21775
  • lac coo
    No most olyan van, hogy írásvédetté tettem az actionmap-et, és gondolom valahol máshol elmentette vagy valami ...
    eltünt az advanced wheel settings menu 78 illetve szürke, inaktiv ...9 és csak billel enged vezetni :)))

WTF ?
  • Rdinho10
    Elado valt az enyem Ps4 re ha valakit esetleg erdekel:)
  • Totti5
    Ign Hungary letesztelte 5pontra. Nehezményezte hogy nem lezerszkennelt a pályák és iracinghoz képest gyenge a gumi stbstb... továbbá szerinte a MClaren és q Mercedes közt nincs semmi különbség. Tanulságos olvasmány!
  • akyyy
    nekem maxon szépen fut semmi akadás fps csökkenés, sőt már már zavaróan túl sok az FPS, nem ehez vagyok én szokva xD
  • KLalee1986
    Van értelme, mert eddig is lehetett állítani és hatással volt a billentyűzetre ;)
  • Gabor77
    Patcheket felrakom, hátha javul. Ha úgy se, lejjebb veszem a beállításokat, vagy downclock...más játékkal nagyon nincs baja.
    Más pályákon nem csinálja. Melbourne meg Malaysia megvolt 50%-os versenytávval probléma nélkül. Gondoltam hátha az nem tetszik neki, hogy éjszakai futam, és valamilyen effekt nem tetszik neki...de Singaporeban sincs probléma vele.
  • oneal1
    hogyhogy milyen beállítást? :D
    a settingsnél a kormány és pedál beállításait.

alapon annyira szar hogy az hihetetlen
  • barcalaci84
    eddig patchek is vannak:)annyira kiszámíthatatlan kb mint az eredeti...speciel nálam semmi probléma...
    a driver összeomlás meg szerintem arra utal h nem bírja a kártya...ha tuning van rajta (akár gyári) lehet azt kéne vissza venni...vagy csak valamelyik effektet nem bírja /szereti kártya és annak kikapcsolásával már nem omolna össze...
  • Alexease
    Teljesen uj vedelme van, ami processzor meg ki tudja mi fuggo meg. Ez valszeg csak demo-nak jo, a szerencseseket leszmaitva tuti kiszamithatatlan. A meg mar plusz, hogy a megjelent vagy megjeleno patch-ek nincsenek vagy nem lesznek benne...
  • Gabor77
    Bahrainben 1 kör után kidob azzal a hibával a játék, hogy összeomlott a driver...utána semmilyen programot nem tudok elindítani, ami jobban megdolgoztatja a VGAt, csak ha újraindítom a gépet. Ötletek? OFC virágbolt...más játékok tökéletesen futnak. (650Ti boost)
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.07.16. 13:56:53
  • lac coo
    Milyen beallitast szeretnel?
  • oneal1
    g27-hez mondani valaki beállítást?
  • alma2
    A deadzone fogalma ertelmezhetetlen egy NEM analog beviteli eszkozon. Igy szurke.
  • KLalee1986
    Sziasztok!

Billel próbálok játszani, de sajnos késik, ahogy lenyomom a billentyűt. Le kellene valahogy venni a deadzone-t, de sajna nálam szürke...
    Van erre valakinek valami tippje?

Köszi ;)
  • lac coo
    Jo de valami jelszavas nincs ebben ?
    A steames baratok kozul talan kettonek van meg :))
  • Firerock
    Sajnos nagyot nőtt a gépigény... Alapvetően XO-n játszok,viszont szimulátorokat kénytelen vagyok laptopon játszani,mivel a G27 nem jó Xboxon. A tavalyi F1 közepes beállitások mellet simán ment sok FPS-el,ez -még élvezhető minimumon,gondolok itt pl a normális felbontásra- 15 FPS-el megy,ergó a kormánnyal való játék az kuka számomra
  • Alexease
    Valszeg a baratok a jo megoldas, ha ebbol nyitottat csinalsz, akkor le se kell irni mi lenne a vege;D
  • lac coo
    Na jo ez nem megy nekem, valami ovis dolog ez, vagy mi...
    Vagy elore beallitott cuccok vannak, vagy ha en allitom be akkor meg csak baratoknak lehet....
  • lac coo
    Azt hogyan kell szervert csinálni, ez nekem magas :))) Vannak valami előre beállított vackok, én mást nem látok :))
  • lac coo
    Este nyolckor csinalok.
  • Totti5
    Csinálj szervert, valami könnyű pályán. Spa?:)
  • Totti5
    Felesleges sokkal részletesebb modellekkel dolgozni, nem látják hogy mennyivel szebb... eső is jó volt tavaly, kár volt kb újracsinálni a shéderezést, úgy sem értékelik. A többiről nem is beszélve.

Nagy gépigényt nem értem. Úgy megy mint az álom, meg sem röccen az fps kiejlző 60ról. Esőben hóban semmikor.
  • lac coo
    Nem probaljuk ki multiban ? :))))
  • kishubi
    Nem, az irányítás is sokkal jobb a PC-nél, meg úgy minden, csak a látványt jobban kiemeltem a mondandómban, na jó a box kiállás nem jobb :)
  • lac coo
    Vagyis magyarul a PC szebb ...ennyi jött át ! :DD
  • kishubi
    üdv. kipróbáltam én is ezt a játékot, de hogy őszinte legyek max beállítások mellett, csak mosolyogni tudtam a monitor előtt, nem sokat változott a tavalyihoz képest, úgyhogy nem értem mire ez a gépigény.... ( talán a füves részek miatt ilyen, vagy a rajtrácson álló személyzet miatt???) a lényeg hogy szerintem meg sem közelíti a project carst, igaz hogy vannak benne hibák, de például az utolsó patch óta nálam nagyon jó ismét az ffb, és az egész játék is..... És ezt úgy mondom hogy eddig az összes f1-es játékot megvettem, még a tavalyit is (ami nagyon nagy csalódás volt ) A lényeg hogy nem éri meg számomra hogy pénzt adjak érte.....

Csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat.......
  • lac coo
    Tegnap megneztem ezt a Mexoi palyat es tok jo, siman jo lehet kasztnis auzovL is :)
  • Rdinho10
    Nalam is ez a gond,ha hardra rakom sima ugy,ha expertre utol sem erem oket.
  • Gabor77
    Azért lassú kanyarban eléggé otthagy az AI, ha nem finomkodok a gázzal..ha meg határon mozgok és próbálom tartani velük a lépést, gumik elfogynak 2-3 körrel a tervezett kiállás előtt. Azt hiszem van még hova fejlődni..:D
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.07.15. 09:50:19
  • alma2
    tedd irasvedette a config file-okat, amiben atirtad.
  • lac coo
    Nekem most jo a pedal, de ha kilepek elfelejti a beallitasokat, visszarakja a g27 presetre es a fanatec pedalet meg lenulazza :))
  • sajtburger
    ezzel "játszok épp" így viszont elég jelentős a hátrány, főleg a kanyargós részeken. Nem lett rossz ez a game, de most jóval többet fogok szabadedzésen körözgetni. Ahogy tapasztaltam 4. fokozatban lehet csak padlózni, legalábbis ausztráliában.
  • alma2
    probalj ne padlogazzal menni az also fokozatokban...
    Vagy kapcsolj be segitseget, ha nem megy.
  • lac coo
    No így 10 centi holtjáték nélkül azért már más vezetni :)))
    Olyan mint Ac, megyek , semmi extra...kicsit odalépek már azért tréfás ...aztán látom hogy 4 mp-t kapok hamiltontól...no onantól már teljesen jó, minden méterrel meg kell küzdeni :)
  • lac coo
    Gondolom a wheel az kormányhoz való azért nem lehet megnyitni ....
  • sajtburger
    Valaki esetleg nem tudja, hogy lehet a wheel setting-t megnyitni? nekem szürkén mutatja a menüben és jó lenne állítani rajta, ha gázt adok folyamasosan kicsúszok a francba.. nem küszködik még valaki hasonlóval? xbox pc kontroller
  • lac coo
    Hisztis vagy ! :)
    Majd kibogarássza valaki ...:)

amúgy ha 10 éve mindig mindenki módosít rajta miből gondolod, hogy senkit nem érdekelne ? ;P
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.14. 19:23:10
  • Alexease
    Teljesen felesleges, valszeg 2-3 embert erdekelne egy normalisabb cockpit nezet:D Ha tizen ev alatt nem vettek eszre, hogy mindig modositanak rajta az emberek, es minden mas programban allithato, akkor ez ennyi volt;D
  • lac coo
    Igen az sem az igazi ....
    bizakodjunk, eddig normális handlingban sem hittetek, talán ez is lesz benne hamarosan ! :D
  • Alexease
    A mozgas is idegesito, de engem elegge zavar (nekem hasznalhatatlan/elvezhetetlen), hogy nagyon hatul van a pilota.