21775
  • Crome
    Jól tudom, hogy valamelyik patch javítani volt hivatott azt, hogy ne legyen fekete képernyőm, miközben a hang és játék megy tovább? Mert most pont ez van. 20 kör után egy flashback kérést követően elszállt az egész, azóta hiába próbálok akármit vagy pl. restart race-t nem jön vissza a kép. Van valami megoldás rá esetleg? Végső esetben retire lesz, de azt nagyon nem szeretném...
  • Bukephalos
    És a hosstesek duplán, Mr. E. pedig triplán érne :)) Lassan annyi fejlesztési ötletünk lesz, hogy beállíthatnánk CM-ékhez :))
  • Crome
    Mondjuk a pódiumos dolgot lehetne használni achievement-ek elérésre, hogy egy felrázásnyi pezsgővel hány embert találsz el magad körül és azon belül hány %-os pontossággal. :-D
  • Bukephalos
    Nem is rossz ötlet:)) De pl. ilyen E/1 nézetben szerintem simán meg tudnák csinálni, mint a kocsiba beszállást. Ha már arcképet nem lehet feltölteni a játékba!:)) Na jó nem kívánok lehetetlen dolgokat. De azért a köröket berakhatnák a 2014-esbe
  • lac coo
    És a pódium ünneplésen mit kellene csinálni ? valami Mario féle ügyességi, hogy feljuss a pódiumra , :)
  • Crome
    Mondjuk én is előbb beáldoznám a sisakokat az általad említett dolgokért cserébe. :-) Szóval annyira nem más az igényem, csak éppen az adott helyzethez mért. :-)
  • Bukephalos
    Nekem jobban hiányoznak a fel-, és levezető körök plussz a pódium ünneplés. De szerintem mindenkinek más.
  • Crome
    Ez igaz, de a tudat is fontos számomra, még ha nem is látom, mert belső nézettel szoktam menni. :-) Persze vannak komolyabb problémák is, de számomra így legalább 1-el kevesebb.
  • Alexease
    De eletszeru helyzetben, sose latod a sajat sisakodat, legalabbis vezetes kozben, igy szinte teljesen mindegy hogyan nez ki:D
    Persze ha visszajatszasokat is nezegetsz, akkor talan fontos, de sajnos ennel sokkal komolyabb problemai is vannak a programnak (pl. iranyitas, kormany/ffb support) :/
  • Crome
    Én szeretem ha a lehető legtöbb dolog életszerű a játékban, ezért használom a hivatalos sisakokat. :-) Persze ettől még nyilván közel sem lesz életszerű, de legalább ez hozzátesz valamennyit. Akkor használom így, szóval nem tragédia, de legalább most már tudom, hogy miért nem jelennek meg a menüben.
  • Bukephalos
    hmm ezt nem is néztem, hogy 15 fölött már nem jelennek meg! Úgy látszik ez van. Amúgy én sem a hivatalos 2013-as festéseket használom, hanem vagy régebbieket vagy teljesen fantázia sisakokat. Én már hozzá szoktam, hogy a menüben nem jelennek meg...
  • Crome
    Gondolom valami photoshop fájl lehet, mondjuk ennyire én sem értek hozzá. :-) Azt viszont tudom, hogy néztem az általad ajánlott pakkot, de két bajom van vele. Egyrészt nem tartalmazza az összes hivatalos sisakot, másrészt hiába másoltam be azt is, a sisakok csak 15-ig jelentek meg a menüben, a felette lévők megint csak a gyáriak voltak a menüben. Most ezt a pakkot használom, ami számomra teljesen jó, csak a menüképek hiányoznak.
  • Bukephalos
    Nem érted félre! Ahoz, hogy a menüben is megjelenjen az új dizájn, a helmet pack-nak tartalmaznia kell egy b_nonpersistent.pssg fájlt, amivel a frontend könyvtárban kell az eredetit felülírnod. Ha ezt nem készítette el az alkotó, akkor nincs mit tenni, én pl. egy txt fájlba felírtam a sisak neveket, amiről be tudom azonosítani, és ez alapján választom ki őket a játékban. Kőkorszaki módszer de működik. De ha pl.ezt a packot töltöd le, akkor megtalálod a fenti fájlt benne, így ennek a packnak a sisakjai már a menüben is meg fognak jelenni.
    Azt ne kérdezd, hogy ezt a nonpersistent fájlt hogy kell elkészíteni, ha magad akarod:))
  • B0GE5z
    én nem látok semmi extra dolgot a forzán
  • maujuri #15661
    Sziasztok.
    Most láttam egy videot amin érdemes lenne elgondolkodniuk a Codemasters F1 csapatának. És nem csak a pénzt elkérni az emberektől, hanem minőséget is produkálni, ha már ővéké az F1 licensz.
    F1 2013 VS Forza Motorsport 5- Érezd a különbséget
  • Crome
    *választok=váltok
  • Crome
    Köszi, igen úgy értettem. Nekem is bent van a játékban a kiválasztott sisak, de szeretném a menüben is látni őket, mert ha majd csapatot választok, akkor annak a versenyzőnek a sisakját szeretném viselni, akinek a helyére kerülök. Így meg menü nélkül nehéz kitalálni, hogy melyik lenne az. A sisakok fájlneve megegyezik az eredeti nevekkel, tehát nem igazán értem, hogy akkor miért nem jelennek meg. Vagy én értem félre, amit írtál. :-)
  • Bukephalos
    Ha a problémát úgy érted, hogy a menüben nem jelenik meg az új sisak dizájn, semmi gond, nyugodtan válaszd ki, a játékban már a letöltött festés fog látszódni. Elöszőr én is problémáztam ezen, aztán mikor minden-mindegy alapon kiválasztottam, a játékban már örültem. Ahoz, hogy a menüben is megjelenjen a sisak máshol, más kiterjesztéssel kell a sisakokat bemásolni. Csak a letöltött sisak fájlneve egyezzen meg az eredeti sisakfájl nevekkel :))
  • Crome
    Sziasztok!

Egy olyan gondom van, hogy letöltöttem RD-ről sisakfestéseket, de hiába másolom be a leírt helyükre, a játékban mégsem jelenik meg, csak a gyári. Van valami ötletetek, hogy miért lehet ez?
  • Danecay
    Nem tudom, még nem próbáltam, viszont folyamatosan javítgatják. Az F1 2012-höz használtam és szerintem ott teljesen jó irányba változtatta a játékot.
  • lac coo
    ezt azt hiszem néztem már anno, kicsit roncsderbi a vége :))
  • Danecay
    Ebben elég sok változtatás van, beleértve a az AI féktávokat is:

True to Life AI
  • lac coo
    F1 2013-hoz nem jött valami AI féktávot csökkentő mod?
  • Totti5
    Lesz, majd E3on leghamarabb vagy utána lesz bejelentve ahogy a 2013 is.
  • akyyy
    na? lesz f1 2014? semmi hír még róla?
  • lac coo
    Felraktam 135%-ra az ffb erot a driverben, es teljesen jo lett.
  • lac coo
    Tegnap újra felraktam a játékot, és az istennek nem akar észhez térni az FFB.... :(((

középen ekkora lyuk van, hogy élvezhetetlen .... Múltkor pár újraindítás után megjavult, most nem akar, nem értem én ezt .....
  • fcbdavid
    Szimulátorozás PC-n, autóversenyzés II. rész
  • rambozo
    Sziasztok! Azt ugye jól tudom, hogy nincs bejelentve a 2013-hoz új DLC?
    (Csak mert a Steamen a Classic pálya és autó csomag összesen 5,5 Euro most, viszont a Classic Edition Upgrade, ami a Season Passnak felel meg 12.)
  • Alexease
    Lehet hogy el van irva. Ha coop akkor autoval kell menni bevasarolni, ha cop, akkor valszeg uldoznek a rendorok, de ha megis igy irjak, akkor valszeg online-os kozos jatekmod lesz;)
  • f1 alonso
    a co op az milyen jatek mod ?
  • f1 alonso
    köszi a segitséget
  • akyyy
    akkor csak osztott képernyőn fog menni (system lan, az olyan mint két kép saját hálózatba összekötve, csak itt az xboxban van. kettőt összekötöl, és tudtak játszani ketten 2 gépen (de ehez kétszer is meg kell legyen a játék)
  • f1 alonso
    eredeti a játék és de nincs gold előfizetése. és mi az a system lan.
  • akyyy
    xbxon csak osztott képernyő van, illetve system lan. de honnan szivjuk ki hogy neked most ott eredeti-e vagy nem. ha meg nem, akkor milyen verzió van meg, ha meg eredeti, van e gold előfizetésed.
  • f1 alonso
    xboxon is ugyan ez van
  • f1 alonso
    Köszi !De xboxon van meg a játék .
  • akyyy
    tegyél fel steamet. steam-be kell hogy legyen már egy játék megvéve.

meg tán valamelyik portot is engedélyezni kell.

csak az a crack jó ami nem dll-es stemaes crack (valami crackfix a neve tán.
  • akyyy
    nekem se eredeti mégis tudok netne játszani :P
  • IXEMGabeo
    correct :P