21775
  • palinho96
    MALDONADO IS JAVÍTVA :D
  • palinho96
    Nézd meg.. amit tudtam javítottam :D
  • palinho96
    Oroszlul írva Petrov Vitaly!. .:D
    A csapattárs köridő, az nálam már kezdetektől fova így van.. de megnézem :D
  • szabii98
    Ezt a teszten szokás látni :)
    Elvileg gyorsít valamit, és gyorsított is mert 1:46ról 1:44re gyorsultam(igen, 2mp)
  • attila46
    helo!

Nem tudjátok van a gémhez olyan patch vagy kieg.,hogy sokkal jobban csússzon gyorsitáskor stb??
  • Firerock
    mert ilyen feladatot hogyan lehet kapni?vagy hol lehet ezt látni?általában rögtön versenyre megyek,utolsó helyről van egy kis izgalom legalább. már lenyomtam vagy 15 szezont de ezzel még nem találkoztam:/
  • dr Kotász
    2 különböző dologról van szó:

1. A házigazda letilthatja az ütközést multi versenyen.
    2. Óriási lag esetén a játék a közeli autókat „ghostosítja”, megelőzendő a karambolokat. Ezt én szingapúri meg ausztrál ellenfeleknél szoktam tapasztalni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem felesleges, mert így ezekre a szerverekre a vérpistikék nem tudnak bejönni trollkodni és szembemenni a forgalommal, meg mindenki autóját lezúzni.
  • argo001
    Annyira illúzióromboló. Nagyon zavar, ha előttem van "valami" amitől nem látok rendesen és naná hogy elrontom a féktávokat.
    Ez felesleges opció a játékban, szerintem.
  • lac coo
    Az szerver beállítástól függ, engedélyezik-e az ütközést .
  • argo001
    Minden segítség ki van kapcsolva.
    De nem értem, rengeteg bug van kiálláskor. A másik ami zavar, hogy mi az hogy multiban mögé érek és olyan mintha ghost car lenne? Naná hogy elrontom a féktávokat, ha egy szellemautó fenekében megyek. Csinálja normálisan, rakja ki rendesen az ellenfelet, de ne így...
  • [HUN]FaTaL
    Vedd ki az automata segítséget, bár akkor sem fogsz tudni gyorsabban ráfordulni a boxutcára.

Ha versenyről van szó akkor meg nyomd a gázt.
  • argo001
    Multiban jönnék ki a boxból és sokáig csak 25-30-al megy a kocsi, utána gyorsít csak.
    Mi a franc ez?
  • aerolive
    Na jövök még egy sorral :D

hibák:

"Pastor Rosberg" ill. nem Vitaly, hanem Vitalij Petrov.

pitbe ahol a csapattársat tudjuk megnézni, hibásan mutatja a köridőt, pontosabban a másodpercet, most így néz ki: pl. 1:0:26
  • szabii98
    megoldottam :)
  • Muttley
    új banner
  • aerolive
    ez gyors volt, köszi :)
  • szabii98
    Nem tudnád az egész cuccot valami emberi letöltőre áttenni? Megaupload állandóan download limitezik. -.-
  • palinho96
    Már is javítva :D
  • palinho96
    értettem :D
  • argo001
    Mi a francért vág ez ki mindig, .exe hibával..?
  • argo001
    Gyertek tunngle-ra.
    Én is megpróbálok felmenni remélem a netem nem viccel meg...
  • aerolive
    Na, csak a régi magyarítás volt a ludas. Az újban viszont van egy hiba, betöltőképernyőnél a Tippek/Trükkök résznél van egy olyan, hogy Végezz a 8. lettél helyen blablabla. Ez hibás, a lettél szó nem kell oda, kéretik majd javítani. :)
  • aerolive
    most miért van az, hogy beteszem a 2011-es pilóta adatbázist, de indításkor visszaáll a 2010-es, és felülírja a fájlt?
  • aerolive
    Én ezeket szoktam babrálni csak, máshoz nem értek. Áttétel, meg a leszorítóerő. Meg ugye a lágy gumi.
  • szabii98
    Épp most alakítottam át, az elsőt 8ra a hátsót 3ra tettem, most próbálgatom.
    szerk.:
    Esetleg még vannak ilyen dolgok amikkel sebességet lehet nyerni?
  • aerolive
    leszorítóerővel hogy állsz? Ott érdemesebb alacsonyabb végsebesség ( max 300 ), mert nagyon technikás pálya, van jó pár ritmikus része, ahova elkél a tapadás.
  • szabii98
    Érdekesen viselkedik az autóm malajziában. Első szektor, Megverem Vettelt. 2. szektor, pár ezreddel elmaradok a 23. Luca Di Grassitól, kör vége +700 Di Grassitól. Nagyonszép :D Még megpróbálom a gyors autófejlesztést maxra rakom és úgy megyek, de azt írja h csak profiknak. Nemgond. :D
  • Palinko
    áh hülyeség én 1. évben csináltam majd mindég kihagytam a gyakorlást :D
  • IXEMGabeo
    kutatás fejlesztés:)
  • aerolive
    Tegnap beraktam a 2011 modot, most meg eltűntek a versenyzők, újra a 2010-es ... hajaj, csak a problémák. :)
  • szabii98
    Elvileg most megvan a K&F feladat, gyorsabb lettem valamivel, de mi ez a K&F? Azért kaptam mert megvertem a kobayashit az 1. versenyen?
  • aerolive
    inkább nem is játszanék :D
  • szabii98
    Nekem a gázzal van most gondom, mert épp pedálon játszom és még csak tanulmányozom :D
  • Palinko
    és ezt mind oldd meg billel :D
  • aerolive
    Van némi tapasztalatom a szimulátorok terén, én is szoktam kipördülni, de a lényeg egyszerű. Kanyarban max. negyedgázt lehet adni, ha a tapadás engedi, ívkijáratnál mehet a teljes gáz, kicsit beszitál, de az úgy a jó.
  • IXEMGabeo
    én semmit nem használok és még ráadásul csak 24 FPS-el megy a game-em:D:D

carrer módban csak a gumi szimet kapcsoltam ki ennyi az össze segítségem, majd, a 2011-es játéknál befejlesztek egy CPU-t és még jobb leszek
  • szabii98
    Akkor te pro vagy, én ha 1el lejebb veszem a vezetési segítséget akkor már 2. pördülök 1 körben.
  • aerolive
    Habár ahogy most elnézem az időmérőt, olyan 2-3 másodpercekkel kap ki a csapat, szóval azért annyira nem rossz. Nem használok semmi segítséget, csak az íveket a kanyarban, anélkül nagyon rosszul megyek még.
  • Muttley
    ez ne zavarjon :)
    Dirt3-ba is az 5-6os nehézségi szint totál irreális
    minden segítséget be kell kapcsolni és esztelen Arcade-barom módjára menni és akkor TALÁN megvan a dobogó