21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy a karrier módban, nem lehet valahogy beállítani, hogy ne kelljen 10-13 köröket menni, csak mondjuk 5-7et? Köszönöm! -
IXEMGabeo #7985 egy kis fun -
kiscody #7984 szia
telepítésnél irja ki vagy amikor már jáccanál vele?
eredeti vagy crak-elt a játék?
ha gondolod vegyél fel msn-re: [email protected] -
bal5 #7983 most meg az xlive dll-tnem találja ha meg berakok egyet akk azt írja hogy nem jó a sorszám vagy hogy nem érvényes windows binális fájl lécci nagyon kérek mindenkit segítsetek. -
bal5 #7982 valaki nem tudna segíteni mit csináljak akkor ha a gép ezt írja ki a játék indításakor hogy a "securom launcherhibát észlelt ezért leáll"várom az ötleteket előre is köszi mindenkinek. 

-
barcames #7981 tessék -
barcames #7980 google a barátod! -
kiscody #7979 Hol olvastál róla?
-
barcames #7978 f1 2011 az idény nyitó előtt bemutatják 
és megint adnak majd ki fejlesztői videókat mint tavaly. -
7977 :P -
sziszifusz #7976 Minek Tunngle-ozna akinek megy a multi? Én biztos nem vesződnék vele. -
kiscody #7975 ok
de ez mértis baj?attól jöhetnétek!!!
énis megvettem. -
sziszifusz #7974 Sokan szeretnének, csak megvették a játékot. :) -
IXEMGabeo #7973 igazából a gumi és a benzin OFF-on kívül minden fel volt tolva...ja és ez billel elsőre fura volt... -
kiscody #7972 szia csak versenyhétvégén,karierben és multiban látod a kopást.
Amugy senki nemakar ligába versenyezni?
http://f12010codmaster.atw.hu/
Chekkoljátok!!!KÖSZI -
uncsi -
IXEMGabeo #7970 billel először:D -
papplaci18 #7969 üdv!
leszedtem 1 módot a gumi kopást (TYRES v 1.3 FINAL) és a gumi nem kopik a játékban! azt hogy tudom megcsinálni hogy a gumi kopjon a játékban és lehessen is látni? mert itt ír valamit angolul de nem értem!
légyszi segítsetek! -
kiscody #7968 csak összejött :) -
kiscody #7967 sziasztok
Ha van kedvetek csatlakozattok!!!
http://f12010codmaster.atw.hu -
Játszik itt valaki PS3-on F1-et? Még mindig az a problémám,hogy egy játékos se akar jönni játszani :W Másnak is ilyen,vagy csak nálam?10perc alatt egy játékos se jelenik meg.Hogy lehet így online játszani? :(( -
Köszönöm a válaszodat! -
Állítsd be a versenyt 1 körösre, és szabadedzésből lépj rögtön versenyre. Ha jól emlékszem nincs átugrási lehetőség. -
Úgy értem az idényben/évadban tökmind1 :D -
Laceee #7960 Kampány mód ??? ez hol található a játékban ? énisénis -
Sziasztok!
Kampány módban feladni nem lehet a futamokat, hogy lehessen menni a következő futamra? -
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod verseny közbe előhozni a gumiválasztáshoz szükséges menüt. A myf1/controls menü alatt tudod ezeket megváltoztatni (quick menu left/right/up/down).
-
Ha verseny közbe elkezd esni az eső akkor hol tudom beállítani,hogy ha kimegyek a boxba esőgumit rakjon fel ? -
nono28 #7956 Jah értem akkor bocs és tényleg pénztárcával :) -
Laceee #7955 Nem lemezkép fájlra gondolt -
nono28 #7954 Daemon Tools -
Laceee #7953 pénztárcával -
sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a bin fájlt mivel tudom megnyitni? -
kiscody #7951 sziasztok ha van kedvetek lan jácani minden nap jáechatnánk 16:00-tól!!!
Kel hozzá:
Tunngle 4.3.2.0 beta (itt regisztrálni és csinálni felhasználo nevet.)
Ha bejelentkeztél keresd a sport/f12010(2) hálozatot.ebbe a szobába gyülejkeznénk.
Kell még a TeknoGods_beta17.
Itt elinditod a teknohelpert 1,automatic mode katt
utánna a tap-win 32 adapterre.ha két zöld pipa lessz katt a DLLLoad-ra
megjelenik mégegyzöld pipa utánna inditani a game-t.
A játékban többjátékos/lan/szezon keresése ha elkezd keresni kétszer nyomj F12-t bejön a lista.
Ennyi lenne.Remélem jöttök.
üdv zoli -
barcames #7950 de ha nem jelenne meg akkor meg háborognának :)
szerintem az f1 2011 azért bivalyerős lesz mert elég sok új dolgot beletesznek ami nem volt az f12010-ben benne.
-
elindítod a patch.exe és...mi történik -
ijo #7948 Valakinek van tippje a patch telepítési problémámra? -
de -
Helló!!
Nem tud valaki a BMW Sauber 2011-es autójához Skins.t? -
Srácok aki esetleg szeretne egy hotlap bajnokságba résztvenni , teljesen kötetlen csak az időd kell elküldeni látogasson el ide F12010 hotlap bajnokság Mindenki úgy megy ahogy szeretne minimális kikötések vannak. F1 hotlap bajnokság