21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
amúgy online valóban használhatatlan a játék és folyton crashel? -
Megveszem en neked, aztan majd ahigy sikerul visszadod !;) -
Elég sok helyen (g2a pl.) 7500 körül van :) -
Megnezem, de igazabol tesztelni kellene, program nelkul meg nehez:D En is a demot varom:D Elvileg meg akarom venni, csak most kicsit gazos a helyzet.
Huszadikaig igertek a maszek penzemet (komoly 10E Ft, 3 honapja varok ra, "Magyarorszag, en igy szeretlek!" :D), elvileg azt beletolnam (plusz az apro, mert abbol nem jon ki, kiveve, ha addig nem lesz valami durva learazas:DDDDD). -
Esetleg ha raersz nezzd meg a cm forumon , az f1 technikai segitsegeknel, ott van egy par ember aki megoldotta, hatha rajissz a logira :)
Amugy ajanlom, nyugodtan vedd meg marha jo ! ;) -
Kb 50% holtjatekom van,felig le kell nyomnom a pedalt akkor indul a gazadas, feknel ugyanez csak ott fel erovel meg kell nyomnom.
Inputra gondolom mindegy, hogy cellas.
De sok embernel van ez mas kormanyokkal is, gondolom valamit rosszul ment el a beallitas soran, de nem jovok ra, eleg osszevissza az a file :) -
Ja, lehet a Codies is arra var, hogy megjelenjen a warez, gyorsan kitoljak a betervezett javitast, aztan elmondhatjak, hogy szar a tores, meg kell venni:DDD
-
A pedalnal mi a pontos hibajelenseg? A pedal utat 0–50%-ig egyaltalan mem erzekeli vagy csak gyengen, rosszul, osszevissza? Gozom sincs hogyan mukodik az a pedal, max csak foton lattam eddig olyat (bar azt sem tudom, pontosan milyen pedal):) Lehet mashogy muxik a dolog, es nem 0–65536-ig (vagy valami hasonlo ertekig) ad visszajelzest, hanem hasonlo minusz es plusz ertek kozott?! Vagy a nyomaserzekenysege miatt adja vissza teljesen mashogy az ertekeket, amivel a Codies nem tud mit kezdeni?! -
Iranyitas beallirassal van baj rendesen.
A nyakamat ra, higy ahigy kijon az elso warez hirtelen javitva lesz ;)) -
Fantasy18 #16943 g25 öt nem támogatja?? mert oké hogy írja játékban hogy az van bedugva de a pedálokra nem reagál... ha meg én állítom be akkor meg bugos az egész... SLide 1 re rakja a gázt és a féket is.... felbasz az ilyen... -
Nem birok a pedal beallitassal, a jo istent is megprobaltam mar.....Minuszos holtjatek, dupla saturacio de eleg katyvasz az egesz...
Eleve a kormany 60%-os saturacioval megy, de a fileban mindenhol 1.0 van irva ....
Fene se erti . -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!p2p már van is...pár óra/nap és jön a scene release
Olyan sötétnek tűnik ez bahraini pálya...teszkós izzókat használnak az arabok?:D
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.07.12. 12:17:02 -
-
-
hqx #16938 Mozog a fű a pálya szélén. Ez azért már beteg!:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jah. -
hqx #16936 A tócsára gondolsz? -
Beteg
-
Ez most huszadrangú mert nem látni ,de ezen most behaltam : :)))
-
ElNano #16933 Ez most komoly? Ezt kéne minden ilyen (autós) játékba alapból betenni! Na, ez már egy plusz pont, a végén még egy leárazásnál teszek vele egy próbát. :D -
Hát sajnos nem sikerül jól átírogatnom mappingot, hogy jó legyen a gáz fék ...:(
De átrakom rögtön a rallyét, hátha bejön :)) -
amúgy érdekes újítás h a time trial részen nem csak a ghost-ját tudod betölteni valakinerk , hanem a setupját is...:) bárki mehet wr setuppal :) -
haflac #16930 Csak most vettem észre,hogy a "cserépre",(crackre) még várni kell. -
haflac #16929 Már van virágbolti verzió. -
szóval akkor valószínűleg Laccoo 60-as saturációt használ:)
jöhetne egy tört verzió , mert azért kipróbálnám , de egyre inkább hajlok rá h meg kéne venni:)
Cars helyett pont jó is lenne talán:) -
Szemre 360, egy fel fordulat mindket iranyba . -
1:1 ugyan az a játékban is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami új védelem van rajta (nem denuvo), és azt elvileg nem tudják azonnal feltörni..de szerintem az oroszok vagy a kínaiak feldobnak pár napon belül egy p2p-t, aztán utána egy scenet. Dirt Rally is ezt a védelmet kapta. -
és így mennyit fordul max? 360? vagy maradt a 270?
ez érdekelne igazán:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.11. 20:52:56 -
Hat ezt nem tudom fejbol :))
De ugy forgatom ahigy a jatekban latszik. -
900 hoz mekkora saturációt állítottál? -
Hogy hogy ..steamre azonnal szokott lenni ... -
Még nincs, és azt írják, hogy még egy darabig nem is lesz. -
Warez van mar ? Majd szoljatok, leszedem, ez olyan jo lett ,higy kb bizzos , higy kisirjak a butitast :)) -
Ugyanugy mukodik mint eddig, nem kapta meg a rally okossagat.. Csak hat sokkal jobb, nagyobb a kormanyszog is.
Vagy a kormanyod szoget allitod a jatekhoz, vagy marad 900-on es a saturaciot allitod hozza.
Amugy az elejen, mikor 900 fokon voltam alap saturacioval akkor ugy ereztem, higy ugy is linearis csak ah animacioval nem stimmel....De addig allizottam amig szimmelt ,annal nagyobb szog ugy sem kell egy F1 be .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.11. 20:47:01 -
és így lineárisnak tűnik ha jól értem? saturációt nem kellett állítani? és így is 1:1 a kormányzás? esetleg még az animáció is illeszkedik?:) -
360-on van. -
hqx #16915 Úgy emlékszem, hogy baleset következtében volt. Jó helyen és időben. Ha jól emlékszem, akkor 15 perces videó volt, és annak is a hetedig perce körül. De már nem találom, pedig jól nézett ki. -
Félreértesz. Én már korábban, még tegnap leírtam, hogy szerintem ez a sorozat legjobb darabja, de attól még hiányos. Bugok nekem se jöttek elő. Online volt olyan, hogy meg-megállt, mintha átment volna diavetítésbe. Az AI viszont, határozottan rosszabb, mint volt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.11. 20:31:55 -
szóval kérdeztem itt korábban a kormábnybeállítást tőled kicsitt lentrebb:)
ez változott? vagy hogy van ez most?hányfokon játszod stb?