21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
így visszafelé én nem tartom jó ötletnek. -
argo001 #8585 Simán lehetne a 2009-es évadról is játékot készíteni. :) -
Köszi!!! -
RD -
Bocsáss meg, de nem tudom mi az az RD! BOCSI, ha láma vagyok! -
Crome #8581 RD.-n keress rá, ott tuti megvan! -
Hali! Milyen móddal lehet kikapcsolni a ghost car-t az időmérő versenyben? Köszi -
argo001 #8579 Mi alapján határozhatja meg az egyes számú pilóta a R&D státuszt? :D Mert ez a 4. szezonom (Lotus) és végre most vagyok úgy első számú pilóta, hogy a szezon elejétől kezdve támogat a csapat. Ja, és Silverstone után sikerült hosszabbítanunk. :)
(Eddig HRT->Renault->Red Bull, Lotushoz azért mentem, mert kellett a kihívás. :D) -
Azt nem tudom miért nem, de nem lehet :) -
Miért ne lehetne? Sima oszlop és mezőszerkezet van benne. Beleszerkesztesz és kész. Persze másolatot csinálj. :) Az xmlek sima szöveges fájlok. -
az szerintem megnyitja, de vissza már nem lehet rakni a játékba .... -
Notepad?:D -
ez is csak fél siker...
az autókhoz tartozó XML-eket nem lehet semmivel piszkálgatni ? Mert azokat nekem semmi nem nyitja meg :( -
nono28 #8573 Köszi.Hát jó lenne mert akkor lenne az igazi -
Nem tudni még. -
xml.editor -
nono28 #8570 Nagyon jó.Lesz benne safety car? -
Hát ez a lényeg benne, alapból nem olvassa semmi, kéne egy editor ami konvertálja oda-vissza ... -
Persze orvosolni mindent lehet (utólag)Én csak azt próbáltam érzékeltetni,hogy a 2010-ben mit kaptunk ugyan ilyen szép trélerek után..... -
thx -
BIZ0906 #8566 NUM gomboknál van rá lehetőség. -
Régen csak rövid, pár körös versenyeket nyomtam, most kedvem támadt a hosszabbakhoz.
Kérdés: A gumiválasztás automatikus? Vagy hogy tudok pl. intermediate vagy esőgumit kérni verseny közben, a száraz helyett? -
Valamennyit azon is javított, de közel sem lett tökéletes. -
Crome #8563 Az lehet, de nem mondtad, hogy konvertálni akarsz. :-) -
A boxkiállást is, vagy nem? -
Lehet én vagyok béna de ez sem hajlandó konvertálni . -
Defekteket orvosolta a patch. -
Ilyet sokszor láttunk a 2010-s megjelenése előtt is aztán kaptunk egy defektekkel teli ,irreális AI-val bugos játékot (box kiállásról nem is beszélve)......stb.Gameplay trailerekben már nagyon "profik" -
Crome #8558 Próbáld a Ryder Database Editor-t itt. -
Normális xml szerkesztőt tud valaki ajánlani ?
amiket letöltöttem valahogy egy sem működik . -
Nem nagyon játszottam a játékkal, de gondoltam megnézem, hogy milyen lett a patchhel.
Nincs valami mod, ami rendberakja ezeket a pocsék hangokat?:) -
-
Since #8554 Csinálni kell egy offline profilt a "home" gomb menyomása után. Utána már fogsz tudni menteni. -
Koda86 #8553 Amatőr, de nagyon fontos kérdés/kérés! A tavalyi megjelenése óta nem tudok játszani az F1 2010-zel, igaz nem is probáltam túl gyakran. A gondom az, hogy nincs autosave, mivel nem érem el a windows Liveot. Kérlek szépen titeket, hogy áruljátok el, hogy hogyan tudom végre menteni a játékot.
Előre is ty. -
IXEMGabeo #8552 valahogy most nincs olyan F1 láz, mint tavaly -
Crome #8551 Vagyis itt.
Mai bénázásom befejezve. :-) -
Crome #8550 Nem tudom miért nem szúrja be, de akkor itt a link. -
Crome #8549 Ja, a kép lemaradt:
-
Crome #8548 Ma sikerült a gép jóvoltából egy ezredmásodperces köridővel megnyernem a spanyol időmérőt. :-S Hiába töltöttem be újra a mentést, mindig hülyén számolta az időt, ezért kénytelen voltam így végignyomni. A versenyen nem tudom mit fog számolni, az még hátra van.
-