21775
  • lac coo
    Ki kell sírni a fórumban, hogy legalább azt a filet tegyék kívülre mint az actionmapot! :)

Valaki aki jó angolból csináljon egy topikot, talán még szavazást is lehet ....
  • lac coo
    Nézet még elmenne, de én rühellem ha csúszkálok az ülésben, én úgy nem tudok vezetni :)))
  • Rdinho10
    Arra mar nem mertem rakni:D
  • Alexease
    Most semmi file-y nem fogsz talalni, telejsen uj es mas az engine;) Minden duplan csomagolva/kodolva.

Eppen most nezegettem at, es ez telejsen bukta (legalabbis a kameranezet). Ebbol igy nem lesz semmi. Vagy a Codies csinal vele valamit vagy valami extra programozos ember. De Codies tuti nem fog, mas meg nem fog vele foglalkozni:/ Kar erte. Lehet visszateszem a 2014-et, ez meg DEL:) A 2014 ugy is "demo", ezt meg megvettem, vagyis helyreallt az egyensuly:DD
  • barcalaci84
    szerintem egész jó a fülke néztet, vagy legalábbis vállalható
  • zzeN
    Azért van még Expert és Legend szerintem.
  • Rdinho10
    Nektek is gyengek az ai versenyzok? Hardon tolom es nem valami erosek...
  • lac coo
    no, müxik ,faja ! :)
    Már csak valami használható fülkenézet kellene :))
  • Fantasy18
    hali valaki tud olyan módot az f1 2015 höz mint az elődökhöz volt hogy realistic damage? elődöknél elég volt egy fáljt átírni és már jobban törtek a kocsik.. most ezt a fáljt nem találom
  • lac coo
    En egyel lejjebb vettem a posgprocesst es eltunt az a gyoker kromatikus akarmi .
  • barcalaci84
    amúgy tényleg egész élvezetes az irányítás...a hangulat meg a körítés is remek...ha online is használható lesz még lehet meg is veszem valami akcióban:) Carsos formaautóknál speciel sokkal jobb, küzdősebb

a blurt h a fenében lehet kikapcsolni?
  • barcalaci84
    na majd látod:)
    igen nem tudsz játékon belül belenyúlni a gyári presetekbe, a kormányéba se...de az a lényeg h az usb pedal ból indítod a custom presetet és akkor adott lesz a 2 pedál a custom presetben ahhoz nem nyúlsz ...az összes többi gombot , irányt meg beállítod...így a pedálra custom presetnél is a fájlban átzírt usb pedált fogja használni...
    te eddig mindig a custom presetnél próbáltad a pedált állítani, azt nyomkodtad, de így nem tudja a játék h az nem egy joy...
  • Adam Jonas
    Ez egy elég érdekes kis videó, olyan pCARS-feelingem van.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.07.14. 18:08:59
  • lac coo
    Nem vagyok gep elott, meg ertem mit mondasz, hulye azert nem vagyok ( vagy meg nem teljesen...:) ) , de nem olyan a fanatec pedal gyari presetje higy nem is lehet kormanyt meg ilyeneket beallitani rajta ?
  • barcalaci84
    custom presetet csinálsz , csak így nem a pedálokat állítod hanem az összes többit...ezt nem tudom egyszerűbben leírni:)usb pedal fülről kreálj új custom presetet...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.14. 18:06:23
  • gibson9
    Nekem továbbra is nagyon tetszik a játék. Komolyan nem értem, hogy van aki panaszkodik az ai- ra és a bugokra, miközben én még nem találkoztam egyel se (kopkopkop) és olyan jó kis csatákat vívok a botokkal. Ma is kerék a kerék elleni csatákba mentem többször is kanyarokon keresztül. Bementem melléjük féktávon és nem adták a poziciót hanem egymás mellett kanyarodtunk tovább a következő kanyarig. Vezethetőség is nagyon tetszik. Kipróbáltam a force indiát a mercik után és teljesen máshogy kellett kezelni. Féktávon meg meg csúszott, idegesen viselkedett stb. Játszottam a 2010től kezdve az összessel a tavalyit leszámítva és kétség nélkül az eddigi legjobb rész. Még úgy is, hogy kormány hiányában csak kontrollerrel játszom :)
  • lac coo
    Most nem emlekszem....de a pedal gyari presetben lehet kormany tengelyeket allitani ???
  • barcalaci84
    ha egyedi presetet csinálsz akkor mindenképpen úgy ahogy írtam...tehát usb pedal fulről indítsd és az összes többi irányt gombot állítsd ...a pedálokhoz hozzá se nyúlj:)
  • Totti5
    F1 csapat 2010 óta F1et csinál, a rallysok egy másik team. A komolyabb irány mind a két részlegnél látható és érezhető, ami meg fentről jött.
  • lac coo
    Most mar total nem ertem de ok, remelem mukodik ! :))
    Modjuk nekem kell egyedi preset a tobbi homb miatt.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.14. 17:52:35
  • barcalaci84
    most nézem h nem is kell custom setupot állítani:)
    szóval csak másold be a fájlt és válaszd ki esetedben a g27 presetet (hiába írja rosszul a tengelyeket) játékban megy a pedál holtjáték nélkül...kiolvassa az átírt fájlból:)
    ez volt a baj nálam is h mindenképpen nyomogattam a custom presetben a pedalt :)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.14. 17:47:59
  • lac coo
    Haz egyelore a Dirt Rally egy vicc betonon, meg ugye suolgaltatasban is jocskan elmarad.
    De mindketto atomjo..
    De azert megneznem mk lett volna ebbol ,ha user kivansagok alapjan keszul :)))))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.14. 17:41:20
  • lac coo
    Na akkor majd mevnezem, szerintem en felreertettem es mindenaron a sajat egyedi presetemben akartam atirogattni a tengelyeket...
  • barcalaci84
    szerintem azért mert így a fájlból olvassa ki az adatot...ha meg a játékban kalibrálod magát a pedált akkor csak egy sima joy analogként érzkeli
  • GPx8
    Dirt rally hivatalos fórumán olvastam egy olyan véleményt, miszerint kár, hogy az F1 fejlesztését majmoknak adták és nem az a csapat fejleszette, amelyik a Dirt Rallyt is... :)))
  • zzeN
    Nekem ez a leírás megoldotta a problémámat, eleinte azt hittem én vagyok annyira béna, hogy minden kigyorsításkor kipörgök:)
  • lac coo
    De ha tolok egy f1 et , akkor mar egy user cucc lesz, mitol mas mint az eddigj kormanybol krealt user cuccom ?
  • barcalaci84
    az a lényeg h az usb pedal fülről indítsd majd a custom vezérlés részt és a többi dolgot állítsd be
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.14. 17:32:27
  • barcalaci84
    ahogy nézegettem a fájlt kicsit viccesnek találom h még a támogatott vezérlőknél is rosszul vannak megadva sok helyen az axis-ok...:)
    fanatec usb-s pedálnál pl miből gondolhatták h kuplung a gáz alapból:)
  • lac coo
    Par ezer variaciot mar kiprobaltam, de remelem a jo kimaradt es megjavul ! :)))
    Koszi !!!
    Modjum nagyreszt en is a kormany egyedi beallitasat probaltam....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.14. 17:31:40
  • lac coo
    Pedalnal meg megrobalom ma az egyedi bindeket bemasolni a fanatec usb pedal presetbe....es akkor ez az uzolso otletem :)))
  • swadawa senpai
    Nagyszerű, egy patch ami sokat nem ér :D Pedig jó játék lenne tényleg, sokkal jobb mint az előzőek mivel végre átlett irva a fizika része,
    de így élvezhetetlen hogy egyfolytában lag spike és stutter teszi élvezhetetlenné az egészet, még time trialban is :)
  • barcalaci84
    na én javítottam úgy néz ki...mondjuk vicces h te linkelted ide a megoldást:)
    átírogattam a fájlt, töltsd le és írd felül az eredetit...
    usb-s pedalhoz

ezután FONTOS h menny a contoller beállításokban az usb pedal részre (ugye csak a fék és a gáz lesz megadva a többi unassigned)
    ha ezen a fülön vagy akkor nyomj egy F1-t (azt hiszem billentyűn azzzal lehet customot kreálni) és állítsd be az összes többi gombot (fékhez gázhoz ne nyúlj)

már tegnap isd ezt próbáltam, de akkor a 911-es kormányról állítottam be a custom vezérlést, tehát a féket és a gázt nyomtam le ott és akkor ugyanúgy semmi hatása nem volt a fájl átírosgatásnak sem...

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.14. 17:25:52
  • hqx
    Így is lehet nyomni!:D Néha elég sz*r íveken megy, de nem is könnyű a játék!)
  • zzeN
    Jött egy patch:

Fixed crash caused when switching between game running in a window to running in full screen
    Fixed crash going to track, or when driving on track when in 800x600 resolution with Ultra high detail preset
    Fixed crash when reducing the resolution of the game
    Fix for game timer running too fast during frame spikes
    Fix for camera speeding up at start of broadcast sequences
    Fix for tyre regulations not correctly working in short Championship weekends

Pont nem azok a hibák, amelyeket hamar javítani kéne.
    Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.07.14. 16:36:28
  • hqx
    Elég jól néz ki medium graf beállítások mellett is!)

• Amiga
    Jó kis video, nincs ezzel semmi gond.
  • Amiga
    Tudni - kell - keresni.
  • lac coo
  • Totti5
    Szerintem nem szar, de inkább nem mondok erre semmit.