21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ránézésre kevesebb a tapadás! Grafika sokkal élethűbb, nagyon szépek a fények.
Amúgy nem lesz jó sajnos ez a része sem. Kamu HUD :((( -
Fernandooo #16351 F1 2015 gameplay (sajnos banánnal):
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.25. 12:34:16 -
egyik se jó, az az igazság, de ha F1 akkor egyértelmű , hogy a CM . -
Fernandooo #16349 Tényleg hülyeség ebbe most belemászni, nincs kedvem egy újabb csörtéhez. A békesség kedvéért maradjunk annyiban, hogy kinek mi. :) -
Hát ebbe ne is menjünk bele .....szeretem a Cars-t mert vannak jó autók benne, de a nagy formula egy nulla .... -
Fernandooo #16347 "...fizikát nem hasonlítom Carshoz, mert abban szerintem vicc a nagy formula, annál jobb a CM..."
:DDDDDDD Hónap vicce. Tekerj már le egy versenytávot a FA-val, aztán meg ezekkel a CM-es szappantartó szarokkal. Azért nem lesz ám jobb a CM autója, mert te inkább azt tudod a pályán tartani... Bár nem is tudom minek megyek ebbe bele már sokadszorra.
-
Ezt az 1500 órát azért egyből visszaosztottam én is, és hasonló következtetésre jutottam, nemhogy 1 db. játékkal :) Ha belegondolok, még 1 évadot, szezont sem játszottam végig egyik részével sem :) -
Kit izgat, igazából sincs kivetítve a pilóta elé :))) ki kell kaccsóni ! -
Ez is mekkora egy vicc, megveszik az F1-es jogokat, aztán rendes TV HUD-ért fizetni kell még. Zsidó egy banda. -
Nem. -
-
RYO21 #16341 Szerintetek idén végre rendes TV HUD lesz a játékban? -
Pesszimistak vagytok, mi az hogy ugyse valtoztat :-)
A kormanysziggel nekem nem problemam, 900 fokon addig allitottam a szaturaciot amig szinkronban volt a jatek kormanyaval azt jovan.
Igazabol a kormanyon meg az ffb n valtoztatnanak eleg jo helyen lennenek, a Dirt Rally kifejezetten jo.
Az F1 is teljesen jo lenne, foleg mert nem ketezik manapsag mas f1 jatek.
En bizakodom, talan nem veletlen hajtigatjak , higy uj cucc lesz mindenbol, meg nem veletlen szereztek egy hc szimest, higy segitse oket...
Legfeljebb pofara esek :-)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.24. 11:16:37 -
más játékokban sincs kattanás, nem az a gond...hanem h a 270 még F1 -ben is kevés...a Codemasters meg úgy se változtat ezen...lásd a "szimulátoros irányba elmenő" LOL Dirt Rally is megkapta ugyanezt az irányítást...
ha meg a kattanás hiányzik akkor annyit kell beállítani driverben és akkor eleve nem tudod továbbforgatni...CM játékokhoz tük felesleges 900-n járatni a kormányt és a saturációval és hasonlókkal baszakodni...beállítod 270-re és mindent kihoztál a játékból...:) -
kigyofia #16338 Nem az akadás a lényeg, hanem, hogy azon bizonyos pont után után egyszerűen megszűnt a teljes ffb nálam (nem tudom, hogy milyen tipusú kormányokra volt ez igaz). ergo semmilyen ellenállás nem volt így tovább szaladt az ember keze. A lényeg, hogy nálam elsősorban ez verte ki a biztosítékot és még egyszer mondom, nem csak én voltam így mert angol nyelvű forumokon nagyon sokan panaszkodtak ugyanerre mely hibát részben el is ismert a codemasters. -
Jah, lehet mar nem tudom annyi van belole :))))) -
Az a 13 volt!
2012 sínautó volt az elejétől. Az nem volt bejövős. -
Azert nem tetszett mert nem akadt meg a kormany ??? :))))
Nekem 2012 jott be a legjobban az eslo verzio, utana elkezdtek butabbra csinalni, szoval kenytelen voltam warezzal tolni :)))))
Mondjuk 1500 orat lehet egesz eletemben nem jatszottam osszesen :) -
kigyofia #16334 Nem volt ugyanolyan, pl egy nagyon is észervehető különbség: a 11-ben 270 fok (ez nem biztos, hogy pontos adat de nem is ez a lényeg) után nem szűnt meg a ffb csak egy enyhe kattanás figyelmeztetett, hogy nincs értelme tovább fordítani mert elérted a maxot, a 12-ben nem kattant, hanem egyszerűen megszűnt a ffb. De ez csak a legszembetűnőbb gond volt a többibe bele sem kezdek.
Egyszó mint száz, amíg a 11-el több mint 1500 órát nagyobb gondok nélkül, többnyire élvezettel játszottam online addig a 12-t rövid szenvedés után eladtam, a 13 egy hetet sem élt meg nálam az említett probléma miatt. -
a kormánykezelést azért már illene megoldaniuk, FFB-ben nem hiszem ,.hogy nem tudnának egy Cars szintet .
fizikát nem hasonlítom Carshoz, mert abban szerintem vicc a nagy formula, annál jobb a CM . -
Mindegyik resz ugyanaz volt kezelesre, krmanyra es FFB-re, csak finomhangoltak rajta. Volt szarabb vagy jobb, de osszessegeben egyik sem volt jo;D
Mintanak jo lehet: AC, rF2, CARS, iR, SCE, LFS :) -
Hát szerintem tök egyforma a kormánykezelés FFB mindegyikben :)
ki kell próbálni valami neves szimet és érezni fogod a különbséget.
De FFB-ben akár PCars is mehet ... -
kigyofia #16330 "Ami nagyon kellene, egy normalis kormanyzas es FFB. Mukodesre mar az elozo is telejsen jo volt, de a szegenyes kezeles sokat ront rajta"
Mit értesz ez alatt pontosan?
Nekem a 14 nincs meg de a 11-nél még majdnem tökéletesen meg voltam elégedve a kormányzással (logitech g25) a codie sorozatából való kiábrándulásom a 12-nél kezdődött amikor sehogy sem tudtam normális kormányzásra bírni a játékot (amit a codie el is ismert (mivel a contollerrel való irányíthatóságot erőltette) és szokásos ígérgetések után (miszerint majd a következő patch-ek megoldják) sem történt semmi. A 13 szinte ugyanez. Ezért nem hiszek már nekik és dőlök be a csilli-villi trailernek és sok bullshitnek amit nyomatnak. -
Igazi HC fizika amugy sem lehetne, mert meg szimes hozzallassal sem lehetne rendesen elvezetni;) Persze, azert nem art ha kozelednene hozza;P
Ami nagyon kellene, egy normalis kormanyzas es FFB. Mukodesre mar az elozo is telejsen jo volt, de a szegenyes kezeles sokat ront rajta.
Az uj fizika, gumi es kezeles barmit jelenthet. Azt is, hogy sokkal jobb lesz billel vagy banannal:D A Pro Session meg lehet egy 120%-os sinauto A.I., brutal gumikopas, tores, 80%-os tapadassal:D
De errol a reszerol teljesen mindegy mit mondanak, ez csak hasznalat kozben derul ki. -
soha nem lehet tudni, elmúlt játékaik mind a gagyizáson buktak el, és azért nem hülye a codemasters, főleg nem lehet mondani, hogy nem értenek hozzá ....
Majd meglátjuk, én remélem javul . -
Márpedig nekem olyan vérszim kell, hogy három napig elindulni ne tudjak vele ! :)))
fizika még elmenne, kicsit finomodna főleg, F1-nek jóaz, de jobb FFB mindenképp ráférne ... -
GPx8 #16326 Itt azért szépeket ígérgetnek...
Link
"You should expect a new game. It runs on a new, improved engine, it has new physics, new tyre model, new handling model, it has a new Pro Season mode, which is the hardest possible settings within the game, and it will surely be of enough challenge even to Simracers like me." -
Az lényegtelen, hisz a jövőt nem látom. Kevesebb tapadás kellene, lásd Dirt Rally, de alapjaiban nem hiszem hogy változni fog. -
GPx8 #16324 "Finomítások lehetnek, de a fizika, irányítás nem fog lényegesen eltérni az eddigiektől."
Ebben biztos vagy? -
Remek dolog játszani a szavakkal, de maradjunk az F1nél. Ha neked eddig nem tetszett akkor mit foglalkozol ezzel? alapjaiban nem lesz másabb. Finomítások lehetnek, de a fizika, irányítás nem fog lényegesen eltérni az eddigiektől. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aha, szóval, ha egy politikai párt 10 év alatt legyalulja az országot, de jövőre választás és szép ígéreteket tesz, akkor Te rászavazol?
-
kigyofia #16321 Veled ellentétben én olyan F1 rajongó vagyok aki igen is szeretné ha ahhoz méltó játék születne és van jogom bírálni a codemasterst mert a 2014-es részt kivéve az összeset megvettem és nem az ncore-ról töltöttem le. Egyébként meg annak jelentesz akinek akarsz hülyegyerek sőt apukádnak is mondjál meg. -
davids014 #16320 Licence -
En versenyre hasznaltam a jatekot arra teljesen jo volt.Grafika biven jo.
Ha minden maradna a tavalyi csak jobb fizikat, gumit ffb t kapna, meg nehany szukseges dolgot, kamera allitas, normalis replay, akkor en teljesen elegedett lennek .... -
Most mi a téma? kezdem nem érteni. Itt vannak a képek, videó amiben a körítés mutatják ami elég masszív lesz. 2015ös játékról van szó, nem a 2010-2014. Azok a múlt.
F1es autó lehet sok játékban van, de mit kezdesz vele? 1-2 modellel. Attól még nem lesz az F1es játék. S főleg retró járgányok vannak. 14-15 V6 nincs semmiben pl.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.23. 13:06:11 -
Igen, biztos azért vállaltam a házigazda szerepet is, mert annyira utálom a sorozatot. -
GPx8 #16316 Kivácsi vagyok, hogy idén lesz-e rendes "TV style" replay? Valami technikai oka volt, hogy eddig nem volt ilyen? Nem ismerem a sorozatot, csak a 2013-at próbáltam utoljára ki, de mintha valami technikai akadálya lenne a dolognak. -
Timbu #16315 Ő a házigazda 
Szerintem egy hivatalos játéknak igenis kell a körítésre IS adnia. Ha a körítés nem számít, akkor F1-es autó ma már elég sok játékban van, szimulátorokban is. Mindenki megtalálja a kedvére valót. -
Mi ez a rinyálás a fórumokon, hogy ha véletlen már megemlítelek benne, az személyeskedés? Vicc. Én is szeretem a Forma 1-et és szeretnék normális játékot látni, de aki azt mondja, hogy az előző évekbeli kifogástalan volt, az tényleg nem látja a fától az erdőt. 2010-et még meg is vettem, sőt ezt is megvenném, ha nem egy újabb rókabőr lenne. -
Szívesen beszélgetnék a GRIDről is akár, de veled ilyen hszek után kösz nem. Légyszíves ne személyeskedj, és ha neked nem tetszik az F1 széria akkor egyszerűen nem kell ide kommentelni, ha meg igen, akkor engem hagyj ki belőle, én nem vagyok kíváncsi azokra akik szerint szar az egész. Nekem tetszik, én várom. Ennyi.