Nem lesznek sikeresek az olcsó laptopok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá az EeeePC nem a csóró magyar diákok laptopja. Ha olyan sok lenne a 80e érte, akkor nem lett volna hiánycikk a megjelenésekor. Ha ennyiért ilyen jól el tudják adni akkor reális az ára. Kapitalizmus van kereslet/kínálati piaccal.
A 2e Ft-os anyagköltséget azért túlzás még leírni is, bár nem vitatom, hogy vastagon van rajta profit.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
elsõdleges semmi féleképp viszont arra h bemesz egyetem / gimi ahol a 10oldal vagy több /45perc ott sztem egész jól hangzik . youtube-on van video hogy a gta san andreas csont nélkül siklik rajta persz nem elvezetes 7" szorakozni DE MEGY. az árral én sem vagyok megbékélve mert igaz h hozzáteszek 20 at és van egy acer
(15.4" (1280x800) WXGA 16:9 GlareType Intel® Celeron® M 1860 MHz CPU 1024MB RAM 80GB HDD 5400rpm SATA 8x DVD+-RW DL Intel Graphics Media Accelerator x3100 Linux)
fejlõdõ országok is sztem igy gondolkodnak . sztem ez egy abszolut 2lagos pc
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Commodore Plus4 forever!
Én szkeptikus voltam az eeePC-vel szemben, de kollégám most vett egyett, és széttesztelték, hogy mi az ami megy rajta és eléggé pozitív meglepetés volt. A 7"-os kijelzõnek a felbontása az igazi hátránya.
Garrett a 7"-os papiron 4-4.5 órát bír aksiról, kollégám tegnap kb. 6 órát használta még is. Azért nem poénból nem HDD van benne. Azzal se lenne drága, csak felét bírná az aksi ...
Egyébként mióta láttam 80MB-os portable csomagolt MS office-t, meg 90MB-ra összehúzott 3D render progit egy ismerõsnél akinek hobbyja ilyeneket gyártani, már nem is tûnik olyan kicsinek a 4GB. És ugyan nem olcsón, de bele lehet dobni egy 16GB-s SD kártyát is.
noti dvd író stb - eee 0 optikal cucc -> csak másodhegedûs lehet
pda - eee -> normális oprendszer, normális alkalmazásokkal, nem csak távolról hasonlítanak 😊
proci, többi komponens hasonló, de végsõ soron egy office-olós, netezõs cipelõs gépnek tökéletes..
azt mondjuk némileg túlzásnak érzem, hogy 2e ft-ból elõ lehetne állítani... sztem még az ultraolcsónak beharangozott atom prociért fog majd kábé ennyit kérni az intel (/db).. 😊
a cikkben is ez a lényeg. a power user vesz majd továbbra is notit, az msn guru kiccsaj, a szövegszerkesztõ bajnok meg ezt..
Commodore Plus4 forever!
Én a magam részérõl tuti benevezek egy 2.-3.? generációs eee pc be majd... csak az a 2 óra/ töltés üzemidõ zavar. Legalább 6-7kéne. 😞
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szegény országokban TALÁN használható lett volna valamire, az eredeti harmadáron, de persze értelme ott sem lett volna semmi.
Persze láttam én 2500 euróért is UMPC-t, na azt talán még használni is tudnám, de könyörgöm, annyi pénzt én még autóra is sajnálok...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3