21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
A flashback mire jó ? Dirt 2-ben használtam így tudom, de itt ha össze töröm az autót már nem lehet, ha megpördülök akkor is püfölöm de semmi... Mikor lehet azt használni ? -
Crome #9065 Mega Trainer eXperience :-) De csak a 1.0.2.8-as verzióval megy. -
hogy van végtelenítve? :O xdd -
Crome #9063 Értem, csak nekem meg végtelenítettem van, mégis max. 4-et ír ki. :-) -
Úgy hogy 100 db flashback van mostmár ezzel a móddal :P -
Crome #9061 Nekem csak egy technikai kérdésem van. Az uccsó képen hogy lehet 5db flashback, mikor ha nem tévedek 4 lehet maximum beállítva a játékban? :-) -
Míg nem érkezik meg az F1 2011, addig érjétek be ezzel!
Saját készítű módom utolsó verziója, melyben Heidfeld helyett már Bruno Senna van! :D -
Crome #9059 Akkor az tett be, mert a verseny 75%-át fast motorral mentem. Köszi az infót! -
Kevés benyánál van ilyen. Ne használd a motort folyamatosan a legnagyobb fokozaton. -
Crome #9057 Már megint behalt a kocsi. Ez most benne van a játékban vagy hiba? Monaco-ban mentem, 12. helyről fel nehezen a 6.-ra. Aztán leszakadt az eső, 3 körrel a vége előtt már nem lehetett menni száraz gumin. Bemegyek a boxba, felrakom az esőst, utolérek mindenkit, mert a gép nem jött ki cserélni, már az 5. helyen vagyok, erre elkezd akadozni a motor, elvesztem az 5,6,7 fokozatot, aztán a 3 és a 2. Végül fél körrel a verseny vége előtt már csak elsőben tudok menni max. 80-al. Mindenki visszaelőzött, végül 9. lettem. Viszont nem tudom ez miért van, nem hallottam róla, hogy lenne ilyen meghibásodás a játékban. -
IXEMGabeo #9056 máig nem tudtam h a Codemasters Birminghami cég:D a zene nagyon jó:), istenifaszagémlesz
-
"Season so Far" Gameplay Trailer:
-
Crome #9054 Aha, akkor olyan 50% környékén. Köszi! -
8-10 ezer között -
Crome #9052 Ja még két kérdés: ha a pitbox control-t auto-ra rakom az min változtat? Mert eddig manual-on használtam, csak most kezdtem gondolkozni azon, hogy az mi. :-) A box limiter-t vágom, de azt nem. :-)
A másik meg az, hogy setup-ban az eddigi 2 évadomban egyszer sem lehetett állítani a féknél a tárcsa méretét csak a nyomást. Pedig mindig minden R&D-ot megcsináltam. Ez lehetséges vagy bug lenne? -
Crome #9051 Ok köszi, és max fordulatszámon? -
Ha állítható akkor Magas/High motorral kell rajtolni. -
Crome #9049 Zsír lesz. :-)
Más: milyen fordulatszámon érdemes elrajtolni, hogy lehetőleg ne az legyen, hogy általában 1 autó lehagy már a rajtnál? -
Újítások egy GP Hungary-s felhasználótól:
- bekerül a játékba a KERS és a DRS
- az új Pirelli gumik sajátosságait figyelembe véve alakítottak a gumiszimuláción
- az autók kezelését újraírták: sokkal realisztikusabb lesz az autók vezetése és viselkedése a pályán
- átdolgozták a törésmodellt: egyrész most már több alaktrész szakadhat le a kocsiról, másrészt mechanikai meghibásodások is előfordulhatnak - immáron nincs akadálya annak, hogy például szépen elfüstöljük a motort mondjuk jó kései váltásokkal
- grafikai tupír: egyrészt a pályákon sűrűbb lesz a növényzet, másrészt javítanak a fényviszonyokon is; valamint a paddockot átdolgozzák: végre tényleg különbözni fog az egyes országokban a paddock, ugyanakkor sokkal több élet lesz a garázsunkban, ezenkívül végre nem ugyanazokat a pofákat fogjuk minden csapatnál látni - valamint új győzelmi és bosszankodó animációk is lesznek
- finomítottak a gépi ellenfelek intelligenciáján is (sokkal jobban hasonlít a vezetési stílusuk a valós énjükhöz)
- ami pedig a multit illeti: lesz osztott képernyős kétjátékos mód, a multis futamokon 16 humán és 8 gépi pilóta teheti teljessé a rajtrácsot, valamint lesz lehetőség coop bajnokság indítására (azaz két humán pilótából állhat egy csapat) -
Igen, Monacoban nagyon fontos a minél jobb helyezés. Bár itt a játékban azért lehet előzni. -
Nemtudom. Nemtudok normális időt menni, nekemjönnek és 5 helyes büntit kapok stb stb. Nem rossz pálya, de ha utolsó helyről indulsz mert nem kerülsz be a Q2be se, akkor lemondhatsz mindenről mert a kanyaroknál az első két kőrben méteres sorok vannak. :D -
Monaco a legjobb :) -
ja bocsi nem akartam válaszra menni :D -
Ez jó beállításnak tűnik, köszi a választ
-
Monaco-t utálom. UTÁLOM. Barcelona meg...vicc. De jön Isztambul, mindenért kárpótolni fog :P -
Kínára mi a legjobb beállítás ? Mer időmérőn a Toro Rosso-val a teljesítendő 15.-ik helyet sem tudtam megszerezni. -
Crome #9040 Az uccsó évadomra sikerült leszerződnöm a Red Bull-hoz. Eddig a Toro Rosso-ban ültem és hát nagyon megérződik a két kocsi közti különbség. Sikerült is egy pole-t szereznem rögtön az első időmérőn. Remélem a verseny is így fog menni. :-) -
Amíg eljön a beígért tömérdek kép már kiszivárgott azért pár többet között az új HUD-ról is. Szerintem tetszetős. Ott van a KERS-et jelölő elem és a DRS is. Ami viszont felette van az "információs rész" nah annak meg különösen örülök. Végre tisztábban látni az üzemanyagszintet és azt is h hányadik helyre jönnél vissza egy boxkiállás után (?).
/PH!-HPC fórumozó hsz-e/
szerk.:
összedobhatnánk egy FAQ-t az újdonságokkal :D
-
IXEMGabeo #9038 lol Button-Hamilton, Vettel-Webber és a Schumi féle montreali akció és a Safety Car is benne van qva jó
-
Lesz. -
nono28 #9036 Safety Car lesz benne? -
Álmodozni szép, de talán a 2012es F1be bekerül. Én már a verseny végi animációknak is örülök, nagyon fel fogják dobni a játék hangulatát! :D -
a dijatado az telleg elegge hangulatos lenne :D
mar varom nagyon a 2011-et.
most kezdtem megint egy kariert 3 evadosat Toro Rossoval 1 verseny idomero 7ik, verseny 1 hely :D(minden segitseg off kiveve a kiporges gatlot.). ez a Toro Rosso eleg zsirul megy. -
plusz dijátadót is mutathatnák, vagy csak a himnuszt lejátszani egy-egy győzelem után. :D -
Igeen yeee. :D
szerk.:lehet lesz felvezető kör is? -
4:35-nél a motorhiba
-
A Force India az piros lett igen, de belülről sárga lesz :D
Amúgy ezek az átvezető videók meg ilyenek kellenének már 2010be is, de majd 2011ben élethű lesz. Remélem nem lesznek megint 'Tippek és trükkök' meg egyéb dolgot, vagy csak nagyon rövid ideig mert rengeteg ideig képes tölteni ez a játék. :D -
Nem tévén felvett felvételeken is máskor túl piros volt.. -
TV-n keresztül kamerával felvett anyagra ne panaszkodj már.... majd ha orrod előtt 30-60cm-rel látod akkor, esetleg.
Kurva jók az animok, átvezetők, mikor Vettel mutogat, az ölelkezések, öröm a futam leintése után, pofás :o) -
Első videóban tetszik, hogy tényleg megtörtént jeleneteket tettek bele. Viszont 1:28-nál ahol látszódik a Force India, annak szerintem nagyon nem jó a színe. Tök piros.
A második videóban tetszik az Indiai pálya. Az jól sikerült. Már nagyon várom. :)