lehet megcsinálni!
Esős versenyen, viszont biztos meg lehet csinálni -
Pontos dátum még nincs, de a peccs már elkészült, már csak az MS-nek kell átfutnia és már kinn is van.
Aki pedig azt állítja, hogy Catalunya-ban első lett a legend AI-k ellen Lotussal, az vagy full segítséggel megy, vagy hazudik, vagy ő már letöltötte a peccset... -
IXEMGabeo #6659 ki fogom próbálni eskü a billentyűzetet régen is úgy toltam az F1-et sőt még bajnokságot is vezettem az F1 challengeben mármint netes bajnokság, aztán kiléptem, mert nem volt időm futamozgatni, meg meg is untam:D -
Gabor_(HSF) #6658 független.. -
IXEMGabeo #6657 egy szóval nem mondtam h bármi be lenne kapcsolva...csak automata váltó van nálam be, boxutca limiter is on, az ellenfelek pedig "csak" pro-k...Barcelona ilyen, nem ment jobban 1:21 körüli időket lehetetlen menni -
Bergkamp10 #6656 Lehet hülye kérdés, de ha kaptam egy szerződésajánlatot addig nem jön másik amíg az elsőre nem reagáltam vagy egymástól függetlenül bármikor befuthatnak ajánlatok? Meddig van időm gondolkozni rajta? Utolsó futam előtt reagálnom kell, vagy ráér utána is? Köszönöm a válaszokat! -
IXEMGabeo #6655 nem segített, nálam a DUAL Core-os proci a rákfene...apró lagg mindig van egyes részeknél még akkor is, ha leveszem a teljesítményt, nem a VGA kártya miatt van ez, hanem a proci miatt...és érdekes, mert Carrier módban jobban szaggat, mint GP módban...drivert is feltettem egy fokkal jobb lett amúgy, de még mindig ilyen. remélem majd az a bizonyos patch segíteni fog a rajtam kívűl lévő embereken is és megoldja ezt a problémát... -
Gabor_(HSF) #6654 Nálam csak Monaco lagol,meg a nagy eső.. vedd le a grafikát very low ra -
Gabor_(HSF) #6653 padlón kijössz a balosból a műfüvön és ha véletlen be van kapcsolva a pálya ív,kivele!,(mert nem csak itt nem jó,ezáltal zavaró is)szóval egy sunyi jobbos jön amit nem lehet belül kezdeni,mert a közepe megtörik és akkor el kell venned a gázt,hanem rajzolj egy kis "s" betűt,szépen kintről jössz befelé.. -
IXEMGabeo #6652 2. szektorra gondoltam, belaggol néha marha nehéz eltalálni...és az utána levőt is még a La Caixa előtti részre gondolok -
Gabor_(HSF) #6651 Pedig az egy könnyű rész,a célegyenes végi jobbos után padlógázas 2 kanyar jön..
Ennek a pályának az utcsó szektor a nehézsége,abból is leginkább a sikán.
2mp-et is ott lehet hagyni. -
IXEMGabeo #6650 ja és 1:26-os körnél képtelen voltam jobbat menni HRT-vel...