21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
MALDONADO IS JAVÍTVA :D -
Nézd meg.. amit tudtam javítottam :D -
Oroszlul írva Petrov Vitaly!. .:D
A csapattárs köridő, az nálam már kezdetektől fova így van.. de megnézem :D -
Ezt a teszten szokás látni :)
Elvileg gyorsít valamit, és gyorsított is mert 1:46ról 1:44re gyorsultam(igen, 2mp) -
attila46 #8742 helo!
Nem tudjátok van a gémhez olyan patch vagy kieg.,hogy sokkal jobban csússzon gyorsitáskor stb?? -
mert ilyen feladatot hogyan lehet kapni?vagy hol lehet ezt látni?általában rögtön versenyre megyek,utolsó helyről van egy kis izgalom legalább. már lenyomtam vagy 15 szezont de ezzel még nem találkoztam:/ -
2 különböző dologról van szó:
1. A házigazda letilthatja az ütközést multi versenyen.
2. Óriási lag esetén a játék a közeli autókat „ghostosítja”, megelőzendő a karambolokat. Ezt én szingapúri meg ausztrál ellenfeleknél szoktam tapasztalni. -
Nem felesleges, mert így ezekre a szerverekre a vérpistikék nem tudnak bejönni trollkodni és szembemenni a forgalommal, meg mindenki autóját lezúzni. -
argo001 #8738 Annyira illúzióromboló. Nagyon zavar, ha előttem van "valami" amitől nem látok rendesen és naná hogy elrontom a féktávokat.
Ez felesleges opció a játékban, szerintem. -
Az szerver beállítástól függ, engedélyezik-e az ütközést . -
argo001 #8736 Minden segítség ki van kapcsolva.
De nem értem, rengeteg bug van kiálláskor. A másik ami zavar, hogy mi az hogy multiban mögé érek és olyan mintha ghost car lenne? Naná hogy elrontom a féktávokat, ha egy szellemautó fenekében megyek. Csinálja normálisan, rakja ki rendesen az ellenfelet, de ne így...
-
Vedd ki az automata segítséget, bár akkor sem fogsz tudni gyorsabban ráfordulni a boxutcára.
Ha versenyről van szó akkor meg nyomd a gázt. -
argo001 #8734 Multiban jönnék ki a boxból és sokáig csak 25-30-al megy a kocsi, utána gyorsít csak.
Mi a franc ez? -
Na jövök még egy sorral :D
hibák:
"Pastor Rosberg" ill. nem Vitaly, hanem Vitalij Petrov.
pitbe ahol a csapattársat tudjuk megnézni, hibásan mutatja a köridőt, pontosabban a másodpercet, most így néz ki: pl. 1:0:26 -
megoldottam :) -
új banner
-
ez gyors volt, köszi :) -
Nem tudnád az egész cuccot valami emberi letöltőre áttenni? Megaupload állandóan download limitezik. -.- -
Már is javítva :D -
értettem :D -
argo001 #8726 Mi a francért vág ez ki mindig, .exe hibával..? -
argo001 #8725 Gyertek tunngle-ra.
Én is megpróbálok felmenni remélem a netem nem viccel meg... -
Na, csak a régi magyarítás volt a ludas. Az újban viszont van egy hiba, betöltőképernyőnél a Tippek/Trükkök résznél van egy olyan, hogy Végezz a 8. lettél helyen blablabla. Ez hibás, a lettél szó nem kell oda, kéretik majd javítani. :) -
most miért van az, hogy beteszem a 2011-es pilóta adatbázist, de indításkor visszaáll a 2010-es, és felülírja a fájlt? -
Én ezeket szoktam babrálni csak, máshoz nem értek. Áttétel, meg a leszorítóerő. Meg ugye a lágy gumi. -
Épp most alakítottam át, az elsőt 8ra a hátsót 3ra tettem, most próbálgatom.
szerk.:
Esetleg még vannak ilyen dolgok amikkel sebességet lehet nyerni? -
leszorítóerővel hogy állsz? Ott érdemesebb alacsonyabb végsebesség ( max 300 ), mert nagyon technikás pálya, van jó pár ritmikus része, ahova elkél a tapadás. -
Érdekesen viselkedik az autóm malajziában. Első szektor, Megverem Vettelt. 2. szektor, pár ezreddel elmaradok a 23. Luca Di Grassitól, kör vége +700 Di Grassitól. Nagyonszép :D Még megpróbálom a gyors autófejlesztést maxra rakom és úgy megyek, de azt írja h csak profiknak. Nemgond. :D -
áh hülyeség én 1. évben csináltam majd mindég kihagytam a gyakorlást :D -
IXEMGabeo #8717 kutatás fejlesztés:) -
Tegnap beraktam a 2011 modot, most meg eltűntek a versenyzők, újra a 2010-es ... hajaj, csak a problémák. :) -
Elvileg most megvan a K&F feladat, gyorsabb lettem valamivel, de mi ez a K&F? Azért kaptam mert megvertem a kobayashit az 1. versenyen? -
inkább nem is játszanék :D -
Nekem a gázzal van most gondom, mert épp pedálon játszom és még csak tanulmányozom :D -
és ezt mind oldd meg billel :D -
Van némi tapasztalatom a szimulátorok terén, én is szoktam kipördülni, de a lényeg egyszerű. Kanyarban max. negyedgázt lehet adni, ha a tapadás engedi, ívkijáratnál mehet a teljes gáz, kicsit beszitál, de az úgy a jó. -
IXEMGabeo #8710 én semmit nem használok és még ráadásul csak 24 FPS-el megy a game-em:D:D
carrer módban csak a gumi szimet kapcsoltam ki ennyi az össze segítségem, majd, a 2011-es játéknál befejlesztek egy CPU-t és még jobb leszek -
Akkor te pro vagy, én ha 1el lejebb veszem a vezetési segítséget akkor már 2. pördülök 1 körben. -
Habár ahogy most elnézem az időmérőt, olyan 2-3 másodpercekkel kap ki a csapat, szóval azért annyira nem rossz. Nem használok semmi segítséget, csak az íveket a kanyarban, anélkül nagyon rosszul megyek még. -
ez ne zavarjon :)
Dirt3-ba is az 5-6os nehézségi szint totál irreális
minden segítséget be kell kapcsolni és esztelen Arcade-barom módjára menni és akkor TALÁN megvan a dobogó