21775
  • Gabor77
    Ez egy jó kérdés...sztem vmi dlc szerűség lesz.

Szingapúr...1:36:7nél gyorsabbat nem tudok menni. Talán ha ABS-t bekapcsolnám, akkor lehetne faragni.
    Elsők mm-re pontosan tudják hol kell levágni a kanyarokat büntetés nélkül..több 10 óra gyakorlás kellene egy pályához kb, hogy bekerüljünk akár a top 500ba :D
  • lac coo
    Amúgy idén vajon mit adnak ki Codiék ? :)
  • lac coo
    Hááát... Nyilván lehet változás a fizikában is, de általában az élmenők ilyen hihetetlen durván gyorsak :)
  • Gascan #21012
    szingapuri palyan tud valaki itt 1.33as kort menni? ... mar kb. 140 oram van a jatekban - elso autos jatekom, nagyon tetszik de altalaban 2-3 masorperccel gyorsabb koroket mennek az esportolok ... szingapurban ez inkabb 5 ... 1.38 eleje volt eddig a legjobb idom, auto beallitasnal altalaban kopizom az elsoket de 5 masodperc kb. azt jelenti h szinte kanyaronkent ramvernek 3-4 szazadot amit egy picit sokkalok

nem lehet olyan h idovel bizonyos palyakon lassabbak lettek az autok ugyh mostmar nem lehet 1.33at menni szingapurban?
  • sertrex #21011
    Gábor Wéber
    Március 23., 13:38 ·
    Írni fogok erről hosszabban is, de valóban Gordiuszi-csomónak tűnik még több F1-es versenyzőt kormány elé ültetni a virtuális F1 futamokra.
  • lac coo
    Játszok vele, WI 10 újrarakás óta most indítottam csak el a napokban. Durván jó az FP most hogy a WIN vagy a patchel miatt azt nem tudom ...

M?a nem indult a játék, csak pörgött az online service bejelentkezésnél, gondolom valami gond volt a Codi szerverrel. most már jó .
  • Danecay
    Nem értettem, hogy Te nem játszol már vele ami némileg ellentmondana a Win10-es reakciódnak vagy, hogy nem működik. Single-ben sem ment vagy a multit mondod? Feltételezem single :) Én nem próbáltam.
  • lac coo
    Delelott nem ment, gondolom nincs Codi szerver... Azota nem neztem.
  • Danecay
    Nem értem :)
  • lac coo
    Mondjuk ma már nem megy nálam az F1 --- :_)
  • Danecay
    És milyen kárát láttad? :)
  • lac coo
    Egy haszna volt , hogy áttértem Win10-re: A Codi F1 dupla olyan gyors lett valamiért ... :D Monaco, esőben , ultra graf csak replay min 88 fps ... eddig meg közepes grafon sem volt ennyi .
  • D_Moriarty
    Köszi, addigra én már ráugrottam a Fanaticalon a Legends editionre, ilyen finom eur arfolyam mellett 6k lett a vége. Elég meggyőző, nagyon tetszik az f2 benne.
  • Fura Alak
    Kemény 30 centtel olcsóbb, a Humble -ön meg választhatsz még további 2 játékot is. :P
  • sertrex #21001
    Én csak az olyan játékokat szerzem be innen, amire nem szeretnék sokat költeni, de azért pár órát eltöltenék velük. Pl. Dirt Rally 2.0, F1 2019, stb...
  • Danecay
    No igen, egyik kedvenc STEAM-es oldalam :) Igaz én még megjelenéskor vettem meg hasonló áron egy alternatív módszerrel :)
  • sertrex #20999
    Így azért egyszerűbb és kicsit olcsóbb is. ;)

F1 2019 Legends Edition PC
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.03.16. 18:05:05
  • Fura Alak

Most (ebben a hónapban) már 14 euróért* megszerezhető (többek között!) az F1 2019 Anniversary Edition a Humble Choice keretein belül!
    Jelen pillanatban a játék (csomag) akciós ára steam -en: 16,49€ Az akciós ajánlat vége: március 19.
    A játék (csomag) teljes ára steam -en: 54,99€
    Extra nevetséges, hogy a Steam -en a DLC nélkül 10 Euróval (így akcióban 3 Euróval) drágább a játék, mint azzal együtt.

* = A választható játékok közül 14 euróért Basic (alap) csomagban 3 játék, 18 euróért Premium csomagban 9 játék választható.

Vigyázat! A Humble Choice havidíjas, de természetesen vásárlás után a további havidíjak lemondhatóak: My Subscription ("az én előfizetésem") > Manage your subscription ("az előfizetés beállításai") > Cancel my plan (előfizetés lemondása).
  • IXEMGabeo
    ezt koszi egesz korrekt akciok
  • D_Moriarty
    Most mindenesetre ingyenes hétvége + akció van steamen, ha valaki szeretné pótolni az elmaradó szezonnyitást.
  • Danecay
    Értsd jól, bár valóban nem vicces
  • macleody
    Hát hogyne, a codi arról híres. Lehet még fel is nyomják az árat, ha már nem lesz élőben F1, legalább virtuálisan legyen.
  • Danecay
    https://f1vilag.hu/hirek/hivatalos-elmarad-a-bahreini-es-vietnami-f1-es-verseny-is/
    Ha ez így megy tovább ebből jó eséllyel csak egy ingyenesen letölthető DLC lesz.
  • Amergin
    Ha így haladunk az egész 2020-as szezont törlik! Helószia!
  • adam46
    Jaja, szerintem is egy biztonsági rész lesz az idei, nem várok sokat én sem. :(
  • IXEMGabeo
    PS5 mar iden kijon elvileg, de nem gondolom, hogy next gen grafika lesz a 2020-as F1
  • GPx8
    Sajnos nem lesz DLC (tipp)... "Teljes" játék lesz, új textúrákkal + Vietnám és Hollandia.
    Utoljára szerkesztette: GPx8, 2020.02.27. 16:07:05
  • adam46
    Ja, én is ettől félek, hogy megint csak egy biztonsági játék lesz. Szerintem inkább az új konzolgeneráció miatt fognak várni, de remélem arra tényleg tetemes lesz az előrelépés. Az idei részt pedig simán bedobhatnák egy kisebb 4-5 ezer forintos DLC-be, aztán készüljenek a jövő évre.
  • GPx8
    Nem hinném, hogy pont idénre tervezetek volna komolyabb fejlesztést. Talán jövőre, amikor az F1 is átalakul.
  • adam46
    Kíváncsi vagyok, hogy idén mit fognak alkotni. Ha megint csak minimális fejlesztés jön és megint marad a hétvégi menetrend, akkor szerintem az idei rész kimarad.
  • Amergin
    A DAS-t vajon hogy teszik bele a játékba?
  • sertrex #20984
    Tök mindegy a magasság. Az amúgy is egyénileg van belőve. A fejmozgáson van a lényeg. Ez eléggé valós, már amennyire a kamera vissza tudja adni. Olyan úgy se lesz egy videó, ahogy a szemeddel látod.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.02.21. 08:22:27
  • lac coo
    Olyat is láttam, de rohadtul nem jó....
  • Danecay
    De mellé igen
  • lac coo
    Vagy alatta van vagy felette, szeme elé nem rakják a kamerát :)
  • Danecay
    Bírom ezeket a valósnak mondott, pilóta szemszögéből készült videókat, kameraállásokat. Pár évvel ez előtt volt egy olyan, próbáltam megkeresni de nem találom, ahol kvázi a kamera szemszöge szerint a pilóta nem látott ki a fülkéből, a felvétel alapján volt ahol teljesen vakon vezetett, és hát akkor is az volt a mondás, hogy ilyen a valós. Értem én, hogy tehetségek és jó pilóták de egyik sem száguldozik vakon 300km/h fölött. Itt pedig olyan magasra került a Driver's Eye, hogy alig lát ki a HALO-tól
  • lac coo
  • lac coo
    Jah, akkor ok. Én ilyeneket meg sm nézek, még az eredménytáblát se. Vesenyzek azt jóvan :) világ messze legjobb AI-ja van benne ...
  • [HUN]FaTaL
    Úgy, hogy mondjuk a 10. helyre kvalifikálva kapott 40 helyest (ez ugye 50), a másik meg a negyedik helyről 45 helyest (ez ugye 49).

A leggyorsabb kör valóban bug.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2020.01.26. 04:25:02
  • Timbu
    De pontszerző helyen kell hozzá lenni, hogy járjon a +1 pont.
    A 19. hely pedig lehet helyes, ha valaki még többet kapott.