21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nem láttam hogy lenne ilyen...
Funra jók egy ideig, a lényeg a 2013as szezon.
-
A kuplungot es HPattern-t mar kerdeztem, a regi autok miatt? Mert ha az sincs, akkor szamomra totalisan ertelmetlen. A regi autokat ketpedal-pillangozni kb. hasonlo gagyi, mint ezeket az ujakat total szamarvezeto segitsegekkel droidizalni. -
Koszi, ezen mar nem akadok fent:D
Pedig igen brutal kamera file-ok vannak az autokhoz, minden apro extrat lehet allitani, nem csak a poziciot, hanem a dinamikat is.
Ha komolyan gondolna a Codies, ratolna egy Advanced menut, es behuzna a beallitasok negyreszet potmeterekre.
Itt nincs csalas lehetoseg (idiotizmus kamerat allitanak be), mert alapbol szinte mindenki „csal” (kameranezetek, segitsegek stb.).
Egy ilyen funkcio es lehetoseg mar egy joadag vizvalaszto az ilyen „egyszerubb” autosprogram es egy normalisabb simcade/szimulator kozott. -
Tavaly lehetett allitani a kormanyszoget (ha jol emlekszem, meg ha nem is ugy hivtak), azzal nem volt gondom.
Az a tukkor termeszetesen egy vicc:DDD Azert van igy beallitva, mert sokan igy TV-kamerabol toljak. Alapbol semmit nem lehetne latni igy a tukron, max az auto oldalat:D
De hat ez is hozzatartozik mert jatek. -
Nem lehet. -
biztos nem lehet ....Én még egy kormányszög állítást is elviselnék :))
De jó ez az onboard video, jobbnak tűnik mint a tavalyi . A tükör nagyon jó, végre valamirevaló ... :)
Ahogy nézem a fű megint tapad mint a beton, de majd megpiszkáljuk ...
Alex, első dolgod legyen kibontani nekem a surfecematerialt-t ! :))) -
Cockpit-et lehet esetleg allitani (pozicio elore-hatra es FOV)?
Bar az elozot konnyen lehetett piszkalni, de azert jobb lenne ha megoldanak es nem kellene barkacsolni;) Azert egy vicc, hogy 2012-ben meg ilyen gyokerseggel kell kuzdeni. Persze, ahogy a Codies irta, hogy a felhasznaloik csak 5%-a hasznal cockpit-et, akkor igazabol minek:) -
-
Na innen is látni, hogy ahányan vagyunk annyiféle az igény. Engem pl. rohadtul hidegen hagy a replay, soha nem nézegetem, na jó max. ha belülről látványosnak érzek egy egy előzést max. visszanézem, vagy ha nem értem vagy látom, hogy milyen hátam mögött zajló események miatt kapok büntetést, de ezeket megnézem bármilyen kameraállásból :) A hangokkal kapcsolatban pedig, nekem már a tavalyiban is tetszett a DRS használata és nem használata közötti AERO hang. Aktív DRS mellett csendesebb lesz az autó által keltett, légellenállásból adódó zaj. -
GPx8 #14576 Amikor legutóbb néztem a Codi F1-et, akkor nem volt még normális TV replay. Csak össze-vissza ugrált a kamera az autó körül. -
Ez mindig sarkalatos pontja lesz egy játéknak, mert itt mindig fix ( vagy van 2-3 variáció az adott álláson, ha vették a fáradtságot a fejlesztők ), és mindig ugyan azt mutatja ugyan úgy látványba. Ami a lényeg hogy látható legyen az autó ás a pálya, a mozgás bugmentes legyen, audió hibátlan legyen és az idétlen autó körül forgó kamerákat felejtsék el. Ez kb sikerült a 2013ba, de még vannak gyenge részei. Majd a nextgen verzió jövőre! :)
Ami látható hogy ha alacsonyra lőjük be a kocsit szikrázik a huplis részeken, nagyon látványos + hallaható az is belső kamerából ahogy húzza a hasát a gép. Csak a szokásos, amit a Tvben tapasztalsz azt belerakják a Kódmesterek:D -
Természtesen. -
Alonso - Suzuka töltődik fel kb fél óra.
Aztán Monaco és Williams FW12 :) -
Azert tunik normalisnak, es emiatt latvanyosnak is, mert eppenhogy unreal:D Legalabbis a TV-kamerak. Nem tudom milyenek voltak a korabbiakban, lehet hogy beprobalkoztak valodi TV-kamera nezetekkel, de mig TV-n jo, mert nem lehet mas, addig a jatekban unalmas. De hat ez jatek, ide ilyen kell:) -
kormánnyal nyomod mi? :D -
GPx8 #14570 EZ legalább már normális replay. -
-
Gyakoribb lett végre a safety car jelenléte? :) -
GPx8 #14567 Köszi! -
Utána jöhet egy Melbourne.. ;D -
Az menni fog:) a Lotus töltődik fel, addig gyakok suzukára, az már onboard ( is ) lesz. Setup term nincs most sehova sem, csak váltó áttét és szárnyak. -
GPx8 #14564 Suzuka? -
Első videó egy TV ripléj lesz, Lotus Rönó a Ringen. Rettentő sokat javult a visszajátszés minőség. Jobbak a kamerák, sokkal jobbak a hangok + 1-2 nyalánkság.
Lehet kérni, hogy a köv videó mi legyen. Melyik pálya és csapat. ( ha lehet akkor ne az "új" pályákat mondjátok:) ) -
nono28 #14562 És a safety car kocsi is megjelenik azért néha a pályán? -
Meg short...... -
IXEMGabeo #14560 jaja...majd nézd meg van full és one shot qualifying -
one shot quali? -
-
ami egyébként mindenképpen pozitív az ideiben,hogy végre egymást is töri az AI,bajnokság módot indítottam,7 futam alatt csak 1x ért a célba mind a 22 versenyző,egyébként átlagban ilyen 3-4-en mindig kiesnek. Szóval ez valamennyire kiszámíthatatlanabbá teszi a versenyeket,főleg a rajtokat -
Fox44 #14556 Azért egy olyan géphez képest, szerintem alacsony az fps érték.
F1 2013 - Benchmark mode
-
IXEMGabeo #14555 12-ben sokszor előfordult, hogy a one shot qualinál eldurrant a motor meg ilyen apró hibák... -
én karierbe játszom jelenleg, most volt egy olyan hogy időmérőn azt hiszem 4-i lettem a force indiával, futamon meg ki volt irva, hgy 6. körben kerékcsere (15 körös egy futam). 4- körbe elfogyott a gumi minden kanyarba kicsúsztam, plusz a motor is tönkre mehetett, mert csak bőgött és alig akart fejebb váltani. persze hogy mindenki leelőzött :(
az elején meg tutorial szerü gyakorlás van, ahol rögtön az elején volt egy defekt, bár hogy ez játék közben mekkora gyakori nemtudom, itt csak a visszatekerést akarták vele demonstrálni -
jól hangzik :)
+
tecső-n most találtam olyan video-t
ahol hallani a 80' Lotus turbo BOV-ját "hutyu-tyu" cockpit nézetből :)
megvevős lesz :) -
50%-os versenyen kétszer, 25%-os versenyen négyszer gyorsabban kopnak a gumik, mint a valóságban. Így nem lehet egy kerékcserével megúszni egy futamot. -
IXEMGabeo #14551 dicsak buksi tudtam, hogy lesznek elégedetlenkedők:DDD én már várom, hogy kipróbálhassam a game-t -
Pontosan, ezért is kérdeztem meg!
-
Azmiaz, hogy skalazodik a gumikopas ? :) -
- A cockpit nézet a legkevesebb, azt úgy is lehet módosítani, még ha nem is közvetlenül a menüből
- A gumikopás elvileg ismét skálázódik az ez évi kiadásban (legalább is az előzetes hírek szerint)
- Szintén csak a hírek alapján, a bokszkiállás kameranézete választható, persze ezt biztosan meg tudják cáfolni vagy erősíteni a játékkal már játszók! -
Köszi. Én jól elvoltam az eddigi 3 résszel, ha nem lett rosszabb, ezzel is levezetek pár ezer km-t
-
5ig meló utána F1... este válaszolok, és lesznek videók is.