21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
meg a külső nézetbe bele... nem tudom hogyan látszik majd a drs. gondolom lesz egy lámpa mikor nyissam mikor csukjam vagy hogy? :D -
Kár hogy gyök kettővel megy és a kanyarokat 4esbe veszi így esély sincs arra hogy a segge kitörjön és lássunk ellenkormányzást:)
-
hmm amcsiban hétfőn nem? és gondolom már kilopták akik ráérnek :D de igaz túl bizakodó ez a most, jövő hétvégét megvárjuk akkor :)
emígy találtam egy a motoros portálról tipikus olvasót:
-
Kers nem lesz csodaszer, HSW-n van egy video, amin hiába nyomkodja az ember, nagyon nem sikerül lerázni az ellenfeleket...
-
Pénteken megjelenés szóval:) -
Olvastam:) vicces... még most sem sikerült felfogni hogy ez nem HC szim. -
ilyesmit videó alapján elég nehéz.. pl ebben a videóban sztem rendben volt a csúszás az előbbi ütközéseshez képest, szal nem lesz ez annyira rossz.
remélem a héten már jön valami kipróbálható verzió -
IXEMGabeo #9179 motorsportalon ilyet szóltak, hogy úgy kanyarodtak, mint a rallyban:D:D ne tudd meg, mennyire fikázzák, na jó ezek tipikus szimulátor profiknak képzelik magukat és nem jó nekik az "arcade" -
Attól még szép a trailer ! :)
Amúgy azért, mert szimulátorokat kedveled, ne utasíts alapon el mindent, ha ennek végre sikerül elérni a régebbi jobb árkád színvonalat( TDU, CRC, Flat Out, Race Driver...) akkor azért el lehet vele autózgatni ! ;)
Látványban, komplexitásban verhetetlen jelenleg. -
kis híján eléri ezt a színvonalat :)
-
Lassított, jól összekomponált, maximálisan a részletekre kihegyezett videó:) messze a legjobb amit eddig F1es játékból láttam, nagyon tetszenek az apróságok és a mozgások. -
ez valami kurvajóak lesz! remélem el is futogat majd..:/
-
epikus?:D
amúgy az eddigi legjobb videó:) -
Szabi1991 #9173 Hungaroring jól néz ki a végén :D -
[URL=http://www.formula1.com/news/headlines/2011/9/12533.html]F1 2011 "epikus" tréler[/URL]
Ez nagyon ott van! -
Miért, nem olyan?
-
Félek a DRS olyan lesz, hogy benyomod és megelőzős az egész mezőnyt :S -
Akkor most már várja meg a 2011-et ..
-
Pont kérni is akartam hogy a segítség mellé egy kis alázást szúrjál be!
Ezt már próbáltuk! -
barcames #9167 amerikában igen! -
barcames #9166 -
barcames #9165 [flash]http://www.youtube.com/v/JCRwu8EAAO0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flas
reggelire! -
Ezt kell feltelepíteni : LINK
Gondolom Google luxus a környezetetekben ... -
GPx8 #9163 A legújabb videokártya driver van fent? -
4 nap és kinnt lesz?:) -
Sziasztok!
Egyik haverom felrakta a játékot,és amikor indítaná ezt írja ki!
Mi a teendő?
"Az eljárás belépési pontja(aISource3i) Nem található a DLL-ben(OpenAL32.dll)" -
Ránézésre ami lehet segítség be volt kapcsolva... ebből pedig nem lehet levonni semm következtetést. -
szerintem valóságban megpördülne, de kicsit furcsán driftelt vissza
de azért vezető is szépen lekoccolt utána :D -
Csak az ütközés kicsit illúzióromboló:( -
az a kobayasi csúszás a végén mien már... -
safety car 2:15-nél
-
Szerintem is megvárom
-
..vagy most már várd meg a 2011-t.....
-
Rakd újra ! :)
Vagy találd meg mit piszkáltál rajta esetleg raktál fel a gépre ami bekavar ...
-
Beszart az F1 2010-em.. Execute error vagy mi a .. :( Micsináljak ? :( -
Srácok az mitől lehet hogy a versenyen az előttem lévő versenyző tőlem lévő távolságát időben kifejezve mutatja hanem úgy mint az időmérőn az első pilóta köréhez mérten hogy ki meennyivel gyorsabb,lassab!? -
én mindíg tiszátn játszok! :D, annyi a lényeg, hogy megkell találni a megegfelelő ívet és nem lesodródni róla sehol...max azaz egyenesekben!
és a f1 2011-es mod rajta van :) -
menni fog a tiéden, no para -
Egyszerűen nem értem, miért ennyivel nagyobb a gépigénye, mint a dirt-öknek. Tény, hogy több autó van a pályán, de itt azért nem egy fás-bokros dzsungelbe mész, meg nem kell az autónak sározódni/ujjnyi vastagon porozódni, és a cockpit is egyszerűbb. 1440x900-as a monitorom, szal ezen a felbontáson tolom, és a dirt 2 és 3 a beállítható maxon (ugye dx 11-em nincs) v-sync-el, meg 4-8x-os élsimítással vígan elszaladgál. Az F1 2010-ben meg medium-on is van, hogy 30 fps körül, vagy az alá esik néha, miközben nuku v-sync, és semmi élsimítás. Kipróbáltam maxon is a 2010-et és nem néz ki szebben, mint a dirt2-3 és ugye semmi komolyabb szimuláció nincs a lentebbi hsz-ek szerint. Mire fel ez a nagy gépigény?! -
:D