21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
off xD -
barcames #7903 7 futammal a vége előtt az összes csapat érdeklődik irántam:):):):) -
Ha jól tudom, ezt a két mappát kell lementened:
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne
Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
Charly: Ha nem ajánl szerződést, akkor sztem automatikusan maradsz annál a csapatnál, ahol voltál. -
gunners #7901 Segítségért szeretnék hozzátok fordulni!
Win 7et szeretném feltenni és azt szeretném,hogy folytathassam a karriert akkor mi tévő legyek?Teljes gép leformázva lesz! -
Sziasztok!
Hogy lehet ugyan annál a csapatnál maradni?Nekem nem ajánl szerződést idény végén hiába vagyok világbajnok:( -
-
JOE89 #7898 Eredeti fájl van ott. Akkor lehet ezt valahogy orvosolni? -
Szerintem nem azért nem megy a mentés ,mert feltetted a magyar nyelvi fájlokat ott más lehet a hiba (próbáld esetleg vissza írni az eredeti language eng.fájlt) ha így se akkor más a bibi... -
JOE89 #7896 kösz hogy így utána néztél csak az a baj hogy még így sem megy :(
-
Regisztráltam. A honlapon is van leírás és a rar fájlban is van egy install.txt fájl. A lényeg, hogy a system mappában lévő flow.bin fájlt be kell másolni a játék mappájában található system mappába. Mivel ott már van egy ilyen nevű fájl, így azt felül kell majd írni. -
Ott a pont
-
Neked meg több humor kevesebb parasztság , látom nem esetr le miért írtam az amit. Majd segítenek neked a többiek ,vagy inkább leszólnak téged mit te tetted a sráccal ? na off vége ősember. -
JOE89 #7892 Ez a baj hogy nincs sajnos -
Nem azért, de szerintem direkt írt mindent helytelenül, hogy téged bosszantson...
JOE89: Nem vagyok regisztrálva, de gondolom be kell másolni a linkelt fájlokat a megfelelő helyre (játék mappájába valahova) és esetleg felülírni a korábbi fájlokat. Nincs hozzá útmutató fájl? -
JOE89 #7890 Tud valaki segíteni ? -
JOE89 #7889 jól van okoska senki nem kérdezte a véleményedet ezt elemezd:kabd be a faszomat -
Timbu #7888
Akkor már: helyesírás, szótár, akkor, segíteni, fölöslegesen
Több könyv, kevesebb játszás.
-
JOE89 #7887 Kösz öreg lényegében ki mondtad azt amit én akartam ha ezzel jöttem volna ide akkor se tőled kérnék segítséget Timbu -
mi vagy te valami helyesirásí szotár ! Érteted mit akar akor meg ha nem segiteni akarsz kötekedni , ne irkálj be neki főlőslegesen.
Bocsánat , de nekem meg a te hozzászólásod szúrja a szemem. -
Timbu #7885 Bocsánat, nem kötekedni akarok, de elképesztően bántja a szemem:
1. Tudom, de azzal mit kell csinálni?
2. Ha le <szóköz> tudnád írni, megköszönném. -
JOE89 #7884 ha letudnád irni meg köszöném -
JOE89 #7883 tudom de azal mit kell csinálni? -
#7864 (nem sokat kellett volna visszaolvasnod ) -
JOE89 #7881 sziasztok Valaki esetleg tudna nekem segiteni le magyarositotam a játékot és nincs mentési lehetöségem ????????? -
lemongrass #7880 hi all!
ma folytattam a carreer módom... szuzuka következett.. viszont az egyik bal kanyar után történt vmi érdekes ->
először azt hittem, h valaki hátulról beékelődött alám :D de a visszajátszás nagyon nem ezt igazolta!
(amúgy bocs a képminőség miatt.. LCD TV-t fotóztam telóval :D)
vkinek ötlet, h mi történhetett? :D -
irarref456 #7879 húúúú de kircsi ez a játék rendesen megizzasztott :) -
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod verseny közbe előhozni a gumiválasztáshoz szükséges menüt. A myf1/controls menü alatt tudod ezeket megváltoztatni (quick menu left/right/up/down).
Pirelli gumikkal kapcsolatban gőzöm sincs. -
nono28 #7877 Még egy kérdésem lenne,verseny közbe mikor kimegyek a boxba hogy tudom kiválasztani milyen gumit tegyen fel? -
nono28 #7876 Van egy olyan gondom hogy felraktam a Pirelli gumikat,azóta a kigyorsitási pontokon állandóan megpörgök.Ezt hogy lehet orvosloni? -
nono28 #7875 Köszi a választ.
-
Ez attól függ, hogy milyen nehézséggel fogsz majd menni. Lotussal, HRT-vel expert fokozaton nehéz lesz az első szezon után elkapni a Mekit (bár nem lehetetlen), így praktikusabb az erősebb autók közül választani valamelyiket. Nem az autótól függ, hogy ki szerződtet, hanem a nyilatkozataidtól, meg a teljesítményedtől.
Még egy tanács: a szezon vége felé, ha ki kell majd választanod a riválisodat, akkor ha lehet egy mclarenest válassz, mert ha sikerül előtte végezned a bajnokságban, akkor szerződtetnek.
Danecay: Ilyen megoldásról nem tudok. -
Sziasztok!
Arra van megoldás, hogy multi verseny során több játékos is ugyan azon istálló autóját válassza? Tudom, hogy eredetileg ez nem kivitelezhető, de nemrég láttam egy screenshotot, lehet éppen itt a a topicban, hogy több McLaren és több Ferrari is szerepelt a Result listában, más-más játékosok nevei mellett. Akkor sem tudtam mire vélni a dolgot, de most érdekelne engem is, hogy mi a helyzet ezzel, vagy lehet, hogy valamit félrenéztem? -
nono28 #7872 Sziasztok!
Melyik csapattal kezdjem a szezonomat ahoz hogy esetleg a McLaren szerződést ajánljon? -
Lesz majd vmi hamacsis összeröffenés kollégák??? -
IXEMGabeo #7870 Renault, Mercedes GP ajánlatra várhatsz:) -
barcames #7869 williamasal kezdtem :D -
IXEMGabeo #7868 elvileg, ha Force Indiával kezdtél, akár Renault féle csapat is jelentkezhet, a Williams nem tudom engedélyezett e 3 karrierben, de pl én a Williamsre és a Renaultra látnék nagy esélyt. Ezt a korábbi kommentek alapján mondom -
barcames #7867 3 szezonos karriert kezdtem és azt szeretném megkérdezni, hogy ha jól teljesítek milyen csapatok jelentkezhetnek be értem a szezon végén?
és majd a padockban csak kettő interjús fog várni vagy sokkal több? -
pitjou #7866 Köszi a segitséget, jó lett.
Egyébként a patch-et akkor tettem fel amikor megjelent, és heti szinten játszom az F1-el és eddig jó volt.Komolyan mondom semmi egyebet nem csináltam vele, csak beraktam a pirellit, meg találtam egy 705782méretű magyaritást ami december 27-ei dátumú, és ezek után nem mentett(a kocsog).
De ez a savefix segitett.Köszönöm. -
Ja és a Pirelli guminak se sok köze van hozzá.....