21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Crome #8626 Én úgy gondoltam, hogy egy nem várt műszaki hiba bárkivel megeshet. Nyilván ha valaki túlerőlteti a motort szándékosan, az essen ki. Meg attól még romolhat el a váltója egy élcsapat kocsijának is. Mondjuk meg lehetne csinálni arányosan, hogy a kis csapatok autói sűrűbben romoljanak el (tudom, kívánni könnyebb, mint megcsinálni). Olyanra már nem is merek gondolni, hogy esetleg néha nem működne a KERS, vagy a DRS. :-) -
mondjuk tavaly szingapúrban volt szép láng :D -
IXEMGabeo #8624 én ezt a motor túl melegedést öngólnak érzem, mert már 2011-ben a legkisebb csapat autója sem füstöl el és pl Valenciában is 24-en értek célba senkinek semmi műszaki gondja nem volt:D:D végülis legalább 1-2x az AI ki fog esni csakúgy, ha lesz ilyen funkció, sztem nem baj... -
Dehogy is. Kimi kinyírta a merci motrokat tudatosan! -
de azért lásd be kicsit reálisabb lenne mint most hogy fogod 1 esben végigversenyzel aztán le van szarva a motormelegedés semmi következménye. inkább így romoljon mint random. -
Crome #8621 Szerintem az életben is random esnek ki a pilóták, akár a legfontosabb helyzetekben, szóval aki mindig be akar érni a célba, az majd kikapcsolja a meghibásodásokat, már ha lesz benne egyáltalán ilyen funkció. Ha meg nem, akkor nem. :-D -
linkeld majd akkor azt a videót megnézném -
bannerban bőven érik az
évszám csere ;) -
Mondjuk van egy video amiben már látszik a felrobbanó motor, állítólag elváltásnál csinálja...
Codemasters hozzáértést azért nem kérdőjelezem meg ilyen téren, ha lesz benne valami meghibásodás, az nem rF szerű random cucc lesz .... -
nyilván majd utolsó kanyarban brühühűűű meg beszorul a fék, aztán megy is majd az uninstall :D -
Ebben a játékban újítás :)))
És hogy fogják gyűlölni az userek mikor random kiesnek a legfontosabb helyzetben :DDDED -
nono28 #8615 Na meg a safetycar és már egész jó is lesz -
Laceee #8614 Azt nem értem, hogy ezeket a ficsőröket már a 2000 előtti játékok is tudták, hogy a píbe, lehet ezt 2010 után újításnak beadni ? -
Crome #8613 Az már haladás. Hozzájönne még mondjuk váltóhiba meg olaj vagy hűtéshiba, esetleg ritkán egy leeső kerék és tökéletes lenne. :-) -
Az F1 2011 egyik újítása a készítők ígérete szerint a műszaki hibák lesznek. Ki lehet majd esni motorhibával. -
Néha egy két futamon azért bedurvulnak a dolgok. Suzukában nálam kiesett a fél mezőny. -
Mondjuk csak mediumon van, kezdésnek gondoltam jó lesz. Dehát ez gáz, néha lehetne műszaki hiba is, főleg a kis csapatoknál.
Talán az idei játék jobb lesz ebből a szempontból. :) -
Crome #8609 Nálam szoktak, de csak kizárólag baleset miatt, mert ugye egyéb műszaki meghibásodás sajnos nincs (kivéve a defektet), ahogy arra itt már többször kitértem... -
Sosem esik ki senki még full távon sem? Bár még csak 2 futamot mentem, de egyiken sem esett ki senki, érdekes. -
IXEMGabeo #8607
-
Úúú na az nagyon nem lenne rossz :D -
barcames #8605 van nintendora! vedd meg! -
"A Codemastersnél jelenleg is dolgoznak az F1 sorozat idei részén, de már a távolabbi tervekről is esett szó. A megjelenés után a csapattól remélhetőleg igazán különleges DLC-k érkeznek majd. Erről Stephen Hood Gamerzines magazinnak adott interjújából merünk következtetni.
A vezető designer nagy húzásnak tartaná ha régebbi F1-es autók kipróbálására is lehetőség nyílna, amire példaképp ő a Senna és Mansell korszak versenyzőit és autóit hozta fel példának."
HSW
-
Crome #8603 Én is 51-es idők körül szoktam futni, szóval elképzelhető, hogy a 47-es idő, az olyasfajta cheat-ből fakad, ami már alantabb ki lett tárgyalva. -
IXEMGabeo #8602 engem azért bosszant az a pálya, mert ott képtelen voltam 1:51-nél jobbat menni, és ez bezony Multiplayer féle no tyre no fueles idő...legjobbak tudnak menni 1:47-48-akat is -
Crome #8601 Mondjuk Bahrein sem rossz, pedig először nagyon nem bírtam, de aztán azóta egész megkedveltem. -
IXEMGabeo #8600 fúú nem rossz,
én bírom az összes pályát, ha nem is vagyok kiemelkedően hibátlan nagyjából Koreán, Bahrein, Monacon (mivel ott szaggat leginkább) és Silverstone-on kívül az összes pályát bírom, különösen kiemeltképp Spa-n, Suzukán, Sepangban, Abu Dhabiban különösen élvezetes vezetni -
Crome #8599 Ami egyébként 8 nagydíj. :-D -
Crome #8598 Az én 7 kedvenc nagydíjam (sorrendem nincs, a felsoroltak közül mindegyiket egyenlően szeretem):
Ausztrál, Spanyol, Török, Kanada, Európa, Belga, Szingapúr, Brazil -
jaaa és persze interlagos -
kanada nagyon tetszik, nagyon ritmusos -
Én Monacot kedvelem a legjobban, és, ha kell egy gyors pálya akkor Monza vagy Albert Park. :) -
hát sztem is messze a legrosszabb nekem ezek a top 3
Olasz
Kanadai
Brazil
ebből látható a gyors pályákat kedvelem. -
Szerintem az egyik legélvezetesebb pálya, ha sikerül ráérezned. Eleinte tényleg nehéz, jól be kell tanulni a féktávokat, ha nem akarod falhoz vágni a kocsit. :) -
Sponnyabob #8592 Ez a Marina Bay mekkora egy fos pálya. Most jutottam el eddig, de egy normális kört nem tudok menni. Mondjuk a végére bele jöttem, de a valóságban ez már tényleg csak a parádéról szól és nem a versenyről. :( -
argo001 #8591 Hát, adva van az opció, nyilván ki fogom használni. -
majd nem nyomod a drst (captain obvious) -
argo001 #8589 Én most kedvet kaptam a KERS nyomogatásához, csak úgy nincs kedvem hozzá, ha DRS is van mellé. :D -
Én egy classic szezonnak örülnék 94-96 körülről, meg 2000-ről :) -
áh, de kifelejtettem. a classic mod majd 2013 ba azért jöhet.