21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Hát én még nem játszottam vele, de az előzetes videók alapján úgy tűnt, ez lehetséges... Ki is jelzi (az info panel kapott egy új fület), hogy hány körre elég a benzin az aktuális beállítás mellett. Akik már játszottak vele, ezt alá tudják támasztani? -
én a tavalyiban a torroval mindig gyorsban mentem, 1x volt hogy lekapcsoltam, akkor is Kínában mikor nagyon meghajtottam :D -
Az üzemanyagkeveréket változtattad menet közben? -
Crome #9468 Én elégedett vagyok a játékkal, de azért annak még örülnék, ha lenne benne olyan, hogy elfogy a benzin és megáll a kocsi, ha sokat van feltekerve a motor. -
Így van,legend fokozaton,50%-os futamok,amúgy mire beállítom jól az autót,arra rászokott menni az első két szabadedzés,de megéri. -
spiczi91 #9466 Na akkor nem én vagyok láma, hanewm tényleg nehezítettek rajta. Akkor mától HRT expert-legend full szezon. :D -
IXEMGabeo #9465 minden assists off, gumikopás bekapcsolva? -
ááá,mekkora futamon vagyok túl...meglett a Pole a Williamsel Kínában...az első kiállásig simán tudtam tartani őket,de a boxban Alonso megelőzött és jól elis húzott tőlem,aztán Vettelt kellett tartanom a 2. kiállásig ami ismét sikerült,de ő két körrel tovább maradt kinnt,ezért simán megelőzőtt... egy 3. helynek ígérkezett de megjött Webber és az utolsó előtt9 körben elfogytak a gumijaim ráadásul az utolsóban már a benzin is megadta magát,nagy szerencsére a 7. helyen betudtam gurulni :D -
Azért egy GT igen messze van a szimektől. -
miért jó szimulátorokkal játszani?
hát, EZÉRT :) -
IXEMGabeo #9461 én Melbourneben anno 7. helyeken be tudtam futni Virginnel, sőt HRT-vel is futamon...szval nehezültek -
A 18. 24 közepét ment. Szóval elég nehéz bejutni a legjobb 18ba HRT-vel :D -
Mér én is. Csak ki kellet törölnöm cookie-kat -
Csokis #9458 Persze. Miért?
-
IXEMGabeo #9457 azta így megnehezítették a szinteket? -
1:27:389 19. lettem :) -
A kontrollerrel nyomjad a START gombot amikor betölt a játék és az lesz az alapértelmezett vezérlőd és nem fog elveszni a beállításod!
Tehát aki nem billentyűzettel nyomja az ne nyomjon ENTERT hanem START gombot azon amin akar játszani. -
Ti letudjátok tölteni a kamera módokat?
http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2011-misc-102/ -
jó a gém,kers,drs nagyon fasza,poénból kipróbáltam rögtön kanyarból kijövet kigyorsításnál a drs-t,és bizony el is szálltam,úgy megúszott a segge :OO meglepett hogy ennyire reális. rajtnál okos a gép nagyon,mindenki lövi a kerset ahogy tudja -
myF1 - edit profi - start new career
Erre a billes gázadásod problémára még mindig nem találtam meg a megoldást. Öeülnék ha valaki segítene. Köszi -
Nincs valakinek ötlete miért nem megy a rapture3d? 2010-esben működött. Itt meg csak szoftveres hang van. -
barcames #9450 Nem tudom miért vették ki a játékból, hogy az első három helyezett nyilatkozik rendesen a sajtószobában :S
-
Ez hidd el hogy nem .. :D -
a 2010 ben scriptes volt az tuti, ezt még sajna nem tudtam kipróbálni. -
Többi meg megy utána... :) -
"Nem tudom ki találta kis ezt a scriptes csúszást"
1 hülye 100at csinál:)
-
Kéne már valami tv-s nézet mint a 2010-hez volt :D -
Kers, DRS nagyon tetszik jól működnek. Nem tudom ki találta kis ezt a scriptes csúszást, de nekem nem csak egyes részeken csúszik a kocsi hanem mindenütt :). DRS-nél pedig hallani a levegő süvítését eléggé tetszetős. Mozognak az alkatrészek.
Amúgy ez a K.Gyuri is jó nagy Troll ott hirdeti az előrendelőknek a poszter, hogy mennyire csilli-villi lesz, most meg kiderül nincs poszter erre: "De ne legyünk ilyen negatívak, hiszen ugye az elkövetkezendő egy évben ki akarja a posztert nézegetni? "
-
WinStar #9443 hogy sikerült új karriert létre hoznod? -
spiczi91 #9442 Norbi, te HRT-vel mit tudsz alkotni Ausztráliába qualin, legenden? -
Ez így van a valóságban is:) Szabadedzésen 60 km/h, időmérőn és versenyen 80 km/h -

3. körbe nem csúsztam meg pedig ugyanúgy mentem át mint azelőtt. -
Nem csak neked. -
barcames #9438 a gumikopás is nagyon jó lett :) a friss gumik féktávon csúsznak rendesen :)
a gumitörmelékek meg fantasztikusak a pályán. -
Csak nálam áll vissza minden kilépésnél billre az irányítás? -
Ja igen, boxkiállás is javítva, gyors körön szépen félreállnak, akik nincsenek körön. Már csak egy SC szituációt kéne összehozni. :) -
Van ahol csak annyival lehet, ilyen Ausztrália is.
Amúgy kipróbáltam én is a játékot, szépen gatyába rázták. Irányítást újra kellett tanulni, medium TC-nél is szépen kirakja a seggét a kocsi, ha nem figyelünk. Féktáv is csökkent ahogy én éreztem, meg úgy reálisabb lett az irányítás. DRS és a KERS nagyon jól működik, 2 versenyt mentem eddig, nem sokszor kellett használom, de így is meggyőzött. Végre Nürburgring, már alig várom. :) -
barcames #9434 előzéseknél iszonyat jó :) előttem ment egy williams benyomtam a drs zónában a drs-t meg a kers-t simán kijött a sebesség különbség :)
Rajtnál is meg piszkosul jó a kers abban igazad van :D -
Akkor jó, köszi. :) -
Versenyen normál sebességel enged boxban ?? Mert szabadedzést mentem még csak és csak 60-al engedett :S