21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nah, Melbournere átváltottam pedálra, viszont még szokni kell eléggé, Melbournet és Malajziát teszelésre, próbálgatásra szánom, hátha tudok gyorsulni :D -
Már felraktam, és sokkal jobb, még szarakodni sem kell a telepítéssel. A mérete is sokkal kisebb. Ami most borzasztóan zavar, hogy brutál módba lágy gumival 15. hely éppenhogy ( F. India, Malajzia ). Nehéz módban meg kemény gumival elsőre megvan a pole és meg se tudnak előzni ... -
az enyémmel tuti nem!.. :D..hidd el én is azt használom!.. :D
próbáld meg! -
Meg mod managerrel se települ fel, csak a lighting addon meg a kamerák. De nekem még Senna is benne volt ... -
például Ricciardót nem tartalmazza, illetve az full angol! -
Since #8701 Akkor kipróbálom. -
:D
Röhögve menne maxon FullHD-ban is. -
Since #8699 Szerintetek hogy menne a gépemen a játék vagy Ti milyen vas alatt toljátok?
Core2Duo 3,1, 4 giga ram, GTX 560. -
Mégnem. :)
Majd holnap :D -
IXEMGabeo #8697 1.1 patch? próbáltad feltenni? -
De nem csak Melbourne, az egész játék ilyen nekem. Lotussal méglassabb vagyok. :D -
IXEMGabeo #8695 akkor ez valami bug:S:S
érdekes...hagyd a fenébe Melbourne-t akkor:) -
Ezt a játéknak mond, ha kitöröm a gázkart a kormányomon se tudok gyorsabbat menni O.o -
IXEMGabeo #8693 elég szomorú...illik elérni ott gumikopással, üzemanyaggal az 1:30-at... -
Jó neked. Én 1:50(!) alá nemtudok bemenni..:D -
Én is ott vagyok most, 1:30 alá nem tudtam bemenni most Brutál szinten, bár bénáztam elég sokat, fáradt vagyok, majd holnap megnézem. Csúszkál rendesen a F. India. -
Ez már Melbourne. -
Már írta, hogy Bahrein. -
IXEMGabeo #8688 melyik páya? -
ez egyszerűen hihetetlen... :D -
1:33at mennek Buttonék, én meg a legjobb teljesítményemmel is csak 1:54et tudok összehozni. Lehet a kormány a hibája, megnézem billel. -
Na ez a 201-es mod már valami. Olyan utolsó lettem, mint a szar :D
Pedig nem vezetek rosszul ... -
elég durva...:/ -
én is tudom! :D -
26mp könnyű nehézségen, akkor ott valami komoly probléma van. :D -
Mindenki itt írogatja az eredményeket, én meg Bahreinben 26 mpet kaptam buttontól a körömre Sauberrel. Régen meg bevittem 8ba kvalin :/ De most átállítottam egyénire és beállítgattam a dolgokat, meglátjuk. -
Én azt tapasztaltam, hogy csak a brutál nehézségi fokon van némi realitás. Nem játszottam sokat a játékkal, most vettem újra elő, de nekem mindegyik fokozat kissé könnyűnek tűnt. A másik meg amit írtál főleg tapasztalható, hogy hol gyorsabb az ember, hol nem. Verseny meg időmérő között is változó az AI gyorsasága.
Most Force Indiával vagyok, bahreinben 8. lettem szabadedzésen, ilyen volt már a valóságban is, szóval nem panaszkodom, hogy túl gyors voltam. -
Könnyűn vagyok, kormányom az Manta.Régebben tökéletesen működött, de most drasztikusan vissza lassultam :/ -
Mondjuk most látom itt ezt a modot alul, kipróbálom azt. :)
szabii98: milyen nehézségen vagy? kormány? -
A 2011 mod nem cseréli a versenyzőket? -
Az miért van, hogy ezerszer gyorsabb vagyok mindenkinél, de az időm nagyon gyenge. Mit lehet ez ellen tenni? Érzem hogy gyors vagyok de mégsem eléggé. De ennél gyorsabb nemtudok lenni. Valami help? -
bármilyen észre vétel van, vagy hiba vagy csk szimplán segítség kell, akkor a facebookon megtalálsz -
-
Kösz. -
És innen tudod letölteni ezt a kíváló módot!.. TESZTELT!!! :D -
kimaradt a leírásból,
Módosításra került, a pilóták adatai, a pálya leírások! -
Szaisztok!...
Tegnap este gondoltam egyet!
Úgy se tudok aludni!
Magyarosítsam már az f1 2010-et!..
És voálá! Már kész is!
És mit tartalmaz?
-A teljes 2011-es szezon autó FESTÉSEIT, Pilótákat, Gumikat.
-A 2011-es páylák sorrendjét (kivéve India , helyette Bahreini GP van)
És persze a legfrisseb magyarosított fáljt! Benne van Daniel Ricciardo HRT versenyzőként!
-És egy mai adatbázist, a Hungaroring első két szabadedzés eredményei alapján
(Nem túl nagy a RedBull sikere,
míg Alonso a Ferrarival és a McLarenek kezdenek nagyon is magukra találni! Alonso :) a legjobb 3-ban benne van szint úgy mint Hamilton)
-
argo001 #8669 Na a teknogods elkezdett sűrűn kivagdosni a játékból... Remek. -
üdv. Bocs, hogy ilyen későn de nem volt időm. Itt vettem és haver is. -
IXEMGabeo #8667 majd jó lesz, egyelőre én most nem tolom mer fáradt vok, gyúrtam ma és fáj rendesen a karom:D
majd játszunk ha lesz időm több...