21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
fagyogat ez a szar,kb 1 futamot bír ,és lefagy,kép eltűnik , hang még megy egy darabig , és a kocsi reagál a gázra fékre stb,de pár sec múlva fogja magát és kilép. valakinek valami ötlet rá? -
attila46 #12496 KAmeramod??
-
IXEMGabeo #12495 túlzásokba ne essünk:D -
attila46 #12494 Nem találta még senki valami használható kamera modot??
Túl lent van a látótér....kéne rajta emelni!! -
Emlékszem erre még a GRID-es időkből :)
Az AI-t úgy értettem, hogy a kanyarívet az AI is ugyan úgy teljesítse, olyan tempóval, olyan íven és időveszteséggel, amennyivel helyel közzel a játékos is képes.
Nem tudom milyen turpisszág lehet itt irányítás téren, de az, hogy valakinek jó a másnak pedig nem kicsit furcsa. Érdekes volt nálam is, hogy a DEMO-ban én is alulkormányzottságra és túl kicsi kanyarsebességre panaszkodtam, viszontz a teljes-nél ezt már egyáltalán nem éreztem, pedig ugyan azon beállításokat használtam. A pontosság kedvéért a YD tesztnél éreztem, de már Quick Race-nél nem, igaz a többi játékmódot még nem próbáltam. -
:D -
nono28 #12491 Jó bocs nem kérdezek idiótaságokat többet -
De idiótaságokat kérdezel... -
nono28 #12489 Jólvan na bocs hogy irni mertem és kérdezni. -
Nézz már jobban körbe abba a k*va játékban -
nono28 #12487 Szuperlágy gumi sincs benne.Azt hol lehet beállitani hogy milyen hosszú legyen a verseny? -
argo001 #12486 Monacoban vezethetetlen. Olyan lassan reagál a Momo hogy nem igaz. Idióta a Codemasters... -
Ez az irányítás egy RETEK -
Hát szerintem az még jó pár hónap....
-
argo001 #12483 Nagyon várok valami patchet ami kiküszöböli az irányítás nehézségeit.... -
Ilyen tipusu jatekokban sose vezeti az AI az autot, O csak a nevet adja hozza, az itranyitast a nyomvanal, a script, a korido, a catchup, random vegzi;)))
Pontosabban, az igazi pilota koruli 2-4 Ai szokta hasznalni az autot, de tobbiek nem.
Pl. amikor korabban atallitottam az AI autoinak a fizikajat es az ut tapadasat nullara, en es korulottem levo 2-4 AI a startnal egyhelyben alltunk, csuszkaltunk, porogtunk, amig a tobbiek a statisztikanak megfeleloen, fustolo gumikkal tavoztak es futottak a szokasos koruket;))) -
#12409 -
Verseny közben pontosabban. -
Quick menü játék közben. kiosztásoknál állitsd be -
Srácok azt nem tudja valamelyiktek, hogy előre nem betervezett kerékcserét melyik gombbal tudom előhíni? Mármint ha menet közben elkezd esni az eső akkor hogy tudok a csapatnak üzenni, hogy be akarok menni kereket cserélni? Vagy csak egyszerűen be kell hajtani a boxba? -
Na igen, csak ez akkor igaz és korrekt ha mindenkire vonatkozik, beleértve az AI-t is :) -
Igen, elorebb toltam a pilotat es ~10 fokkal noveltem a latoszoget.
Nem kerestem kesz kamerakat, szeretem magamnak megcsinalni, olyanra amit en szeretek;) Raadasul a tobbi auto nem is erdekelt;)
De a Racedepartmen-en lattam valami hirben/letoltesben/twitterben valami komplett kamera csomagot. -
Thx, ha jól látom ugye előrébb tetted a kamerát, hiszen nem az egész kormány látszik. Nekem is pont ez kellene, szerintem túlságosan hátul van a kamera az F1 2012-ben. Nem tudsz esetleg olyan modpacket, ahol ezt már minden autóra megcsinálták? Persze Racedepartment.com-on idővel biztosan lesz. -
rolika11 #12474 sziasztok
f1 2012-vel ps3-mon akarnak valakik multizni?
mert az összes futamon barmok vannak :S:D -
Ilyesmi (pozicio, plusz a tulzott billeges es nezelodes lehuzva):
-
Ezek mar a veglegeshez vannak, azok amelyeket hasznalok:
- F12012_Caterham_Camera_ca2_01.zip
- F12012_Lotus_Camera_lr2_01.zip
- F12012_Williams_Camera_wi2_01.zip -
Igen, meg a demoban megcsinaltam, mert nekem nagyon nem tetszett a gyari beallitas. -
Én kizárólag cockpit nézetből játszom. Mit értesz az alatt, hogy normálisan beállítva nem látni a tükröket? Csináltál magadnak saját cockpit cam beállítást? -
Dzsoy #12469 Codemasters logika = Minél jobban elforgatód a kormányt annál kevésbé fordul az autó. :D -
piromanniggah #12468 a vicc az, hogy teljesen mind1 milyen a kanyar, ha elforgatom nem veszi be, ha alig forgatom mindenképp beveszi.. -
Ezt hivjak kormanyzasnak:))))))
Sokaknak furcsa lehet, mert hozzaszoktak a bal-jobb nyil preselesehez vagy a gamepad-pucuka tologatasahoz, vagy egyszeruen a kormany jobbra-balra rangatasahoz, igy kanyarivtol es sebessegtol fuggetlenul csak nyomni kell neki es a szokasos sinauto efektel barhol bekanyarodik;D
Igy erdekes lehet rajonni, hogy az auto fordulasahoz kulonbozo kanyarokhoz es sebessegekhez, kulonbozo merteku, fokozatos kormany elforditas szukseges:DDDDDDDDDDDDD -
Dzsoy #12466 megnézem időmérőt és kipróbálom.
Köszönöm a tippet. Remélem mükődik :D -
IXEMGabeo #12465 tényeg szopás, ha teljes szögben befordítod a kormányt:S
mondjuk Suzukában semmit nem árt, ha azt a Kobayashi féle előzési pontot beveszed úgy, hogy a kormányt teljesen elfordítod. Nekem ott nincs gondom, csak ott se szabad röviden fékezni -
piromanniggah #12464 én is eldobtam rajta az agyamat, de igen.. -
Dzsoy #12463 szóval ahhoz hogy be tudjam venni a kanyart, próbáljak meg kevésbé kanyarodni? -
piromanniggah #12462 rájöttem mi a baj a kanyarokkal.. ha elforgatod teljesen a kormányt akkor a kocsi nagyon tolja kifelé az orrát, viszont ha csak félig vagy annyira se akkor gyorsan és simán fordul.. szóval 1 jobb kormánysetuppal leküzdhető ez a körönkénti 5-6 mp hátrány -
Dzsoy #12461 bármilyen pályára nem tudnál egy általad használt kocsi beállítást és a hozzá tartozó időt megadni hogy legyen viszonyítási alapom!!!
Nagyon örülnék neki!!! -
avus #12460 Én is Xbox-on tolom, de nekem ilyen gondjaim nincsenek. Lehet, hogy a hiba benned van. -
Nem csinaltam statisztikat (annyira azert mar nem erdekel;P), de ha jol gondolom, a konzolos szivnak sokat a kezelhetoseggel, kormany/gamepad beallitassal. Lehet hogy az ottani kompatibilitas, kezeles vagy mittudomenmi miatt ott szarabb a dolog.
Nem mintha PC-s teren akkora nyomulas lenne, de talan lehetne csinalni egy kulon „Codemasters F1 Game PC” (ami ez, es marad itt:P) es egy „Codemasters F1 Game Konzol” topic-ot (a konzolos reszbe) :)
Eleg nagyok a kulonbsegek a hozzaallas, stilus, kezeles, hibak, igenyek, jatekmod stb. tekinteteben, igy a topic is hasonloan toltodik meg. -
Dzsoy #12458 Melbourne első kanyarnál csak épp hogy hozzáérek a rázókőhőz és egyből prödűlök.
Nálam szar a kocsi beállítása vagy ti is állandóan forogtok?
Eddig fashback használat nélkül megcsináltam a 100%-os futamot 2011-be.
2012-be az első 3 kör után már mind a 4-et elhasználom.....
amúgy kb 30 perc játék után kell 1 óra hogy lenyugodjak. Aztán újabb 30 perc játék és így tovább.
Totál felkúr agyilag hogy vezethetetlen. Kormány se megoldható és a kocsi is állandóan megforog.