21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
ja azt nem irtam hogy force india volt :) de minden pályán 1 kiállással többet csinálok mint a többiek. egyszerűen nem birják a gumik és mintha a többieknek nem kopna a gumi. -
Az idei Toro Rosso egy rakás... ar.. :) Szerintem kár volt példának hozni.. az az autó olyan alulkormányzott mint egy traktor.... nem jössz multizni velünk? Ott hidd el megtapasztalnád, hogy lehet ám óvni a gumikat, ha nagyon akarod... :) -
Ki volt az az ellenfél ?
-
IXEMGabeo #15312 Itt a kopás mértéke attól is függ mennyit autózol szélárnyákban vagy csatázva...
emlékezzetek Rosberg poleból indult Bahreinben végül 9. lett, mert folyamatosan csatázott a körülötte lévőkkel és koptatta a gumijait plusz egy kiállása volt a betervezettnél...
én ugyebár légüres térben autóztam ráadásul 1 ellenfelem volt, de jókat csatáztunk:) -
IXEMGabeo #15311 karriert akkor fogok kezdeni, ha jobb gépem lesz...
bitang módon akadozik:) -
"25%-os multiplayer volt..."
Menj 25%os carriert.
valaki írta lentebb hogy sauberbe átült és sokkal jobban bírják a gumik
Kezdj torro rossoval, lesz faszolás rendesen..
-
Na most verte ki nálam a biztosítékot a játék :D
Suzukába esős versenyen 3 kiállás volt betervezve kellett is mert a gumik nem birta volna kevesebbet. Erre kimegyek a 3. kiállásra és kopott esős gumit raknak fel ... WTF? elfogyott az eső gumi? ok! De akkor az ellenfelek miért újat kaptak? esélyem nem volt levédekezni az utolsó etupot úgyhogy inkább kiléptem. pedig ők is mindig akkor jöttek amikor én , érdekes módon kaptak a végére is új esős gumit. -
IXEMGabeo #15308 Brazília, Nürburgring:)
Spanyolban kicsit szenvedősebb volt a keménnyel kezdtem és a végén 1 kör híján épphogy kibírták a lágyak alattam. 25%-os multiplayer volt... -
bunddog #15307 Melyik pályán? Nekem sepang-ban 100%os távnál 13körre írta elméletben a lágyat, de már amikor 9 kör benne volt, beadta a car status-t hogy a bal első már kuka :D -
Caterhammal karrierbe nagyon élvezetes versenyeket lehet menni a 14. helyekért. AIt Legenden rendesen lehet szopatni ezzel a lasabb autóval, ha az ember a rajnál előre jön 9. helyig a 2 DRS zónához kevés a tudásuk:D amikor pár kör után egy 7es vonat van mögötted és nem tudnak megelőzni, mert hiába megy el a hátsó egyenesbe a következőben visszajövök, aztán a pálya többi részén meg nem tud mit csinálni:D
Buta a taktikázáshoz, persze ha elment akkor életbe nem érem utol ezzel az autóval, de ez nem is gond, ez a reális.
-
Semmi baj a gumikkal, normálisan kopnak. -
Fox44 #15304 Nekem 25%-nál, 7-8 kört kibírt.:) Persze, pálya, setup, meg vezetési stílustól is függ. Nálam nem volt olyan soha, hogy csak 3-4 kört. -
Semmi baj a gumikkal....Nekem tetszik . -
IXEMGabeo #15302 humi:DDDD -
hát de szerintem 18 körös versenynél nem reális 3 kör :D -
Az elkopott humik es a korszam melle erdemes szerintem odairni a versenytavot is (25%/50%/100%):) Mert nem mindegy hol fogy el a gumi.
25%-nal 3-4 kor meg realis is lehet, beallitastol, hasznalattol fuggoen. -
IXEMGabeo #15299 valóság is ilyen nézd meg a Force India, hogy szenved a gumikkal mióta a kevlárszerkezetet megváltoztatták:DDD -
Szerintem meg igy logikus......Egyeni pontok az embere, konstruktori meg az autoe :)))) -
vitya79 #15297 Azért köszi a válaszokat. -
nah eddig a force indiával mindig elfogytak a gumik 3-4 kör után, most félidőben átmentem a sauberhez , itt meg akár végig tudnék menni az egész futamon kiállás nélkül -
vitya79 #15295 Azt nem tudom, hogy mi lesz Massa addig megszerzett pontjaival. De ezt máshogy is megcsinálhatták volna. -
IXEMGabeo #15294 Ez volt már a 2012-es szezonban is...Nos igen a pontokat is átviszed ugyanakkor, akit kitúrsz azoknak a pontjai jelen esetben Massáé? is beleszámítanak a konstruktőri pontokba:D:D teszem azt voltál a Marussiánál és szereztél 5 pontot, nos azt az 5 pontot viszed át a Ferkához.
elég baromság eleve ez a szezonközbeni átigazolás.
Ez pl fatális hülyeség, de megoldható, ha évente váltasz csapatot...semmiféle szezon közbeni ajánlatot nem érdemes elfogadni szvsz -
Igen viszed. -
vitya79 #15292 Sziasztok,
miért van az, hogy kapok egy ajánlatot a ferraritól szezon közben, amit elfogadok. És már a következő versenyt a ferrarinál teljesítem. Viszem a pontokat is. Ez hogy van? -
IXEMGabeo #15291 nekem bejön a gumikopás:)
időmérőn úgy kell a kocsit belőni, hogy azért eltudjatok fordulni, de ugyanakkor ne koptassák túlzottan a gumit a beállítások által. Érdemes 1 mért kört menni és azzal is spóroltok...futamon így pl a 25%-os versenyen meg lehet simán 1 kiállással csinálni. 15 körös versenyen 7 kört simán ki kell a lágynak bírnia... -
Megprobalom rendszergazdakent futtatni, ugy hatha rendesen ment..... -
IXEMGabeo #15289 amúgy ne tudd meg tegnap, hogy átvágtuk a legtöbb pályát főleg Silverstone-t:DDDD -
IXEMGabeo #15288 fazer sisak modeja:)
én szemszögemből Vettel szingapúri sisakja volt rajtam:D -
4. képen azt hittem véres a sisakod -
IXEMGabeo #15286 :DD:) -
-
IXEMGabeo #15284 25%-os versenytáv meg se kottyant a gumiknak igaz multiban toltuk Fazerral:) -
Fox44 #15283 Clutch and H shifter for Classic Cars in F1 2013! The Petition -
Fox44 #15282 
-
bunddog #15281 Nekem megmaradt a kopás visszatöltés után 100%-os távnál. Viszont én is azt vettem észre hogy 4-5 körrel a tervezett előtt már jelzi hogy gondok vannak. -
Tegnap este rohad álmos voltam már, így elmentettem, de tudom hogy szarrá kopott esőgumim volt, fel is készültem, hogy jön még legalább 4-5 kör szenvedés, de meglepetésemre egy új gumi volt az autón, vele együtt az első kiállásom is jócskán eltolódott...
Most néztem először, így lehet csak bug...Vagy egyedi.
De most újból kopottakkal mentettem, holnap kiderül :))) -
Miért mit csinál? Újratöltéskor új gumit kapsz? Én egyszer próbáltam eddig, gumistratégiai szempontból. Meg akartam spórolni egy kiállást, de miután nem jött össze visszatöltöttem a tervezett kiállás előtti mentett állapotot, és tervszerűen kijöttem. Nem rémlik, hogy visszatöltés után milyenek voltak a gumik. -
Jópofa lenne ez a menet közbeni mentés, csak mivel elfelejti a pillanatnyi gumikopást, használhatatlan :( -
IXEMGabeo #15277 Vettel Szingapúri sisakja
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/10/15/a1_2013_10_15_bctxt6i658_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/10/15/a1_2013_10_15_taivlxzo3w_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/10/15/a1_2013_10_15_5emv3764bz_tn.jpg] -