21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
sziszifusz #7463 f1game.hu-n online versenyt hirdettek, szeretettel várnak mindenkit, aki lassabb "énvagyokazatyaúristen" Gyurinál! Én nem tartoztam ide úgyhogy kitiltott :D Egy morbid vicc az az ember... -
Timbu #7462 Köszönöm, kipróbálom -
Tess -
pitjou #7460 fovpackferrarivirtualacademy&shakycamv2_0bydelpinsky.rar -
Akkor légyszi linkeld be ! KÖSZ -
EZT... -
Timbu #7457 Akkor a Google miért nem tud róla?
-
Timbu #7456 A követelmények között az szerepel, hogy "Patch Mod Fix". Ez mit jelent? Van ilyen mod? -
klinsmann #7455 grand prix 5 bejelentve !!
-
magyarítás megjelent már -
kjhun #7453 F1 2010-hez részleges Magyarosítás!
Tartalmazza:
Menü 98%-a
Versenyinformáció 80%
Tippek&TRÜKKÖK 50-70%
Interjú 1%( A karrier kezdeténél)
Autó Beállítás 50%(magyarázat nincs)
Van amit kifelejtettem vagy nem tudom megfogalmazni:D
Jó JátékoT!
(ezt nem én készítettem) -
matecsavo #7452 mennyire lesz tőle magyar a játék? -
Válaszolnék saját kérdésemre,hátha valaki hasznát veszi:)
[RDDev] TrueAI Mod 1.1 -
kjhun #7450 F1 2010 Magyarítás v0.8
Link: http://www.megaupload.com/?d=ELNC3HEN
vagy
http://www.fileserve.com/file/gNqudSW
Azt nem tudom hogy az 1.00-ás vagy az 1.01-es verzióhoz való, mivel hogy a nyelvi fájlok különbözőek. -
Laci82 #7449 Köszi,megcsináltam jön a próba. -
Fantasy180 #7448 engem is érdekelne ez a mod amit az előtte lévő írt hogy bénázik és néha összetörik egymást az ai pilóták :) -
CSáó
van valami olyan patch amitől az Ai nem vezet hibátlanul?
néha rongyá törik egymást,esetleg falnak mennek,stb -
Az utolsó előtt sorba írd be a megadott szöveget, úgy, hogy ezek után az utolsó két sor az alábbi módon nézzen ki:
<track_info_system type="gpu" />
</hardware_settings_config>
ezzel visszatérnek a pocsolyák és a tükröződés -
csinalj sok helyet a vinyódon, vagy:
C:/programdata/codemasters/formulaone/datacache/usernév/replay/replay.pbf
et tedd írásvédetté, a hülye nagy visszajátszás file ja hajlamos megenni a helyet és aztán jön a swapppppp meg a lassulás:) -
burkos01 #7444 Ez engem is érdekelne de nem értek sokat angolul. A 3. ponttól nem írná le valaki magyarul, mit kell csinálni? -
Laci82 #7443 Nincs töredezettség -
defrag ? -
Laci82 #7441 Sziasztok.
Nekem sajna továbbra is néha megakadozik.
Megy tükörsimán aztán egyszer csak akadozás.
Eredeti a game,1.01 patch telepítve 10.10-es catalyst is.
Erre valami megoldás nincs? -
Hoztam ma is egy képet persze ha nem zavar:)
-
Zilo85 #7439 THX dr. Kotász!
Gyönyörűen gumizódik már az aszfalt! -
1. Open Windows Explorer and Navigate to 'My Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings’.
You can do this by pressing the windows key and 'e' or by going to 'Start' and then selecting 'My Computer'.
2. Right-click on 'hardware_settings_config.xml' and select 'Open With' and then 'Wordpad'.
3. On the penultimate line (before '</hardware_settings_config>') add the line '<track_info_system type="gpu" />'.
So your last two lines should read:
<track_info_system type="gpu" />
</hardware_settings_config>
4. Click 'File' and then 'Save'.
5. If you get the following warning 'You are about to save the document in a Text-Only format, which will remove all formatting. Are you sure you want to do this?' then select 'Yes'.
-
Zilo85 #7437 Üdv. mindenkinek!
A problémám a következő:
Nincs egy erős gépem de 24 fps-elmegy 1280x800-as beállítással úgy, hogy pilota és a car ref. van medium-on a többi mint low vagy on beállítással.
Miután feltelepítettem az 1.01-es patch-et sokat javult az fps de eltűnt a pálya felgumizódása és az pályán lévő víz sem az igazi.
pl: Monaco-ban zuhogó esőben csak a bukóterekben jelennek meg tócsák míg a patch előtt a teljes pálya olyan volt.
Kérdés:
Ezt a patch szándékosan okozta vagy az én készülékemben van a hiba.
Ha a patch vett vissza az fps érdekében melyik graph setting-el lehet visszahozni és mekkorára kell állítani.
Eredetben van meg a game.
-
IXEMGabeo #7436 hmm hát akkor cirka 3-4 secet buktál akár annyival is jobb lehetnél, ha egyénileg szabályoznád xD -
Mérnök... -
csal példának mondta. nem így lesz -
HG #7433 Szia!
Köszi! Du. megnézem. -
peter0 #7432 6 pálya lesz az alapjátékban és pár csapat! Elég érdekes lesz...akkor aki megveszi a játékot, az ne is játszon addig amíg nem jön ki az összes pálya és csapat?? Addig tegye félre. Vagy komolytalanul játszon pár csapattal!
Ja, jövőre az FIFA, NBA, NFL és stb..úgy jön ki, hogy lesz benne mindenből 5-6 csapat, a töbit meg majd lassan meg kell venni!
Komolytalan, ha ez így is lenne, tuti, hogy rengeteg embert veszítenek! -
ebben benéz -
HG #7430 Sziasztok!
Annak a MOD-nak mi a neve, amivel "benéz a kanyarba" ?
Köszi! -
IXEMGabeo #7429 nem gond, beállításokkal hogy állsz? egyénileg szabályzod? vagy a mérnökre bízod? -
Kormánnyal igen de egy-egy féktávot elrontok meg megcsúszok azért megy el az idő ennyire.
-
IXEMGabeo #7427 az úgy jó idő...ha kormánnyal tolod akkor nem;) -
Az Fotóbolt: D -
Meg az ideális ív segítség... :D -
Hát Grand Prixben toltam de benn volt minden ami kell bezin,gumikopás,törés.