21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ezt csak jovore fogjak vetiteni. Vagy nem?:) -
a héten néztem, nagyon jó volt -
Tormelek es kiesett auto gyorsan eltunik a jatekban.Nyilvan nem ezekre a hulyesegekre kell figyelni, hanem versenyezni kel :)))))) Minden masra ott a tv...... -
ilyen váltó meg motorhibák előfordulhatnak a játéban?
most mentem monzába, és bejött az SC, ami nem az én hibámból történt:Dűűde elég nagy fail, hogy csak disz az egész, mert sehol nem volt se törmelék, se kiesett autó.... -
precise #15551 újabb f1 film:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1382812555 -
IXEMGabeo #15550 ezt jól benéztem akkor:) -
Azert bar butacska a fizika neha, esos versenyen leizzad az ember....Foleg hogy Kanadaban 50 kort kell menni esogumin, hatulrol meg az elejetol kezdve tolnak le a palyarol. :)))) Mar alig tudok kigyorsitani olyan kopott a gumi, laza tempora nincs lehetoseg.....Es meg van 20 kor, Wettel meg fel masodpercre vanfolyamatosan mogottem.... -
A nap és az esőfelhő valószínűleg ezt jelentik...
-
IXEMGabeo #15547 gondolom az első időmérős a 2. futam beállítás
parc fermé szabályok csak az egyiket engedélyezik:) -
-
precise #15545 Akkor tegyük helyre azokat a dolgokat. (Bocs nem tudtam, hogy "lányok" közé keveredtem) -
No, működik, még nem igen használtam ilyesmire, de nekem úgy tűnik van némi katymasz a profil használatban :)))) -
Kemenyebb kevereken, foleg ha az kimelve van es a lagy meg gyilkolva, siman lehet dupla annyi kort menni. Fontos a versenytav, mennyi kor van benne idomeron es mennyire porgeted tul kigyorsitaskor, mennyire fekezed el a kanyarokat. En hoaszabb versenyeket megyek csak, de tudom tartani a lepest az ai-val.Nem mondom, hogy nem kopik, nem csuszkal es nem kell figyelni a kopottakkal, de ez benne a lenyeg. -
csak ott is ugy fogynak a gumik hogy ihaj. tegnap mentem mogyorodon, még az első boxkiállásig el-el mentem hogy csak 1 helyet vesztettem, de az utolsó körökre megint teljesen elfogytak a gumik, és ahogy néztem az első 2 helyezett ki se ment kerékcserére (bár a köridőket nézve a végén mégis kimentem egyszer, de nem igazán lehetett ezt a pályán észrevenni). és nekik nem fogynak el a gumik. akár kimélve megyek, akár nem. meg teljesen nekem jönnek, és még engem büntetnek meg.
jó, forz indiával nem kéne első helyről álmodni :DDD
amugy kaptam valami kérést saubertől, ez mit jelent, hogy menjek át hozzájuk? cseperből vederbe. majd ha ferrari kér fel, akkor.:D -
De ott nincs olyan merteku warez, nem kell hetente uj exe.... :))) -
jöhetne már xboxra is valami title update. azért ott is vannak bugok jócskán.... -
Na jó, de ez mi a f...ér nem akar működni ??? :DDDDD
Működik ez egyáltalán a logitech-nél ? :) -
Ma mar illene valami beszedfelismeros-akarmit hasznalni, beuzemelni, mukodesre birni az ilyesmihhez:) Egyszerubb lenne a helyzet:P -
Miért nem működik ???? Játékban átállítottam a gyorsmenü gombokat wasd-re, csináltam makrot, pl inter gumira :W-D-S , de semmi nem történik ha megnyomom azt a gombot a kormányon ahol a makro van .....
Ötlet ? :) -
Megvan, de a játékban valamiért nem akar működni .... -
G27-el hogy lehet a gombokhoz makrot rendelni, rögzíteni ??? mondjuk nyomogassa le sorban hogy " W-D-D " ? Próbálom a keystrokkal, de csak egy billentyűt vesz fel .... -
A kontroller beallitasoknal alul, figyelni kell, hogy az „Override...” kezdetu resz kormanyhoz legyen allitva, mert amugy szar.
Az Advanced reszben minden Deadzone egyertelmuen 0%, a kormany linearitas is 0%, egyedul a kormanyzas szaturaciot kell annyira megemelni, hogy a valodi kormanyelfordulashoz igazodjon az F1-es (900-as kormanyon 60% kornyeke). -
Ugatni te szoktal.....csak, hogy a helyen legyenek a dolgok ! -
Skorzeny8814 #15532 Más is találkozott már ezzel a problémával? Keresgéltem rá megoldást, de csak olyanokat találtam "understeer" néven, amik az első kerekek tapadásán javítottak. Nekem viszont nem ez a bajom, hanem az, hogy nem forog elég gyorsan az autó kormánya. Képtelen követni a hirtelen mozdulatokat pl egy sikánban. Persze nem az a célom, hogy 300-nál keresztbe fordítsam a kormányt, de azért ez elég lassan követi a kezemet. -
precise #15531 Szerintem a játék a patch előtt is és után is egyforma. Egyszerűen bizonyos kanyarokba jobban csúszik mint a többiben. Mondhatnám, hogy Script :) de nyilván leugattok így azt mondom azokban a kanyarokban az aszfalt tapadása kisebb. Pl EU GP sikán kijárat bármit csinálsz rakja a seggét, vannak még ilyen helyek. -
Ez nyilvánvaló hogy így változott. Az a fura hogy ha ezt valaki nem érezte 2 kanyar után... -
Persze, de inkább nem kommentálom... -
Egyetértek. Nálam semmi változás, most mentem 2 karrierfutamot. De arról hogy lehet meggyőződni, hogy a Steam valóban felrakta a patch-et? -
lol neked bünti pont??? -
Szerintem igen, most kettes végén simán padlóval gyorsítok, előtte még hármasban is volt hogy pörgött a kerék .... ennyit tuti nem változtam egy délután alatt :)))Érzésre egyszer csak sokkal inkább padlógázas lett a kigyorsítás. -
Szerintem az első PATCH-el sem butították, csak Lac Coo bebeszélte magának :) Sehol máshol nem olvastam és én sem igazán tapasztaltam. -
ki tudom kapcsolni a steamet mielőtt patcheli ? :) -
Remélem butítják még egy fokkal
-
Van új PATCH!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Today sees our second PC Patch available on Steam for PC versions of F1 2013. We will update this topic once the patch goes live (today).
PC FPS Issues:
We’ve made further improvements to the PC FPS issue whereby higher specification PC’s had a considerable lap time advantage over lower ones. The difference now should be negligible and should allow fair competition between all players. Again we are aware this is a hot topic and will continue to monitor the forums for feedback once this fix is live.
At 30+ FPS the track will now rubber in.
Minor Fixes:
In Online Custom Races AI cars that have retired will now be removed from the track correctly.
Improved AI replication on high latency / low bandwidth connections in Online Custom Races.
Corrected Professional and Expert AI difficulty on Sakhir (Bahrain) & Monza.
Fixed an issue where on certain hardware all menus would be black.
Force feedback settings have been tweaked to remedy the mid corner ‘dropout’ that some players were reporting.
The above fixes (where relevant) for the Xbox 360 and PS3 versions of the game are currently being tested and verified. These require additional submission and authorisation from Microsoft and Sony so the release date for these will follow a little later than the PC version. -
Skorzeny8814 #15521 Az alul-kormányzottsággal lehet valamit kezdeni? Az a bajom az irányítással, hogy a játékbeli kormány nem követi a kezemben lévő kormányt, ha hirtelen mozgatom. Ez elég zavaró tud lenni, amikor például beesek egy monaco-i sikánba és leharapom a korlát szélét, mert nem úgy mozog a kormány, ahogy én mozgatom. Olyan, mintha egy Cadillac-ben ülnék. -
Skorzeny8814 #15520 Bocs, már látom. Rágugliztam. Köszönöm! -
Pluszban a jelenlegi 4 kocsi és 2 pálya mellé. Estoril és Imola. A 92-es Ferrari hangja valami isteni...
-
Skorzeny8814 #15518 Akkor passz. Én annyit vettem észre, hogy a DRS zóna szívás, ha nem te vagy hátul, meg hogy a verseny végén szokta az AI komolyra venni a figurát. De én még csak az első szezonomat csinálom, szóval nem biztos, hogy igazam van. -
Skorzeny8814 #15517 Mármint pluszban a jelenlegi 4 kocsi és 3 (asszem 3) pálya mellé? Akkor hol van a többi autó, amiket a videókon lehet látni? Vagy az csak parasztvakítás? -
DLC. 6 kocsi, 2 pálya.