21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Az a nagy igazság, hogy teljesen igazat mond. Volt egy magyar oldala is ezeknek a Codemasterses Forma 1-es játékoknak. Ott is körül-belül azt csinálta az oldal tulajdonosa, mint Te. Védte a játékot az utolsó cérnaszálig egészen 2013-ig kb, utána már ő is belátta, hogy amit csinálnak, az egy nagy kupac trágya becsomagolva.
Egyszerűen siralmas amit a Codemasters művel az utóbbi időkbe, szegény GRID sorozattal is mit tett... az első fantasztikus részt lerombolták a picsába, nincs belső nézet? Minek, nem is kell, nem férne bele a memóriába, túl gépigényes lenne, ja persze GTA-ba minden kocsinak van belső nézete, meg egy disznó nagy terület, mégis döccenő mentesen fut.
Az a baj, hogy totál nem látod a fától az erdőt. -
Szetrintem, ha téged egyátalán nem érdekel a játék, akkor ne írkálj ide és ne sértegesd azokat akik várják és kedvelik a sorozatot. Neked nem kell tiszta sor. Ezt veheted figyelmeztetésnek, mert a következő ilyen hsz már megy a modiknak. Erre itt nincs szükség.
Ui: Mario Kart egy komplex mechanikára épülő árkéd játék, nem kellene ledegradálni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.23. 10:42:28 -
kigyofia #16310 Itt néhány embernek vagy részesedése van a játékeládásokból vagy szerelmes a codemastersbe. Gondolom ti azok a fajta "fanok" vagytok akik szerint a mostani szikrázós padlólemeztől is jobb lett a Formula 1. Szerintetek az jó játék ahol a szabályrendszer a Mario kart szintjén van, ahol nincs normális törés, ahol a FFB 270 fok után egyszerűen megszűnik, ahol ha lefutsz a pályáról automatikusan lelassít még akkor is ha aszfaltozott bukótér van, ahol a fizika egyre butább, hogy a buta játékos igényeit szolgálják ki és még sorolhatnám igen hosszan az idegesítő hibákat. Mekkora szerencséje van a codemastersnek, hogy a többség olyan igénytelen, hogy a valódi tartalom helyett a pódiumon pezsgőzésre, interjúkra és egyéb felesleges marhaságokra élvez. -
Timbu #16309 Biztos mindenki el fogja nyomni a harmadik alkalomtól kezdve, de a képek alapján a rajtrács igen hangulatos lesz. -
davids014 #16308 Nagyon jóóó
-
Az !
Meg ugyan olyan kék az autó, meg új házakat se húztak monacoban ! :) -
nagyon baba a modell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.22. 22:52:22 -
Reces a CASIO felirat:/ Mar megint nem csinaltak semmit, rokabor az egesz:) 

-
-
Amúgy ezek a képek ígéretesebbnek tűnnek. Fények jobbnak látszanak. Plusz a grafika is. -
Ja, csak kicsivel több munkát is belepakolhattak volna, attól, hogy KI KELL ADNI, az nem azt jelenti, hogy újracsomagoljuk a szart... -
2011,2012,2013 komoly melók voltak. Minden apró autentikus dolgot belepakoltak ami az adott évre jellemző volt. Mindent. Olyan aprólékosan ahogy az el sem volt várható, de megoldották.
2014 kötelező volt kiadni, hisz megvették a liszenszet, de párhuzamosan csinálták mellette, készültek 2015re. 2014el sincs gond, de turbó motorok komolyabb modelezése ha lesz akkor az az ideiben várható.
Pofátlanság? kit érdekel. Ne vedd meg, de más szórakozását ne szóld le. Codinek drága szerződése van, KI KELL ADNIA. Nincs mese. Generáció váltás miatt így jött ki a 2014. 2015öt hamarabb hozzák, láthatóan rengeteg mindent belepakolnak.
Én várom, eddig is tetszett, ez is fog. -
Grafikailag nem lehet évente újat ,szebbet, jobbat csinálni, ez tuti .....
az tény, hogy a fizika mostohagyerek volt, talán idén javítanak rajta, bár nagyon nem hiszem azért :)))
az nem érdekli az embereket ...
de ha FOM,meg a tököm tudja ki belepofázhat ,akkor eleve régen rossz az egész ... -
De ez teljesen nem arról szól értsd már meg, az, hogy kiadok egy évadot úgy, hogy lényegében csináltam új auto modell-eket, hangokat, versenyzőket átállítottam, az egy nagy lófasz. Így kiadni egy évadot az pofátlanság felső határa, még a turbó motorokat is basztak lemodellezni. Nagyon fanatikusnak kell lenni, hogy ezt ne lásd be. -
:DDD
Amúgy erre, ezt mind lemodellezni, leanimálni.... -
Ott a pezsgő, beszarok :) erre megy el kurvasok idő, pilóták, modellek, mocap.... -
-
paj01 #16295 Várható volt a csúszás. Semmi anyag nem volt a játékról pár héttel a megjelenés előtt. Attól tartok nem lesz nagy előrelépés ez a rész sem. A teaseren ami a grafikai színvonalat illeti akár 2012/13 ból is összelehetne vágni valami ilyesmit. Nem "nextgen" áll leejtős az biztos. Az eső effekt már 2010ben is király volt. Ez a pódiumos pezsgőzés meg hasonló "f1 feeling" cuccok kb 2x érdekesek utána skip. Meglátjuk. -
Mond meg a valóságnak hogy ne indítsák el a bajnokságot évente, hogy legyen ideje a játékfejlesztőnek adagolni 3 évente, hogy a kedves júzernek jó legyen :) -
akkor lesz egy jó éved ! :DDDD -
Csodálom, hogy egyesek itt mennyire védik még a Codemasters-t ennyi rókabőr után is és ha ez az évad is egy nagy kuka lesz? -
Majd kiderül. remélem változik a fizika is, kormány és FFB is...másként ez már nem érdekel :) -
GPx8 #16290 És akkor az über-szimulátoros csóka csak dísznek van? :) -
Akinek eddig nem volt benne semmi élvezet, annak a jövőben sem lesz. Finomítások nyilván lesznek, de más nem lesz a játék mint eddig. -
De amíg nincs videó , addig nem lehet tudni azt sem, hogy rossz lesz, nem igaz , :) -
kigyofia #16287 Na ebben egyetértünk, ha minden más hibát kijavítottak és egy valóban élvezetes játékot (nekem csak az online számít a többire szarok) sikerült készíteniük akkor nekem sem lesz bajom a grafikával mert tényleg nem az az elsődleges szempont. Viszont nem igaz, hogy nem látjátok, megint parasztvakítás folyik, két hónappal a megjelenés előtt nincs egy normális ingame video amiből tényleg lehetne következtetéseket levonni, összehasonlításokat tenni az előző részekkel. -
Elemezd ki mi nem hangulatos a videón, és helyette mit kellene mutatnia egy F1es kedvcsinálónak.
Egyik évben sem volt szar amit kiadtak. -
Mindneki a monaco palyat kopkodi, pedig nincs autosjatek a vilagon, ami felulrol jol nezne ki, nem is tul szerencses igy mutogatni... :)Ordit a hatalmas tavolsag miatt a lodolas, torpek a texturak mert ilyen tavolsagbol minek is lenne nagyobb stb....
Nekem realisztikussagban tovabra is a Grid Autosport palyak messze a legjobbak, legszebbek, szoval grafikaban en biztos nem csalodok :)))
De valo igaz, egy kis piros fennyel, hatalmas bloommal, llencseeffektel ezt is el lehetne jobban adni , mint Cars, pedig ott sem kulonbek a palyak.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.22. 20:09:19 -
De ugyanigy, TE SEM tudod ebbol a videobol (es egyeb kepekbol) megallapitani, milyen AUTOS PROGRAM lesz. NEM screenshot-generator, autos program! :) Ha EZ rondanak es elavultnak szamit (szerinted!), mert nem nextgen, de ha ala pakolnak egy AC fizikkat, akkor felolem lehet kicsivel rondabb is;DDDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.22. 19:59:53 -
Melyik az a jatek amire azg mondod, hogy szep is meg jo is ?
Csak hogy tudjuk mar...
En komoyan nem ertem mi francos fene kellene meg ide :))))
-
kigyofia #16282 Atom F1 hangulat? Mi? A 22 mp-s videoból a fele nyilatkozgató pilótákat mutat, akkor te inkább ne is játsz csak nézd a riportokat. Ritka alacsonyan van nálatok a léc. Pont az ilyen vásárlók miatt teheti meg a codie, hogy minden évben ugyanazt a szart adja ki. -
Nem ertem mi a baj a grafikaval...
PCars ilyen esorol almodik......
Lehet teld kellene vagni lensfarrel meg ilyen vackokkal :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.22. 19:34:36 -
Gyenge? mármint mi a gyenge a videón? atom F1 hangulat minden képkockán. Elő is rendeltem.
Melyik cégnek pontosan?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.22. 19:07:20 -
kigyofia #16279 Nem estem hanyatt, hacsak attól nem, hogy két hónappal a megjelenés előtt egy ilyen gyenge előzetessel akarják népszerűsíteni a játékot. Kiba....ttul visszafelé fog elsülni, a youtube-on már rengeteg a negatív (és teljes mértékben érthető) hozzászólás miszerint mondják lefelé az előrendeléseket. Ez nekik a nextgen grafika?? Édes istenem adják már egy olyan cégnek a jogokat akik tudnak normális autós játékot csinálni. -
Az eso jo !
Nekem mindegy mikor jon, csak jo legyen !:)
-
Nemrég kezdődött az évad... eddig októberben jött mindig, most hónapokkal hamarabb fog. Jön amikor jönnie kell. Korai volt a március és a június is, ha nem tudják tartani akkor nem tudják.
Erősorrend, gumiszimuláció, fejlesztések, pályák, modellek és az évre jellemző technikai apróságokat előre nem lehetett megjósolni. Elég komplex a cucc , pláne ha még tovább akarják vinni ( lásd Dirt Rally ) és még jobban a szimulációra összpontosítani. Új motor lesz alatta és a Codie nincs túl jó anyagi helyzetben. Kapkodniuk nem szabad, a játékot el kell adni, hogy profitáljon, olyanra kell csinálni amit zabál a nép.
Azt hogy leszimulálja az adott évadot és tolhatod úgy ahogy a nagyok az nyilvánvalóan nem elég, mert az egyszeri gémer 2010 óta ugyan az érzi csak és látja. Megy körbe minden évben ugyan azokon a pályákon. Fel sem dolgozza a sok sok apróságot amit belecsempésznek amitől autentikus lett és ami a Codie esszencia benne volt. Nomeg butítani is kellett a 2013at mert túl jól szimulálta le a dolgokat... vicc volt, na mindegy erről jobb nem beszélni.
Ide csilli villi, grid girl, pezsgőzés és mindenféle totál felesleges elemek kellenek, mert ezzel lehet eladni. Kit érdekel a hybrid-turbó motor működése, a lényeg hogy legyen látványos átvezetők, legyen TV Hud és sok sok munkát megkövetelő felszínes dolgok. Ha ezt látják akkor fogják venni, mert ettől ÚJ. Igaz hogy 1-2szer ezekt megnézed utána elnyomod, de ha ez kell hát ez kell. Látszik a fenti tréleren h erre is rámennek, mert csak így lehet eladni. -
davids014 #16276 Megjelenés 15.07.10
Vicc, hogy megint elcsúszik egy teljes hónapot. Tavaly azt ígérték, hogy márciusban jelenik meg..... erre a harmadik negyedévben. -
-
kigyofia #16274 Én csak online játszottam és ált. minden be volt kapcsolva amit belehetett (host függő) és komolyabb sérülés nélkül is össze lehet érni úgy, ahogy élőben is szoktak, hogy nem történik tragédia, a hülye játék mégis agyba-főbe büntette az embert, méghozzá sokszor a vétlent. Ez teljesen tönkre tudta tenni a játékélményt, gyakorlatilag azon múlt egy jó verseny, hogy az ellenfelek "komolyak" voltak vagy idióták. De mondok mást, volt, hogy azért mentem neki az előttem lévőnek mert a hülyegyerek úgy gondolta, ha gépet már meg tudja verni akkor online is fasza, aztán kb 8-10 mp-vel lassabb volt a legjobbaktól, ilyen különbséggel pedig nehéz számolni. Arról már nem is beszélve, hogy ha elhagytad a pályát szintén lekorlátozott a program. Annyi negatív dolgot hoztak be évről-évre a játékba, hogy szó szerint megutáltam. Egy szó mint száz nagyon kétkedő vagyok az érkező játékkal kapcsolatban de reménykedem, hogy pozitívan fogok csalódni. -
A buntetes az mindenhol problemas, vagy sokszor buntet oktalanul mert benezi a program, vagy sokszor ki lehet jatszani.
De igazabol F1 ben egy kis kocc, nem egy kis bunti hanem legtobbszor a verseny veget jelenti.
En mindig megemelt toressel jatszottam, soha nem buntettek meg, mert eleve vigyaznom kellet, nem tolakodni elore a tomegben .