21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Kösz, azt hittem csak fbre nyomták fel, nem akartam oda linkelni.
Mondjuk ebből sokminden nem derül ki, kiváncsi leszek. Jó lenne, ha komplett régi szezonokat lehetne nyomni, de erre nem látok túl sok esélyt. -
-
F1 Games from Codemasters
Classic cars, drivers and tracks coming to F1 2013 this autumn. -
Perfect. -
Teljes prezentáció, feature list. Platformok is kiderülnek. -
Már az is több lenne, mint a semmi... ( ami pl. eddig volt :D ) -
Azt írják a facebookon, hogy bejelentés. Remélem 1-2 screenshot is lesz, esetleg video. -
Whoppá!
Mire lehet számítani?
Rendes bemutató? Néhány screen-shot? -
Holnap.
-
krisz921119 #14133 Sziasztok!Feltettem az F1 2011-et,és mikor rámegyek a nagydíjra kiválasztom melyik autóval melyik pályán akarok menni, majd elkezd tölteni egy idő után eltűnik a töltést jelző ikon és nem csinál semmit.Ugyan ez van a karrier módnál is.Előre is köszönöm a segítségeket. -
Most júliusban jön a bejelentés, a trailer meg a feature list. A játék már kész van. Megjelenés szeptemberben várható idén is. -
Jó ötlet, de kommentekbe igazság van, először csinálják meg jóra a játékot :D :D
(Mondjuk régi Nürburgringen vezetnék Nigel ellen :3 ) -
Crome #14130 Én ennyit találtam róla, mint esetleg újítás, de még ez sem biztos. -
Oh....nem árt ezt tudni úgy hogy már a 13-masról várok legalább 1-2 in-game videót + hírt :D
Még igazán hír sincs róla, vagy van ???
Valami újítás lesz?
Értem úgy, hogy '11-esbe még pl. nem lehetett fékerőt állítani. -
HJ #14128 A virágboltis topicban elég részletesen benne van, hogy lehet az összes (12) javítást felrakni a tört játékra és úgy stabilan fog működni + a hibák nagyon nagy része is megszünik :D -
Sikerült nagyon nehezen össze tákolnom hogy működjön, igazából patchelned kell 5-re, sorban.
De a megoldás az hogy meg veszed, és mind a 12 patchet felteszed....
(mondjuk ezért nem fogom sztem meg venni a 2013-mast se, teli lesz hatalmas bugokkal ez is :/ ) -
gergely78 #14126 sziasztok f 1 2012 játszom karierben egy idö után nem müködik az atomatikus mentés mit kell csinálni hogy müködjön -
Az a szóbeszéd járta, de ezek szerint mégsem. Arra írtam azt amit :) -
Nem merték nehogy felrobbanjon valami :D -
nem úgy volt Silverstone-ban mutatják be? -
Még mindig semmi infó! Remélem szeptember végén vagy október elején dobnak legalább egy közleményt amiben közlik, hogy ja, amúgy már kijött a játék :) -
Köszi! :) -
Nem kapsz. A nehézségi fok a futam közbeni kihívásra van hatással. Viszont igyekezz a karrierrel, mert itt a kanyarban a 2013. -
Sziasztok!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy 2012 karrier módban számít e, ha a nehézségi foknál letiltom a flash funkciót (a replayből folytatást)?
Arra gondolok, hogy pl. ugyanolyan teljesítmény mellett kikapcsolva jobb szerződéseket kapok? -
Skorzeny8814 #14118 Sziasztok!
Én most a 2010-essel játszok és akadt egy problémám. Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nem találtam külön F1 2010-es topikot. Nem tudok belemenni az advanced wheel settings-be, mert szürke. Genius Speed Wheel 3 MT kormányom van és ahhoz a legfrissebb driverem, mégsem enged be. Van erre valami megoldás?
Ha rossz helyre írtam, kérlek írányítsatok át a megfelelőre.
Köszönöm! -
stupido78 #14117 Sziasztok!
Karrier módban játszom a Toro Rossoval és az a problémám, hogy nézegetem a setupokat, de amikor a sebességváltó beállításokat módosítanám, akkor a setupban leírt sebesség érteknek még a közelében sincs az autóm setupja. Miért van ez? -
Brit cég, brit nagydíj... végülis logikus. -
Úgy olvastam, hogy az E3-ra nem viszik ki a játékot, valószínű, hogy hónap végén, a silverstoni nagydíj hétvégéjén mutatják majd be. -
Lesz, most júniusban jön a bejelentés. -
Timbu #14113 Csak reménykedhetünk benne, hogy ez az "egyszerűsítsük tovább az irányítást" vonal, ami mostanában a CM-re jellemző, elkerüli az F1 2013-at. Bár ha tippelni kéne, azt mondanám, hogy még sínautósabb lesz... -
Ökörködni jó vele, másra nem való ... -
IXEMGabeo #14111 kipróbáltad aztat is?:)
Nekem baromira egy Forza utánzatnak tűnik rosszabb minőségben:D
Állítólag szintúgy kormánnyal lassabban lehet haladni EGY AUTÓS játékban, mint kontrollerrel. Ez azért röhej... -
Elvileg lesz, náluk vannak a jogok, bolondok lennének kihagyni.
Talán most, hogy GRID2 kint van kicsit felgyorsulnak az események . -
IXEMGabeo #14109 na most akkor lesz 2013-as játék? Nem nagyon vannak róla infók -
Ismerős ...? :) -
HJ #14107 Az XP kompatibilis mód biztos nem lesz jó, mert a játék alapból nem is fut XP-n. -
hali! felraktam a játékot (eredeti) és elindulás után bejön a fekete képernyő majd kilép :S mi lehet a probléma? próbáltam már win xp kompatbilitással is azzal sem megy :S az lehet probléma hogy már egy másik gépen fel van rakva? -
-
Na, végül silverre megcsináltam. Billen Y-ra van téve a leváltás. -
Sajna ez van, a második lépés csak sikerült. de a következőben megint ezt meg kell csinálnom...:(