21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
2010 ben meg jediero forditotta iranyba az autot ha kicsuszott.. -
Mondjuk egy safety car azért csak valami
-
mi ez a parc fermé a beállitásokban? hiányzik a felvezető kör, meg ilyenek. egynek elmegy, de azért mia különbség kb egy 2010-hez, kb semmi :D -
Fox44 #14502 :D Ezért gondolom, hogy ez azért kevés idő. Én jobban bele szoktam mélyülni egy programba.) -
Ilyen velemenyezest minden evben latni (szar, foss, 1 lemezt sem ert meg stb.), aztan meg fel ev mulva is toljak, ugyanugy meg ingyen, folyamatosan erdeklodve a warez patch-ek utan:DDDD -
Fox44 #14500 Ez gyors volt.:D Azért ennél, jobban bele kell(ene) mélyülni a programba. Vagy annyira sz*r lett, hogy még ez is sok?! Mindegy, majd próba és meglátjuk. -
:DDDDD -
na kipróbáltam boxon,lenyomtam 2 futamot,szárazon meg esőben is.
280 forint egy verbatim DL lemez,ennyit mindenképpen megért a játék,többet már nem adnék érte :DDDDDDDDDDDD vicc az egész. -
el vagy tévedve :)
ez csak szimuláció JELLEG
ezen felül sok minden kellene még ahhoz, h only-sim legyen
már egy párszor el lett mondva, de akkor megint :)
Forza 4
- ha minden segítséget kikapcsolunk, élvezetes szimuláció jelleget ad
- ha minden segítséget bekapcs, odaülteted az összes Pattanásos Ödönkét és élvezettel veszi be 260-nal az L-kanyart... :)
tehát, mind2 réteg tud vele játszani
azt kéne lemásolni
lássuk, Codemastersnek sikerült-e idén végre :)
-
Megse nezzetek, tuti nem lesz ilyen :) En csokkentett tapadassal jol elvagyok vele, amire keszul annal sokkal jobb :) -
amiket leírtál azok egy PC only szimulátor jellemzői egy totál réteg játékban. Mivel ez egy mainstream cím,és multiplatform,azaz inkább kontrollerre tervezték,ezért előzetesen megelelőgezem neki a "rakás szar" jelzőt :) -
Fox44 #14494 nincsnenek benn=nincsenek benne -
Fox44 #14493 #14491, #14492 Ha ezek nincsnenek benn, akkor lefeljebb jó lesz szappantartónak a doboza.
Főleg, ha valaki a letöltöset veszi meg.
-
Es lehetoleg kormannyal, FFB-vel, a regi autokat HPattern-nel, kuplunggal, harom pedallal;)
- Ebbol adodik a kerdes, van-e kuplung, 3 pedal, es hpattern lehetoseg;) Mert ha nem, akkor alapbol bukta es ertelmetlen:P
- Milyen kozepen az FFB? Fityeg mint az elozoek vagy mar normalis(abb)? -
1) settings menüben: minden segítség kikapcs - azaz - all-assist-OFF
2) a pálya különböző szakaszain (ne csak kanyarokban)
kezd el rángatni a kormányt/ controllert, miközben intenzíven gázt adsz
3) kanyarokba menj bele full-gas, majd próbálj meg bekanyarodni
4) kanyarban kormány teljesen befordított kormány állásban kapcsolj vissza magas fordulatra és 2-3-asban adj rá Full-gas
5) menj rá fűre, murvára és adj rá full-gas
2) ha megpördülsz és forogsz 3) ha kimész a dzsidvásba understeering 4) ha kipörög segge és/ vagy drift/powerslide 5) ha lassul és vagy kipörögsz - na, akkor jó lett a game :)
ha mindez nincs, akkor továbbra is az eddigi évek rakás sz.rjait próbálják kicsi újítással eladni nekünk :) -
még kb fél óra, vagy kicsit több mire vinyóra másolja, de ha megmondod hogy mit kell néznem, megnézem:D max képet tudok csinálni, videót nem.
2012-es kimaradt, a 10-es meg 11-es volt meg eredetibe még anno, de azokat se sokat játszottam:D -
Ezenfelül külön kéne nyilatkozni a klasszikus korszak szörnyetegeinek irányíthatóságáról versus 2013
-
na, végre :)
ha valaki teszteli az All-Assist-OFF beállítást
köszi, ha azonnal kiírja ide,
h továbbra is az elmúlt évek szappantologatós hülyeségét követik sínautókkal
v. közelít vmennyire a szimulációhoz :) -
jeah! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!F1.2013.XBOX360-COMPLEX
nagyon kiváncsi leszek a fizikájára a classic autóknak -
xboxpirate-en még nem látom -
Full Menu Analysis -
kjhun #14483 Már kijött ara is. -
na ps3-ra már kinntvan,hátha este megjön boxra is,és már lehet tolni :) -
livekodok olcsó gyors megbizható -
Valószínűleg változóak az árak, azért 1 forint van beírva, gondolom, ha ráírsz, akkor megírja melyik játék mennyi. :) -

Várd meg a virágbolti demot, a régi F1 verdákra én egy fillért nem tennék .... ! -
Az ennel olcsobb kulcsokat kell kerulni. Mert ez nem gyanus:D -
Kozben rafutottam egy ilyenre, de ez vicces:D
-
Koszi, akkor majd figyelgetem:) -
Teljesen. Pár játékot már vettem onnan. -
Természetes. Én itt vettem a Fifa 14-et. -
Es ez hivatalos? -
Innen vettem. Aztán majd később a DLCt külön. Akkor is olcsóbb mint 15ért stamon. -
Ja, nem tudtam hogy doboznak hivjak, nem vagyok konzolos:D -
Miért kellene szórni a pénzt. Itt kettőt veszel 50EUR-ért.
Steam cd key
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dobozra, mint boxra, avagy Xboxra gondoltam én is, mint warez, de semmi baj, így legalább nem annyira off:PPPP
-
Review 1
Review 2
Review 3 -
Szerintem warezre gondolt, dobozos olyan „kiadasban” meg nincs:DDD
Annyi elonye van (ha igaz), hogy meg az elorendeles fazisban le lehet tesztelni:D
Mivel a CDGalaxis-ban ugy nez ki nem lesz Classic Edition (Legalabbis PC-re, allitolag konzolra is csak korlatozottan?! Bar azt lettojom:P), igy marad a Steam, laza 50EUR-ert:)
Igy ha lesz a megjelenes elott „demo”, lehet 5EUR-t sorolni:D -
dobozra mé nem, pf